★ Hellocon 2015 - Työvoimaksi? ★

Keskustelu tulevista ja menneistä coneista, festareista ja muista valtakunnallisista animeharrastajien yleisötapahtumista.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Kitichan
Viestit: 22
Liittynyt: Ti Joulu 07, 2010 21:02

★ Hellocon 2015 - Työvoimaksi? ★

Viesti Kirjoittaja Kitichan » Ma Maalis 16, 2015 02:53

Hellocon, eli Helsinki Lolita Convention on Pohjoismaiden suurin lolita-tapahtuma, joka järjestetään jälleen Kulttuuriareena Glorialla 9.5.2015 kello 10:00 - 19:00. Tänä vuonna Helloconin teemana toimii sirkuksen ja karnevaalien mystinen ja värikäs maailma! Ohjelma koostuu pelkästään lolita-aiheisesta ohjelmasta, kuten muotinäytöksistä, luennoista ja pajoista. Hellocon on myös ainutlaatuinen tilaisuus Suomessa ostaa lolita-vaatteita suoraan niitä valmistavilta brändeiltä. Hellocon järjestetään jo kolmatta kertaa ja viime vuoden tapahtumassa oli 300 kävijää.

★★★

Etsimme oma-aloitteisia ja reippaita lolita-muodin ystäviä vänkäröimään Helloconiin! Mikäli olet kiinnostunut lolitasta, mutta pitsit ja piirit on vielä vähän hämärän peitossa, on vänkäröinti oivallinen vaihtoehto tutustua lolita-harrastukseen ja muihin harrastajiin. Vänkärin työtehtäviin kuuluu muun muassa kirpparilla, myyntipöytäsalissa ja infopisteellä työskentely, ohjelmien avustus sekä greenroomin ylläpito.

Vänkärin hommiin kuuluu 4-5 tuntia töitä tapahtuman aikana sekä tapahtuman pystytys ja purku. Työtunnit jaetaan vähintään kahteen eri työvuoroon. Vänkärit saavat ilmaisen sisäänpääsyn tapahtumaan, työtodistukset sekä kahvia ja pientä purtavaa. Vänkärit briefataan työtehtäviinsä ennen tapahtuman alkua. Sinun tulee olla vähintään 16-vuotias päästäksesi vänkäriksi.

Vänkäriksi voi hakea sähköpostitse. Kerro meille vähintään seuraavat tiedot:

★ nimesi
★ ikäsi
★ aikaisempi kokemukseksi vapaaehtoistyöskentelystä tai vänkäröinnistä
★ puhelinnumerosi
★ sähköpostiosoitteesi
★ osoitteesi
★ onko toiveita työtehtävien suhteen?

Vänkärien tarkemmat työvuorot ja työtehtävät ilmoitetaan sähköpostitse, kun vänkärivalinnat on tehty. Vänkärihakemukset ja kymykset osoitteiseen tyovoima.hellocon@gmail.com

Palaa sivulle “Conit ja festarit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 19 vierailijaa