Mimicon <3 - palauteketju!

Keskustelu tulevista ja menneistä coneista, festareista ja muista valtakunnallisista animeharrastajien yleisötapahtumista.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Mimicon
Viestit: 8
Liittynyt: Ma Tammi 26, 2015 14:37

Mimicon <3 - palauteketju!

Viesti Kirjoittaja Mimicon » Ma Kesä 15, 2015 11:28

Hei kaikki ihanat Mimiconissa vierailleet! Coni on nyt takanapäin ja toivoisimme kovasti kommenttia sekä hyvistä että huonoista jutuista tapahtumassamme. Ja rakentavassa mielessä, totta kai ^^

Juce
Viestit: 15
Liittynyt: Pe Maalis 28, 2014 14:29
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Mimicon <3 - palauteketju!

Viesti Kirjoittaja Juce » Ke Kesä 17, 2015 21:19

Onko cossikisoista ja muista ohjelmista kuvia missään jaossa? Ainakin yksi kuvasi ohjelmia aina eturivissä järjestelmäkameralla, mutta en tiedä sitten, että oliko Mimiconin henkilökuntaa vai kuvasiko vain omaksi ilokseen.

+ Meidokahvilan meidoilut olivat parantuneet, sillä meido jäi pöytään juttelemaan seurueen kanssa ja lisäksi yksin käydessäni meido talutti kädestä pitäen pöytään.

Tuossa muutama Mimiconissa ottamani kuva: http://imgur.com/a/YW1WF

Avatar
Mimicon
Viestit: 8
Liittynyt: Ma Tammi 26, 2015 14:37

Re: Mimicon <3 - palauteketju!

Viesti Kirjoittaja Mimicon » To Kesä 18, 2015 11:51

Hei!

Allaolevista linkeistä löytyy jokunen kuva lauantain cosplay-kisoista ja sunnuntain kirjontajapajasta sekä Kun cosplay menee liian pitkälle-paneelista. Melkein kaikki osallistujat on näissä kuvattu mutta valitettavasti muutama kuva jäi uupumaan. Lisää kuvia myös Anikiin on mahdollisesti tulossa myöhemmin! Kuvat on ottanut Sami Räbinä, joten jos kuvia jossain käytät niin muista mainita myös kuvaaja :3

https://www.dropbox.com/sh/6ie0hv7nhgnu ... UHKOa?dl=0
https://www.dropbox.com/sh/27vuvs3z1m4c ... osg2a?dl=0

Avatar
Lusifeerus
Viestit: 13
Liittynyt: Ma Elo 18, 2014 16:47
Viesti:

Re: Mimicon <3 - palauteketju!

Viesti Kirjoittaja Lusifeerus » Ke Kesä 24, 2015 11:08

Coni sujui omalta osaltani todella mukavasti, ennakkolippujen vaihtaminen rannekkeisiin tapahui sulavasti heti päivän alussa. Plussaa myös ystävällisille järjestyksen valvojille joihin conissa törmäsi. Iltabileissä oli todella hyvä tunnelma ja hauskoja yllätyksiä tuli biisivalinnoissa! :-D
Pidin myös kovasti ohjelmasta ja kunniavieraan ohjelmanumeroista. Välillä tekniikka petti mutta sitä ymmärrettävästi sattuu aina silloin tällöin eikä mitään isompaa kompastelua jäänyt mieleen. Kuulutuksetkin conissa kuuluivat yllättävän hyvin.
Ostin itselleni Mimicon kangasmerkin sunnuntaina ennen lähtöä ja jotenkin jäi mietityttämään miten en huomannut niitä aikaisemmin vaikka nettisivuillakin muistaakseni sanottiin oheisuotteista, ehkä näkyvämpi mainostus esim. siinä pöydän luona olisi ollut paikallaan. (-:
Toivottavasti Mimicon järjestetään ensi vuonna myös! Henk. koht. tänä vuonna ajankohta sopi itselleni paremmin, viime vuonna taisin conia katsella mutta oli opiskelujen kanssa kova kiire toukokuussa.

Tässä kaverini tekemä Mimicon video!
https://www.youtube.com/watch?v=TrXT5htY-ko
"Young man, you play my role
Breath life into that soul
Prepare to live a thousand lives"

Cosplay deviantART

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Conit ja festarit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 21 vierailijaa