Tracon 9 - Jälkilöylyketju

Keskustelu tulevista ja menneistä coneista, festareista ja muista valtakunnallisista animeharrastajien yleisötapahtumista.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Chiina
Viestit: 14
Liittynyt: Pe Loka 03, 2008 19:22
Paikkakunta: Valkeakoski

Tracon 9 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja Chiina » Su Syys 14, 2014 22:01

Coni loppui vain vähän aikaa sitten, mutta mikäpä parempi aika laittaa pystyyn foorumi palautteelle kuin nyt.

Toivotamme tavalliseen tapaan tervetulleeksi kaikki risut ja ruusut tapahtumaa koskien!

Virallinen kuva-arkisto: http://kuvat.aniki.fi/c/133
Otaku, low-class nerd, convention arranger, a diplomat, raver, gamer, fan fiction-lover, tech geek and a student to name a few
Projects ATM:
Tracon 8: Infovastaava
Tampere Kuplii '13: Avustava cosplayvastaava

Avatar
Naffis-kun
Viestit: 50
Liittynyt: Su Loka 03, 2004 16:00
Paikkakunta: Finland

Re: Tracon 9 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja Naffis-kun » Su Syys 14, 2014 22:15

Ainut miinus siitä, että pihan ruokakojulla sai odottaa about 40 minuuttia ruokaansa maksamisen jälkeen. :P

Mihis muuten ihmiset linkkaavat ottamiaan kuvia, tähän ketjuunko? En ole ollut täällä vähään aikaan, viimeksi täällä oli aina ketju erikseen conikuville.

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Tracon 9 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja kyuu » Su Syys 14, 2014 22:47

Hei, kuvia tullaan lataamaan Anikin kuva-arkistoon eli osoitteena joko http://kuvat.aniki.fi/ (perinteinen) tai http://uusi.kuvat.aniki.fi/ (uusi versio) - mutta vielä ei ole kuvia siellä. Odotahan pari päivää.

Koska lienen se henkilö joka kuvat aktivoi esille, pahoittelen jo etukäteen pientä mahdollista viivettä. Tässä on semmoinen kiva juttu, että tämän päivän Traconin 15-tuntisen jälkeen pakkaan huomiselle työmatkalle tavaroita pari tuntia ja aamulla lähden karmivaan paikkaan eteläisessä Suomessa muutamaksi päiväksi. En välttämättä saa kuvia aktivoitua reissun aikana, mutta yritän.

Niin, ja mitä itse coniin tulee, moi, Kyuu, ison salin vastaava. Olin se joka huuteli teille kyllästymiseen asti että tiivistäkää, nämä paikat ovat varattuja, tervetuloa, ohjelma alkaa x minuutin päästä ja niin edelleen. Omalta osaltani kiitos kaikille matalaan majaamme astuneille ja toivon että ison salin ohjelmisto tyydytti poikkitaiteelliset tarpeenne. Toivon myös että cosplaykisaajat pärjäsivät meidän bäkkärillä ja löysivät kaiken tarvitsemansa.

Mutta ennen kaikkea, numerona uno ja ilman mitään riskiä epäselvyydelle: rakkaus voitti! Ei sillä, että aiheesta mitään tietäisin, mutta WCS-karsinnan voitto heltisi puhtaalla rakkaudella. Se oli jotain mahtavaa. En tiedä hurjan paljoa puvunteon jalosta taidosta, mutta tiedän että voittajaesityksen sanoma oli jotain todella upeaa. Myös esitys- ja NCC-kisojen voittajat osoittivat sanoinkuvaamattoman upeaa tunnetilojen ilmaisukykyä. Katseet, eleet, ilmeet - joskus niin pienet asiat voivat tehdä niin paljon.

Toisin sanoen, vaikka ylitin 70 000 askelta conissa askelmittarin mukaan, kaiken väsymyksen myötäkin on vain loistava fiilis kun niin paljon kivaa ja hienoa tuli nähtyä, vaikka conialueen laajuutta näinkin kovin vähän. Ja siitä on kiitos ison salin kymmenille vapaaehtoisille duunareille, mutta ennen kaikkea kisaajille ja kävijöille. Ihan pienestä rahasta en moista monen kuukauden hommaa tekisi, mutta tämä ilo on rahaa paljon, paljon suurempi juttu. Rahalla saa leipää, mutta ei sielun ravintoa. Sitä saa coneista.

Avatar
Kioko_
Viestit: 924
Liittynyt: Pe Maalis 10, 2006 10:13
Paikkakunta: Vantaa

Re: Tracon 9 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja Kioko_ » Ma Syys 15, 2014 00:43

Noniin Tracon ohi minunkin osaltani~ On muuten minulle yleensä ainoa con vuodessa koska satun pitämään tästä conista erittäin paljon tapahtumapaikan ja ilmapiirin takia.
Mutta mutta voisin vaikkapa luetella plussat ja miinukset.

+Tuntui että jokapuolella oli jotain menossa. Ohjelmat vaikuttivat kuvauksien perusteella kiinnostavilta~
+Vesipisteitä oli kiitettävästi ja sai tankattua oman vesipullonsa ilman sen kummempaa metsästystä.
+Cosplayn taso, wau.
+Ihmiset yleensä. (voin olla väärässä mutta) tuntui että jengi käyttäytyi hyvin eikä oikeastaan missään näkynyt häiriköiviä, kiljuvia ja juoksevia faneja
+Kirppis. Sain taas tavaraa myytyä pois nurkista pyörimästä.
+Sorsapuisto. Kaikki miittiteltat, ruokakojut ym. Plussaa plussan perään.

-Kirppis. Tämä myös tähän miinus osioon koska a) ehdotus: seuraavan kerran järjestäjät voisivat tehdä pöytien kohdalla niin että tavarat menevät järjestyksessä myyjänumeron mukaan (aina tietyn pöydän kohdalla tietyt myyjänumerot). Nyt minulla meni omien jäljelle jääneiden kamojen saalistamiseen sieltä röykkiöstä 25 minuuttia ja tavaroita ei ollut kuin kymmenen. Hirvitti niiden puolesta joilla oli enemmän tavaraa jäänyt myymättä. b) tämä ei ole niinkään kirppiksen vika vaan kävijöiden. Muutamille voisi muistuttaa että kirppis ei ole tavallinen myyntipöytäpaikka vaan tavarat ovat jo jonkun omistuksessa siihen asti kunnes joku päättää ostaa sen pois sieltä. Oli tuskaista katsoa kun ihmiset vaan heittelivät mangaa ympäriinsä ja osa tavaroista näytti kärsineen käsittelyssä. Ja ne mystisesti kadonneet tavarat (minultakin) ja niiden kohtalo. Ei uskoisi että coneissa on epärehellistä porukkaa...

-Kpop fanguerilla "luento". Ai miksi "luento"? Koska katsojan silmin se näytti enemmänkin parin tyypin fanikerholta jotka olivat pystyttäneet MV streamin kappaleista joista itse tykkäsivät ja ihkuttivat niitä täysillä. Juu, ohjelman alussa varoiteltiin fanituksen määrästä mutta katsojan ei todellakaan ollut kiva seurata kun näytetään pätkä MV:tä ja puhuja siihen perään melkein joka kerta "hihihi, komeita miehiä ihihihih". Luennon pitäjät olisivat voineet edes kertoa vähän enemmän tietoa joistain ryhmistä esimerkiksi. Tulin mielenkiinnosta kpop harrastajana seuraamaan enkä odottanut että sieltä tulisi paljoakaan uutta mutta kaikki ryhmät olivat minulle ja varmasti monelle muulle siellä olleelle entuudestaan tuttuja koska suurin osa niistä on jo niittänyt niin paljon mainetta. Lisäksi esitetyistä MV:stä ainoastaan yksi oli tyttöryhmä. (ja jos sanotte syyksi sen ettei teidän mielestänne tyttöryhmien comebackeja ole ollut aikana joilta muut MV:t on otettu niin voin kyllä alkaa luetella niitä). Tämä luento kpopia tietämättömälle (tai vain vähän seuranneelle) oli varmaan täysin hepreaa koska useimmissa kohdissa pitäjät tyytyivät sanomaan vain "noh, kyllä te tiedätte hihihi" ja jatkoivat fanikohtauksiaan. Pahoititte mielenne tästä tai ette niin minun oli vaan pakko kirjoittaa oma näkemykseni asiasta... Ensi kerralla laadukkaampaa luennointia kiitos.

-Animekaraoke. Oli luvattu paljon uusia biisejä ja päivitystä...minusta oli huonompi kuin viime vuonna.

-Edelleen joissakin luennoissa ne ihmiset jotka huutelivat kaikkea mitä sylki suuhun tuo (etenkin jos oli lavalla jotain ongelmia). Tuntui että näiden ansiosta tapahtuman keski-ikä laski viiteen vuoteen...

edit: (johtuen siitä että unohdin pari asiaa eilisen väsymyksen ansiosta)

-Jotkin myyntipöydät (tai useimmat siis) myyntipöytäsalissa. Törkeää rahastusta.. ok tämä ei traconin vika. Mutta, viime vuoteen verrattuna hinnat nousseet tuntuvasti. Näin kpop harrastajana hirvitti kuinka kpopilla ryöstettiin... ja ne laamapehmot. Juu olivat suosittuja ja olisin itsekin halunnut sellaisen muttakun hinnat +35€ niin yksinelävällä vähäntienaavalla ei ole varaa...

-Iltabileet. Siis ne ikärajalliset. Toivottavasti on järkevä syy miksi ne olivat vain klo 19-22. Ehdimme ehkä tunniksi kavereiden kanssa paikalle viimoisista ohjelmiin osallistumisista Tampere talossa johtuen. Tunnelma paikalla oli jotenkin lattea. Ei tehnyt mieli mennä edes tanssimaan. Juomiakin sai jonottaa jonkin aikaa. Enskerralla paremmassa paikassa ja kauempikestoisemmin kiitos.
Viimeksi muokannut Kioko_, Ma Syys 15, 2014 13:16. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Atlas_101
Viestit: 29
Liittynyt: To Kesä 07, 2012 04:53

Re: Tracon 9 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja Atlas_101 » Ma Syys 15, 2014 02:29

Jaha, josko sitä narauttaisi sanallisesta arkustaan jotain vaihteenvuoksi. Haluan jälleen todeta, sanoa, toistaa ja julistaa että Tracon on vaan Suomen paras con allekirjoittaneen mielestä, ja toimittaa vuodesta toiseen. Täydellisyyttä ei tietenkään ole saavutettu millään muotoa, mutta on kiva nähdä että annettu palaute ja kehitysehdotukset muuttuvat todeksi, mainittavimpana Sorsapuiston tilan haltuunotto. Ohjelma ei oikein klikannut itsellä, vaikka mielenkiintoista olisi ollut tarjolla, mutta kokemuksen rintaäänellä omakohtaisesti vaihtoehdot ovat kaikki tai ei mitään, tai tässä tapauksessa ohjelma tai hengaus. Jälkimmäinen voitti. Edeltävää kokeiltu, oli unettavaa. Mutta tiedämpähän keskimäärin miten suoritetaan vallankaappaus, perustetaan terroristisolu tai että vasta 900-luvulta eteenpäin ritarit eivät saaneet tappaa kirkkohenkilökuntaa vain jos he eivät olleet aseistautuneet. Voittoa kai tuokin.

Myyntipöytäsali, hyvä. Bonuspisteitä vastaanottaa eräs alakulttuuriliike joka ansaitsee hyvää palautetta rohkeasta, toimivasta, joskin hiukan vinksallaan olleesta kojumallista. Jostain syystä en tällä kertaa kokenut salia yhtä ahtaaksi kuin aikaisemmin, liekö placebo vai ajoitus.

Kirpputorin sijainti, siis oikeesti mitä, kuten nuorison suusta varmaan kuulisi(en tiedä, en harrasta, ei oo koulutettu). Jono tilavuudeltaan suurempi mitä itse alue, joka muutti jo ennestään toisinaan ahtaaksikäyvän isotavaranarikan seudun hiukkasta ahtaammaksi. Takas talvipuutarhaan, oli hyvä, ei ollut särki(eikä kala) ei tarvi korjata.

Vesipisteet vissiin sijaitsi jossain astraaliulottuvuudessa, koska itse ainakin koin moisten materialisoituvan ja haihtuvan tästä olevaisuudesta satunnaisesti. Vesi oli kylmää, ei liian, maavoimien, kaikkien vuodenaikojen, hyvä, aivan. (tähän voi lisätä alatyylisen huomautuksen erään toisen tapahtuman jo memeettiseksi muodostuneesta epäonnistumisesta tällä saralla. Itse en koe moista tarpeelliseksi, mutta jos kokee, niin olkaa hyvät. Jos ei, niin näissä suluissa olevia kirjaimia voi sitten käyttää vaikka varaosina jos joskus jää joku lyönti välistä.)

Ulkotilat, kuten jo mainittu, hyvä, helv... eikun siis todella, todella hyvä. Kauppakujaa tai hengailutelttoja en itse koeponnistanut, mutta tiedustelutiedot osoittavat niiden olleen kenties jopa turhankin aggressiivisessa käytössä. Tää oli hyvä, tositositositosihyvä. Tätä lisää.

Boffauspiste, jes. En nyt juuri muista oliko viimevuonna aidoitusta, mutta jos ei ollut, niin plussaa siitäkin. Sunnuntai-aamun mielikuvituskrapula ja lihasjäykkyys katosi kuin palkkakuitti Eurokankaaseen muutaman tunnin mätkyttelyllä. Vanhaa soturisielua lämmitti myös miten sekalainen joukko kaikenikäistä, muotoista, kokoista, väristä tai karvaista sakkia muodostui hyvinkin nopeasti kohtuulliseksi taisteluyksiköksi, ja miten muutama urhoollinen sielu nousi tätä yksikköä johtamaan, ja muut häntä seuraamaan. Jossainvaiheessa muistettiin myös vanha totuus, että ei voi osua jos ei huuda, tai ainakin osuu paremmin.

Pakko avautua vielä iltabileistäkin, vaikka suurin osa pettymyksistä kuittaantuu allekirjoittaneen tanssimattomuudesta ja alhaisesta alkoholinnauttimisesta. Ja Finlaysonin tehdasrakennusten epäeuklidisesta pohjakaavasta, mutta eksymisellä saavutettiin kaunista arkkitehtuuria, ja tahtoa omistaa iso, punatiilestä rakennettu tehdasrakennus. Kyseessä siis tosiaan oli yli-ikäisten juhlamenot, jos jäi epäselväksi. Järjestetty "ohjelma" oli puolitekoisen oloista, ja suoritettiin vaiheessa jolloin suurin osa juhlaväestä ei ollut vielä paikalle saapunut, ja juontaja vaikutti päättävän joka lauseen(Ja sivulauseen) sanomalla "kerta kaikkiaan". Vai "kuinka ollakaan". En pannut merkille sanatarkka sisältöä, mutta särähti korvaan ikävästi. Suomalaisen yöelämäkulttuurin aikamääreihin jokseenkin perehtyneenä iltabileohjelman päättäminen 2200 vaikutti takaperoiselta, tosin syy tähän lienee baarin asettamissa rajoitteissa. Henkilökohtaisesti jäin kaipaamaan myös useampaa DJ:tä.

Henkilökunnan toiminta oli kaikenkaikkiaan moitteetonta, yhtä poikkeustapausta lukuunottamatta, joka voidaan laskea tapahtuneen virka-ajan ulkopuolella, mutta omituinen käytös jäi ihmetyttämään. Ei pahentanut omaa mieltäni, mutta toivottavasti samanlaista käytöstä ei kohdistettu keneenkään muuhun, koska joku varmasti olisi pahoittanut.

Kävijät oli kerrassaan muikeita, ihastuttavia kanssaeläjiä. Jälleen kuitenkin yhtä poikkeusta lukuunottamatta. Sinä, joka omasta joukostasi kahta tuntuvan välimatkan ottanutta henkilöä kutsuit lauseella "Hei lopettakaa se homoilu ja pistäkää vauhtia!*", toimintasi oli harkitsematonta, mautonta, mahdollisesti loukkaavaa ja ikäiseltäsi olettaisi aikuisempaa käytöstä. Jos tunnistat itsesi, tunne pisto sydämessäsi, mikäli moisen omaat.


*(Tjsp., käytetty termi oli silti nimenomaan "homoilu", ja lauseella kehotettiin kiristämään tahtia. Henkilöt olivat myös vastakkaisia sukupuolia, joten akti tuskin oli homoilu. You might want to look it up)Jahas, pitkäksi meni. Kiitos ja anteeksi, ensivuonna nähdään taas.


(Niin joo, ja aikaisemmista palkokasveista hengityselimistössä oppineena, tää oon aika pitkälti satiiria [ http://fi.wikipedia.org/wiki/Satiiri ], josta ei kannata pahoittaa mieltään, koska pahaa ei ole tarkoitettu. Paitsi tälle satunnaiselle sopimattomuuksienhuutajalle, hyi olkoon, kakkikoon pulu ja/tai haaskalinneet päähäsi ja juomaasi.)
http://propforge.blogspot.fi/ <- Proppiblogini, johon päivittelen tekosiani. (Proppitilauksia otetaan myös vastaan)

Nihil Aliud Scit Necessitas Quam Vincere.

Avatar
nyymix
Viestit: 20
Liittynyt: To Tammi 23, 2014 09:15

Re: Tracon 9 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja nyymix » Ma Syys 15, 2014 02:50

Jotain random räpsykuvia Traconista: http://nyymix.net/albums/tracon-2014/
Viimeksi muokannut nyymix, Ke Tammi 07, 2015 11:47. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Shine
Viestit: 72
Liittynyt: Pe Marras 17, 2006 16:41
Paikkakunta: Helsinki

Re: Tracon 9 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja Shine » Ma Syys 15, 2014 10:44

Hmm mitähän voisi sanoa... Ensimmäistä kertaa Traconissa vänkärinä.

Plussat:
+Sorsapuiston käyttäminen ohjelmalle. Miittiteltat, ruokapaikat jne. Sinne voisi jopa laittaa vielä enemmänkin asioita.

Miinukset:
-Kirppiksen sijainti. "Jonotetaan eka, että päästään sisään ja sitten jonotetaan, että päästään ulos". Muutenkin isotavaranarikan jonotus vie tilaa, niin toinen jono siihen viereen pienentämään käytävää.
-Alaikäisten iltabileiden paikka. Viime vuotinen oli todella mukava paikka. Nyt tänä vuonna se vaan tuntui niin "meh". Musiikkikin soi itselleni sen verran hiljaa, että pystyi puhumaan sen päälle. En vaan päässyt siihen samaan eeppiseen tunnelmaan kuin viime vuonna.
-Vesipisteiden paikat. Ainakin ensimmäisessä kerroksessa käytävien varrella. Oliko niitä edes? Tuntui siltä, että jos halusi juoda vettä alhaalla, niin piti mennä myyntipöytäsaliin asti.

Ei palaute vaan kysymys/kehitysidea. Onko Traconilla sukupuoletonta pukuhuonetta? Jos ei, niin olisi tooodeellaaa mukavaa jos semmoinen olisi. (:

Avatar
crispy rice
Viestit: 25
Liittynyt: Ti Maalis 19, 2013 21:18
Paikkakunta: helsinki

Re: Tracon 9 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja crispy rice » Ma Syys 15, 2014 13:49

Huhuuh, hyvää settiä jälleen traconilta. Muistin taas miksi tracon on mulle se yksi coni johon joka vuosi on päästävä 8) Pyörin siis lauantaina jace the mind sculptorina ja sunnuntaina ermaccina mortal kombatista.

Platinaa:

+ Mahtavat ihmiset <3 Kaikki jotka otitte kuvia ja kehuitte, kiitos teille :3
+ Mukava ja avulias henkilökunta
+ Loistava sää
+ Vesipisteitä mukavasti ja olivat aina täynnä
+ Sunnuntain mk ryhmä. Te olitte aivan mahtaavuutta, kiitos teille että sain jakaa teidän kanssa edes tuon yhden päivän :)

Ruostetta:

- Narikassa ollut ruuhka. Narikkaan olisi tarvittu 1-2 henkilöä lisää, niin ruuhkat eivät olisi päässeet yllättämään.

En keksi oikein muuta sanottavaa. Tracon paransi taas viimme vuodesta huimasti, kiitos kaikille järjestäjille ja kaikille paikalla olleille. Kiitos ja ensi vuonna tulen uudestaan :)
"The things I once imagined would be my greatest achievements were only the first steps toward a future I can only begin to fathom."
—Jace Beleren

Houndy
Viestit: 48
Liittynyt: Ke Tammi 25, 2012 13:42
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: Tracon 9 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja Houndy » Ma Syys 15, 2014 14:13

Kioko_ kirjoitti:-Jotkin myyntipöydät (tai useimmat siis) myyntipöytäsalissa. Törkeää rahastusta.. ok tämä ei traconin vika. Mutta, viime vuoteen verrattuna hinnat nousseet tuntuvasti. Näin kpop harrastajana hirvitti kuinka kpopilla ryöstettiin... ja ne laamapehmot. Juu olivat suosittuja ja olisin itsekin halunnut sellaisen muttakun hinnat +35€ niin yksinelävällä vähäntienaavalla ei ole varaa...
Tuo myyntipöytien ryöstöhinnoittelu on kaikkien conien riesa, käytänkin myyntipöytäsalista nimitystä "Rahastushalli".

Frozen Angel
Viestit: 68
Liittynyt: Ma Huhti 23, 2012 17:04

Re: Tracon 9 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja Frozen Angel » Ma Syys 15, 2014 14:46

Nytten kun olen kotona voin pistää menemään mun mielipiteet tämän vuoden Traconista. Here goes!

+ Con-tilat ja alue. Tampere-talo on aina ollut meikälle semoinen mukavan oloinen paikka missä on tilaa kävijöille ulkona sekä sisälla. Kun ei sisällä jaksa olla eri syistä niin varmasti löytyy - usein - joku paikka ulkona missä voi ottaa iisisti. Erittäin hyvä juttu on myös se että conin ulko ja sisä tiloihin kävelymatka ei oo mitenkään varsinaisesti pitkä ja kaikki ruokapaikat/kauppat etc on lähellä keskustassa! Ihana kun saa muuta lähialueelta kun ns. "pika ruokaa" yum!

+ Con-fiilis. Itellä oli ainaski tosi rento ja hyvä con tunnelma, yleisesti. Kävijät ja työntekijät kenen kanssa oli asiaa oli mukavia ja auttavaisia ja ei toisin päin. Con-fiilis oli paikoilaan. Kiitos!

+ Myyntipöydät. Myyntipöydät oli hyvässä paikassa kun viimeks ja toivon että ne on myös tulevissa Traconissa samalla paikalla. Tilaa on että pystyy liikkua (riippuu mitä aikaa käy myös) ja sarja valikoima oli hyvä. Toki jäin itse kaipamaan myyntipöydiltä "pikku tavaroita" kun esm. lompakkoita, avainperiä etc. En minä ainaskaan näitä myyjiä löytännyt mutta no big deal.

+ Vesipisteet. Nämä on niitä pieniä hengenpelastajia mille saa kumartua kun on jano! Ihana kun niisä aina oli KYLMÄÄ vettä!

- Kävijöiden kirppis. Jos tämä siis oli se paikka narikkan vastapuolella ennen myyntipöytä aluetta? Noh, itse en käynyt sielä mutta olisin halunnut nähdä mitä sielä olis ollut ainaski. Se mikä otti vastaan itellä käydä sielä oli se ahdaan näköinen tila minne se oltin tungettu. Ehkä oma pieni huone tälle ens kerttaa tai yläkerttaan kun esm. Artist Alley? Dunno. Minulla on vaan semoinen juttu että jaksa odottaa jos ei oikeasti joku juttu ole "OMG pitää nähdä/katsoa!" ja ahdaat tilat otta vastaan myös. Harmi.

Minulla ei oo feedbackia ohjelmista koska en katsonnut mitään tällä kerttaa. No, ei minulla oikeasti ole muuta paitsi että haluan kiittää ihanasta ja onnistuneesta Traconista! Kiitos kaikki! Yhyy minne se aika ja Tracon meni? ;__;
Viimeksi muokannut Frozen Angel, Ma Syys 15, 2014 19:31. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Meraldina
Viestit: 7
Liittynyt: Ma Huhti 13, 2009 18:37

Re: Tracon 9 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja Meraldina » Ma Syys 15, 2014 15:28

Näin vanhempaan roolipelaajien viiteryhmään kuuluvana haluan sanoa sanasen lipunmyynnistä. En tiedä mitä Traconin kulisseissa on tapahtunut, kun liput myytiin näin aikaisin loppuun jo ennen kuin ohjelmakarttaa oltiin julkaistu. Monilla vanhemmilla kävijöillä ei ole mahdollisuuksia ostaa lippuja kahta kuukautta etukäteen (mm. työvuorojen sopimiset) ja vaikka olisi, he eivät halua ostaa niitä ennen ohjelmakartan julkaisua. Kuten Desucon Frostbiten ikärajakohun ympärillä on puhuttu, niin lippujen myyminen ennen ohjelmanjulkaisua suosii nimenomaan teini-ikäisiä cosplayharrastajia ja miittailijoita, jotka tulevat coniin hengailemaan. Kun ohjelmakartta viimein julkaistaan ja roolipelikansa haluaisi hankkia itselleen rannekkeet, ovat ne kaikki jo loppu. Toivon siis koko pienestä roolipelaajan sydämestäni, että teette asialle jotain, jotta tämä ei tapahdu uudelleen ensi vuonna. Ja jos tapahtuu, taitaa olla aika ottaa R-kirjain Traconista pois, niinkuin ihmiset ovat jo pitkän aikaa puhuneet.

Olin pitämässä puheohjelmaa foorumiroolipelamaisesta, joka meni kaikkineen ihan hyvin. Se tietysti hieman harmitti, että vaikka olimme erityisesti pyytäneet, että ohjelmaamme ei laitettaisi cosplaykisojen kanssa samaan aikaan, oli se laitettu juuri siihen, joten veikkaan, että se söi suuren osan katsojakunnasta. Yleisjärjestely conin aikana näytti sujuvan ihan sen suuremmitta ongelmitta, gj siis, conitea :)

Avatar
Dewulf
Viestit: 14
Liittynyt: Ke Heinä 09, 2014 20:01
Paikkakunta: Joensuu

Re: Tracon 9 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja Dewulf » Ma Syys 15, 2014 15:53

Meraldina kirjoitti:Näin vanhempaan roolipelaajien viiteryhmään kuuluvana haluan sanoa sanasen lipunmyynnistä. En tiedä mitä Traconin kulisseissa on tapahtunut, kun liput myytiin näin aikaisin loppuun jo ennen kuin ohjelmakarttaa oltiin julkaistu. Monilla vanhemmilla kävijöillä ei ole mahdollisuuksia ostaa lippuja kahta kuukautta etukäteen (mm. työvuorojen sopimiset) ja vaikka olisi, he eivät halua ostaa niitä ennen ohjelmakartan julkaisua. Kuten Desucon Frostbiten ikärajakohun ympärillä on puhuttu, niin lippujen myyminen ennen ohjelmanjulkaisua suosii nimenomaan teini-ikäisiä cosplayharrastajia ja miittailijoita, jotka tulevat coniin hengailemaan. Kun ohjelmakartta viimein julkaistaan ja roolipelikansa haluaisi hankkia itselleen rannekkeet, ovat ne kaikki jo loppu. Toivon siis koko pienestä roolipelaajan sydämestäni, että teette asialle jotain, jotta tämä ei tapahdu uudelleen ensi vuonna. Ja jos tapahtuu, taitaa olla aika ottaa R-kirjain Traconista pois, niinkuin ihmiset ovat jo pitkän aikaa puhuneet.

Olin pitämässä puheohjelmaa foorumiroolipelamaisesta, joka meni kaikkineen ihan hyvin. Se tietysti hieman harmitti, että vaikka olimme erityisesti pyytäneet, että ohjelmaamme ei laitettaisi cosplaykisojen kanssa samaan aikaan, oli se laitettu juuri siihen, joten veikkaan, että se söi suuren osan katsojakunnasta. Yleisjärjestely conin aikana näytti sujuvan ihan sen suuremmitta ongelmitta, gj siis, conitea :)
Ota huomioon se että saat aina takaisin ne rahat siitä lipusta jos et pääsekään sinne.
Aika moni on halukas ostaan noit lippuja.

Avatar
Naffis-kun
Viestit: 50
Liittynyt: Su Loka 03, 2004 16:00
Paikkakunta: Finland

Re: Tracon 9 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja Naffis-kun » Ma Syys 15, 2014 16:02

Lisää kuvagallerioita vaan kehiin!

Cossasin Tony Starkia ja jos jollain sattuisi olemaan kuva tästä (aika moni tuli ottamaan kuvan), niin arvostaisin. :D
En itse ottanut itsestäni kuvaa.

Avatar
Ropertsi
Viestit: 71
Liittynyt: Ma Helmi 04, 2013 17:40
Paikkakunta: Kuopio
Viesti:

Re: Tracon 9 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja Ropertsi » Ma Syys 15, 2014 16:05

Tracon oli tänä vuonnakin huikea kuten aina ennen. Traconissa oli taas tehty monet asiat hyvin jotta käviöillä olisi mielekäs olla siellä. Conista voin antaa plussaa mutta komppaan aika paljon muitten plussia et kaikkea tähän en laita mut coni ja coni tilat oli mahtava, vesipisteet täysiä, coni väki muakavaa. Miinuksia tulee mieleen tältä vuodelta tuo kirputori kohta omasta mielestä vähän väärään kohti laitettu ja siellä oli koko ajan tungosta niin enpä voinut käydä.
Jos jollakin sattuu olemaan kuvia näistä cosseista niin piidän lähettäkää.
Final Fantasy XIII Lightning
Vocaloid Len Kagamine snk versio
Shingeki no Kyojin Levi

Nähdään seuraavissa coneissa

GLaDD
Viestit: 3
Liittynyt: Su Heinä 08, 2012 01:34
Paikkakunta: Joensuu

Re: Tracon 9 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja GLaDD » Ma Syys 15, 2014 16:47

Tracon on itselleni aina conikesän loppuhuipennus, eikä se pettänyt taaskaan! Oli aivan mahtavaa, että Sorsapuiston alue oli käytetty tapahtuman laajentamiseen ja paikalle oli saatu ruokakojuja. Kaikki ihmiset (jopa yöaikaan paikalliset kylän isännät) tuntuivat olevan intoa ja energiaa täynnä.
Suuret plussat näistä.
Arvosanaksi = 5/5 maistui salami ja minttusuklaa jäätelö.

(ps. Sinä joka kävit sunnuntaina moikkaamassa Soul eater Girikoa ja minä en jumitukseltani tunnistanut sinua, laitatko viestiä niin voidaan höpötellä.)

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Conit ja festarit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 26 vierailijaa