Desucon Frostbite 2015 jälkilöylyt

Keskustelu tulevista ja menneistä coneista, festareista ja muista valtakunnallisista animeharrastajien yleisötapahtumista.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Miyamoto
Viestit: 21
Liittynyt: Ma Heinä 30, 2012 11:51

Re: Desucon Frostbite 2015 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja Miyamoto » Ti Helmi 17, 2015 16:59

Deneb kirjoitti: -Oliko ravintola Lastun ruokalista näkyvillä jossain etukäteen? Itselle ei ainakaan osunut silmiin. Ruokarajoitteisena en odottanutkaan voivani siellä syödä mutta arvostaisin silti jos tästä saisi varmuuden jo ennen paikan päälle saapumista.
Heti eka hakutulos, kun googlaa "desucon frostbite lastun ruokalista". :)
One can never have too many branches.

DetectiveFox8
Viestit: 5
Liittynyt: Pe Helmi 17, 2012 17:31
Paikkakunta: Tampere

Re: Desucon Frostbite 2015 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja DetectiveFox8 » Ti Helmi 17, 2015 22:50

Itselläni oli eka kerta Frostissa ja tykkäsin paljon koko conista. Erityisesti iso kiitos ea-ihmisille ja desun henkilökunnalla avusta! :) Positiivinen mieli jäi tapahtumasta, vaikka paljon missasinkin hyviä ohjelmia ja iltabileet.

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Desucon Frostbite 2015 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ke Helmi 18, 2015 01:15

Lisää kuvia julkaistu

Minulta uupuu vielä lauantain erikoissarjan kuvat ja lisäksi minulla on potentiaalia noin viiteen erikoiskuvaan (joista yksi spoilattiin jo twitterissä aiemmin). Näihin menee aivan heterona aikaa, jota on näin homorummuttajana vaikea löytää - mutta yritetään!

Juce
Viestit: 15
Liittynyt: Pe Maalis 28, 2014 14:29
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Desucon Frostbite 2015 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja Juce » Pe Helmi 20, 2015 17:53

kyuu kirjoitti:Samalla myös kyselemme tässäkin että mitä oli yleisö mieltä uudistuksista? Tausta oli vaihdettu aivan erityyppiseen
Sopii mielestäni paremmin. Tosin hieman pelottaa, että onkohan se kovin likaisen näköinen jo parin conin jälkeen.

Tuohon olisi ehkä voinut laittaa vielä yhden valon oikealle valaisemaan pelkkää taustaa, jolloin varjo ei olisi näkynyt niin voimakkaasti taustassa, mutta en tiedä sitten, että olisiko ollut tilaa riittävästi ja varmaan aika paljon jo noissakin kamoissa on roudaamista.

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Desucon Frostbite 2015 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja kyuu » La Helmi 21, 2015 16:45

Lauantain jännäsarja osaltani nyt julki. Meni tässä viikko vähän toisenlaisen conin tekemisessä niin nämä eniten aikaa vievät kuvat kestivät pari päivää enempi.

Minulla on lisäksi ehkä pari taidekuvaa tulossa, mutta ne ovat taas sitä tasoa ajankäytöltään etten oikeasti lupaa mitään aikaa. Koitan kovasti kuitenkin, yksi niistä teaserina jo olikin.

Ja Jucelle esitän lohdullisen tiedon: paperirullan lattiaosa leikattiin pois ja heitettiin roskikseen, eli rullasta otetaan uutta paperia aina uutta conia varten. Valoja tuli coniin 6 kpl, joista 3 kpl tarvittiin bäkkärin kakkosstudiolla, 3 kpl jäi varsinaiselle studiolle. Nyt oli auto aivan tukossa, mutta on mahdollista että yksi lisävalo saataisiin vielä matkoihin jos löytyy sopivan kätevä kantoratkaisu. Desuconissa suurin haaste lienee sen saaminen mahtumaan tuohon ahtaaseen tilaan. Katsotaan.

Avatar
Raezla
Viestit: 16
Liittynyt: Ma Heinä 28, 2008 12:18

Re: Desucon Frostbite 2015 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja Raezla » To Heinä 16, 2015 12:49

Pitänyt käydä iltabileisiin liittyen sanomassa, että olisi äärimmäisen kivaa, jos niistä pääsisi jatkossa käymään vessassa ja tupakalla ilman, että joutuu jonottamaan uudelleen sisään. Mm. kaverini ei meinannut päästä takaisin saatuaan puhelun ja käytyään ulkona puhumassa sen. Tämän voisi ratkaista esim. sisään mentäessä saatavalla leimalla, jota voisi näyttää ovimiehelle sisään palatessaan, mikäli on jonoa. Vähän höhlää, kun on ostettu juoma, kaverit ja takki sisällä ja ei itse pääse takaisin.

Myös järjestely, että oluen ja muun juoman joutui jonottamaan eri jonoissa ja seitsemän euron hinta Karjalan kolmostölkistä jätti seurueen ihmisille aika nuivan maun suuhun.

Löytötavaroiden vastaanottajia olisi myös hyvä ohjeistaa kirjaamaan sinne tuodut tavarat. Yhdistykseltämme katosi 300€ edestä jäsenlehtiä pöytämme takaa, saimme selville, että ne oli toimitettu infoon, mutta sen pidemmälle niitä ei onnistuttu ikinä jäljittämään Sibeliustalon tai löytötavaratoimiston osalta. Pienelle yhdistykselle aika iso taloudellinen tappio ja moni jäsen joutui odottelemaan lehteään pitkään asian selvittelyn vuoksi. (Kommentoin yksittäisenä aktiivijäsenenä.)

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Conit ja festarit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa