Sivu 1/2

Desucon 2014 - jälkipyykkiketju

Lähetetty: La Kesä 07, 2014 23:54
Kirjoittaja kyuu
Conia vielä päivä pitäisi kestää, koville ottaa mutta koitetaan!

Mutta hei, kuvia on julki yksi jos toinenkin.

http://kuvat.aniki.fi/c/128

tai

http://uusi.kuvat.aniki.fi/desucon-2014

Lauantai-iltana klo 18-19 otettiin aika väkevästi irtiottoa ja otettiin vaihteeksi synkkiä, pimeitä ja jänniä kuvia. Näistä erityisesti toivoisin kuulevani palautetta. Kaikki julkaistut mustataustaiset eli nk. low key -kuvat, on jälkikäsitelty ja saksalainen tiedemies voisi sanoa, että nyt ollaan jännän äärellä. Lisää tällaisia vai oliko tämä katastrofi joka ei saa toistua?

Palautetta kuvista ja kuvauspalvelusta saa toki antaa myös naamacirian puolella. Sähköpostiosoite on kuvat(ät)aniki.fi.

Re: Desucon 2014 - jälkipyykkiketju

Lähetetty: Su Kesä 08, 2014 20:49
Kirjoittaja kyuu
Sunnuntain kuvauspalvelut pistin osaltani myös julki - ja itse asiassa päivitin lauantain lowkey-kuvista myös osan. Huomasin vasta kotona wanhalla, surkeakontrastisella läppärillä katsoessani että siihen oli jäänyt pari virhettä pariin kuvaan.

Muilta osin coni oli rauhoittavaa. Kun on viikkotolkulla säätänyt tekniikkaa, oli kiva tulla vain coniin jossa ei tarvinut kuin ottaa ja editoida valokuvia. Ja ostaa satasella pokemon-mangaa.

Re: Desucon 2014 - jälkipyykkiketju

Lähetetty: Su Kesä 08, 2014 21:45
Kirjoittaja Shine
Coniväsymyksessä heti kirjottelemaan.

+Mahjong ihmiset. Aina ikuinen plussa. Aina auttamassa tai muuten vaan uteliaana tulevat katsomaan pelejä. Myös tarjoutuvat kivasti peliin mukaan, jos ei ole riittävää määrää pelaajia. Kiitos!

+Hall cosplay. Ystävällisiä ihmisiä kaikki ja ensimmäinen kerta tuomaroinnin kohteena oli yllättävän mukavaa. Oli tosi jännittävää päästä mukaan taas, mutta parilleni se oli vielä jännittävämpää. Kiitos aloittelijaystävällisyydestä todella paljon. Toi taas mukavasti intoa cosseihin, luultavimmin ihan oikeisiin kisoihin voisi alkaa osallistua.

+Infon leidit. Ahdisteltiin teitä turhankin paljon. Tahdottiin vaan se pikkuhassu cosplaytodistus ennen kun lähdetään (jota ei sitten saatu, mutta ei haittaa :'D). Meidän piti lähteä aikaisemmin, mutta korjattua todistusta kaivattiin, joten ei voitu lähteä.

+Sekapukkari. Maailman parhain keksintö ikinä.

-Sekapukkarin tilavuus. Oli muuten aika ahdasta lauantaiaamulla.

Terv. Pinkki taikatyttö Haruna Kore wa zombie desu ka sarjasta lauantailta.

Re: Desucon 2014 - jälkipyykkiketju

Lähetetty: Ma Kesä 09, 2014 16:37
Kirjoittaja Arbitor
Risut tuli kirjotettua palaute kyselyyn mutta unohtui pienet ruusut mainita.

+ Metsähallin oven avaus lauantaina oli loistava idea, sai raitista ilmaa ja niin ja näin, ja pääsi jopa kulkemaan edestakaisin.
+ Perjantain hiekkaparkin opastus.
+ Vesi pisteet oli jälleen kerran aina hyvässä kondiksessa, itselläni tosin oli oma sportti pullo mukana.
+ Ei-Tupakointi kyltit pääovella, kiitos tästä kovasti, ahdistelee hengitystä pahasti ainakin itselläni.
+ Meido kahvilan 2000 % kaakao avasi kurkkuani ja selvisin hengissä kotiin missä 38 asteen kuume sitten iski, mutta pääsi sentään lepäämään dakimakurojeni sekaan.

- Iso miinus hiekkapaikan parkkeerauksesta perjantain jälkeen koko viikonlopun ajan. Parkkeerausvänkärit olisivat melkein tarpeen omasta mielestäni. On se kumma kun niin moni ei uskalla sitä autoa parkkeerata toisen viereen vaan pitää jättää se sellainen henkilöauton kokonen väli. Tästä kyllä kirjotin pitkän tarinan jo palautekyselyyn.

Ja (ylläolevalle henkilölle) Shine, loistava cossi oli :D itselläni myös samainen asuste, mutta en ole pitänyt kun proppi sahani on huonossa kunnossa ja olen ollut laiska sen korjauksessa.

Terveisin KanColle Amiraali.

Re: Desucon 2014 - jälkipyykkiketju

Lähetetty: Ma Kesä 09, 2014 16:53
Kirjoittaja nyymix
Taas jotain random kuvia Desuconista: http://nyymix.net/albums/frostbite-2014/

Re: Desucon 2014 - jälkipyykkiketju

Lähetetty: Ma Kesä 09, 2014 17:22
Kirjoittaja TheBi-HanNoir
Plussien suhteen olen samoilla linjoilla kuin aiemmat kirjoittajat. Lauantaina ehdottomasti hieno idea tuo metsähallin avaaminen, niin kulkeminen helpottui. Pientä miinusta voisi ehkä antaa siitä tungoksesta, kun ehti jo tottua Frostissa olleeseen liikkumatilaan, mutta kyllä tilanteen kesti :) Toiseksi coniksi ikinä omalla kohdalla, hyvin positiivinen kokemus!

Johnny Gat/Sub-Zero/Noob Saibot kiittää ja kumartaa!

Re: Desucon 2014 - jälkipyykkiketju

Lähetetty: Ti Kesä 10, 2014 13:30
Kirjoittaja kyuu
Kuvia lisätty Anikin arkistoon - nyt pitäisi olla kaikki kuvauspalvelun otokset julki.

Re: Desucon 2014 - jälkipyykkiketju

Lähetetty: Ti Kesä 10, 2014 21:29
Kirjoittaja Tursake
Desucon mietteet löytyypi täältä: http://tursake.blogspot.fi/2014/06/desucon-2014.html

Re: Desucon 2014 - jälkipyykkiketju

Lähetetty: Ke Kesä 11, 2014 10:13
Kirjoittaja Pallerå
Rytmipelipiste kiittää 100+ kyselyymme vastannutta! Vastauksien perusteella koitamme parantaa ainakin järjestelyä ja tanssipelin tarjontaa.
Useasti esitetyt toiveet Osu!sta ja Taiko no Tatsujinista joudumme torjumaan, sillä Taikoon ei tietääksemme saa ohjainta joka ei hajoa viikossa, ja osua nyt voi pelata kotona jokainen jolla on tietokone.
Jubeatin vain unohdin kotio, ei ole poistumassa vakitarjonnasta. :3

Re: Desucon 2014 - jälkipyykkiketju

Lähetetty: Ke Kesä 11, 2014 12:21
Kirjoittaja KikiGabriella
Tosi mukava coni oli! Ilma oli kuuma mutta siitä nyt ei voi järjestäjiä syyttää... Enpä oikeastaan keksi oikein mitään valittamista. Avajaiset ja päättäjäiset oli molemmat tosi kivat. ^^

Nuo kuvauspalvelun lowkey-kuvat on muuten tosi hienoja, kiitän! Muutama onnistunut otos sieltä löytyi minusta (vaikken olekaan kovin kuvauksellinen...) ja kavereista. ^^

Re: Desucon 2014 - jälkipyykkiketju

Lähetetty: Ke Kesä 11, 2014 19:49
Kirjoittaja madu
Kuva

Omia kuvia löytyy linkin takaa.

Lisäksi kirjoitin blogiin artikkelin conissa kuvaamisesta, käykää lukemassa ja kommentoimassa jos tuo puoli kiinnostaa! Lähinnä pohdintaa kuvaajan, kuvattavien ja kuvien katselijoiden intresseistä ja siitä, miten nuo kohtaavat.

Re: Desucon 2014 - jälkipyykkiketju

Lähetetty: To Kesä 12, 2014 00:10
Kirjoittaja kyuu
Nyt kun kävin ensin vihakommentoimassa madun blogissa niin ajattelin tapojeni vastaisesti kirjoitella itsekin jotain.

Lisää kuvia pitäisi ilmentyä huomenna.

muoks: tänään on huomenna, eli kuvia on lisätty (la-su yleiskuvat Virtaselta, pe kuvauspalvelu Lahtiselta)

Re: Desucon 2014 - jälkipyykkiketju

Lähetetty: To Kesä 12, 2014 17:47
Kirjoittaja Rakuen91
muistaako kukaan amv-kisassa ekana olleen wolfs rain biisin nimeä. soi päässä ja pitäis päästä kuumnteleen että tuo korvamato häipyisi.

Re: Desucon 2014 - jälkipyykkiketju

Lähetetty: Pe Kesä 13, 2014 08:50
Kirjoittaja Emubird
Desucon kokemukseni ja mietteeni löytyvät täältä: http://mylifemyfandoms.blogspot.fi/2014 ... 62014.html

Re: Desucon 2014 - jälkipyykkiketju

Lähetetty: To Kesä 19, 2014 11:19
Kirjoittaja Skwrl
...annetaanko conipalaute nykyään Desuconin kotisivujen kommenttien ja twitterin kautta vai missä..?

No, tässä omia tunnelmiani.

Olin Desussa jälleen kerran siivousvänkärinä. Liian kylmän veden toimittaminen janoiselle kansalle oli iloni (ihanaa että muistitte juoda!), samoin kuin siististi pinottujen pitsalaatikoiden pois kuljettaminen. Seuraavia coneja varten voisi miettiä vielä erillisen keräyspisteen Ramune-pulloille, jotka kuuluisivat lasinkeräykseen.

Vänkäröinnin ohessa ehti mainiosti myös seuraamaan ohjelmaa. Perjantaina päädyin kuuntelemaan Lmmz:n Animea gaijineille, joka sisälsi jonkin verran minulle uutta asiaa sekä mielenkiintoista pohdintaa animeharrastuksesta Japanin ulkopuolella. Jatkoin tästä lähes suoraan samassa salissa pidettyyn Sivujen tekijät - hyvää mangakaa etsimässä -paneeliin. Aiemmissakin coneissa olen huomannut, että paneelikeskustelu on haastava ohjelmaformaatti esimerkiksi aiheessa pysymisen ja keskustelun etenemisen suhteen. Tälläkin kertaa minulle jäi jollain tavalla hieman ulkopuolinen olo. Oli kuitenkin mukavaa tutustua namedroppailun kautta moniin uusiin mangakoihin, joiden sarjoja aion vilkaista tarkemmin tässä lähitulevaisuudessa. Paneelin etenemisjärjestys oli myös melko mystinen ja jo käsiteltyihin aiheisiin palattiin usein. Punainen lanka oli ajoittain hukassa, mutta löytyi myöhemmin uudestaan.
Ilta päättyi jumitukseen green roomissa. Tee on hieno asia~

Lauantaiaamu alkoi rennosti Free!-palapeliä tehden. Tuhat palaa, paljon vettä ja paljasta pintaa - sopivan haasteellista. Suurkiitokset sille ihanalle ihmiselle, joka oli keksinyt tuoda palapelit tapahtumaan! Näpertelyn ohessa oli mukavaa vaihtaa kuulumisia muiden palapelintekijöiden kanssa.
Päivän ensimmäisenä luentona kuuntelin Clamp-klassikot Tokyo Babylon ja X:n. Luento oli juuri sitä mitä odotinkin - syväluotaavaa burgerointia sarjojen taustoihin ja tosielämän historiallisiin tapahtumiin. Diat olivat selkeät ja asia jämäkkää. Olisin mielelläni käynyt kuuntelemassa myös tyttöjen haaremisarjoihin ja Sailor Mooniin keskittyvät luennot, mutta työvuorojeni vuoksi en päässyt paikalle. Odottelen siis, että ne ladataan YouTubeen~

Rakkaani, kyyhkyläiseni oli ehdottomasti yksi conin parhaista luennoista, vastalauseita ei kuunnella. Peli kurvasi oikopäätä hankintalistan kärkipäähän ja tulee varmasti herättämään minussakin suuria tunteita. Vaikka luennointi ei ollut joka hetki sitä sujuvinta mahdollista ja ajoittain puhe oli liian nopeaa, ohjelmaa oli todella mukava seurata ja luennoijat olivat selkeästi innostuneita aiheestaan :D
Poika, kissa ja ystäväkirja onnistui välittämään Natsume's Book of Friends-sarjan tunnelman niillekin, jotka ovat mangaa lukeneet vain ne ensimmäiset viisi pokkaria. Paljastukset tulevasta saivat minut kiinnostumaan sarjan jatkamisesta, loistavaa jos hahmot saavat lisää syvyyttä.

Sunnuntaiaamu alkoi taas vänkäröinnillä (tosin ensimmäisen tunnin ajan hommaa oli vähän, joten enimmäkseen istuimme ja juttelimme). Myöhemmin hommaa tuntui olevan hieman liikaakin ja nakkeja, nakkeja kaikkialla. Ainakin tunsin oloni hyödylliseksi :3
Desuelämykseni huipentui Henshinejä ja röyhelöunelmia -taikatyttöluentoon, joka oli samaa taattua tavaraa kuin jo Frostissa nähtiin.
Harmikseni en taaskaan voinut jäädä kaatajaisiin tai edes työvoiman ryhmäkuvaan pitkän junamatkan vuoksi. No, ehkä ensi kerralla sitten.

Voisiko seuraavalla kerralla kirjoittaa ohjelmalehtiseen kissankokoisin kirjaimin, että taidekujamyyjät ovat paikalla vain yhden päivän ajan? Minä tyhmä en taaskaan tajunnut tätä ja jäi hienoja julisteita ostamatta :<


Plussat ja miinukset
+ Mukavaa ohjelmaa kiinnostavista aiheista, sääli kun kaikkeen ei voi ehtiä
+ Liian kylmää vettä
+ Vanhat kaverit ja uudet tuttavuudet
+ Green room <3
+ UROBUCHI FROSTIIN
+ Lastun ruoat, omnomnom

- Liian kuuma sää (mutta mitäs sille voisi...)
- Ilmapatjaa kovaäänisellä sähköpumpulla täyttänyt urpo työvoimamajoituksessa pe-iltana ja la-aamuna


tl;dr Minulla oli enimmäkseen hauskaa.