Alueen ohjeet: Tapahtumat: Conit ja festarit

Keskustelu tulevista ja menneistä coneista, festareista ja muista valtakunnallisista animeharrastajien yleisötapahtumista.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Alueen ohjeet: Tapahtumat: Conit ja festarit

Viesti Kirjoittaja kyuu » La Marras 11, 2006 16:01

päivitetty 17.8.2009: Alueen nimeksi vaihdettu "Tapahtumat: Conit ja festarit", uusi rinnakkaisalue luotu.

Alueella pätevät samat perussäännöt kuin muillakin alueilla.

Keskustelunaiheena tulevat ja menneet animeharrastajia kiinnostavat suuret yleisötapahtumat. Käytännössä tämä tarkoittaa muun muassa coneja ja sarjakuvafestivaaleja. Nyrkkisääntönä keskustelu kuuluu tälle alueelle, mikäli kyse on tapahtumasta, johon odotetaan vähintään useita satoja alan harrastajia.

Tälle alueelle kuuluu myös keskustelu ym. tyyppisten tapahtumien osa-alueista. Conin järjestäjän ei kannata kovin montaa erillistä keskusteluketjua avata eri ala-aiheille, mutta kohtuullinen määrä erillisiä ketjuja etenkin suurempien tapahtumien jaottelussa on sallittua. Esimerkkejä erillisistä viestiketjuista conin yhteydessä ovat vaikkapa keskustelu ohjelmaideoista ja linkit tapahtumasta otettuun kuva- ja videomateriaaliin.

Myös ideoinnit suunnitteilla olevista tapahtumista ja yleisen tason kehitysideat tälle keskustelualueelle kuuluvista tapahtumista ovat tervetulleita tälle alueelle.

Pienemmät, alueelliset tai paikalliset tapahtumat sopivat paremmin naapurialueelle tai paikallisten harrastusyhdistysten keskustelualueille.

Huomatkaa lisäksi, että cosplaypukujen puimiset ja varsinaiset cosplaykisakeskustelut käydään täällä ja cosplayryhmiä haetaan täällä. Ei tällaisia keskusteluja siis yleisiin tapahtumiin.

Palaa sivulle “Conit ja festarit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 60 vierailijaa