Desucon Frostbite 2016 jälkilöylyt

Keskustelu tulevista ja menneistä coneista, festareista ja muista valtakunnallisista animeharrastajien yleisötapahtumista.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Naffis-kun
Viestit: 50
Liittynyt: Su Loka 03, 2004 16:00
Paikkakunta: Finland

Desucon Frostbite 2016 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja Naffis-kun » Ma Tammi 18, 2016 18:03

En löytänyt coni-ikävän täyttämää keskustelua viime viikonlopun Frostbitestä, joten olisikohan tässä sellainen ketju.

Tähän keskusteluun voitaisiin siis tuttuun tapaan laittaa kokemuksia ja kuvia tapahtumasta.
Itse olen tyytyväinen tapahtumaan eikä suurempia ruuhkia ollut kuin cosplay-kisan aikoihin.

Laitoin muutamia henkilökuvia tapahtumasta sivustolleni. Kokeilin conikuvausta ensimmäistä kertaa ja lupasin kuvauskohteilleni, että laitan linkin kuviin Anikiin, joten tässähän se:
http://antiquesboulevard.net

Jotkut pimeässä otetut kuvat eivät onnistuneet aivan toivotusti, joten valitettavasti jätin ne pois. :( Sori, Genos!

Avatar
MinQ
Viestit: 2
Liittynyt: Ma Tammi 18, 2016 20:54
Paikkakunta: Kajaani

Re: Desucon Frostbite 2016 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja MinQ » Ti Tammi 19, 2016 00:11

Näin desuconin jälkeen viimein päätin liittyä toivottavasti kaltaiseteni joukkoon. Hauska tutustua. :D

Oma conini meinasi jäädä käymättä kun unohdin, että se olikin jo tammikuussa. Onneksi random facebook päivitys mainitsi desun, ja pääsin paikalle lauantaina. Ystävääni lainaten: "Ei oo helppoo olla tyhmä lapsi."

Lukuun ottamatta omaa mokaani ja VR:n myöhäistymisiä, coni itsessään oli oikein nautinnollinen. Ihmiset oli mukavia, cosplayt hyviä ja ohjelmat oli mielenkiintoisia ja hauskoja. Meidon kanssa oli kiva päästä juttelemaan kahvilassa, kun ei pahemmin aloitteita tule tehtyä. Karaokea oli tietysti kiva lauleskella, ja tarttuihan sitä jotain rihkamaakin mukaan. Kaiken kaikkiaan mielestäni hyvin järjestetty tapahtuma 5/5 kävisin uudestaan.

Itsekkin otin muutaman cosplay kuvan. Jopa huimat kolme kokonaista mielestäni onnistunutta kuvaa sain. Mitä nyt tälläisen scrubin kuvista voi odottaa. En viitsi niitä mihinkään jakoon laittaa kun en kysynyt että saako niitä jakaa, mutta niitä voi kyllä tulla kysymään jos tunnistat itsesi: Kuvissa on samainen Ryuko kuin Naffis-kunilla, Death Parade kaksikko sekä Fai D. Flourite.

Avatar
Naffis-kun
Viestit: 50
Liittynyt: Su Loka 03, 2004 16:00
Paikkakunta: Finland

Re: Desucon Frostbite 2016 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja Naffis-kun » Ti Tammi 19, 2016 21:56

Mihis ihmiset nykyään linkkaavat conikuviaan?
Muistelin että muutama vuosi sitten nämä ketjut olivat täynnä keskustelua ja linkkejä kuvagallerioihin.

PS. Laitoin vielä pari kuvaa sivustolleni.

Juce
Viestit: 15
Liittynyt: Pe Maalis 28, 2014 14:29
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Desucon Frostbite 2016 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja Juce » Ke Tammi 20, 2016 17:12

Tuossa muutama kuva, jotka otin Desussa: http://imgur.com/a/LglUN/layout/grid

Avatar
Shenden
Viestit: 43
Liittynyt: La Helmi 23, 2013 16:32
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Re: Desucon Frostbite 2016 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja Shenden » Pe Tammi 22, 2016 16:23

Juuh elikkäs, mistähän sitä alottaisi. :D
Tänä vuonna luennoilla/ohjelmissa tuli käytyä ehkä viime vuotta vähemmän, mutta kaikki luennot olivat kyllä hyviä.
Perjantain shoujo-luennolta tuli napattua pari sarjaa lukulistalle ja aiheeseen oli paneuduttu hyvin, tosin jäi siltikin mietityttämään miksi tuohon aikaan kaikki tytöt nimenomaan vain kärsi mangassa? Oomorin haastattelu oli hyvä ja se pysyi paremmin kasassa etukäteen kerätyillä kysymyksillä.
3D-luennolla taisi olla kauneimmat slaidit ja muutenkin hyvä kokonaisuus, samoin Shinkain luennolla oli kauniit slaidit. Erityiset pisteet teosten syvästä
pohdinnasta ja analyysista! Poliittisen mangan luentokin oli kiintoinen ja aiheeseen oli selvästikin paneuduttu, jos jo vuotta ennen tekijät alkoivat lukemaan sarjoja. Sunnuntain Suomi-ilmiö oli hauska kaikessa keveydessään. Tosin slaidien musta tausta ja punainen teksti ei ole kauhean nätin näköistä.

Lastun ruokatarjoilut toimi hyvin, ei mitään valittamista. Samoin oli kiva huomata että sieltäkin sai drinksuja, koska iltabileisiin/loungeen ei tullut jaksettua. Pelipisteelläkin tuli käytyä pelaamassa mahjongia. Oli mukavaa pelata pitkästä aikaa, varsinkin hyvien ohjeiden kera.
Narikkaan tuntui aina olevan jono, onneksi tavara ja- takkinarikka on erillisinä.

Myyntipöydillä ei tullut käytä paljoa enkä sieltä oikeastaan etsinytkään mitään erityistä. Isoja Rilakkumia oli kyllä tarjolla, vaikka itse etsin niitä vähän pienempiä. Taidekujallakin tuli käytyä, mutta tämän vuoden ostokset sieltä jäi kahteen tarraan ja Heikalan printteihin ja kortteihin (vaikka pöytä olikin myyntisalissa). Taidekujalla olisi ollut kivempi nähdä enemmän koruja tai käsitöitä, tuntui että jo pelkkä tarrojen määrä oli aivan valtava. Tosin en ole tutustunut kaikkiin sarjoihin mitä tarjolla oli, joten sekin vaikutti ostoksiin. Plus se, että ehdin lauantaina kiertää taidekujan häthätää ympäri.

Säähän ei voi vaikuttaa, mutta ei jeesus ku oli kylmä! Perjantaina Puuseppä oli aika viileä eikä palelua helpottanut se, että otin mukaan liian ohuen takin. Desurutolta silti säästytty!

Lisäksi vihdoinkin tuli ostettua Desuconin paita, kiitos sille joka valitsi tämän vuoden paidan värin. 6/5 rakastan sitä liikaa.
Kaiken kaikkiaan miellyttävä con, oli mukava käyä ohjelmissa ja nähdä kavereita. Kaikki toimi omalta osalta.

Avatar
Gorim
Viestit: 8
Liittynyt: Ti Kesä 18, 2013 02:07
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Desucon Frostbite 2016 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja Gorim » Pe Tammi 22, 2016 22:42

Kirjoittelin coniraportin blogiin asian tiimoilta.

http://royalspaceforce.blogspot.fi/2016 ... -2016.html

Tiivistettynä kuitenkin: oli kivaa, ohjelma oli pääsääntöisesti hyvää ja tapahtuma oli hyvin järjestetty. Viikonloppu tuntui vaan menevän ohi liian nopeasti.
I can picture in my mind a world without war, a world without hate. And I can picture us attacking that world, because they'd never expect it.
Myanimelist

Avatar
Naffis-kun
Viestit: 50
Liittynyt: Su Loka 03, 2004 16:00
Paikkakunta: Finland

Re: Desucon Frostbite 2016 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja Naffis-kun » La Tammi 23, 2016 15:37

Lastun ruokatarjoilut toimi hyvin, ei mitään valittamista.
Itsellä ois varmaan taas perus narinat niistä hinnoista. 5 euroa EDistä on varmaankin ennätys. EDi ja ruisleipä kirpasee 9,50e verran ja päivän aikana saa helposti kulutettua pelkästään lastuun sen 20 euroa.
Tämän lisäksi harmitti, että tarjonta oli huonompi kun viimeksi. Karkkipusseja ei enää ollut, eli animehuoneeseen piti joko viedä pelkästään suklaapatukka tai sitten kasata karkkikippo itse niistä muutamasta karkkivaihtoehdosta, joista en mistään pitänyt.
Säähän ei voi vaikuttaa, mutta ei jeesus ku oli kylmä!
Eihän ulkona ollut kuin joku perus -15. :D
Mutta joo, itsellä oli varmaan kolme paitaa päällä että hyvin tarkeni. Mietin kotona että tulen hikoilemaan itseni hengiltä Desussa, mutta eipä käynyt niin.

Juce
Viestit: 15
Liittynyt: Pe Maalis 28, 2014 14:29
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Desucon Frostbite 2016 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja Juce » Su Tammi 24, 2016 20:45

Naffis-kun kirjoitti:Eihän ulkona ollut kuin joku perus -15. :D
Lauantaina illalla oli -26 °C.

Avatar
Shenden
Viestit: 43
Liittynyt: La Helmi 23, 2013 16:32
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Re: Desucon Frostbite 2016 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja Shenden » Ke Tammi 27, 2016 13:41

"Säähän ei voi vaikuttaa, mutta ei jeesus ku oli kylmä!"

"Eihän ulkona ollut kuin joku perus -15. :D
Mutta joo, itsellä oli varmaan kolme paitaa päällä että hyvin tarkeni. Mietin kotona että tulen hikoilemaan itseni hengiltä Desussa, mutta eipä käynyt niin."

Mittari varmastikin näytti että -15, mutta ilmankosteuden takia se oli varmaankin -20. Yötä vasten vielä kylmempi.
Ja joo, Lastun hinnat on korkeat, itsellä tuli ostettua perjantaina salaattia ja muuten itse lounasta. Mullon tapana roudata mukana omia snäcksejä.
Olihan ne hinnat aika kalliit muuten, mitä katselin.
(Sori, en osaa tehdä hienoja lainauksia.. :D)

Avatar
Horaaneko
Viestit: 198
Liittynyt: Ma Syys 26, 2011 22:07

Re: Desucon Frostbite 2016 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja Horaaneko » Ma Helmi 01, 2016 00:57

Yisss. Nopeet kommentit frostista, pitäis saada blogiin väkerrettyä joku kattavampi kokonaisuus kunhan jaksan.

Itselle aika onnistunut coni, tuntu vaan että meni ihan liian nopeasti ohi. Perjantaina päästiin conipaikalle vasta 7 jälkeen matkakumppaneiden myöhästelyn takia, mikä harmitti sinällään kun ehdittiin sit hengata paikan päällä vaan pari tuntia. P: Toisaalta perjantait menee itsellä aina vähän hölmistellessä ihmisiä ja ympäristöä. Tällä kertaa oli tosin cossi päällä jo perjantaina, mikä toi kivan conifiiliksen heti alkuun.
Lauantaina myöhästyttiin taas, cossin laittaminen venähti ja oltiin paikalla joskus puolenpäivän aikaan. Cosplaykisa käytiin kattoo, oli viihdyttävä, koskettavakin, tykkäsin, jee. Omille suosikeille meni jopa tällä kertaa sijoitukset mikä oli aika jees!
Muita ohjelmia ei tullutkaan sitte yllättäen käytyy kattomassa lauantaina vaikka tarkotus saattoi olla. Myyntipöydät ja taidekuja vei suurimman osan ajasta, sekä se että yritti 7 ihmisen lössille löytää sopivaa nurkkaa missä syödä eväät... Siinä suhteessa frosti on kyllä kökkö kun ei pääse mihinkään rauhottumaan (paitsi ulos......) koska kaikkialla on aina joku.

Cossit olisin taas kerran voinut valita paremmin, kylmähän siellä tuli. :D En sentään paljain jaloin hillunut, mutta melkein. Onneks päivisin oli jopa ihan siedettävän kylmää, että pystyi jonkun verran photoshoottailla.

Lauantain iltabileet oli aika jees! Aluks vähän ahisti ihmispaljous ja pieni tila tanssiesityksen aikana, mutta onneksi ihmiset sitten tämän jälkeen jakautui kahteen tilaan niin, että siellä oikeasti mahtui hengittämään - ja tanssimaan! (ja sitä kyllä tuli tehtyä, huhuh) Alkoholin hinnat oli aika pöyristyttäviä mut se huomattiin jo viime frostissa. Silti 6 euroa lasista viiniä, eikä ees lasista vaan puolesta lasia, vähän kirpaisi. No, eipä tullu hommattuu itelle ainakaan krapulaa seuraavalle päivälle noilla hinnoilla. :D

Sunnuntaina päästiin paikalle vihdoin aikaisin mutta päivä meni saakutin nopeesti, en ees kunnolla muista enää mitä tuli tehtyä. Amv-kisassa oli muutamia tosi hienoja videoita tällä kertaa, nge-aiheinen vei sydämen. Oli mahtavaa päästä jälkikäteen vielä kiittämään tekijää netissä, kun satuin ihan sattumalta törmäämään. :D

Päättäjäisten jälkeen paineltiinkin sitten kotiin. Elämäni pahin conikrapula jäi, koska tätä oli odotettu (lähinnä sen takia kun arki alkoi painaa liikaa niskaan) ja tuntui hirveeltä palata takas maan pinnalle viikonlopun jälkeen. Mutta kaikenkaikkiaan itelle tosi mahtava viikonloppu, mukaan jäi hyviä muistoja ja uusia tuttavuuksia. c: Ens vuonna sitten taas!

Ps. Jos ne ravintolan hinnat kirpaisi, niin olihan siinä se ääsmarket korttelin päässä? :D Ite en viime vuoden jälkeen edes harkinnut syömistä paikanpäällä, ei kukkaro kestä tuommosia hintoja.
There is no spoon.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Conit ja festarit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 46 vierailijaa