Yukicon 2014 jälkilöylyt

Keskustelu tulevista ja menneistä coneista, festareista ja muista valtakunnallisista animeharrastajien yleisötapahtumista.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
nukkelapsi
Viestit: 227
Liittynyt: To Marras 22, 2007 23:00
Paikkakunta: Espoo

Yukicon 2014 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja nukkelapsi » Su Tammi 19, 2014 19:16

Yuki oli ja meni, mitä tarttui käteen?

Itse kirjoittelen varmaan jonkin sortin plussia ja miinuksia kunhan vähän virkistyn ensin. Koko conin ajan juoksin paikasta toiseen katsoen että ohjelma ja pelihuone toimivat, ja toimivathan ne.

ylläpitäjän muokkaus: kuvia ilmestyy osoitteeseen
http://kuvat.aniki.fi/c/122
Cosplay-ryhmä Rintamasuunnan Youtube-kanava.

Avatar
Kohva
Viestit: 2
Liittynyt: Ma Heinä 13, 2009 15:51

Re: Yukicon 2014 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja Kohva » Su Tammi 19, 2014 22:44

Tulenpa tänne lauleskelemaan!

- Mielestäni varsin hyvin hoidettu ja järjestetty coni ensimmäiseksi Yukiconiksi! Vähän on parantamisen varaa, mutta omasta mielestäni ongelmia ei juurikaan ollut tavallisen kävijän näkökulmasta. Tosin paha tästä on sanoa, kun itse oli työvoimana. :''D

- Pidin tapahtumapaikasta, se hoiti asiansa tämän kokoisen tapahtuman ensimmäisenä tukikohtana. Kirjasto ja sisään tulleet "normaalit", liputtomat ihmiset tosin hämmensivät. Talon puolesta lauantaiaamun lasten tanssiharrastukset oli unohdettu peruuttaa, mikä oli harmillista. Vapaassa käytössä oleva rakennus on aina hieman hankala maksullisen conin tapahtumapaikaksi.

- Peilisalin käytävän miesten pukuhuoneen ovi oli lukossa ainakin lauantaina ja jouduin juoksemaan avaajan paikalle. En ole tietoinen pysyikö ovi auki sen jälkeen vai ei, mutta eipä kukaan siitä enää ainakaan minulta tullut kyselemään.

- Yksisuuntaisesta taidekujasta plussaa! En tiedä, toimiko ratkaisu kujamyyjien ja muiden kujakävijöiden mielestä, mutta homma pelasi mukavasti silloin kun kujalla lauantaina pyörähdin. Ei tarvinnut uida vastavirtaan, joten kuja mahtui mainiosti sille varatulle alueelle.

- Olin hieman hämmentynyt ensiapupisteestä; laastarit ja desinfiointiaineet on hyvä olla olemassa, niillä hoidetaan mukavasti pienet nirhamat, mutta itse olisin lauantaina kaivannut vähän jotain isompaa ja konkreettisempaa.

- Info toimi mukavasti ja siellä työskentelevät ihmiset olivat oikein mukavia ja avuliaita, siitä iso plussa.

- Conikävijöille: pukuhuoneen vessa on yhä vessa, ei yksityinen pukukoppi pukukopin sisällä.

- Cosplayn taso oli todella hyvä, kaikkia asuja oli ilo katsoa. Mahtavaa! Jatketaan samaan malliin!

- Niin ihana ja onnen kyyneliä aiheuttanut kuin Subin lahjakorttijuttu olikin, niin jäin kaipaamaan jotain "oikeaa" ruokailua työntekijöille. Niin hyvää ja täydellistä kuin subi onkin, niin kyseessä on loppuviimeksi leipä ja sitä sai Greenroomistakin.

Tässä oli kai kaikki mitä mieleeni nyt jäi. Kiitokset kaikille kuvauspisteellä käyneille, hämmentynyt ja neuvontakyvytön assariharjoittelija lähtee kohta nukkumaan.
Nahkiainen, tuo jalo satakuntalainen lohikäärme.

Avatar
hidaslori
Viestit: 13
Liittynyt: Su Marras 25, 2012 20:45
Paikkakunta: Heinola

Re: Yukicon 2014 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja hidaslori » Su Tammi 19, 2014 22:47

Yukicon tosiaan takana.. Oli sitten kylmä!
Sinänsä kaikki pelasi hyvin, mitä nyt paikka tuntui olevan vähän pieni, eikä itselle henkilökohtaisesti kiinnostavaa ohjelmaa ollut hirveän paljon, mutta se on vaan oma mielipide.

Conin ehdoton kohokohta itselle oli tuo FFFight, aivan loistava! Pieni tarina-asia oli todella hauska, erittäin miellyttävää seurailtavaa~
Ehkä eniten muutenkin jäänyt mieleen tuo, koska itse ensikertaa pääsin lavalle myös (olin se Lady Deadpool), vaikka jännitti hirveästi ja jalat meinasi pettää, kun tärisivät niin paljon..
(erityismaininta vielä hänelle, joka cossasi Dragunovia, sekä tälle toiselle jannulle, jonka nimen valitettavasti unohdin... Huono muisti on huono, ei ollut veli Venäjä, eikä tämä kaapumies... Olitte molemmat ihan loistavia, kuitenkin!).

Luonnollisesti pitää myös mainita Laeppavian kolmikon näkeminen.. Hauskoja tyyppejä tuntuvat tosiaan olevan ja harmittaa kyllä, kun jäi Laet's Play itseltä väliin.

TL;DR: Ok con, viihdyin kyllä ja mukava fiilis näin päällepäin jäi!
( kiitos kaikille myös, jotka pyysivät kuvaa ja/tai halausta, erittäin awkward Lady D arvostaa ;u; )

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Yukicon 2014 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja kyuu » Su Tammi 19, 2014 23:18

Kuvauspalvelun edustaja ja sunnuntainen cosplayjuontaja 2/2 toteaa palanneensa maan pinnalle conista. Lisäsin ensimmäiseen viestiin kuvalinkin ja redundanssin nimissä toistan sen tässä.

Pitää vähän nukkua univajeita pois, mutta ihan hyvä fiilishän tästä jäi. Monet pienet ongelmat selvitettiin nopeasti ja pari optimointi-ideaa tuli mieleen, joiden avulla voidaan vähän järkevöittää aikataulutusta kuvaushommissa. Mutta annan ihan järisyttävän ison pluspisteen sunnuntain normaaliconia aiemmasta sulkemisajasta. Tuo on paras idea sitten viipaloidun näkkileivän! Viimeisenä conipäivänä on aina vähän väsy, pitkä kotimatka ja pitkä päivä venyy aika passiiviseksi usein. Nyt kun päivä ei ole liian pitkä, se on täynnä menoa ja iloa loppuun asti ilman semmoista väkisin venyttämisen tunnetta.

Kuvien käsittelyä on omalta osaltani vaihteeksi ihan kotitarpeiksi. Nettipukukisan pistän heti ensimmäisenä tulille, koitan alkuviikosta sitten siirtyä kuvauspalveluun. Lisäksi minulla on lauantain kisaajista toiset kuvat, mutta niillä ei ole iso kiire koska toinen kuvaaja julkaisi jo omansa.

Anomurmeli
Viestit: 1
Liittynyt: Ma Tammi 20, 2014 09:04

Re: Yukicon 2014 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja Anomurmeli » Ma Tammi 20, 2014 09:06

kyuu kirjoitti:Mutta annan ihan järisyttävän ison pluspisteen sunnuntain normaaliconia aiemmasta sulkemisajasta. Tuo on paras idea sitten viipaloidun näkkileivän! Viimeisenä conipäivänä on aina vähän väsy, pitkä kotimatka ja pitkä päivä venyy aika passiiviseksi usein. Nyt kun päivä ei ole liian pitkä, se on täynnä menoa ja iloa loppuun asti ilman semmoista väkisin venyttämisen tunnetta.
Sie olet vaan liian vanha, oma fiilis oli et con päätty liian pian ja oli liian lyhyt.

Avatar
Cidi
Viestit: 116
Liittynyt: To Tammi 22, 2009 08:47
Paikkakunta: Savonlinna
Viesti:

Re: Yukicon 2014 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja Cidi » Ma Tammi 20, 2014 12:24

hidaslori kirjoitti:Conin ehdoton kohokohta itselle oli tuo FFFight, aivan loistava! Pieni tarina-asia oli todella hauska, erittäin miellyttävää seurailtavaa~
Ehkä eniten muutenkin jäänyt mieleen tuo, koska itse ensikertaa pääsin lavalle myös (olin se Lady Deadpool), vaikka jännitti hirveästi ja jalat meinasi pettää, kun tärisivät niin paljon..
(erityismaininta vielä hänelle, joka cossasi Dragunovia, sekä tälle toiselle jannulle, jonka nimen valitettavasti unohdin... Huono muisti on huono, ei ollut veli Venäjä, eikä tämä kaapumies... Olitte molemmat ihan loistavia, kuitenkin!).
Kyseinen Dragunov kiittää kehuista ja osallistumisestasi ohjelmaamme. Ensi kesänä palaamme taas lavoille FFFightin merkeissä, joista Facebook-sivuillamme infoamme enemmän (https://www.facebook.com/pages/FFFollowers). Tämä toinen jannu kenestä mainitsit niin taidatkohan tarkoittaa Morlandia, joka oli tarinassa hyvien puolella ja taisteli lopputaistelussa Veli-Venäjää vastaan voittaen tämän loppujen lopuksi? :)

Omasta puolestani sanon tapahtumasta, että oikein mukava meininki kokonaisuudessaan tapahtumalla oli vaikkakin vain muutaman tunnin ehdin kierrellä tapahtumassa vapaasti ohjelmapidon välissä. Yllättävän paljon ohjelmaperuutuksia tuli, joka monia varmasti harmitti ja itse kun satuin olemaan esityskilpailun tuomarinakin niin kyseisen kilpailun peruuntuminen potutti kyllä aika paljon.
Yhdyn tuohon aikaisempaan mainintaan, että conin sulkeminen jo klo 16 oli aivan mainio idea kävijöiden sekä pitäjien puolesta. Sunnuntaina muutenkin julkiset yhteydet kulkee kehnosti ja pitkän viikonlopun jälkeen mitä aikaisemmin pääsee poistumaan paikan päältä on kiireen ja väsymyksen kannalta vain hyvä asia ottaen huomioon, että kaikki eivät ihan lähipaikkakunnilta tapahtumaan olleet tulleet käymään.

Iltabileisiin, yksityiskohtaisesti ohjelmiin, cosplayn tasoon tai muuhun en anna arvosanaa, kun en ehtinyt tapahtumassa tosiaan kierrellä miltei lainkaan niin lopetan avautumiseni tähän ja annan palautteen armottoman tuomiokirveen käyttöön jollekulle toiselle.

Cidi Cosplay kiittää ja kuittaa omasta sekä FFFollowersin puolesta tapahtuman järjestäjiä viikonlopusta ja etenkin tekniikkavastaavia Louhisalista! Yksinkertaisesti kaikki vain onnistui nappiin ohjelmassamme musiikin toiston sekä valotuksen kohdalla. :)
Cosplay-sivustoni Facebookissa: https://www.facebook.com/CidiCos

Cosplay-blogini: http://excitermomentum.blogspot.fi/

np1
Viestit: 3
Liittynyt: Ma Huhti 27, 2009 17:12

Re: Yukicon 2014 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja np1 » Ma Tammi 20, 2014 15:55

Kohva kirjoitti: - Olin hieman hämmentynyt ensiapupisteestä; laastarit ja desinfiointiaineet on hyvä olla olemassa, niillä hoidetaan mukavasti pienet nirhamat, mutta itse olisin lauantaina kaivannut vähän jotain isompaa ja konkreettisempaa.
Hei,
toivottavasti ei ollut tarvetta millekkään isommalle ja konkreettisemmalle, koska en itse ainakaan kuullut sellaisesta. Isompaa haaveria varten oli kyllä varustusta ja ne löytyivät siitä muutaman metrin päästä, aulapalvelun takaa kuin myös ensiapukoulutettu henkilökunta. Perinteisesti kuitenkin suurin kysyntä on ollut juuri pienien nirhaumien yms. paikkaamisessa, joten tähän hankittu lisävarustus oli siinä eniten esillä.

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Yukicon 2014 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ma Tammi 20, 2014 20:52

Ymmärtääkseni yhdelle kuvauspisteen haveritapaukselle jouduttiin myymään eioota, mutta hätä ei ollut lopulta suuri koska paikalliset osasivat neuvoa tien apteekkiin.

Itse sain myös pienen sairaskohtauksen paikalla, mutta siitä selvisi säikähdyksellä. Muutama taho käytti kuvauspisteen alueella aika runsain määrin spray-hiusaineita ja nämä eivät ole huonokeuhkoiselle ihan parasta vierusseuraa. Tämän arvelen omalta osaltani syyksi.

Mutta kuten todettua, mitään isoa hätää ei ollut ja mitä erinomaisin kaveria ei jätetä -asenne toimi paikalla viiden tähden arvoisesti.

Avatar
Ropertsi
Viestit: 71
Liittynyt: Ma Helmi 04, 2013 17:40
Paikkakunta: Kuopio
Viesti:

Re: Yukicon 2014 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja Ropertsi » Ma Tammi 20, 2014 23:33

Hyvä ensimmäinen Yukicon takana. Coni oli aivan mahtava ja hauskaa riitti koko ajan. Ulkona oli kyllä ihan hyvä sää no vähän pakkasta mutta eipä tuo haitannut.
Itse cossassin lauantaina ja sunnuntaina Sword Art Online Kiritoa eli jos otitte kuvan niin pyydän että lähettäkää se kuva minulle.
Mutta tästä ei tule nyt pitkä sillä paljon hommia tässä jota pitää hoitaa mutta nähkäämme taas ensi vuoden Yukiconissa ja muissa coneissa.

Avatar
madu
Viestit: 1442
Liittynyt: To Elo 02, 2007 14:31
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Yukicon 2014 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja madu » Ti Tammi 21, 2014 00:00

Ottamiani kuvia tapahtumasta alkaa pikkuhiljaa ropisemaan seuraavan linkin taakse: http://www.flickr.com/photos/madunjau/s ... 979991475/ ja kuvat.aniki.fi:hin sitten kunhan saan koko läjän valmiiksi.

Yukiconin pelkkä olemassaolo jotenkin alleviivasi todella tehokkaasti sitä, miten pitkälle conien tekeminen Suomessa on hioutunut - ihan vain muutamassa kuukaudessa useista ensikertalaisista (ilmeisesti?) koostuva porukka sai kasaan jotain todella hienoa! Lopputulos oli lisäksi persoonallinen, erottuva ja hyvin brändätty, eli mistään sarjatuli/liukuhihnatapahtumantuottamisesta ei voida myöskään puhua. Ehkäpä nopea aikataulutus toimiikin hyvänä kannustimena kun kaikki pitää oikeasti tehdä eikä ole varaa jäädä ihmettelemään.

Kulttuurikeskus oli kiva paikka järjestää coni, Tapiolaan oli helppo tulla ja kävijämäärä oli mitoitettu tapahtumapaikkaan nähden täydellisesti: tungosta oli vain lyhkäisiä hetkiä isoimpien ohjelmien alkaessa ja loppuessa. Tilat olivat valoisat, sää suosi ja tykkäsin tuosta monikerroksisesta rakenteesta, vaikkei kyllä tuollakaan ihan Sibeliustalon Metsähallin veroista paikkaa hengausringille löytynyt. Kuitenkin mielestäni esim. Tampere-taloa selkeämpi päätiloiltaan, ja vähän toivoisinkin että tulevaisuuden mahdolliset/ilmeisesti aika todennäköiset Yukiconit eivät tavoittelisi kasvua vaan pysyisivät hyväksi todetuissa tiloissa.

Ainoa miinus tiloille alakerran sokkelosta ja ohjelmasalien pienuudesta, mistä pääsee aasinsillalla pieneen valitukseen kiinnostavan ohjelman puutteesta. Kun päivä ei koostunut "pakko nähdä"-ohjelmasta toiseen juoksemisesta, conittaminen tuntui jotenkin raskaalta. Olen aika nirso ohjelman suhteen, enkä löytänyt kartasta cosplaykisojen ja konsertin lisäksi muuta kiinnostavaa kuin idoliluennon, jonka kävin sunnuntaina katsomassa. Tyttöjen esiintymistä oli kiva seurata ja olin varmaan aika nappiin luennon kohdeyleisöä kun pysyin aika pitkälti termeissä perillä mutta iso osa asioista oli kuitenkin itselleni uutta. Luennolla oli kuitenkin vähän punainen lanka hukassa, se tuntui lähinnä kasalta pointteja peräjälkeen jotka eivät välttämättä liittyneet toisiin millään tapaa.

Hyvistä tiloistaan huolimatta eka Yukicon jätti itselleni sellaisen fiiliksen, että jos kunniavieraat eivät erityisesti kiinnostaneet niin tapahtuma ei varsinaisesti olisi tarjonnut vastinetta lippunsa hinnalle. Ohjelmatarjonta oli varsin kevyttä, cosplaykilpailussa valitettavan vähän osallistujia eikä tuollainen juoksukilpailu ole formaattina kaikkein viihdyttävin, ja jotenkin muutenkin, vaikkapa samanhintainen Tracon tarjoaa vaan kaikkea hirveän paljon enemmän. Työvoimana ei onneksi tarvinnut murehtia lipun hinnasta, joten Yukicon toimi mainiona alkusoittona conivuodelle 2014. Toivottavasti lisää ensi vuonna (vaiko ehkä jo talvella tämän vuoden puolella?)!

np1
Viestit: 3
Liittynyt: Ma Huhti 27, 2009 17:12

Re: Yukicon 2014 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja np1 » Ti Tammi 21, 2014 00:37

kyuu kirjoitti:Ymmärtääkseni yhdelle kuvauspisteen haveritapaukselle jouduttiin myymään eioota, mutta hätä ei ollut lopulta suuri koska paikalliset osasivat neuvoa tien apteekkiin.
Hyvä että asia tuli kuntoon. Järeämpi varustus siis tuolla sisälti kantopaarit, defiblaattorin, painesiteitä yms. jalka katki portaita alas kieriessä -tapauksiin. Jos joku asiasta tietää tarkemmin niin np1@yukicon.fi voi laittaa lisätietoja varsinkin sen osalta mitä puuttui, jotta voimme jatkossa varautua paremmin tapauksiin, jossa laastari ei riitä, mutta henkilö pystyy kuitenkin itse kävelemään paikalle.

Avatar
hidaslori
Viestit: 13
Liittynyt: Su Marras 25, 2012 20:45
Paikkakunta: Heinola

Re: Yukicon 2014 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja hidaslori » Ti Tammi 21, 2014 01:55

Cidi kirjoitti: Kyseinen Dragunov kiittää kehuista ja osallistumisestasi ohjelmaamme. Ensi kesänä palaamme taas lavoille FFFightin merkeissä, joista Facebook-sivuillamme infoamme enemmän (https://www.facebook.com/pages/FFFollowers). Tämä toinen jannu kenestä mainitsit niin taidatkohan tarkoittaa Morlandia, joka oli tarinassa hyvien puolella ja taisteli lopputaistelussa Veli-Venäjää vastaan voittaen tämän loppujen lopuksi? :)
Kyllä, juuri häntä tarkoitin!
Morland.. Sehän se olikin juu. :)

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Yukicon 2014 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ke Tammi 22, 2014 00:23

Nyt on valmiina omista kuvistani varmaankin ne eniten toivotut, eli kuvauspalvelun setti. Allekirjoittanut kuvasi kuvauspalvelusta aika lailla koko lauantain ja sunnuntaina ekat pari tuntia, eli sieltä vain metsästämään itseään. Yksi kuva on käsitelty enemmän ja jos sitä ei joukosta tunnista... noh, malja nouskoon taiteen monimuotoisuudelle.

Yksi palauteaihe tuli tästä mieleen. Cosplayn numerolapuissa saisi olla joku design-tekninen ero kisasta toiseen. Jälkikäsittelyssä on hyvin vaikea tunnistaa hall cosplay peruscosplaysta kun lapuissa on samat värit ja muodot. Kompensoimme asiaa tee-se-itse-viritelmällä kuvauspisteellä, laittamalla hall cosplay -kisaajien lapun alle punaisen kirjoitusalustan ensimmäisen kuvan ajaksi. Jatkossa tuo kannattaisi kuitenkin tehdä jo pohjalle. Asianhan voi halutessaan automatisoida täysin myös. Aika veikeä määrä aikaa kuvankäsittelyssä säästyy, jos sekä numeron että tyypin erottaa ilman kuvan tarkennusta ja zoomausta. Pikkujuttu, helppo korjata.

Yksi idea myös kuvauspalvelun ostoslistaan tuli: joku kätevä pieni käsiharja pitää koittaa mahduttaa pakettiin, niin voi esim. kankaalle tulevat hileet ja muut pikkujutut pyyhkiä pois kesken päivää.

Mutta jotain vieläkin parempaa! Demonstroin tänään fysioterapeutti-PT:lle kuvausasentojani mitä käytin Yukiconissa ja sain kivasti lisävihjeitä miten pystyn tekemään niitä hieman pienemmällä itsetuhon määrällä. Näin muodostuu kiva kaarisilta kuntoilun ja cosplayvalokuvauksen välille.

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Yukicon 2014 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ke Tammi 22, 2014 22:53

Teppo Suomisen ottamia kuvia aika lailla joka puolelta tapahtuma-aluetta on ladattu tuttuun paikkaan. Lisää kuvia on toki vieläkin tulossa, tuupin niitä esille jahka lähetetään.

Kuva-arkiston uusi betaversio ei sisällä Yukiconin kuvia vielä tällä hetkellä. Se on määrä siirtää uudelle palvelimelle, jolloin se pääsee sisällön osalta kiinni tahtiin.

Avatar
Nitsakia
Viestit: 80
Liittynyt: Ma Elo 13, 2012 22:18
Paikkakunta: Järvenpää

Re: Yukicon 2014 jälkilöylyt

Viesti Kirjoittaja Nitsakia » To Tammi 23, 2014 04:20

No niin Yukista aletaan olla hyvin kotiuduttu joten voisihan sitä jotain kirjoitellakkin.

Ensinnäkin ensimmäiseksi Yukiconiksi aivan mainio kun otetaan huomioon miten lyhkäsessä ajassa loppupeleissä coni pystyyn on pykäistykkin. Paikka ihan toimiva, mutta jokseenkin pieni. Porukkaa kuiten suhteellisen hyvän verran sisälle päästetty joten tungosta ei kunnolla kerinnyt muodostua.

Kahvion valikoimasta hyvin plajon plussaa, laidasta laitaan löytyi syötävää nirsommallekkin ihmiselle. Siis olihan lähellä muitakin ruokapaikkoja, mutta jotenkin kylmä ilma piti minut visusti sisällä.
Vaikka tosin takkini aiheutti jossain välin lievää lämpöhalvauksen oireita, mutta onneksi hätiin riensi lähes aina täynnä olevat vesipisteet.

Myyntipöydistä vielä sen verran että minua hieman ihmetytti pehmojen määrä ja kuitenkin kun kyseessä oli anime ja peli tapahtuma missä kaikki animen myyjät oikein olivat. Tämä jäi minua hieman harmittamaan.

Mutta loppujen lopuksi ihan onnistunut coni, jonne kannatti raahustaa pitkän matkan takaa.
Jossain määrin muuten sunnuntain aijemmin loppuminen oli hyvä veto sai sunnuntai illan viettää vielä tuttujen seurassa.
Mutta minä kiittään ja kuittaa, jos kameraanne sattui kuvia Namista hihkaiskaa :)

Kuvat --> http://www.youtube.com/watch?v=6qpaw7JhT5k
Vlog --> http://www.youtube.com/watch?v=AYfkvpl4hqs
FFFight --> http://www.youtube.com/watch?v=E20AxV9k8xs
Siipensä polttanut, taivaalta tippunut, maailmaan hukkunut, manalaan palannut
http://myanimelist.net/animelist/Nitsakia

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Conit ja festarit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa