Sivu 1/1

Desucon 2015 jälkilöylyt

Lähetetty: Su Kesä 07, 2015 21:07
Kirjoittaja kyuu
Kuvauspisteen tuotoksia julki jo leijonaosa:
http://kuvat.aniki.fi/c/144

Erityisesti lauantain erikoiskuvista taas kommenttia toivotaan, mitä mieltä ja mihin suuntaan kehitellään. Mainittakoon myös että kyllä se tuulikone on tarkoitus kuvauspisteelle hankkia.

Re: Desucon 2015 jälkilöylyt

Lähetetty: Ma Kesä 08, 2015 20:54
Kirjoittaja Oyo
Tuleekohan mahdollisesti Hall Cosplay kisaan osallistuneiden kuvia anikin kuva-arkistoon tai muualle? Vai tuleeko niitä pyytää vastaavalta itseltään? :3

Re: Desucon 2015 jälkilöylyt

Lähetetty: Ti Kesä 09, 2015 02:00
Kirjoittaja nyymix
Jotain random räpsyjä Desuconista: http://nyymix.net/albums/desucon-2015/

Kuva

Re: Desucon 2015 jälkilöylyt

Lähetetty: Ke Kesä 10, 2015 20:50
Kirjoittaja kyuu
Oyo kirjoitti:Tuleekohan mahdollisesti Hall Cosplay kisaan osallistuneiden kuvia anikin kuva-arkistoon tai muualle? Vai tuleeko niitä pyytää vastaavalta itseltään? :3
Kyllä vain - lataan vielä tänään.

Työstän juuri omalta osaltani sunnuntain kuvauspalvelua. Se on aika pitkä satsi. Jos näyttää siltä, etten ennen Mimiconiin lähtöä saa kaikki valmiiksi, julkaisen kansiosta sen osan mitä on valmista ja loput jatkeeksi.

muoks:
- Hall cosplayt ladattu
- Pari puuttunutta EC-kuvaa myös laitettu sekaan (ekalla lähetyksellä olivat rikkinäisiä)
- Sunnuntain kuvauspalvelu ladattu

Ja tärkeimpänä (...) vielä - lauantain kuvauspalvelun albumin viimeiselle sivulle on ladattu kolme ns. taidekuvaa, eli epäonnistuneen valotuksen otoksia joista editoitiin jotain ihan muuta.

Re: Desucon 2015 jälkilöylyt

Lähetetty: To Kesä 11, 2015 08:57
Kirjoittaja Poprika
Haluan antaa palautetta ihmisten parkkeeraamisesta. Sekä lauantaina että sunnuntaina oli autoja parkkeerattu todella epäloogisesti ja epäkäytännöllisesti. Hiukan tiiviimmin niin autoja olisi mahtunut lisää 5 per rivi. Välillä oli joku neropatti parkkeerannut toisten autoja "jumiin" niin että poistuminen oli käytännössä mahdotonta.
Olisiko mahdollista saada joku vahtimaan ja/tai ohjaamaan tätä touhua? Muistaakseni viime vuonna oli jonkinlainen järjestely, en muista oliko Frostbite vai kesä.
Muilta osin con oli mielestäni erittäin onnistunut. Kiitos!