Tracon 9 - Jälkilöylyketju

Keskustelu tulevista ja menneistä coneista, festareista ja muista valtakunnallisista animeharrastajien yleisötapahtumista.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

allons-y
Viestit: 4
Liittynyt: Ke Heinä 24, 2013 00:35

Re: Tracon 9 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja allons-y » Ke Joulu 10, 2014 15:17

Voisiko joku siellä päässä nyt vaikka ottaa asiakseen selvittää niiden loppujen kuvien kohtalon ja ilmoittaa onko niitä tulossa vai ei. On aika turhauttavaa nimittäin roikkua täällä ja kysellä niiden kuvien perään vielä kolme kuukautta conin jälkeen. Monilla omien asukuvien saaminen riippuu kokonaan kuvauspalvelusta, joten olisi kiva jos työ viitsittäisiin tehdä loppuun edes jonkinlaisessa aikataulussa. Ei ole ensimmäinen kerta ettei kuvauspalvelun kuvia ilmesty galleriaan, eikä kenellekään tunnu olevan halua(/aikaa/mielenkiintoa?) niitä sinne toimittaa tai edes ilmoittaa jos on kuvat ovat esim. kadonneet etc. Toivottavasti lopuista kuvista kuuluisi jotain vielä tämän vuoden puolella.

Avatar
Biitti
Viestit: 147
Liittynyt: Ma Elo 04, 2008 15:20
Paikkakunta: Tampere

Re: Tracon 9 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja Biitti » Ma Joulu 15, 2014 18:13

Hei kaikille kuviaan kyselleille!

Pahoittelen suuresti, että kuvien tulemisessa galleriaan on kestänyt näin pitkään. Matkanvarrella on ollut nähtävästi katkennutta informaatiota, sekä kuvaajan henkilökohtaisia kiireitä. Allekirjoittanut ylivänkärikään ei ole saanut ihan ensitilassa tietoa siitä, että kuvia on foorumin puolella kyselty, joten tähän on mahtunut melkoisen monta mutkaa matkalle. Pahoittelut tästä, asiaa on nyt selvitetty ja kuvien pitäisi tulla piakkoin galleriaan esille. Ensi kertoja varten kehotan kaikkia myös ottamaan suoraa yhteyttä joko tallennevastaavaan, tai vierailemaan CFTn facebook sivuilla, jos foorumin kautta kysely ei tuota heti tulosta.

Pyydän kaikilta vielä erikseen ymmärrystä kuvauspalvelun työntekijöille asiassa, koska CFT on kuitenkin vapaaehtoisvoimin pyörivä palvelu. Pyrimme ehdottomasti siihen että kuvat ovat ajallaan galleriassa, mutta välillä sattuu inhimillisten sattumusten sarja.

Pahoittelut vielä pahasta mielestä ja mahdollisesta vaivasta kuviaan kaivanneille.

Essi "Biitti" Hautala
Tracon 9 kuvauspalvelun ylivänkäri

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Tracon 9 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ma Joulu 15, 2014 22:46

Puuttuvat kuvat on paikallistettu ja tästä on opittu, että - konsulttikieltä sanoen - prosessia pitää parantaa. En ole itse ollut hoitamassa Traconin kuvauspistettä, mutta puhuimme tuossa monien järjestäjien kanssa tänään. Tavoitteena on saada suorempi latausmahdollisuus uuteen kuva-arkistoon, jotta tiedonkulku ei ole sähköpostien tai facebook-viestien varassa. On ikävää, että conin ennakkojärjestelyt alkavat olemaan varsin hyvällä mallilla, mutta conin jälkeen kompastellaan. Se on ongelma, siihen pitää paneutua ja se pitää korjata.

Tracon X:n tallennetiimiä on näillä näkymin määrä kehittää selkeästi ja työnjakoa parantaa. Selkeä vastuunjako auttaa. Sitä ennen pidetään itseämme tiukasti niskasta kiinni, että Yukiconin ja Frostbiten kuvat tulevat nopeasti.

Ja asiaan lopulta, eli päivän ladatut kuvat:
http://kuvat.aniki.fi/a/915
http://kuvat.aniki.fi/a/916

Chuiga
Viestit: 51
Liittynyt: Ke Joulu 12, 2012 20:14

Re: Tracon 9 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja Chuiga » Ti Joulu 16, 2014 23:37

Kiitän kovasti, että asiaan vielä jaksettiin tarttua ja hoitaa pois päivä järjestyksestä. Kuulostaa myös todella hyvältä, että asiaa halutaan parantaa tulevaisuudessa, ettei tule samanlaista rumbaa. Arvostan!
Kuunsirppi - Cossaamista, nukkeja ja löpinöitä

Avatar
Oswald Cobblebot
Viestit: 75
Liittynyt: Ke Huhti 11, 2012 17:31

Re: Tracon 9 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja Oswald Cobblebot » Ma Joulu 22, 2014 11:54

No nyt on tämäkin inehmo tyytyväinen :D Kiitoksia vaan, hienoa että ne sinne saatiin kuitenkin eivätkä kadonneet bittiavaruuteen tai jonnekkin muuhun heteikköön. Hyviä Jouluja koko foorumille!

Avatar
madu
Viestit: 1442
Liittynyt: To Elo 02, 2007 14:31
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Tracon 9 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja madu » Su Tammi 11, 2015 19:54

Ne mun n. viikko conin jälkeen ftp:lle lähettämäni kuvat puuttuu tuolta edelleen :D en ole niiden eteen jaksanut muuta tehdä kuin huudella tänne ketjuun, olisikohan tämä kolmas kerta, mutta vähän huvittaa ettei esim. Traconinkaan puolesta kukaan ole ollut minuun yhteydessä ja kaivannut lisätietoja jos kuvien julkaisu olisi jostain sellaisesta kiinni.

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Tracon 9 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja kyuu » Su Tammi 11, 2015 21:54

madu kirjoitti:Ne mun n. viikko conin jälkeen ftp:lle lähettämäni kuvat puuttuu tuolta edelleen :D en ole niiden eteen jaksanut muuta tehdä kuin huudella tänne ketjuun, olisikohan tämä kolmas kerta, mutta vähän huvittaa ettei esim. Traconinkaan puolesta kukaan ole ollut minuun yhteydessä ja kaivannut lisätietoja jos kuvien julkaisu olisi jostain sellaisesta kiinni.
Pahoittelen, en ollut tietoinen tällaisista - mutta nyt olen. Tämä on se syy miksi meitin Japsulla on kovasti työlistalla automaattisempi järjestelmä.

Mutta, nyt kun tieto tuli minulle, kävin kuvat hakemassa ja julkaisemassa. Hoidan tätä käsipelihommaa toistaiseksi kun edellinen puuhamies ei enää voinut jatkaa.

Avatar
madu
Viestit: 1442
Liittynyt: To Elo 02, 2007 14:31
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Tracon 9 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja madu » Ma Tammi 12, 2015 00:01

Jeps - aniki-ketjuun huutelu varmasti ei omasta puolestanikaan ollut se optimaalisin lähestymistapa, mutta menkööt vaikka sitten prosessin benchmarkkauksena ;D - tällaisenaan ei kaikkein sujuvin.

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Tracon 9 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ma Tammi 12, 2015 18:30

Olet oikeassa, parempaan meidän pitää pystyä. Mutta olkoon loppu hyvin kaikki hyvin nyt ja laitan korvan taakse tsemppausta itselleni. Eipä tuo kuvien käsittelyprosessi kaikkiaan mennyt mitenkään muuten kuin rankasti penkin alle Traconissa nyt. Ei siinä tekosyyt sitä paranna.

Avatar
Hisachu
Viestit: 4
Liittynyt: Pe Helmi 06, 2015 21:03
Paikkakunta: Mikkeli
Viesti:

Re: Tracon 9 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja Hisachu » Pe Helmi 06, 2015 21:13

Saattaa tulla pienellä (heh) viivästyksellä tämä palaute, mutta tosiaan. Olin editoijana (tai ainakin oli tarkoitus) Traconissa, ensimmäinen päivä meni odotellessa että saisin materiaalia editoitavaksi (sanottiin että klo 6 olisi materiaalia, materiaalia ei kylläkään sinä päivänä sitten tullut).

Seuraava päivä meni aikalailla samalla tavalla, päivän päätteeksi en jälleenkään saanut mitään aikaan.

Viimeisenä päivänä sain materiaaleja jossain klo 3 aikaan käsiini, menin sitten Macille tarkoituksena avata Adobe Premier ja alkaa työstämään...mutta bim, koneella ei ollu sitten kyseistä ohjelmaa lainkaan vaikka sellaisessa käsityksessä olivat kaikki olleet. Noh... eipä sille sitten voinut mitään, tulipahan koettua^^
~ I met Reika omg *-*

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Tracon 9 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja kyuu » Su Helmi 08, 2015 03:43

Hei Hisachu, kyse oli varmaankin tuosta "mediamacista" eli isosta tornimallisesta koneesta. Se on minun kautta tullut ja kiertää coneja.

En tiedä mistä väärinkäsitys ohjelmistoista on tullut. Ohjelmina on Adoben CS6 Standard ja tuorein Lightroom, sekä Microsoft Office. Premiereä siinä ei ole koskaan ollut, budjetti ei veny sinne asti - ainakaan tällä hetkellä.

Otan tehtäväksi kerrata asian conien tekniikkavastaavien kera. Ja mainittakoon tässä että tätä(kin) konetta voi lainata coneihin maksutta.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Conit ja festarit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 24 vierailijaa