Tracon III - Jälkipyykki

Keskustelu tulevista ja menneistä coneista, festareista ja muista valtakunnallisista animeharrastajien yleisötapahtumista.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Fluor
Viestit: 12
Liittynyt: La Heinä 29, 2006 22:07
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Fluor » Ma Helmi 18, 2008 13:28

Oli mukavaa herätä aamulla myöhässä ja lyllertää sitten puolikuolleena junaan akatsukien ja kermakakkujen sekaan. Tampereen bussissa oli ahdasta mutta joviaalia.
Paikan päällä suuntasin heti ensimmäisenä myyntipöydille hakemaan parhaat päältä, mutta jostain syystä niiltä harvoin löytyy mitään pakko saada -krääsää. Ostin tosin FF-sikasäkissä-lootan josta kuoriutui soma kokoa-se-itse-Tidus, ja jönssin vielä homoerotiikkaa Fantsun kojusta tultuani ensin osoitetuksi väärään päähän jonoa.
En tapani mukaan käynyt missään erityisemmissä ohjelmanumeroissa (piipahdin toki Aniki-miitissä, mutta karkasin ensimmäisen tilaisuuden tullen kun siellä puitiinkin vain jotain tylsää kuten mitä ketjuja modet pääsevät poistamaan), mutta hauskaa oli silti. Luulin ensin, että edellisen cossini perusteella spotatuksi tuleminen (olin Traconissa taviksena, ja moi Scarface, olit siisti Ryuk) olisi ollut siisteintä koko conissa, kunnes törmäsin häneen.
Hysteerinen fanityttö on hysteerinen. Olisin halunnut vain stalkata Simonia koko päivän ja roikkua hänen takissaan, mutta sain sentään pidettyä itseni jotenkuten kuosissa. Pääsin kokeilemaan Simonin laseja enkä nähnyt niiden läpi mitään, kuinka moni on kade?

Ja hyväksikäyttääkseni vielä lautaa deittipalveluna, jos joku tunnistaa olleensa joskus seitsemän jälkeen Tampereen paikallisbussissa Oooo-kuoroa vetänyt silmiensä alle mustat viirut piirtänyt punapää, voi heittää minua esineellä. Olin se pinkkihiuksinen jolle randomisti vilkuttelit juna-asemalla.

Avatar
Temari-San
Viestit: 155
Liittynyt: Ti Kesä 26, 2007 15:02
Paikkakunta: Raasepori

Viesti Kirjoittaja Temari-San » Ma Helmi 18, 2008 13:36

Unita kirjoitti:Jos Egmont tällä kertaa vaikkapa saisi enemmän niitä vanhempiakin numeroita myyntiin. Olin varautunut ostamaan paljon enemmän teidänkin myyntipöydästä mutta tarjonta oli niukkaa...
En muutenkaan löytänyt paljoa ostettavaa koko conista.


Sama juttu :?
Olisin niin toivonut vanhempia osia,eikä vaan juuri uunista tulleita pullia.
Jouduin ostamaan suoraan Fullmoon wo shagashiten neljännen osan..oisin toivonut,että oisi ollut ensimmäisiäkin osia.
no mutta anyway,Punaisen jättiläisen myyntipöydällä viihdyin kauan.Ostin muutaman Ragnarökin.Tosin,con on oiva tilaisuus säästää rahaa, esim.Ragnarök maksaa kirjakaupassa noin 11-12 € ehkä jopa enemmänkin,mutta coneissa ne ovat 3 € :shock: (jumala siunatkoon teitä)
Tosin,miksi niitä vanhempia osia ei ollut myynnisä?Tai princess Aita,kun miulta siitä puuttuu vika osa :D
noh noh. Kauppiaiden huoneessa viihdyin eniten (hipelöiden kaikenlaista kamaa,jahipelöiden vielä enemmän "Squiish pehmoleluja")
"I call it... the giggolo beam!" - Kurz Weber

Egmontin Yookai
Viestit: 719
Liittynyt: To Kesä 15, 2006 13:43

Viesti Kirjoittaja Egmontin Yookai » Ma Helmi 18, 2008 13:37

Unita kirjoitti:Jos Egmont tällä kertaa vaikkapa saisi enemmän niitä vanhempiakin numeroita myyntiin.
Meidän tapahtumavastaava pudotti juuri silmänsä päästään, kun näki puutelistan. En haluaisi olla se taho, joka tarkisti että kaikki sen listan tuotteet olivat varmasti pakattuna. Tai se, joka sanoi lähettäneensä kaiken mitä listalla luki. Niiltä kysytään pian vaikeita.

Seuraaviin tapahtumiin yritetään saada uutta JA vanhaa. Yritys on ollut kova viimeiset kaksi vuotta. Nyt varmistetaan kaikki omin silmin ja tyhjätään vaikka omaa pikkuvarastoa, jos on pakko...
Mangamankeli kamien armosta

-Janne

Avatar
Temari-San
Viestit: 155
Liittynyt: Ti Kesä 26, 2007 15:02
Paikkakunta: Raasepori

Viesti Kirjoittaja Temari-San » Ma Helmi 18, 2008 13:42

Egmontin Yookai kirjoitti:
Unita kirjoitti:Jos Egmont tällä kertaa vaikkapa saisi enemmän niitä vanhempiakin numeroita myyntiin.
Meidän tapahtumavastaava pudotti juuri silmänsä päästään, kun näki puutelistan. En haluaisi olla se taho, joka tarkisti että kaikki sen listan tuotteet olivat varmasti pakattuna. Tai se, joka sanoi lähettäneensä kaiken mitä listalla luki. Niiltä kysytään pian vaikeita.

Seuraaviin tapahtumiin yritetään saada uutta JA vanhaa. Yritys on ollut kova viimeiset kaksi vuotta. Nyt varmistetaan kaikki omin silmin ja tyhjätään vaikka omaa pikkuvarastoa, jos on pakko...

Kiituksia kiituksia :D I luv U!!! Nyt olen kyllä onnellinen :wink:
Manga mankeli kamien arvosta iski jälleen!!
:!: :mrgreen:
Koska on huutava pula saada vanhoja osia :roll:
"I call it... the giggolo beam!" - Kurz Weber

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ma Helmi 18, 2008 14:12

nukkelapsi ja muut - löytötavaroita voi kysellä minulta. Laitoinkin yv:tä, koitetaan etsiä kadonnut kunniakirja. Tavaraa on vain -paljon-, joten en lupaa nopeasti kaikkea löytäväni.

Avatar
stargay
Viestit: 13
Liittynyt: Pe Tammi 19, 2007 19:07

Viesti Kirjoittaja stargay » Ma Helmi 18, 2008 14:13

Onko cosplay-kisan voittajia vieläkään julkaistu missään muualla kuin päättäjäisissä? CFT:n kotisivuilla ei näy tuloksia, googlettaminen ei auta enkä täältä animeunionistakaan löydä mitään. :(
Feel orgasm BURAJIRU ♡
So natsu ga suki taiyou wa asuku GIN GIN GIRAGIRA

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ma Helmi 18, 2008 14:19

stargay kirjoitti:Onko cosplay-kisan voittajia vieläkään julkaistu missään muualla kuin päättäjäisissä? CFT:n kotisivuilla ei näy tuloksia, googlettaminen ei auta enkä täältä animeunionistakaan löydä mitään. :(
Osa tuloksista on Cosplay Finlandin foorumilla, osa tuloksista on tavarapinossa, jota koitan siivota huomiseen mennessä. Ks. http://au.aniki.fi/viewtopic.php?t=7141

Sivuhuomiona, tarkka lipun ostaneiden määräkin tuli pistettyä nyt webbiin, 2 835 kappaletta.

Egmontin Yookai
Viestit: 719
Liittynyt: To Kesä 15, 2006 13:43

Viesti Kirjoittaja Egmontin Yookai » Ma Helmi 18, 2008 15:32

Negatiivista palautetta:
Vaikka kahvilassa oli ainakin kymmenen sisäkköä samaan aikaan kun kahvittelin siellä Suvin kanssa, niin silti kaikki pöydät suorastaan pursusivat likaisia astioita!

Johonkin tapahtumaan on muuten pakko järjestyä sisäkkökahvila! Tai kissatyttökahvila! (Susitytötkin saattaisivat olla kova sana...)

Siivottoman pöydän aiheuttama mielipaha hälveni nanosekunnissa, kun pääsin vapauttamaan sen megaupeiden gosurorien käyttöön. Sulaa vahaa olin. Kamerakin itki hunajaa. Jaksoin paljon paremmin pauhata julkkarissamme kyseisten daamien energisoimana, joten kiitokset heille!
Mangamankeli kamien armosta

-Janne

Avatar
Truthdel
Viestit: 291
Liittynyt: Ti Marras 25, 2003 13:54
Paikkakunta: Outokumpu Pohjois-Karjala
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Truthdel » Ma Helmi 18, 2008 17:03

Itse en juuri suuresti ehtinyt Traconissa kiertelemään kun olin Taidekujalla myyntipöydässäni kiinni. Traconiin on kuitenkin ilo tulla ja ilo siitä että tapahtuma oli laajentunut vaihtui pieneen ahdistukseen elävän massan myötä.

Eli vaikka tiloja oli laajennettu, niin joka paikassa oli tukoksia ja ahdasta. Peräänkuuluttaisin conilaisten hyviä tapoja! Kulkureiteillä ja käytävissä EI hengailla, sille löytyy kyllä oma paikkansa, jos kuitenkin täytyy niin järjestäytykää edes siististi että muut pääsevät kulkemaan.

Ei ole kiva odottaa että pääsee kulkemaan eteenpäin kun kulkureitin tukkii lähes seinästä seinään paikoilleen pysähtynyt tai kivettynyt porukka. Muistakaa että hyvä käytös tekee hyvän conin.

Ei sanota toisille rumasti ja käyttäydytään kohteliaasti. Annetaan vastaavaisuudessa muille tilaa, kuvataan kuvaukseen tarkoitetulla alueella tai muuten sivussa ettei siitä ole häiriötä ja siivotaan jälkensä(taskussa/repussa on hyvä kuljettaa erillistä pikkupussia vaikka roskille varmuuden vuoksi, se säästää järjestäjiä että ottaa muutkin huomioon).

Asia joka myöskin ihmetytti, oli ohjelma huoneet jotka olivat ennen aikojaan auki kävijöille. Eihän se kävijöitä välttämättä häiritse mutta kyllä niitä joilla on töitä kyseisessä paikassa. Eikö esim. Taidekujan pitänyt aueta vasta klo 11.00? Miksi sielä liikkui väkeä jo reilusti aiemmin(max.30min)?
Olisi kiva järjestää pöytänsä rauhassa ilman adrenaliini syöksyä alá stressi ja kiire! Se ei saanut päivääni alkamaan conissa ainakaan hyvin, onneksi tunnelma parani huomattavasti kun kaikki oli omalta kohdalta saatu vihdoin kuntoon ja istahdettua hengähtämään pöydän taakse.


Kiitos kuitenkin ystävillisille sieluille jotka päivän mittaa kävitte Taidekujalla piristämässä päivää. Kiitos karkeista niiden jakelijoille! Ne olivat pelastuspartio sokeria vereensä tarvitsevalle! <3

!!Bakaneko!!- Lisää tuotteita myyntiin ja suuremmilla määrillä seuraavin coneihin! Istuin viereisessä pöydässä Taidekujalla ja kuolasin tuotteitasi, ikäväkyllä tässä conissa ei ollut varaa laittaa rahaa mihinkään (~TT.TT)~

Coni vaatii säätöä ensikertaan, mutta en yhtään epäile etteikö järjestäjät siitä selviäisi lainkaan! Tsemppiä ja kiitos conista! Taisi kävijämäärät nousta taas mukavasti! (ehkä enemmän kuin oli odotettavissa ainakin tungoksen mukaan).

Truthdel kiittä ja kuittaa!
( ^ ,^) <( truthdel.deviantart.com)

Avatar
Chiharu
Viestit: 243
Liittynyt: Su Helmi 17, 2008 18:26
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Chiharu » Ma Helmi 18, 2008 17:11

Hei juu ja sitten jos jollain kustannustyypillä tai muulla vastaavalla olisi mahdollsuutta vaikuttaa myynnissä oleviin mangoihin, niin toivoisin Girl Got Gamea myyntiin ;> Etsin sitä silmät ristissä ainakin Fantasiapelien pöydän luota, mutta en löytänyt... *Syvä huokaus*

En vain jaksa käydä kaupassa hakemassa (siellä oli muistaakseni osat 1-5) enkä jaksaisi tilatakaan... Että olisi kiva jos jossain conissa olisi tulevaisuudessa ^^

Kiits.

Avatar
avalkama
Sangatsu Manga
Viestit: 878
Liittynyt: Ti Joulu 16, 2003 16:45
Paikkakunta: Hämeenlinna

Viesti Kirjoittaja avalkama » Ma Helmi 18, 2008 17:22

Lystiä oli! Kiitokset kaikille joide kanssa olin tekemisissä. Ja erityiskiitokset niille, joiden kanssa en ollut. Sori, olisin mielelläni jakanut enemmänkin Naruto-kamaa... Ensi kerralla(?) sitten.
Yashura-chan kirjoitti:Ai juu, terveiset sille muikealle Sangatsu-mangan myyntipisteen hepulle, jolta ostin Emma 7:n. "Meillä ei ole ku ilmaista ja törkeen halpaa", vai miten se menikään.
Perille tulivat. Itse asiassa oli vielä luokka "sikahalpaa", mutta sitä en aina muistanut mainita.

Yookain ehdotus sisäkkö- tai kissatyttökahvilasta saa allekirjoittaneen varauksettoman kannatuksen. No, yksi varaus: sisäkkötytöt ja -pojat tarjoilkoot molemmat omalla, selkeästi merkityllä alueellaan. (Ei millään pahalla, mutta kummiskin.)

Antti-setä
Sangatsuman


MUOKSIS: Ai juuh, kiitoskia Ippaille Naruto-kamasta (jota siis jakelin, lähti Sasuke-krakakin kaulasta) sekä Urumille Naruto-maskotista (jota en jaa).
Viimeksi muokannut avalkama, Ma Helmi 18, 2008 19:27. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Jep.

pandem
Viestit: 2
Liittynyt: La Tammi 26, 2008 21:19

Viesti Kirjoittaja pandem » Ma Helmi 18, 2008 17:35

Kaikista paras cossi oli tosin se "Pokemon-mestari" -tyyppi, jos sen cossiksi voi edes laskea. Se takki ja mitali olivat aivan loistavia, mistäköhän nekin on hankittu.
Cossi-kilpailua en valitettavasti päässyt katsomaan, kun piti hakea kaveri pihalta kun se ei osannut sisään. FFF:n olisi kuitenkin voinut pitää alakerrassa tai luentosaleissa, jos siellä nyt tarpeeksi tilaa oli. Yläkerrassa siitä ei nähnyt muuta kuin päät. Julkaisijoista Sangatsulla oli ehdottomasti paras pöytä. Ainoa julkaisija, jonka pöydässä oli kunnolla vanhoja numeroita. Kiitos paljon, kun missään ei kerrottu lähellä sijaitsevista ravintoloista. Se paras niistä oli ihan tyhjä, kun sinne saavuimme. Olihan sinne kuitenkin jonkun verran matkaakin.

Avatar
Furinji
Viestit: 735
Liittynyt: To Loka 16, 2003 14:56
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Furinji » Ma Helmi 18, 2008 17:38

Truthdel kirjoitti:Asia joka myöskin ihmetytti, oli ohjelma huoneet jotka olivat ennen aikojaan auki kävijöille. ... Eikö esim. Taidekujan pitänyt aueta vasta klo 11.00? Miksi sielä liikkui väkeä jo reilusti aiemmin(max.30min)?
Jep näin pääsi siinä valitettavasti käymään. Olisi tarvittu erillinen portsari ovelle ennen avausta ison syyttävän sormen kanssa kysymään jokaiselta, että oletko myyjä vai yritätkö vain uteliaisuuttasi tunkea nokkaasi sisään. Tähän ei vaan päässyt ryhtymään kun valmisteluihin varattu aika meni pöytien mahduttamiseen luokkaan ja nimilistan tuijotteluun. Suoraan sanottuna itse en ehtinyt siinä edes pahemmin kelloa katsella että koska tämän pitäisi virallisesti aueta. Onneksi ei ollutkaan minun nakkini varsinaisesti se. ONNEKSI se etukäteen valunut ylimääräinen massa ei ollut suuren suuri.

Mutta joo ainakin jos allekirjoittanut on joskus vielä vastaavassa tilanteessa, niin tämänkertaisen ammattilaisroudarin lisäksi rekryän myös kaapin tukkimaan ovea. (Tai tunkataan ovi tuolilla kiinni ja sisään pääsee vain salaisella koputuksella)

Mutta joo taidekujalla oli aidosti taiteellista.

Terveisin - Se luokan edessä myyjiltä rahoja nyhtänyt blondi.

PS. Truthdellin avatar oli ainakin helppo bongata sieltä yhdeltä pöydältä ;)
Tämä on häikäilemätön mainos: Jinsei ry, Porin anime- ja mangaklubi
[17:52] <@Sivis> "I'm becoming Jinsei.. Jinsei" .. :|
_______________________
.Petteri//Furinji

Avatar
Truthdel
Viestit: 291
Liittynyt: Ti Marras 25, 2003 13:54
Paikkakunta: Outokumpu Pohjois-Karjala
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Truthdel » Ma Helmi 18, 2008 17:51

Siellähän se pilkisteli ^.^'

Koputus sopimus ei ole huono, jos taidekujan ovi oli kiinni ja siinä lukisi aukeamisaika ihmisille se toisi jo helpotusta. Pienellä tekstillä voisi sitten olla myyjille (ellei aiemmin kerrottu) vinkki että koputtaa. tai että "Vain myyjät sisään ennen klo sitä ja sitä".

Coni on kuitenkin ohi ja onneksi massat ei "niin suuret" mutta kuitenkin haitalliset.
Vastaavaisuudessa voin itse pestautua ovelle.... ööh... no en kaapiksi kun en täyttäisi sitä oviaukkoa mutta ainakin pippuriksi jos ei muuta ^,^ se tiedetään että conissa ei ole apua koskaan liikaa, kaikille riittää töitä.
( ^ ,^) <( truthdel.deviantart.com)

Jakoavain
Turun keisari
Viestit: 307
Liittynyt: Ma Loka 18, 2004 22:07

Viesti Kirjoittaja Jakoavain » Ma Helmi 18, 2008 18:40

Tracon on tapahtumana aina ollut vähän väliinputoajan asemassa. Ihan kivaahan siellä on, mutta muut tapahtumat ovat olleet aina hauskempia. Ei siinä silleen muuten mitään.

Coni koostui kokonaan hengailusta, en mää jaksanu lippuja hakea. Hengailu on kummiski aina kivaa, tuli nähtyä vanhoja tuttuja ja tutustuttua myös uusiin tuttavuuksiin. Mieleen kuitenkin jäi, että tämäkin coni oli tosiaan Trapcon. Noh, hienoa että perinteitä jatketaan. Terkkuja jaakuille, hyviä "namuja" oli ;)

Tampere kupliita odotellessa.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Conit ja festarit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 37 vierailijaa