Sivu 1/8

Animecon V: Animekaraokeäänestys!

Lähetetty: To Tammi 04, 2007 23:41
Kirjoittaja harusame
Animecon V:ssä pääsee pitkästä aikaan laulamaan karaokea. Nyt haluaisimme tietää, mitä kappaleita toivoisitte karaokekoneesta löytyvän. Kaikki anime- ja pelibiisit sekä japanilainen musiikki kelpaa, mutta mieluiten valitsemme kappaleita, joista on valmiiksi olemassa karaoke-/instrumentaaliversio. Äänestäkää niin pääsette conissa laulamaan suosikkibiisejänne!

Lisäys: Tässä lista Sakuraconin karaokebiiseistä, jotka saamme toivon mukaan käyttöömme myös Animeconiin.

Lähetetty: To Tammi 04, 2007 23:46
Kirjoittaja Hijiri
Itse ainakin kannattaisin ehdottomasti Prince of Tennis-animen musiikkeja ^_^ Lähes kaikista lauluista on olemassa karaoke-versio.

Lähetetty: Pe Tammi 05, 2007 01:14
Kirjoittaja nonparelli
Utada Hikarun Passion tai Sanctuary, muuta en pyydä. *___*

Lähetetty: Pe Tammi 05, 2007 01:18
Kirjoittaja Sushi
T.M.Revolutionin Invoke x3 Se voisi olla kiva.
Ja jos nyt ihan yleisesti miettii, niin näistä "tunnetuista" animeista, kuten Naruto, Bleach, löytyy melkein jokaisesta alku- ja loppulaulusta karaoke versiot. Eikä ne biisit edes huonoja ole <3

Lähetetty: Pe Tammi 05, 2007 01:42
Kirjoittaja harusame
Nuuppu kirjoitti:Utada Hikarun Passion tai Sanctuary, muuta en pyydä. *___*
Saat siis Passionin. Kihlattu varmaan kuristaisi minut, jos joutuisi karaokeen jonottaessaan kuuntelemaan Sanctuarya. =D On se kyllä kieltämättä aika hirveä alkuperäiseen japaninkieliseen (Passioniin) verrattuna.

wonk uoy naht noitceffa erom deen I


Naruto ja Bleach ovat itsestäänselvyyksiä. Prince of Tennistä voisi myös laittaa (onko jotain tiettyä biisiä mielessä?). Invokesta otan selvää.

Lähetetty: Pe Tammi 05, 2007 02:34
Kirjoittaja nonparelli
harusame kirjoitti:
Nuuppu kirjoitti:Utada Hikarun Passion tai Sanctuary, muuta en pyydä. *___*
Saat siis Passionin. Kihlattu varmaan kuristaisi minut, jos joutuisi karaokeen jonottaessaan kuuntelemaan Sanctuarya. =D On se kyllä kieltämättä aika hirveä alkuperäiseen japaninkieliseen (Passioniin) verrattuna.
Ja parempi niin, Passionia lähinnä toivoskelinkin (oi, jos vielä single version saisi siitä viisusta niin itken onnen kyyneleitä).
Nyt kun sitä on oikein erikseen toivonut niin ei kai voi muuta kuin kerätä rohkeutta jostain ja tulla kokeilemaan sitä karaokea. n___n'

Lähetetty: Pe Tammi 05, 2007 03:07
Kirjoittaja Sin
Joku Morning musumen biisi ois kyllä poikaa.
Kuhan sais vaan päätettyä mikä :D
no tässäpä oisi muutama vaihto ehto:
Love machine, Summernight town, Go girl~Koi no victory~.

Lähetetty: Pe Tammi 05, 2007 03:10
Kirjoittaja väinämööne
Toivontaan lähtisi Fruits Basketin avausteema For Fruits Basket, että voin pakottaa kaverin laulamaan :3

Lähetetty: Pe Tammi 05, 2007 14:33
Kirjoittaja Shin'ai
Hm...jostain kumman syystä olen saanut itseni addiktoiduttua Malice Mizerin Gekka no Yasoukyoku -kappaleen karaokeversioon.. ^^

Muuten jos omia favoriteja pitäis listata niin teitysti on Evangelionin opening, tai sitten Gakuen Heavenin alku School Boys. Tai sitten Ouranin alku Sakura Kiss. Tai Rizelminen Hajimete Shimasho!

Eheh... parasta lopettaa ennen kuin tämä tyttö innostuu ihan totaalisesti... Tuossa kuitenkin jotain mitä ite ainakin olisin varmaan tulossa laulamaan :D

Lähetetty: Pe Tammi 05, 2007 16:00
Kirjoittaja Niki-chan
Itse pyytäisin Utada Hikarun Hikari/Simple and Cleania.. Kumpi vaan käy ^^

Myöskin Neon Genesis Evangelion ending Fly me to the moon olisi aika kiva (*köh* varmaan ainut mikä on tarpeeksi helppo että sen muistaa ulkoa.. xD)

Jos Naruto ja Bleach ovat itsestäänselvyyksiä niin sitten tämä viesti ei enää jatku, sillä tuossa ne nyt taitavat olla. ^^ Kiitos~~

Lähetetty: Pe Tammi 05, 2007 20:06
Kirjoittaja Salza
Life is like a boat, eli Bleachin eka ending ja Lovelessin tunnarit ja jooooo paljon Kingdom Heartsia!! :lol: 8)

Lähetetty: Pe Tammi 05, 2007 20:16
Kirjoittaja Aoi
Oioioioi... Tämähän olisi oikein mukavaa :D

Ensiksi tulee sanoa että Azumanga Daiohin OP eli mahtava Oranges&Lemons - Soramimi Cake. Tämä olisi niiiiiin hauskaa laulettavaa :D

Omalla toivomuslistalla Fullmetal Alchemistin alku- ja lopputunnareita. Erityisesti 1st OP (Porno Graffiti - Melissa) ja 2nd OP (L'Arc~en~Ciel - Ready Steady Go). Ja eivätköhän monet tunnista niitä viimeistään kun anime Suomessakin alkaa.

Hikaru no Go:n ensimmäinen alkubiisi olisi myös mukavaa ohjelmistoa: Dream - Get Over.
Sin kirjoitti:Joku Morning musumen biisi ois kyllä poikaa.
Kuhan sais vaan päätettyä mikä :D
no tässäpä oisi muutama vaihto ehto:
Love machine, Summernight town, Go girl~Koi no victory~.
Ja joku MoMusun biisi tietty. Nuo aiemmin mainitutkin käyvät, mutta yhtenä perusteena haluaisin kyllä että jokin kohtuu nopeatempoinen kappale. Lisätään listaan sellainen vaihtoehtokin kuin Say Yeah! Motto Miracle Night. :)

Lisää ehdotuksia tullee pikapuoliin :D

Lähetetty: Pe Tammi 05, 2007 21:00
Kirjoittaja NinjaChan
jos tämä on vielä voimassa...luultavasti on..XDD niin niitä musiikin toivomuksia....Inuyasha biisejä ja full moon wo sagashite biisit kanssa olis aika kivoja. ^^;

Lähetetty: Pe Tammi 05, 2007 22:20
Kirjoittaja kyuu
Varsin hyvä, että tätäkin uskalletaan vihdoin kokeilla. Sekä tekniset että juridiset kynnykset ovat olleet monille tapahtumille turhan isoja ja karaoke on jäänyt väliin. Ja sitten asiaan. Suosikkikappaleita löytyy enemmän, mutta sellaisia jossa on laulajalla oikeasti tekemistä on hieman vähemmän.

Vähän kertausta jo sanottuihin, mutta omalta osaltani DNAngel OP Byakuya - True Light mahtuisi suosikkilistalle kuten myös oikeastaan kaikki Full Moonin vokaaliosuudet, näistä ehkä oleellisimpana ED-kipaleet New Future ja Eternal Snow. Sitten tähän väliin lisätään ehdottomasti Kenshinin toinen ED Namida wa Shitteiru, tästä sarjasta myös moni muu OP/ED kipale rullaa ihan kivasti laulelussa. Vähän tuntemattomampaa puolta varmaankin edustaisi vokaalipuolen osalta varsin mukavasti toimiva Senkaiden Houshin Engi (engl. Soul Hunter) sarjasta ED-kipale Friend. Pretearin OP White Destiny voisi myös toimia, mutta olen vähän kahden vaiheilla onko turhan energistä. Tutuissa kipaleissa voisi ihan NGE:n tutut setit olla hyviä valintoja lisäksi.

Lisäksi laitan Ehkä-listalle Card Captor Sakuran musiikkitarjontaa, vaikkapa kolmas (muistaakseni) OP-kipale Platina (Purachina) ja kotimaisellekin yleisölle varmaankin tutuksi tullut ensimmäisen elokuvan ED Tooi no Kono Machi De. Jotkut Fushigi Yugin kipaleet voisivat ehkä toimia, jury on vielä miettimässä asiaa. Näin on myös Gravitationin kipaleiden kanssa, seassa on pari jotka saattaisivat livahtaa vaivihkaa ihan sopivaan rakoon soittolistaa - yllätyksenä ja pyytämättä tottakai.

Sen sijaan ihmettelen hitusen että Weiss Kreuz:n (engl. Knight Hunters) kipaleita ei ole vielä lyöty listalle. Sen lisäksi en ihmettele, mutta olen toki kovin pettynyt kun Kimagure Orange Roadin tarjontaa ei ole listattu.

Lähetetty: La Tammi 06, 2007 03:11
Kirjoittaja Unita
Eikö ole mitään mahdollisuuksia että kaikki toisivat lisäksi omia lempikappaleittensa instumentaali versioita paikalle? Vaikka esim muistitikkuja käyttäen? Ja sanoituset voisi saada helposti netistä? Ei? Ok... no sitten listaamaan kappaleita.


Inuyasha: I am, Fukai Mori, My Will
Hack: Gentle twilight - see saw / Yasashii Yoake
Bleach: Useimmat openingit ovat hyviä. Ja jotkin endingit myös.
Full Metal Alchemist: I Will, To the Other Side of the Door, Melissa
Naruto: Wind eli eka ending
Tsubasa Chronicles: Loop, Tsubasa (en ole varma nimestä)
DNAngel: Ehdottomasti opening True Light.
YuGiOh: Miten olisi Overlap?
Gravitation: Kyllä te tiedätte. Yuutsu Na Seven Days, Super Drive, The Rage Beat---, tiedä sitten onko Shining Collection liian vaikea kun en itse ole tätä jaksanut ulkoa opetella... eei! xD
Card Captor Sakura: Catch You Catch Me on erittäin menevä. Kyuun ehdotukset ovat myös hyviä.
Full Metal Panic: Tomorrow
Mermaid Melody: Itse asiassa tähän ei oikein löydy instrumentaaleja. Sen sijaan joitain fanien tekemiä saattaa löytyä. Mutta olisi hienoa jos Legend of Mermaid tai esimerkiksi Kizuna tai Kodou löytyisi.
Ouran High School Host Club: Sakura Kiss
Slayers: Get Along?


Oho... No tuossa tuli jonkin verran. Paljon on siis kappale ehdotuksia. Olisin onnellinen jos edes parisen kappaletta kaikkien noiden joukosta valitsette. ^^'