Animeconin jälkeiset Tunnelmat

Keskustelu tulevista ja menneistä coneista, festareista ja muista valtakunnallisista animeharrastajien yleisötapahtumista.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
FreakyM
Viestit: 183
Liittynyt: Ke Elo 23, 2006 19:22
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja FreakyM » Su Heinä 15, 2007 21:25

Me tulimme, näimme, ja became an hero.

Uskomatonta settiä
Initial D:n poppien ja Lucky Starin openingin voimalla paukutin kolm eeppistä päivää Jyväskylässä, ja kun yleensä viimeinen conipäivä on se tylsin, oli se minulle kaikkein kovin, sillä olin yksi niistä viidestä joiden käsialaa "hieman" yleisöä kerännyt Imageboard-paneeli oli.

Jännitys oli jotain aivan käsittämätöntä, kaverit aivan upeita, meininki, tunnelma.. adrenaliini virtaa vieläkin suonissa. En enää löydä sanoja.
EPIC VICTORY.
Lolisetelit. Susumu Hirasawan musiikki.
Lucky Star.

WRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!

EDIT:
Ajatukset kasassa. Hienoa cosplayta oli joka puolella, mitään sarjaa ei ns. "yliedustettu", viime vuosien Naruto ja Bleach-massat olivat tasoittuneet sopivasti muun sekaan, ja kokonaisuus oli upea.
Oli ihanaa nähdä Jyväskylän kadut täynnä kaikenlaista vähemmän jokapäiväistä vaatetusta, ja vielä hauskempaa oli bongata tuttuja hahmoja väenpaljouden seasta.. (REBECCA CHAMBERS! YAY!)

Avatar
K-chan
Viestit: 173
Liittynyt: Ti Huhti 22, 2003 19:35
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja K-chan » Su Heinä 15, 2007 22:02

Conraporttia lyhyesti seuraavassa: lähdimme matkaan Espoon maisemista jo perjantaina hieman kello 16.00 jälkeen otakumobiilillamme. Majoituspaikkanamme toiminut Korpilahden Alkio-opisto osoittautui pienelle otakutiimillemme erittäin toimivaksi: käytössämme oli kolmio, sauna, ranta järven rannalla sekä grilli. Ensimmäinen ilta sujuikin grillaamisen ja majoittautumisen merkeissä. Päädyinpä poimimaan muutaman metsämansikan ja mustikankin lähimetsästä. Kävimme myös tarkastamassa Korpilahden ainoan kuppilan venesatamassa ja suunnittelimme kuinka viettäisimme seuraavan päivämme.

Lauantaina
matkaan lähdimme Korpilahdelta jo yhdeksän aikaan. Olin herännyt aikaisemmin sulloutuakseni cosplay-asuuni jonka pukemiseen meni kotva jos toinenkin. Pahaksi onneksi koko päivä kului vesisateessa, joka vaikeutti asussa liikkumista hyvin paljon ja olin muutenkin melko avuton asuni ulokkeiden ja liehuhelmojen vuoksi (Kakyuu Ouhi Sailor Moon StarS) Tapasin tuttuja ja oleskelin enimmäkseen con-alueella ja tarkastelin ihmisten cosplay-tuotoksia. Sääli vain, että kamera teki tenät niin en oikein voinut kuvata muiden pukuja.

Lauantain ohjelmasta otin osaa "Herkkää liljarakkautta"-paneeliin sekä cosplay-kisaan katsojan asemassa. Paneeli oli mielenkiintoinen, joskin salin kokoon nähden aivan liian täynnä, mutta tämähän ei ohjelman seuraamista haitannut. Mitään kovin uutta paneeli ei sinäänsä tarjonnut, sillä kaikki luennoitsijan mainitsemat nimikkeet olivat jo ennestään tuttuja. Jotenkin luennosta olisi ehkä saanut eläväisemmän, jos ne kaikki luvatut paneelikeskustelun osanottaja yliopisto-ihmiset eivät olisi olleet lomillaan.

Cosplay-kisa sujui hyvin ja uusi lippujennouto systeemi toimi moitteettomasti. Ruuhkia ei kuitenkaan kyetty tyystin välttämään Norssin aulassa, mutta tämän kyllä ymmärtää, kun ihmisiä kuitenkin oli melko paljon. Kisa oli hyvin organisoitu ja palkinnotkin tuntuivat menneen oikeaan osoitteeseen - erityisen tyytyväinen olen yleisöjuryyn kummankin sarjan puolesta. Hienoa, että pientä hajontaa oli lopputuloksissa. Salikin oli riittävän suuri tällaiseen tapahtumaan - toisin kuin viime vuonna käytössä ollut Paasitorni, joka aiheutti allekirjoittaneen koulullekin ongelmia vanhojen tanssien yhteydessä joskus muinoin. Hyvien tilojen saaminen pk-seudulta tuntuu olevan hankalaa - toivottavasti kirjamessuille pääsisimme ujuttautumaan ja saavuttaisimme hieman saksalaisemman tyylin tulevaisuuden coneihin (ainakin Helsingissä).

Lauantai ilta meni syödessä ja nauttiessa erittäin hyvästä palvelusta läheisessä Vihreä Haltijatar ravintolassa. Omat jatkot olivat tässä tapauksessa hyvin tehokas ratkaisu.

Sunnuntaina
lähdimme jälleen aikaisin liikkeelle opistoltamme. Tänään tein voittajaratkaisun ja päätin jättää cosplay-asuni pois, vaikka kiusaus sen päälle laittamiseen olikin aamulla vielä kohtalaisen suuri. Säätä peläten lähdin otakubiiliin kuitenkin ilman asusteitani ja vietin päivän mukavasti normikuteissa. Tämän päivän ohjelmaan kuului lähinnä oleskelua ja 4chan paneeli, joka oli sekin hyvin onnistunut. Tämän paneelin mieltäisin ehdottomasti Animeconin hauskimmaksi niistä vähistä, missä kävin. Yhteishenki siinä pienessä salissa oli erinomainen ja jännityksestäänkin huolimatta panelistit olivat hyvin luontevia.

Kaiken kaikkiaan tämä oli hyvin onnistunut coni, vaikka sää olikin lauantaina melkoinen tunnelman pilaaja. Lisäksi kummastelen sitä miksei karaokea voinut olla molempina päivinä ja hieman runsaammalla lauluvalikoimalla, kun ihmiset kuitenkin ehdottivat isot listat toiveitaan aiheelle omistetussa ketjussa. En tiedä mikä tähän oli syynä, mutta harmillista sillä sunnuntainakin olisi laulattanut.

Kiitoksia kuitenkin kaikille järjestäjille, panelisteille ja ihmisille (tutuille ja tuntemattomille) On hienoa, että meillä on tällainen tapahtuma kuin Animecon. Ensi vuonna taas sitten.

Avatar
Dyss
Viestit: 2
Liittynyt: To Touko 03, 2007 17:48

Viesti Kirjoittaja Dyss » Su Heinä 15, 2007 22:06

Oli aika kivaa! :D
Mina pystyin vaan olemaan siella Lauantaina...
Oli kiire loytaa cosplay pukua koska kuulin tasta conista 11 paivaa ennen kun se alkoi...
Yarr... (continues in english)
I dressed up as Nekozawa from Ouran Host Club. :D
I haven't found many pictures from the convention yet... Hopefully people will post more after a while.
On friday I couldn't sleep because I was so excited! I got a grand total of 3 hours of sleep that night... :P

But overall the con RULED! Eventhough it rained...

Avatar
CountBoris
Viestit: 4
Liittynyt: Su Heinä 15, 2007 22:29

Viesti Kirjoittaja CountBoris » Su Heinä 15, 2007 22:55

Noniin, minä olin ekakertalaisena tuolla conissa ja siellähän oli sitten tosi mukavaa! (Noin vaatimattomasti muotoiltuna)
Minäkään en päässyt nauttimaan tapahtumasta, muuta kuin lauantaina, mikä on varsin valitettavaa. Sade ei häirinnyt liikaa meikäläistä. Olihan minulla sateenvarjo, jolla varjelin arvokasta hattuani. Tuo 'free hugs' on aina yhtä mukava. Mikäs siinä kanssaihmisiä halimassa. Porukka on varmaan jo nähnytkin tämän, mutta tässä video aiheesta.
"Miten kaikki alkoi"
Tunnelma animeconissa oli oikein rattoisaa, ja porukka mahtavaa. Maltan tuskin odottaa seuraavaa.
~Surkuttelen kyllä, kun en saanut Renosta kuvaa..

Ensi vuoteen!
Vihreä omenasorbetti~
Yksi pilaantunut päärynä pilaa koko korillisen

Avatar
Quantum300
Viestit: 2
Liittynyt: Ke Heinä 14, 2004 01:06
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Quantum300 » Su Heinä 15, 2007 23:12

*yeep* coni onpi ohitte, enemmän tai vähemmän tuskallisesti.

Hum, jotenkin latistuneen oloinen oli tämän vuoden con, mutta menee kyllä omalta osaltani 95-prosenttisesti sateen ja oman puvun puuttumisen piikkiin. Pukupaletti oli kyllä tänä vuonna ihastuttavan runsaan laadukas ja sai oldskool-kävijänkin hymyilemään leveästi =) mahtavaa kerta kaikkiaan!

Suosituimpien ohjelmien ennakkoilmoittautumissysteemi tuli kyllä totaalisesti puun takaa. Huomasin mokoman vasta lauantaiaamuna juuri ennen lähtöä... AMV-kisan missaaminen toistamiseen käy kyllä keljuttamaan (myös lunastamattomien lippujen jonottamista koitin menestyksettä). Ainakin ryhmäcossia pääsi jotenkin seuraamaan pikkutelkkarista; jo traconista tuttua ideaa voisi kehittää entistäkin pidemmälle.

Jonathan Clements oli jälleen viime kertaakin eeppisempi. Mies on kyllä ilmiömäinen esiintyjä, oli aiheena mikä tahansa ja on jo itsessään koko matkan arvoinen (hirveästi muita esityksiä en sitten kyllä näkemään päässytkään). Ständit taasen olivat hieman vaisuhkoja: mukaan ei tarttunut kuin Star Wreck-muki.

Koko yliopiston tilat oli käytetty hienosti hyödyksi. Toiminta pelasi, ohjelmat (ainakin ne muutamat mihin itse eksyin) alkoivat ajallaan ja homma luista varsin mallikkaasti. Paikat saattoivat ehkä olla liian etäällä toisistaan ja eristäyneen oloisia, mutta sateettomat päivät olisivat todennäköisesti muuttaneet tämänkin. Kokolailla joka ainoa järjestäjä, järkkäri ja nakkikone tekivät aivan ilmiömäistä työtä!

Käteen conista nyt ei jäänyt kuin noin 60e lasku, muutama aivan järjettömän randomin tutun tapaaminen ja se kahvimuki. Erittäin mallikas suoritus kaikilta, niin osallistujilta kuin järjestäjiltäkin *kiitos ja kumarrus*. Ainoa heikko esitys nähtiin VR:n puolesta tuossa Jyväskylän ja Tampereen välillä; tunnin istuminen liikkumattomassa junassa keskellä ei mitään on tuskaista *argh*.

Ensi vuonna on sitten Tampereen vuoro näyttää kyntensä.... kotikenttäedun turvin voin taata tulevani paikalle jälleen, kyllä tämä on edelleenkin yksi niistä kesän parhaista kohokohdista.
"The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel."
--William Gibson

Krautertee
Viestit: 150
Liittynyt: Pe Tammi 16, 2004 18:09

Viesti Kirjoittaja Krautertee » Su Heinä 15, 2007 23:39

Aivan upeat fiilikset jäi kyllä conista vaikka jalat on ihan helv kipeät koska en todellakaan ole tottunut käyttämään korkeakantaisia ja kapeakärkisiä kenkiä, mutta ne näytti hyvältä asussa joten sen takia voi kärsiä päivän tai pari :D

Olin yksi niistä kolmesta(neljästä) jotka enimmäkseen sunnuntai aamupäivällä seisoskeli FREE HUGS-kylttien kanssa päärakennuksen edustalla ja lauantaina norssin edustalla ennen AMV:tä. Kiitokset kaikille ja oli ihanaa jaella haleja kaikille! Ensivuonna uudelleen ;D (Olen se siipiselkäinen musta-valkoiseen asustautunut hörhö.)

Varsinaisiin juttuihin tuli mentyä vain AMV-kisaan ja 4-chan paneeliin, mutta olihan siinä ihan tarpeeksi halimisen lisäksi. Ei jäänyt suruttamaan tai kaduttamaan mikään.

Täältä löytyy vielä muita kuvia mitä nyt muutamia tuli otettua.
Viimeksi muokannut Krautertee, Ma Heinä 16, 2007 00:03. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Sulkasiipi
Viestit: 143
Liittynyt: La Elo 19, 2006 23:12
Paikkakunta: Kangasala

Viesti Kirjoittaja Sulkasiipi » Su Heinä 15, 2007 23:39

Tämä oli siis ensimmäinen animeconini! ^^

Kyyniset sedät olivat iloinen yllätys sillä minulla ei ollut hajuakaan ennen ohjelmaanmenoa, mitä he oikein siellä tekisivät. Yaoi silppuriin xxD
Cosplay -pukukisaan jonottaminen oli kärsivällisyyden koetusta. Jono kiersi (varmaankin) neljänteen kerrokseen ja sieltä alas. Jokainen kerros oli toistaan kuumempi. Ei se nyt niin kauheaa ollut.
Cosplay -ryhmäkisa oli suurelta osin hulvaton. Hopeanuolen/Weedin (?) hahmot olivat supersöpöjä ja suomidubbi oli parasta suomalaista laatua! *thumb up* Voittaja, Prince of tennis -ryhmä, tanssi ihan zigamageen upean tanssin! Kuka ne koreografiat oli keksinyt??!
Yleinen tunnelma oli todella kiva ja rento. Ihmisten selässä ja ties missä roikkuneet kyltit naurattivat. Olisinpa ehtinyt letkajenkkaan ;__;
Edward Elrickejä näkyi luultavasti eniten yksittäisistä hahmoista.
EGMONTIN YOOKAI petti minut. Vaadin korvauksia Inuyasha 22:n puutteestani!!! :twisted:

Hmm... Tulen todennäköisesti muokkaamaan tätä viestiä vielä jonkin verran koska en muista nyt heti kaikkea. Ai niin! Juna Tampereelle (Helsinkiin) oli tupaten täynnä joten jouduin istumaan rappusilla.

muoks. Ahhahhah! "Veturi on hukassa"!!! :lol:
Onneksi lähdin pois Tampereella :D
Viimeksi muokannut Sulkasiipi, Ma Heinä 16, 2007 16:26. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Reina Tanaka <3

Blogini: http://rosaland.wordpress.com

Avatar
Ping-chan
Viestit: 123
Liittynyt: Pe Maalis 14, 2003 17:59
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Ping-chan » Su Heinä 15, 2007 23:46

Njoo... Lauantaista jäi kyllä aika huono maku suuhun. Saavuttiin paikalle n. 9 aikoihin aamulla.

Pienen C-rakennuksen edessä odottelun jälkeen ajattelen sitten kaverin kanssa mennä moikkaamaan tanssipelipisteen järjestäjiä. Suunta normaalikoululle. Ja matkan varrella tulee viitta vastaan, joka ohjaa VÄÄRÄLLE normaalikoululle. Siellä sitten odotellaan 10:30 asti ulkona, ja sitten yksi monesta väärälle koululle eksyneestä hoksaa, että täällä on toinenkin normaalikoulu. (ai niitä on kaksi sitten vai, mutta ohjelmassa ei määritetä kumpi normaalikoulu. kartassa on merkitty normaalikoulun paikka, mutta sitä ei välttämättä ajattele sen viitan näkemisen jälkeen). Ja kaiken lisäksi sitten tanssipelipisteen järjestäjät ovat "hieman" myöhässä, ja piste avautui vasta n. 11:15.

Ja minneköhän sitten se luvattu Pop'n Music -piste jäi? :P Tilaa olisi varmasti jostain löytynyt, ja järjestäjätkin sille olisi varmasti saatu. Mutta se sitten vaan jätettiin :/

Siinä välissä yritettiin katsoa, jos pääsisi katsomaan "Katsomisen arvoista" -paneelia. Mutta jonot ovat jo ulos asti, eikä toivoa ole. Samalta näytti myös Musican edessä, jossa kyyniset sedät pitivät paneelinsa. Rupesi epätoivosesti näyttämään siltä, että tapahtuu sama kuin Helsingissä. Enhän itse sitten sattuneesta syystä jaksanut lähteä kävelemään aamun eeppisten säätöjen jälkeen Musicalle, kun olin juuri päässyt normaalikoululle. (enpäs sitten tiennyt, että musican sali on kohtuullisen iso)

Lippujen hakeminen AMV-kisaan jäi täysin, kun lipunnoutopisteitä ei viitsitty järjestää yhtä enempää, ja jono oli pitkä. Tähän oikeastaan jäi sitten lauantain tapahtumat minun osalta. Mentiin nukkumapaikalle kuuden aikoihin.

Sunnuntai näyttä jo sitten vähän lupaavammalta, kun ilmakin oli aamulla parempi. Saavuttiin ajoissa C-rakennukselle, ja päästiin jopa helposti katsomaan aamun ensimmäistä katsomisenarvoista ohjelmaa "95/05%: Animen tropet ja kliseet". Ja tämän jälkeen yllätyin suuresti, kuinka "Peliprojektin toteutussuunnittelu" -paneeliin ei ollut ollenkaan tunkua. Tosin se ei välttämättä taida olla ohjelmaa, joka suurta massaa kiinnostaa :P

Iltapäivästä ajateltiin käydä tanssipelipisteellä, mutta sinne löytäminen meni taas säädöksi, kun niittä viittoja ei oltu pystytetty tarpeeksi. Talo, missä piste oli, oli tiedossa. Mutta sisäänkäyntiä sai kyllä etsiä.

Kojujen valikoima oli itselle ainakin pettymys. Krääsäkojuja ei olisi edes kannattanut katsoa, jos ei "fanita" Narutoa, Bleachia, InuYashaa yms. Ja jopa fantasiapelien kojussa oli yllättävän huono valikoima.

Eli tästä voisi pistää kasaan pieniä pointteja:
- Jos tapahtuma on levitetty moneen eri rakennukseen, niin kunnon opastusviitat helpottaisivat paljon. Olihan ohjelmalehtisessä kartta, mutta se ei selvästikään ollut tarpeeksi.
- Järkkärien vaatetus. Ei kyllä ollut helppoa erottaa järkkäreitä coniin osallistujista. Pieni lappu rinnuksilla, joka oli samanlainen esim. kutsuvierailla. (lukuunottamatta sitä, että vierailla luki guest pienellä siinä lapussa)
- Sama myös järjestyksenvalvojien vaatetuksesta. En itse edes huomannut, että tapahtumassa on järjestyksenvalvojia.

Positiivisina puolina voisi todeta sen, että hyvää ohjelmaa oli, ja paljon. Ja tilat olivat loppujen lopuksi huomattavasti paremmat kuin viime vuonna Helsingissä. Kokonaisuudessaan jäi ihan hyvä mieli tapahtumasta.
"You do not, I repeat, you do not! Hurt! My! Friends!"

Crystal Fair 2014 | brony.fi - suomalainen poniyhteisö

Avatar
Kem
Viestit: 63
Liittynyt: Su Marras 13, 2005 13:38
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja Kem » Su Heinä 15, 2007 23:53

Ohi on.

Omia tunnelmia: Perjantaina saavuttiin Jyväskylään ja pienen välikohtauksen jälkeen selvisimme jopa ihan yöpaikallemmekin, jossa sitten asetuimme taloksi.

Lauantaina coniin Death Noten Nearina ja perjantain välikohtauksen(ei siitä sen tarkemmin..) aiheuttama vitutus katosi kun päärakennuksen edessä näki paljon hahmoja ja välillä sisäinen fanityttö saikin vallan ja minä loikin ja huudahtelin innosta nähdessäni aivan mielettömiä cosplay-pukuja suosikkihahmoistani.

Lauantaina en käynyt muussa ohjelmassa kun liljarakkaus-luennolla mikä oli viihdyttävä kokemus. Maininnat Sailor Moonin Uranuksesta ja Neptunesta sai hymynkareen aikaan sillä sunnuntaina tuli sitten pyörittyä Sailor Uranuksen asussa.

Sunnuntaina olikin sitten aamulla mielenkiintoista, kun piti viimeistellä ryhmäläisten pukuja kisaa varten. Conipaikalle päästyä hermot alkoivat taas pikkuhiljaa kestääkin jotain ja sitä tuli kierreltyä ympäriinsä.
Ryhmäkisa oli mieletön, ja voittajia hurrattiin ja halailtiin vilpittömin mielin, kyllä se oli vaan aivan mielettömän upea show.

Ryhmäkisan jälkeen vaihdoin varkkuihin ja toppiin ja matsailin Uranuksen aseella Saturnuksen sauvaa vastaan. Molemmat omaa käsialaani(sauvaa en kylläkään maalannut itse), mutta onnistuin hajottamaan miekkani taistelun tiimmellyksessä. Helppo korjata, kunhan jaksaa. Katsotaan sitten kun on vähän palautunut viikonlopusta.

Mukaan conista tarttui läjä mangaa ja pari vanhempaa anime-lehteä. Ja mielettömän hyvä mieli. Oma kamera on rikki joten nyt vain odotellaan kuvia tapahtumasta.

Avatar
Ewyn
Viestit: 318
Liittynyt: Ma Touko 30, 2005 16:37
Paikkakunta: Sipoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Ewyn » Ma Heinä 16, 2007 00:01

Joo-o, oli kyllä melko loistava con ja hakkasi viimevuotisen ihan mennen tullen!
Itse tykkäsin mielipiteitä jakaneesta tapahtumien vähän isommalle alueelle ripottelusta oikein paljon ja oli muuten myös erittäin käytännöllistä että paikka oli ihan Jyväskylän keskustassa. Sadetta en itse oikeastaan juuri edes huomioinut.
Jees, loistava popitus oli loistavaa, pari oikein loistavaa ohjelmanumeroakin tuli nähtyä, Jyväskylä oli hauska paikka ja listaahan voisi tästä vielä jatkaakin.

Tosiaan! Cosplayn taso oli jotain mistä olin todella positiivisesti hämmästynyt! Parin yksittäisen onnistumisen sijaan tasokasta pukuilua näkyi melkeinpä paljonkin. Naruto ja Bleach kieltämättä eivät enää loistaneet (...) niin räikeästi, mutta väittäisin että ainakin D.Gray-Manin cosplay-suosio on nousemassa samanlaisiin mittasuhteisiin. Saa nähdä kuinka pitkään buumi kestää.

Lolivaltojen dollarit :D voi apua millaista menoa kyllä oli kokonaisuudessaan. Nyt voisin mennä nukkumaan pois univelkoja.

Avatar
Migata-chan
Viestit: 266
Liittynyt: Su Elo 20, 2006 13:52
Paikkakunta: Forssa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Migata-chan » Ma Heinä 16, 2007 00:17

Aivn ihana kokemus :) Ensimmäinen animeconini ja samalla virallinen cossini. Tuli kuvattua aika paljon ja joku taisi ottaa minustakin kuvan. Näin myös muutaman vanhan tutun (hihii, olin aluksi hämilläni mutta sitten tajusin "katosvaan!").

Kiitos onnistuneesta conista kaikille *kiittää ja kumartaa*

Avatar
Amirattus
Viestit: 103
Liittynyt: To Heinä 05, 2007 00:57
Paikkakunta: Mikkeli / Tornio

Viesti Kirjoittaja Amirattus » Ma Heinä 16, 2007 00:18

Halailen tässä lauantaina ostamaani Shikamaru pehmolelua ja lueskelen samalla Icha Icha Paradiseani, johon ihanat ihmiset suostui kirjoittamaan vaikka mitä mielenkiintoista. ^.^

Eli siis:

Lauantai:

Mikkelistä lähdettiin siinä klo 8 aikaan. Minä (Inuyasha), Latu (Rin) ja Sango. Pyörittiin hirmu kauan Jyväskylässä, kun paikkaa ei tahtonut millään löytää. Sitten nähtiin kadulla joukko Prince of Tenniksen cossaajia, jolloin lähdettiin seuraamaan niitä. ^^
Conissa sitten suoraan mars narikkaan, luovuttamaan ylimääräiset reput ja kassit. Kauhistuin kuitenkin, että marikka maksoi ja kaiken lisäksi jouduin maksamaan KAKSI narikka maksua. Vain sen takia, että minulla oli repun lisäksi muovikassi mukana, jossa oli sunnuntain cossini. >.<

Vettä satoi, mutta se ei menoa haitannut. Inuyashalla oli illalla kyllä ison tessaigan kantamisesta ranne kipeänä ja polvet ihan mustelmilla (kiitos kaikkien niiden Kagomejen lausumat "osuwarit"). Inuyasha cosplay ryhmäytyinen oli ihan mahtava! Saatiin aika iso ryhmäkuva ja kaikkein parasta oli, kun sain SesshyxInu pusukuvan. ^^
Loli-setelit olivat ihania! Kiitos siitä, laitoinkin sen heti seinälleni!
Naraku ja hänen haareminsa oli hauska, mahtavasta kyltistä puhumattakaan!

"Irstasta Animecon Pornoa" -kyltti oli kyllä koko conin paras läpyskä.

Sunnuntai:

Ero-genin is here! Ami cossasi sitten sunnuntaina genin versiota Jirayasta (sarja: Naruto). Heti aamusta sama homma: reppu narikkaan. Tällä kertaa tajusi tunkea suurella vaivalla sen muovikassin reppuuni, jolloin en tarvinnut maksaa sitä toista euroa narikasta, whoot!

Sitten rynnistin ystäväni kanssa shounen-ai paneeliin, mutta tyrmistyimme kamalasta jonosta. Olin silleen: "Ei jaksa jonottaa, ei se kumminkaan niin erikoinen ole" Sitten olimme siinä vähän aikaan ja minä Jirayana bongaan jonosta kenempäs muunkaan, kuin Tsunaden. Menin sitten hänen luokseen himokas ilme naamalla ja sanoin oikein hitaasti: "Boobiessss...." tästä seurasi onnellinen halaus. Ja koko se naruto porukka siitä kirjoitti Icha Ichaani. ^.~ Menimme loppujen lopuksi ystävi kanssa siihen paneeliin, joka osoittautuikin yllättävän hauskaksi.

Päivä meni sitten kuolatessa tyttöjen rintoja... Ja Icha Ichaa kirjoitellen. Vesisateen takia ihana sammakkoni päälaella kastui, mutta se suojeli hienosti kampausta peruukissa. Minulla oli mukana oma genin Orochimarukin, joka oli aivan suloinen. Harmi vain, kun itse en saanut omaan kameraani yhtään paritus kuvaa meistä kahdesta.

"Jätti Twister" ja "Cosplay Battle Chest" olivat aivan mahtavia. Ropeconissa sitten uudestaan! Tsunade-hime, olit aivan loistava, kun veit Naruto joukkueen voittoon! Shakki oli myös hauska, kun pääsi häröilemään siinä ja hyökkäämään vastapelaajien kimppuun. Tosin nappulat voisivat liikkua hieman nopeammin....

Erityis kiitokset menevät Unitalle, joka oli jaksanut väsätä tätä epävirallista ohjelmaa tälle. ^^ Tykästyi myös suuresti pelottavan hauskaan Akatsuki Orochimaruun ja hieman häröön Kisameen.

Kotimatkalla bussissa juteltiin sitten parin uuden tyypin kanssa, jotka olivat myös olleet animeconissa. Kyllä hauskaa oli!

Avatar
Kashimir
Viestit: 15
Liittynyt: To Helmi 08, 2007 13:20
Paikkakunta: Vaasa

Viesti Kirjoittaja Kashimir » Ma Heinä 16, 2007 00:18

Mainio Tapahtuma....

Pettymyksenä oli:
- Kunnollisten figuurien puute.

Positiivista oli:

- Tarjonta ei rajoittunut ainoastaan Narutardeihin ja Bleachiin
- Se eräs myyntipöytä jossa myytiin Ero-doujinsheja jonka ostin lähes tyhjäksi ^^; (Myyntipöydän pitäjälle: You just became a hero!)
- 4chan paneeli oli epic vaikka tilaa olisikin saanut olla enemmän jotta /b/tardit olisivat saaneet enemmän Horde bonuksia.

4chan paneelin järjestäjille: Kannattaa ilmoitella kun saatte videon valmiiksi ja nettiin.

Sitte Ero-doujinshien pariin... 5den tunnin päästä pitäis töihin -_-;
Nyoro~n

Avatar
Polecat
Viestit: 1
Liittynyt: Ma Heinä 02, 2007 01:59
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Polecat » Ma Heinä 16, 2007 00:20

Huhhuh, meikäläisen ensimmäinen Animecon on nyt takanapäin. Vajaa tunti sitten saavuttiin takaisin kotiin n. 300 kilometrin ajomatkan jälkeen ja olo on parhaillaan sekä helpottunut, iloinen, että haikea. ^^

Lauantaipäivä oli meille pienoinen pettymys, ainakin paneelien/luentojen osalta. Valitettavasti J-Rockin tilanne Suomessa -paneeli ei vastannut oikeastaan pätkän vertaa odotuksia (joo, olipa mukava melkein puolet ajasta kuunnella paneelin pitäjien nalkutusta ties mistä asioista.. -___-). Hieman pettymyksiä olivat myös lolita-muotinäytös sekä -paneeli, mutta se ei kyllä ollut niinkään järjestäjien syy. Me (=minä ja poikaystäväni) vain olisimme nimen omaan tahtoneet kuulla ja nähdä enemmän lolitan gothic-tyyliä, mikä oli nyt jätetty melko vähälle huomiolle (liekö se sitten aiemmissa coneissa ollut enemmän esillä?). :)

Lauantaina myös satoi lähes taukoamatta, mikä myös osaltaan hieman latisti tunnelmaa, vaikka en cosplay-asuani tuolloin vielä ollutkaan pukenut päälleni (kastuminen ei yleensä ole kivaa normaalitkaan vaatteet päällä). Onneksi sentään Urumin myyntipöytä ei tuottanut pettymystä, sillä kahmaisin sieltä 80 eurolla Hopeanuoli-mangaa mukaan! ^__^ Lauantai-illan pelasti myös osaltaan conin ulkopuolinen, Hopeanuoli-foorumin miitti, missä oli parilla sanalla kuvaillen ihan mielettömän hauskaa! :D

Sunnuntai oli sitten ainakin kymmenen kertaa lauantaita mukavampi päivä ihan Animeconinkin osalta - suuri kiitos siitä kuuluu ryhmäcosplaykilpailulle! Itse cossasin sunnuntaina Kurotoraa Hopeanuolesta ja oli kyllä melko muikea tunne kuljeskella päivä koirapuvussa - vaikka lämpöhalvaus olikin lähellä (ilmastointi tai edes jonkinlaiset hengitysreiät puvun sisällä olisivat tehneet gutaa). xD Cosplay-ryhmämme jäsenet olivat kaikki aivan ihania ihmisiä ja heidän ansiostaan päivästä tuli ikimuistoinen niin minulle, kuin toivottavasti monille muillekin. ^^ Ja muutkin ryhmäkilpailun esitykset olivat kyllä todella loistavia. Oma anime/manga/j-musiikkitietämykseni ei ole hirveän laaja, mutta esityksiä oli siitä huolimatta viihdyttävää katsoa ja monet niistä olivat aivan uskomattoman hauskoja! En ikinä unohda sitä Pikachu-parkaa, joka joutui tökityksi miekoilla.. x)

Tiivistetysti: Animecon oli parista yksittäisestä huonosta puolesta huolimatta niin upea kokemus, että olen varmasti tulossa sinne myös ensi vuonna. Ja epäilenpä hieman, että taisin Kurotora-asun myötä saada cosplay-pörriäisen pureman. :D

Avatar
stuf
Viestit: 10
Liittynyt: To Kesä 22, 2006 13:28
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja stuf » Ma Heinä 16, 2007 00:25

Lol oli kivaa heh.

Nomut oikeastaan, satoi ns hitosti mutta kivaa oli kuitenkin. Allekirjoittaneen mielestä paras coni tähän mennessä, riippuen erinäisistä syistä. Conien kohokohta oli kuitenkin 4chan-paneeli, ja joudun kyllä harrastamaan internet-väkivaltaa jos ei tälläistä ensi vuodeksi hyväksytä.

Ai niin, ja perhe liikkui ulkona. <3

EDIT: 4chan-paneeli oli ihan sieltä ja syvältä. Anonyymi ei anna armoa eikä unohda.
THIS IS THE INTERNET. PLEASE PICK UP YOUR SERIOUS BUSINESS SUIT AT THE FRONT COUNTER.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Conit ja festarit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 55 vierailijaa