Traconiin Taidekuja

Keskustelu tulevista ja menneistä coneista, festareista ja muista valtakunnallisista animeharrastajien yleisötapahtumista.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Kuinka paljon olisitte valmiita maksamaan osallistumismaksua taidekujasta?

3-5 euroa
16
59%
6-8 euroa
4
15%
8-10 euroa
4
15%
10+ euroa
3
11%
 
Ääniä yhteensä: 27

Avatar
Shinanai
Viestit: 87
Liittynyt: To Tammi 30, 2003 21:14
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Traconiin Taidekuja

Viesti Kirjoittaja Shinanai » To Heinä 13, 2006 11:10

Taideohjelman suosion ansiosta olemme järjestämässä taidekujaa myös Traconiin. Samalla tässä on pieni osallistumismaksukysely Traconia sekä muita tulevia taidekujia varten.

Taidekuja on taiteilijoille tarkoitettu tila, jossa he pääsevät myymään piirrustuksia, printtejä sekä muita töitä omassa pöydässään. Traconin taidekuja toimii pitkälti Animeconin vastaavan lailla - sinne on ennakkoilmoittautuminen sekä mahdollisesti pieni osallistumismaksu (noin 5 euroa näillänäkymin). Ennakkoilmo avautuu Traconin sivuilla Animeconin jälkeisellä viikolla, joten pitäkää sivuja ja tätä ketjua silmällä. Ilmoitan täällä sekä Deviantart-sivuillani heti kun ilmo on auki.
Satunnainen huomio! Kannattaa pitää kiirettä ilmoittautumisen kanssa, ja miettiä jo nyt haluaako osallistua, koska ainakin Animeconin ilmoittautuminen täyttyi parissa päivässä. Paikat menevät nopeasti. ;)

Lisätietoja tapahtumasta lisään tähän ketjuun kunhan niitä tulee. Kysymyksiä ja kommentteja saa esittää tänne vapaasti, mutta vilkaiskaapa Animeconin Taidekujan ketjua ennen sitä siltä varalta että ne olisivat jo vastattu siellä. :)

Palaa sivulle “Conit ja festarit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 47 vierailijaa