Tracon III - Jälkipyykki

Keskustelu tulevista ja menneistä coneista, festareista ja muista valtakunnallisista animeharrastajien yleisötapahtumista.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Furinji
Viestit: 735
Liittynyt: To Loka 16, 2003 14:56
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Tracon III - Jälkipyykki

Viesti Kirjoittaja Furinji » La Helmi 16, 2008 23:07

Äwwäwwä. arkku.

Tiedätte mitä tähän tulee.

Huomatkaa erillinen viestiketju kuville ja videoille - http://au.aniki.fi/t/7133
Viimeksi muokannut Furinji, La Helmi 16, 2008 23:11. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Chiaki
Viestit: 39
Liittynyt: Su Joulu 09, 2007 23:09
Paikkakunta: Seinäjoki

hmm

Viesti Kirjoittaja Chiaki » La Helmi 16, 2008 23:10

Joo kivaa oli traconis, ekaa kertaa olin. Missä ja milloin on seuraava? Tietääkö kukaa? ^^'

Skiedragon
Viestit: 1
Liittynyt: La Helmi 16, 2008 23:18

Viesti Kirjoittaja Skiedragon » La Helmi 16, 2008 23:21

Vähän tuntui siltä, että ei ollut roolipelaamispuolelta hirveästi kiinnostavaa tapahtumaa. Paljon oli kävijöitä ja ihan mielenkiintoisia pukuja.

Olisiko mahdollista saada tähän myös linkkejä kuviin yms.? Jonkun muun ottama kuva omasta asusteesta olisi mukava nähdä.

Avatar
Teh_Rei
Viestit: 326
Liittynyt: Ke Heinä 14, 2004 21:54

Re: hmm

Viesti Kirjoittaja Teh_Rei » La Helmi 16, 2008 23:21

Chiaki kirjoitti: Missä ja milloin on seuraava? Tietääkö kukaa? ^^'
Varmaankin Samassa paikassa, kuten edellisillä kerroilla... :?:

Kivaa oli Traconissa: Kiitos kaikille :D

editto~desu:
Tosin aika vähän tuli ohjelmia katseltua; enimmäkseen hengailua kavereitten kanssa. Hare Hare Yukaita tuli harjoiteltua...

-YURI PELASTAA!!!1-
REILUKERHO - Hurray for YURI!

Avatar
Tuc-keksi
Viestit: 214
Liittynyt: Ke Syys 19, 2007 21:52
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Tuc-keksi » La Helmi 16, 2008 23:33

Huippuahan siellä oli. Käppäiltiin ympäriinsä ja ihmeteltiin. Kotimaisin voimin tehty AMV-Helvetti oli päivän parasta antia. Kyllä oli coni junalippunsa arvoinen niin kuin odotinkin. Oli sellaista tiettyä conitunnelmaa kun porukkaa tuli vastaan kuin pipoa ja metelikin yltyi välillä tuskaisiin lukemiin. Kaikinpuolin hyvä maku jäi suuhun.

Sitten Anikin-miitistä: kuinkas käy miitin jälkipuinnin? Pistetäänkö jotain putsausta käyntiin ja jos laitetaan niin kuinka ilmoitetaan? Saavatko ketjujen aloittajat tylyn yksityisviestin vasten avatarinsa kasvoja? Vai onko joku muu taktiikka suunitteilla?
Viimeksi muokannut Tuc-keksi, Su Helmi 17, 2008 00:00. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"Rose... wand... floating... superior... crystal... eternal... beautiful... flower... genocide!"
Katsotut animeyt

Avatar
Mikarin
Chibi
Viestit: 365
Liittynyt: La Joulu 01, 2007 17:00
Paikkakunta: Cock'ola
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mikarin » La Helmi 16, 2008 23:35

Noniin nyt coni on takana ja mieleen jäi paljon hyviä ja huonoja asioita, koska olen kiva ihminen ja ihmisiä kiinostaa luultavasti lukea enemmän hyviä asioita, kerron ne ensimmäisenä:

+ Ihmiset jotka tunsin ja joiden kanssa hengasin
+ Aniki-miitti ja sen sisältö


SITTEN PÄÄSTÄNKIN NIIHIN HUONOIHIN ASIOIHIN.

Voisin vaikka ensimmäisenä kertoa, että olin valokuvausnakissa työvoimassa ja hommanani oli kuvata parit ohjelmanumerot ja cosplayta,l ohjelmanumeroiden kuvaus meni ihan hyvin mutta sitten päästänkin cosplaykuvaukseen: KUINKA MONI IHMINEN OLI TIETOINEN SIITÄ, ETTÄ COSPLAYKUVAUKSELLE ON OMA ALUEENSA TIETOTALON 2. KERROKSESSA? Kyllä siellä oli sellainen ja meidän (ainakin minun) valokuvaajien kohdalla oli suhteellisen rektumista, että ihmiset hengasivat pitkin tapahtuma-aluetta ja ottivat toisistaan kuvia mahdollisimman huonoissa paikoissa ja sain olla kokoajan huutelemassa, että cosplaykuvaukselle on oma alueensa.

Voisin myös samalla mainita muutenkin pari sanaa ihmisten käytöksestä: Kaikki Traconissa olleet kuulivat varmasti Putkesta? Kyllähän kuulitte? No anyway se oli sellainen ahdas ylikulkusilta Tieto- ja Sähkötalon välissä ja voitte varmaan uskoa, että sen lähellä _hengaaminen_ ei ollut kovin suotavaa, NOH oltiin siinä käymässä colamaatilla (sijaitsi Putken vieressä) ja siinä Putken _ovella_ ihmiset alkavat halailemaan ja kun minulla oli kumminkin työvoima-badge päätin pyytää ihmisiä siirtymään pois oven edestä tukkimasta kulkutietä ja sain vastaukseksi "ime munaa" joten kiitos tästä.

MUTTA kaikinpuolin kiva tapahtuma, uudet ihmiset oli mukavia ja näemme varmaan ensi conissa, pyydän ihmisiä jatkossa kunnioittamaan toisten ihmisten pyyntöjä (edes työvoiman), koska ette ole coneissa yksin.
Twitter | MAL | Last.fm | Livejournal |

23:53:50 @Furinji> Heterot jos mitkä on seksuaalivähemmistö otakuissa | When the seagulls cry, there are no survivors.

Avatar
Luova Hullu
Viestit: 132
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 19:24
Paikkakunta: Vaasa

Viesti Kirjoittaja Luova Hullu » La Helmi 16, 2008 23:42

Oih, oli aivan ihanaa! Meikäläisen toinen con, eikä viimeiseksi jää!
Olin Inuyashana, en kyllä kisaan osallistunut mutta cosplay battle chessiin ainakin sitten. Hieman oli ongelmia löytää mitään alussa, esim Twisterin, cosplay-kisan ja kaikenlaista muuta missattiin sen takia, että joko myöhästyttiin tai ei saatu enää lippuja. No, ensi vuotten taas :D
http://iEevee.deviantart.com

Tracon 2013 (hope so) - Amanecer (oma hahmo)
Tracon 2014 (again, Hope So) - Inuyasha

Avatar
neri
Viestit: 25
Liittynyt: To Tammi 24, 2008 17:56
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja neri » La Helmi 16, 2008 23:44

Paranoidfox kirjoitti: NOH oltiin siinä käymässä colamaatilla (sijaitsi Putken vieressä) ja siinä Putken _ovella_ ihmiset alkavat halailemaan ja kun minulla oli kumminkin työvoima-badge päätin pyytää ihmisiä siirtymään pois oven edestä tukkimasta kulkutietä ja sain vastaukseksi "ime munaa" joten kiitos tästä.
no olipas suoraan sanottuna törkeää :?

oli ihan kivaa vaikkakin harmitti kun ei sitten tullut käytyä pyytämässä siellä toisessa kerroksessa jotakuta kuvaamaan minua.. kun kaveritkin otti kuvia mutta ei kyllä paljon...AMV näytös oli huippuhauska, en ole ollut aikaisemmin..
Viimeksi muokannut neri, La Helmi 16, 2008 23:47. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

mansi

Viesti Kirjoittaja mansi » La Helmi 16, 2008 23:45

Elieli, mustakissapipon omistaja avautuu Traconkäynnistään.

Tracon III, kohtalon yö!

Eli päiväni alkoi kello 7:00 kun nousin ystäväni kämpiltä. (kiitos Letsi herätyksestä) ja tästä aikajuoksu kelloa ja bussia vastaan (numero 13 bussi, sen oli oltava enne)

Samaan bussiin ajoittauduin Kya-sedän kanssa (ISO järjestymies) jolla olikin avaimet mukavaan tietotaloon ja lämpöön.
Paikanpäällä alkoi sitten kauhea rumba järjestelyjen kanssa, itse olin nakissa cosplayn puolella hoitelemassa ihmisiä valokuviin lappujen kera sekä ilman.
(kiitokset kuvaajillemme mielettomalle sekä Mikachulle, olette hienoja ihmisiä paineenkin alla)
(myös erittäin lämmin kiitos kuvattaville cosplayereille, toimitte esimerkillisesti ja joustavasti. Kissamies pahoittelee ajoittaista äreyttään ^^" )

No kuvaus alkoi ihan mukavissa merkeissä ja melkein aikatauluisesti, joka loppuja kohden muuttuikin sitten kaaokseksi kisaajien puututtua sekä kadottua paikkaan W. (17 kisaajaa jäi puuttumaan jos kaikki lasketaan yksilöinä)

Kuvauksen jälkeen johdatettiin herkkäuskoiset kilpailijamme A ja B salin takana olevaan käytävään jonottamaan kiltisti vuoroaan. Itse kissapipoisena ohjastin A puolella yksilökilpailijoita jonoon ihanan ja auttavaisen Willan kanssa. (kiitos sinulle, olet ihme noiden asioiden kanssa ^__^)
(kiitos myös kaikille muille auttaneille salissa kanssani, ensiconissa tapaamme jälleen <3)
Willan kanssa sitten juoksimme vettä ja apua jonottaville herkkäuskoisille ja odotimme yhdessä jännittäen lavalle pääsyä.

Ja kisa oli ohi ja kaikki hyvin. :3

ONNEA KAIKILLE VOITTAJILLE VIELÄ KERRAN!

Ja muille onnittelut hyvästä kisasta. Olette kaikki voittajia omalla tavallanne. ^_^

Tämän prosessin jälkeen keskityin seilaamiseen conialueella. Minut saattoi bongata jakamassa Youtsubato-flyereitä kello 13:30 eteenpäin sekä myöhemmin jakamassa samaisia lehdikkäitä karkin kera.

Lämpimät kiitokset kaikille halaajille sekä tytöille nurkassa jotka tekivät hienoja piirrustuksia käteeni, olivat oikein taidokkaita ja kestivät myös suihkun.
Kiitos myös hienolle Inf(h)otiimille joka auttoi ja opasti kaikkia meitä eksyneitä sekä järjestystä pitäville miehillemme sekä naisille, teitte hienoa työtä miehet! (ja naiset!)
Myös Hidoin pöytä ansaitsee erikoismaininnan. Olitte tosi siivosti ja mukavasti ja hymyilitte meille kaikille. Hienoja ihmisiä! Kerrassaan hienoja.
Myöskin erikoiskiitokset salivänkäreille, ilman teitä olisimme olleet taas kaulaamme myöten karpaloissa.
Ja vielä kiitos kaikille niille joita unohdin kiittää tässä yksityisemmin.

KIITOS JA ENSIKERRALLA TAPAAMME JÄLLEEN!

Avatar
Jope-san
Viestit: 70
Liittynyt: Pe Joulu 21, 2007 20:46
Paikkakunta: Vaasa

Viesti Kirjoittaja Jope-san » La Helmi 16, 2008 23:48

It has ended...
Ensimmäinen ja ei todellakaan viimeinen anime/manga/jne-tapahtuma jossa kävin. Mangaa tuli ostettua ja B-sarjan (+15v) piirustuskilpailuun tuli osallistuttua vaikkakin piirtojälki oli liian ohutta eikä meinannut kauempaa erottaa mitään, enkä muutenkaan panostanut täysillä (Työ 7B).
Mikäs työ muuten ton kilpailun voitti?

Avatar
Rige
Viestit: 22
Liittynyt: Pe Heinä 08, 2005 13:00
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Rige » Su Helmi 17, 2008 00:00

Oli todella hauskaa ja mukavaa! Onneksi minulla oli sellainen cossipuku päällä, jolla oli hyvä olla sisällä. Vaikkakin siivet olivat hieman tiellä. Minä cossasin Merokoa, siskoni Mitsukia ja ystäväni Takutoa. :)

Tässä olisi hieman kuvia ihmisille ^^
http://s10.photobucket.com/albums/a146/ ... con%20-08/

Avatar
Unita
Viestit: 474
Liittynyt: La Syys 16, 2006 13:39
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Unita » Su Helmi 17, 2008 00:15

Oli mahtava tapahtuma kyllä. Kaikki meni aikalailla suunnittelemani aikataulun mukaisesti (paitsi se lippujen jonotus...) ja kaikki ohjelmat saatiin pidettyä. Kiitos kaikille Twisteriin, Deittiohjelmaan ja CBC:hen osallistuneille ja muille järkkäreille! Selvisimme pienistä takaiskuista huolimatta. ^^

Tosiaan tällä kertaa meni aikamoiseksi juoksuksi coni joten paljoa materiaalia minulla ei cosseista ole. Harmi sinäänsä sillä cosplayn taso oli aivan uskomattoman korkea tässä conissa. Täytyy ihan ihmetellä.
Mutta siis jotain kivaa videomateriaalia löytyy ja laitan myöhemmin linkkiä videoihin.

Kiitos Traconin järjestäjille ja kävijöille mahtavasta conista!

Avatar
__
Viestit: 461
Liittynyt: La Huhti 17, 2004 20:54

Viesti Kirjoittaja __ » Su Helmi 17, 2008 00:51

Mukavaa oli ja plussaa siitä että sisään pääsi värjöttelemättä ulkona. Parannettavaa seuraavaan coniin ehdottaisin että myyntipöydille laitettaisiin hinnat selvemmin näkyviin. Inhottavaa yrittää kysellä hintoja silloin kun pöydän ympärillä muutenkin on jatkuvasti kauhea ruuhka.

Avatar
Lmmz
Otaking
Viestit: 521
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:34
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Lmmz » Su Helmi 17, 2008 04:17

Jep. Olihan siellä taas ajoittain kivaakin. Ajoittain ei ollut.

Yksi näistä ei-kivaa ajoista oli silloin, kun kaikki kävijät olivat jättänet talon, ja roskan määrä tuli ilmi. Sitä oli paljon ja joka paikassa. Ei näin kävijät, EI NÄIN. Jos lähin roskis on täynnä, niin roskat viedään seuraavaksi lähimpään roskikseen, EI HEITETÄ LATTIALLE. Kiitos. Toinen valituksen aihe on LUKUTAITO. Conissa oli infolappuja, jotka kertoivat toimintaohjeita tai yleisluontoista asiaa. Lukekaa ne laput. Ymmärtäkää sisältö. Olkaa fiksumpia. Kaikkea ei tarvitse erikseen kysyä infosta tai varsinkaan toimia mutu-tuntumalla.

Älkää tehkö näin tulevissa Coneissa. Emme tykkää. Voime vaikka lakata tekemästä conea. Sitten ei ole enää kellään kivaa.

Muuten ihan jees. En edelleenkään osaa päättää, kumpi oli voittava mukana kannettu paperilappu, "Uskalla sanoa EI yaoille" vai "älä s**tana halaa mua!". Molemmat kuitenkin tulivat tarpeeseen.

Edit:
Kuvat löytyvät täältä.

P.S.
ÄLÄ PYSÄHDY PUTKESSA!
Viimeksi muokannut Lmmz, Ma Helmi 18, 2008 01:40. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Kosmos on laaja. | Tutturuu!

Lusikka
Viestit: 4
Liittynyt: Ma Kesä 26, 2006 22:48

Viesti Kirjoittaja Lusikka » Su Helmi 17, 2008 08:21

Vihdoinkin kotona! Ja heti ekana tietenni tietokoneelle ;o

Mahtava coni pakko myöntää! Kiitokset siitä kaikille järjestäjille ja muillekkin immeisille jotka auttoivat luomaan jotain näin kaunista<3 Ainoa valittamisen aihe tosiaan nuo ruuhkat jotka syntyivät välillä mutta empä osunut semmoiseen joka ei olisi hajonnut pikapikaa ja lähtenyt taasen kulkemaan.

Krääsää tuli ostettua kaiken muun ohella ja voi meitä autuaita köyhiä jotka "paastoamme" sitten seuraavaan "palkkapäivään" xD

Kuvia ei ole vielä saatu koneelle (koska ovat kaverin kamerassa) mutta eiköhän niitä sieltä satele jossain vaiheessa. Laitan vaikka editillä sitten linkkiä tai ihan uudella viestillä. Jään innolla odottelemaan muiden kuvia ja kommentteja että joskohan siellä meikäläistäkin mainittaisiin edes ohi mennen :3

Tosiaan se Hitachiin kaksosten Kaoru(se sininen) tässä. x3

Jäi harmittamaan se kun en päässyt kokeilemaan sitä Final Fantasy fight juttua mutta animeconiin tähtäämme toiveekkaasti.

Kiitokset vielä kerran kaikille ja ensi conissa nähdään!

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Conit ja festarit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 45 vierailijaa