Sivu 1/1

Mushucon

Lähetetty: Ti Elo 23, 2016 19:51
Kirjoittaja bottlemiku
Tuossa vastaan tuli tällainene tapahtuma kuin Mushucon, Rovaniemellä 27.8 klo 12-18 nuorisokeskus Mondella.
En ole järjestäjänä mutta ajattelin rovaniemiläisille ilmoittaa, että kannattaa käydä tsekkaamassa jos vaikka saatais vähän isommaksi tätä tapahtumaa. Ei nimittäin ole paljon tapahtumia täällä pohjoisessa, niin tokihan se ois kiva saada useampia.

Mushun facesta:

"Rovaniemen ensimmäinen con-tapahtuma tulossa syksyllä 2016.

Mushucon on ilmainen tapahtuma, eli pääsymaksua ei ole. Conissa kuitenkin on tapahtuman sisäisiä maksavia asioita.
Tapahtuma on suunnattu yli 10 vuotiaille nuorille, jotka ovat anime, manga, cosplay, larppi tai/ja videopeleistä kiinnostuneita ja harrastajia. Tapahtuma painottuu suurimmaksi osaksi cosplayhin.
Ohjelma, sekä muu sisältö tulee julki piahkoin.

Hox!

Cosplayta pidempään harrastaneille, sekä uusille innokkaille on luvassa cosplaykisa, joten asut hollille jo tapahtumaa odotellessa.

Jos sinulla on valokuvausharrastusta, yms., ota halutessasi meihin yhteyttä, kaipaamme tapahtumalle sekä asujen kuvaajaa, sekä tarvittaessa otamme muitakin innokkaita valokuvaajia räpsimään tapahtumaan. Joten jos sinulla on kokemusta sekä varusteet valokuvaamiseen, sekä kiinnostusta löytyy, ota yhteyttä Face-sivuillemme.

Lisäksi paikanpäälle tulee olemaan myyntipöytiä, eli jos haluat tuoda tavaroitasi myyntiin, ota meihin yhteyttä asian tiimoilla. Pöytävaraus on 5 euroa, mutta pöytiä on rajallinen määrä, joten tee varauksesi ajoissa, etteivät pöydät mene.

Jos olet yli 16-vuotias, voit myös tulla apulaiseksi con-tapahtumaan. Tarvitsemme paikalle niin järjestäjä apuja kuin ylläpitäjiäkin. Ilmoita vain etukäteen halukkuutesi, jos asia kiinnostaa. Jos tulee kysyttävää, kysy pois."

Re: Mushucon

Lähetetty: Ti Maalis 14, 2017 10:21
Kirjoittaja Musteneuvos
Seuraava tapahtuma näyttäisi olevan 29. huhtikuuta 2017 https://www.facebook.com/events/371294319923640/ ja sivut osoitteessa http://mushucon.wixsite.com/mushucon