Animecon X - Palauteketju

Keskustelu tulevista ja menneistä coneista, festareista ja muista valtakunnallisista animeharrastajien yleisötapahtumista.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
n3y0
Viestit: 108
Liittynyt: Ma Heinä 12, 2004 21:48
Paikkakunta: Helsinki

Animecon X - Palauteketju

Viesti Kirjoittaja n3y0 » La Heinä 13, 2013 04:46

Tänne voit kertoa, mikä meni hyvin ja mikä meni huonosti. Kehuja ja parantamisehdotuksia saa antaa laidasta laitaan, mutta pidetään keskustelu asiallisena.
Kommentteja ja palautetta voi antaa myös lomakkeella, jonka täyttöä varten ei tarvitse kirjautua mihinkään. (Feedback form also in English, no need to log in anywhere to fill it.)

Toivottavasti viihdyitte!
Järjestäjätiimi päivittelee vielä tuntoja, kunhan tapahtuma on kunnolla takana. ;)ylläpitäjän muokkaama: kuvalinkit

Animecon-kuvia Anikissa
http://kuvat.aniki.fi/c/113

Tai kokeilepa saman tien uutta versiota: http://uusi.kuvat.aniki.fi/animecon-2013
Viimeksi muokannut n3y0, Pe Heinä 19, 2013 13:24. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Mika(n) n3y0
dynastes tener
_________________
aktiivirhöblabla

Nekocon '11 ohjelma | Acon '12 ohjelma | Acon '13 info | Acon '14 info
_________________
Minä myyn mangaa ja mangaa!

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Animecon X - Palauteketju

Viesti Kirjoittaja kyuu » Su Heinä 14, 2013 23:29

Kotiin palattu, ihoa poltettu ja opin viikonlopun aikana myös mitä yhteistä on Animeconin nykyisellä ja Desuconin edellisellä pääjärjestäjällä. Palataanpa tähän vähän myöhemmin kun on nukuttu pari vuorokautta ensin.

Lisäsin kuvalinkit ylimpään viestiin.

Avatar
Shellow
Viestit: 17
Liittynyt: Pe Elo 11, 2006 20:16
Paikkakunta: Sänkysi alla.

Re: Animecon X - Palauteketju

Viesti Kirjoittaja Shellow » Su Heinä 14, 2013 23:31

Pakko pienesti jälkifiilistelyissä vielä kirjoittaa, että tykkäsin kovasti tapahtumasta.
En ole nyt vuosiin käynyt taas missään coneissa, mutta yllätyin positiivisesti miten vesiautomaatit oli nyt järjestetty hyvin ja pidettiin täysinä. (Verrattuna sitten 3-4 vuotta takasiin coneihin)

Tosin tungosta oli todella paljon myyntipöytien luona varsinkin lauantaina. Ei meinannut päästä edes pois tungoksen keskeltä välillä ja vasta sunnuntaina kunnolla pääsi näkemään mitä kojuissa oli enään jäljellä. (Kuten kaikki parhaat viedään aina jo ensimmäisenä päivänä.)

Toisena miinuksena tahtoisin toki sanoa, että paikka ei ollut kummonen. En ole ennen käynyt aiemmin kyseisessä rakennuksessa ja se vaikutti ensikertalaiselle sekavalta. Pieniä hankaluuksia oli löytää aluksi hakemaansa ja kunnolla pääsi kiinni vasta sunnuntaina siihen mitä oli missäkin.

Mutta omasta tyhmyydestäni tosiaan olisin voinut varautua paremmin ja hankkia etuajassa ohjelmistolistan, sillä tuli liian myöhään todettua missanneensa muutamia aamutuimassa olleita paneeleita, joihinka olisi kovasti halunnut mukaan ja pitkänmatkalaisena ei sekään ihan helppoa päästä pelipaikalle ajoissa, kun ei yövytty ihan lähistöllä. (koko viikonlopulta kertyi vähän päälle 600km edestakaisin ajoa, mutta oli kannattavaa ja automatkaseura loistokasta.)

Iltabileiden (K-18) paikka oli kyllä miellyttävän tilava ja hyvää musiikkia, vaikka ei koko iltaa voinut siellä istua harmikseni. Sääli, että pakko lähteä pelipaikalta, jotta pääsi nukkumaankin ja sunnuntaiksi uuteen vireeseen.

Kirjotin sittenkin vähän enemmän, kuin ajattelin. Mutta kiitos hyvin järjestetystä conista. Roskiksia tuntui vaan olevan turhan vähän, sillä coni alueen läheisyydessä olleet kaupungin ulkoroskikset tulvivat Mc'Donaldsin roskista joka ikinen ja piti itsekkin vähän miettiä, että mihin sitä omiakaan roskiaan enään vie. (Eihän tuo muuten, mutta linnuthan käy levittämässä roskat entisestään.) Olisikohan tähän roskapulmaan mitään ongelmaratkasua oikeastaan olemassa?
Here are the test results: You are a horrible person.
I'm serious, that's what it says: "A horrible person." We weren't even testing for that.

AanZku
Viestit: 49
Liittynyt: To Joulu 25, 2008 14:48

Re: Animecon X - Palauteketju

Viesti Kirjoittaja AanZku » Ma Heinä 15, 2013 00:33

laitampa tässä omat tuntemukseni :D

- Kisassa informaation saaminen ei aluksi tahtonut sujua, mutta hyvin siinä lopulta kävi.
- lisäksi omasta mielestäni kisa olisi saanut alkaa jo aikaisemmin. 4 tunnin conissa pyörimisen jälkeen kuumuus, ja tiivis conitunnelma takaavat sen, että hyvinkin totutetut asut saavat pahasti köniinsä, vaikka lavalla sitä haluaisi näyttää mahdollisimman hyvältä. :3

+ Kiittäkäämme luontoäitiä upeasta säästä! (sunnuntaina oli tosin ehkä asteen tai pari liian kuuma)
+ Työntekijät hoitivat hommansa hyvin. Hymyä pukkasi kaiken sen paineen ja kiireen ohessakin :3
+ kuvauspisteen mahtava, ja ammattitaitoinen väki <3
+ ihanat cosplaymammat
+ cosplay pukuhuoneiden tarvelaatikot. kiitos pikaliimasta, joka pelasti kuolleen kenkäni :D

eipä tässä muuta.. Kuopion musiikkikeskuksen tiloja oli myös hyödynnetty paremmin kuin viime vuonna, ja koska kävijöitä oli vähemmän, ei istumapaikan löytäminen tuntunut ihan mahdottomalta.
Viihdyin, ja tulen mielelläni mukaan uudestaan :)

Avatar
Vile
Viestit: 129
Liittynyt: Su Marras 11, 2012 06:21

Re: Animecon X - Palauteketju

Viesti Kirjoittaja Vile » Ma Heinä 15, 2013 02:21

Juuri kotiin selvinneenä jotain voin tähän tuhertaa.
Alotetaan miinuksilla, niitä kun ei ole paljon.
- Talo on ahdas ja ahdistava.
- Mangakirjastovänkärin näkökulmasta seuraava: vieressä oli kovaäänisiä ohjelmia, mm. Brony-miitti jonka aikana ei varmasti kellään ollut lukurauhaa. Kirjastolle mahdollisesti parempi paikka ensi kerralla?

Sitten positiivisiin asioihin.
+ Doujinshi työpajalle isot plussat, oli todella mukava viettää siellä aikaa teidän kanssa. T: Musiikin keskusteluihin mukaan tuonut henkilö.
+ Spoony ja Benzaie... Loistavaa!
+ DJ Sharpnel +++
+++ Ensimmäistä kertaa kun on kunniavieras joka kiinnostaa itseäni henkilökohtaisesti. Ja silloin niitä oli useita saman tien. Loistavaa!


Yleinen fiilis conin aikana oli enemmän positiivinen kuin negatiivinen vaikka välillä vähän ärsytti tietyt asiat.
Viimeksi muokannut Vile, Ke Marras 25, 2015 05:36. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Shenden
Viestit: 43
Liittynyt: La Helmi 23, 2013 16:32
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Re: Animecon X - Palauteketju

Viesti Kirjoittaja Shenden » Ma Heinä 15, 2013 11:37

Kirjoittelen tähän nyt mitä aamu-unisilla aivoilla tulee mieleen..

-Ohjelmalehtinen olisi voinut olla selkeämpi, osaan ohjelmista tai paikoista olisi voinut selkeämmin opastaa jo vihkossa, kartassa sekä opasteilla. Mangakirjastoon oli hankala löytää.
- Siellä täällä olevat TV-ruudut olivat vähän random, lauantaina siellä pyöri musatalon omaa ohjelmaa ja sunnuntaina ne olivat kiinni. Siellä olisi voinut hyvin tiedottaa, koska itsellä osa kuulutuksista meni hälyn yms. takia ohi.
- Narikka oli ääriään myöten täynnä, lisäksi pelkäsin koko ajan proppien puolesta koska niille ei ollut erillistä paikkaa. Lisäksi ne "narikkamaksu 2 euroa" -kyltit olisi voinut peittää
- Pihalla ei ollu tarpeeksi roskasäkkejä, tai en niitä ainakaan huomannut. Sunnuntai-aamuna ulkona oli aikamoinen sotku.
- Toimin vänkärinä, eikä kaikille kerrottu että badgella olisi päässyt konserttia katsomaan sinne ylös. Se siis jäi välistä vain siksi että en ehtinyt ostaa lippua.
( Muutenkin vänkäreille olisi voinut laittaa vähän paremman infon s-postiin, että mitä badgella saa. Lisäksi en tiedä saiko "palkkana" Sangatsulta mangoja, vai oliko se tietyille henkilöille, josta ei sanottu sit muille?? Narikassa myös toimi sellaisia tyyppejä joille ei priiffattu kunnolla syystä tai toisesta, ja se sitten vähän sekotti narikan toimintaa. Itsekin kyllä unohtelin antaa lappuja kiireen ja väsymyksen takia, pahoittelut siitä muille kävijoille!)
- Tapahtumapaikan lähellä oli pari kahvilaa ja ravintolaa, joista olisi kans voinut kirjoitella jotain lehtiseen, ettei hese, mäkkäri yms olisi olleet niin tukossa. Tämäkin on makuasia.
- Alakerran myyntisali oli koko ajan täynnä, vaikka 2. kerroksessakin oli myyntipöytiä. Tuntui että kaikki eivät tätä huomanneet
- Sain kylmiä väreitä yaoi-myyjän huuteluista, en ole tottunut sellaiseen kauppatapaan.
-Taidekujalla oli aika yksipuolinen tarjonta. Kärjistettynä printtejä ja vähän koruja; siinä se.
-Luennoissa yms. ei ollut itselle oikein kiinnostavia aiheita.
- Olenko sokea, koska en nähnyt yhtään missään ohjelmalehtisessä mitä GameFab-ohjelma sisälsi?

+ Tapahtumapaikka vaikutti itselle isolta. Tietysti osa tiloista oli aika tukossa jos konserttisalissa tai muualla oli suosittu ohjelmanumero
+Cossaajien määrä! :3
+ Yllätyin positiivisesti kuinka moni suhtautui narikassa olleeseen kuuroon ystävääni niin hyvin, ja muutenkin asiakkaat olivat kärsivällisiä jos asioita piti etsiä yms.
+ sää :D

Luonnollisesti tuli nähtyä muutenkin paljon kavereita. Vänkäröinnin takia näkökulma tapahtumaan on ehkä vähän meh, mutta en hylkää ajatusta ettenkö tulisi uudelleen. :)
Viimeksi muokannut Shenden, Ma Heinä 15, 2013 17:15. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
aarnis
Viestit: 3
Liittynyt: Ma Heinä 16, 2012 22:05
Paikkakunta: Joensuu

Re: Animecon X - Palauteketju

Viesti Kirjoittaja aarnis » Ma Heinä 15, 2013 12:23

Animecon oli jälleen kerran huisin hyvä! Oli mukava nähdä että viime vuoden palaute oltiin otettu huomioon, kiitos vaan järkkääjille mukavasta tapahtumasta. Alla muutamia seikkoja jotka jäivät päällimmäisenä mieleen menneestä viikonlopusta:

+ loistavat kunniavieraat!! Spoony ja Benzaie olivat pääsyy lähteä coniin, näin hyvillä houkuttimilla saa vähän animesta erkaantuneenkin kävijän juoksemaan coneissa vuodesta toiseen :D

+ iltabileet! Viime vuoden K-18 bileet olivat lähinnä hyvä yritys, mutta tämän vuoden kekkerit olivatkin sitten miljoona kertaa päräyttävämmät. Musiikki oli todellakin kohdillaan ja partypaikka oli kaikinpuolin erittäin toimiva, mahtavaa!

+ todella laadukkaat musiikkiesitykset, tätä lisää jatkossakin! Animemusiikkikonsertti ja pianokonsertti olivat kummatkin todella mahtavaa kuultavaa.

+ Kuopio ja Musiikkikeskus. Tästä on näemmä oltu vähän eri mieltä, mutta mielestäni Musiikkikeskus on oikein hyvä tämän kokoiselle conille, varsinkin kun pohjaratkaisujen suhteen oli tehty muutoksia. Myyntipöytien sijoittaminen kahteen kerrokseen vähensi alakerran ruuhkaa viimevuotiseen verrattuna ja kolmannen kerroksen tila taidekujalle oli hyvä. Musiikkitalo on myöskin hyvällä paikalla palveluihin nähden, conipaikalta on helppo ja nopea hypätä keskustaan muonan tai käteisen perässä.

- lattiamajoitus vs. iltabileet. Kello kahden kotiintuloajan takia Sharpnelin setistä jäi loppu kuulematta... Onneksi bileet pysyivät hyvin aikataulussaan, reilummasta myöhästymisestä olisi todellakin jäänyt suru puseroon.

- pelihuone oli sullottu yhteen pienehköön luokkaan :( Viime vuoden ratkaisu oli kieltämättä varsin ruhtinaalinen, mutta huomattavasti viihtyisämpi. Silloin tuli jopa pelailtuakin jotain, tällä kertaa pelihuoneeseen tutustuminen jäi yhdeksi pyrähdykseksi kun vierailuhetkellä huoneessa oli sen verran ruuhkaa ettei sinne viitsinyt jäädä edes hengailemaan.

- ympäristön siisteyteen voisi kiinnittää ensi kerralla paljon enemmän huomiota. Roskat olivat kävijöiden puolesta toki ihan oikeissa paikoissa, harmi vaan että viikonlopun myötä roskat eivät enää millään mahtuneet pursuileviin roskiksiin...

Avatar
Angel Without Wings
Viestit: 34
Liittynyt: Ma Heinä 01, 2013 11:38

Re: Animecon X - Palauteketju

Viesti Kirjoittaja Angel Without Wings » Ma Heinä 15, 2013 12:33

+ Viime vuonna kohua herättänyt Yaoi-mies. Plussaa sen takia, että toistuva kovaääninen huutaminen vähentynyt ja osittain korvattu musiikilla.
+ Kuvauspalvelun väki. Oli itselle ensimmäinen kerta ja mitä sivusta alkuun seurasin, yllätyin iloisesti kun neuvottiin miten voisi poseerata. Juuri sellaista kannustusta tarvitaan.
+ Iloinen väki. Ja tungoksesta huolimatta osattiin pyytää anteeksi jos enemmän töytäistiin.
+ Asiansa osaavat järjestyksenvalvojat.
+ Taidekujan runsaus.
+ Tanssipeli.


- Pelihuoneen vuorot. Sama ongelma oli viime vuonnakin. Ei osata antaa vuoroa toiselle ja kun kysytään "olisikohan kohta meidän vuoromme?", vastaus on olematon. Asiaa voisi korjata helposti niin, että yhden kierroksen jälkeen pelaajat vaihtuvat. (Tappelupeleissä yksi kierros voi kattaa 3 ottelua.) Tietysti jos ei ole pelaajia tulossa, niin sitten antaa palaa, mutta harva pelihuoneessa huvikseen seisoo.
- Tilojen sekavuus (vaikkeivat ne tainneet olla viime vuoteen nähden sen kummoisemmin). Paikkana musiikkikeskus on mahtava, mutta opasteita oli vähäisesti.
- Tupakoitsijat eivät ymmärtäneet pysyä poissa vaan useat tulivat pääoville.
- Roskaaminen :c Yeiset roskikset alueen ympärillä olivat täynnä, mutta huomasin myös miten myyntipöydiltä löytyi roskia. (Karkkipapereita, pulloja tms.)
- K-18 iltabileiden satunnainen väki. Henk.kohtainen mielipiteeni on, että olisi kivempi jos bileiisin pääsisi vain coniväkeä.
- Myyjien piiloutuminen tiskiensä taakse. Paremmin näkyville jotta pystyy keskustelemaan tuotteiden hinnoista jne.


Ja jos Antti Kaleva "Tarinoita ja mytologiaa pelin takana" näkee tämän viestin, niin vinkkinä, että ensikerralla rohkeasti esiin vain. Ei tietokoneenruudun taakse piiloutumista C;

Avatar
Mikichan
Viestit: 117
Liittynyt: Ti Kesä 26, 2007 16:24
Paikkakunta: Kajaani

Re: Animecon X - Palauteketju

Viesti Kirjoittaja Mikichan » Ma Heinä 15, 2013 12:42

Mukava conviikonloppu takana. Poikaystävänikin viihtyi, joka ei ole mangan ja animen ystävä mitenkään erityisemmin, tulee tyttöystävän kaveriksi kuitenkin mielellään. Laitampas minäkin palautteeni tuolla plussat ja miinukset tavalla.

+ Musiikkikeskus on minusta hyvä paikka conille.
+ Taidekujan laitto kolmanteen kerrokseen toimi mielestäni hyvin.
+ Spoony ja Benzaie olivat huiput kunniavieraat. GameFapia kuunnellessa sai pelätä cossin silmämeikkien leviävän naamalle. Lisää tällaista ohjelmaa kiitos!
+ Animekonsertti oli aivan UPEA! Pokemon-biisin aikana meinasi tulla itku ihan vaan nostalgian takia.
+ Esityskisan juontaja sai jopa poikaystäväni nauramaan :D
+ Hienoja cosseja oli ihan liikaa! Kyllä suomalaiset cossaajat osaa.

Ja sitten niitä miinuksia, joita ei paljoa ole:
- FFFight oli hieman pettymys. Alkujuoni oli loistava, mutta sitten kun päästiin itse taisteluun, homma lässähti. Ennakkoilmoittautuneet olisi voinut pyytää backstagelle jo ennen ohjelman alkua ja yleisöstä taistelijoiden pyytämisen olisi saanut jättää pois. Fight ei oikein edennyt sulavasti, kuten viime vuonna. Tunti katsottiin ja lähdettiin sitten pois.
- Jonot varsinkin konserttisalin ohjelmiin. Tukkivat aika loistavasti koko kakkoskerroksen ja jonon päätä ei oikein löytänyt mistään (poikkeuksena esityskisan jono, joka oli selkeä jono, eikä suuri ihmiskasa), joten tuli varmaan itsekin ohiteltua paljonkin porukkaan, kun ohjelmiin menin. Jonoja järkkäämään joku kovaääninen kaveri, vähän kauempana ovesta ei kuullut, mitä järjestyksen valvoja ohjeisti ovella. Tätä voisi miettiä, miten jonotuksesta ei tulisi noin kaoottista.

Siinäpä palautteeni. Ja jos sinä toinen DmC:n Kat luet tämän, todella hyvä hahmovalinta ;D

Avatar
Raektis
Viestit: 23
Liittynyt: To Loka 14, 2010 21:50
Paikkakunta: Kuopio

Re: Animecon X - Palauteketju

Viesti Kirjoittaja Raektis » Ma Heinä 15, 2013 13:20

Angel Without Wings kirjoitti: - Pelihuoneen vuorot. Sama ongelma oli viime vuonnakin. Ei osata antaa vuoroa toiselle ja kun kysytään "olisikohan kohta meidän vuoromme?", vastaus on olematon. Asiaa voisi korjata helposti niin, että yhden kierroksen jälkeen pelaajat vaihtuvat. (Tappelupeleissä yksi kierros voi kattaa 3 ottelua.) Tietysti jos ei ole pelaajia tulossa, niin sitten antaa palaa, mutta harva pelihuoneessa huvikseen seisoo.
Pelivastaava kiittää palautteesta. Parannusideana ensi vuodelle voisin nakittaa muutaman ihmisen vahtimaan noita vuoroja koska ongelmia ei tullut kun itse pyysin paria pelaajaa antamaan vuoroa eteenpäin. Omat silmät eivät vain ihan kaikkialle yllä, varsinkaan kun samalla tulee opettaa sekä vastata haasteisiin ^^.

Itse tilasta. Pelihuoneen suosio yllätti ihan täysillä, vaikka kuinka sain useamman pisteen kuin suunnittelin. Huone kävi kovin pieneksi sekä lämpimäksi ikkunoista huolimatta. Katsotaan mahdollisesti parempia tiloja ensi kerraksi.
Love like you’ve never been hurt And dance till dawn like you’ve just been born
A perfect toy made by perfect tools Playing Ring 'round Rosie with a crowd of fools

Avatar
agate
Viestit: 21
Liittynyt: Pe Touko 24, 2013 19:39
Paikkakunta: muumilaakso

Re: Animecon X - Palauteketju

Viesti Kirjoittaja agate » Ma Heinä 15, 2013 13:27

Oli kyllä tosi mahtava con! Mukaan tarttu paljon kaikenlaista ja oli kiva kun ihmiset näyttivät tykkäävän mun cossista vaikka ensikertalainen olinkin monessa asiassa cossin suhteen! : ) Jäi ihan positiivinen loppufiilis vaikka kumpanakin päivänä oli aika ankara väsymys lyhyiden yöunien jälkeen. Ajattelin tähän kirjottaa plussia ja miinuksia kun se on ehkä ytimekkäin tapa.

+Itse asiassa mielenkiintoinen ja monipuolinen ohjelmatarjonta. Aika mielipideasia kylläkin! Mutta viime vuoden Animeconissa en käyny katsomassa kuin vain animekonsertin.
+Ne paneelit ja ohjelmat, joita kävin katsomassa, oli mukavia ja ainakin mun mielestä ihan asiallisia. Oon aika kärsimätön henkilö mutta maltoin kerrankin istua loppuun asti.
+Se Pullonhenki-juontaja, aivan mahtava! Hauskaa oli cossiesityskisaa katsoessa. Ehdottomasti viihdyttävin henkilö pitkään aikaan! : D
+Hyvin huolletut vesipisteet. Oikeestaan vain ehkä pari kertaa vesipisteelle mennessä se olikin tyhjä.
+Iltabileet. Tosi hyvä meininki! Himottais vieläkin takas tanssimaan.
+Muut conkävijät. Tosi hyvin käyttäytyvää porukkaa oli! Ja kaikki, jotka halusivat tulla ottamaan kuvan mun cossista ja/tai halaamaan oli tosi ystävällisiä!
+Rento meininki. Kaikki sujui jotenkin vaivattomasti, ainakin minun, tavallisen conkävijän näkökulmasta. En sitten tiedä, millanen paniikki kulissien takana on ollut... : D
+Animekonsertti. Mahtavaa, jälleen kerran!

-Kuumuus. Tiedän, että tälle ei oikein voi mitään, mutta olkoon se tässä niinku yleisenä miinuksena. Välillä tuli sisällä niin tukala olo, että oli pakko juosta ulos, että ei hikoilis peruukkia pois päästä. Mun kainalot varmaan lainehti, anteeksi kaikille jotka joutuivat katselemaan mahdollisia hikiläiskiäni.
-Roskiksia oli ehkä liian vähän. Ainakin ulkona yleiset roskikset sekä nurmikko tursuilivat mäkki-roskista sun muista. En sitten tiedä, voiko asialle tehdä mitään, mutta kovin nätin näköistä se ei kyllä ollut. Sisälläkin roskikset tursuilivat välillä yli äyräiden, varsinkin vesipisteillä.
-Taidekujan sijainti oli mielestäni vähän hassu. Siellä ylhäällä oli tosi, tosi, tosi kuuma ja tila oli jotenkin pieni. Ahdasta ja tukalaa. Toisaalta se oli sinänsä parempi kuin viime vuonna, koska nyt konserttisalin ohjelmiin jonottajat eivät olleet taidekujalla shoppailevien tiellä.
-Myyntipöytäsali oli niin tukossa, että en loppujen lopuksi käynyt katsomassa sen tarjontaa oikeastaan ollenkaan. Kammotti koko paikka!
-Olin varmaan ite niin tööt että en tajunnut kysyä/hakea tietoa esim. siitä, missä myytiin animekonsertin lippuja, niin jouduin sitten panikoimaan ja hämmästelemään. Mutta siis tämä tosin saattaa mennä ihan vaan sen piikkiin, että olin vaan missannu kaikki mahdolliset informaatiot. (Voisko ens kerralla tällasille taukeille kuin mä pitää semmosen "rautalangasta vääntö"-tuokion, jossa jankataan niin monta kertaa että varmasti tajuaa? :'D vitsi, vitsi!)
-Kakkoskerros oli välillä konserttisaliin jonottajien takia niin tukossa, että jos yritti satunnaisesti kulkea ohi, piti joko kiertää muualta tai survoa läpi siinä pelossa, että jotain läikkyy päälle tai rikkoo vahingossa jonkun propin/cossin. Tämä oli mielestäni aika iso ongelma, sillä kakkoskerros on suhteellisen strategisen sijaintinsa takia varmasti useille juuri se "läpikulkupaikka". Ja taidekujallekaan ei tainnut päästä muuta kautta?

Unohdin varmaan joitain asioita, joita mietin aikaisemmin mutta joo. Yleisesti ottaen, oli tosi mukava ja hyvin järjestetty con ja kivaa oli! Ehdottomasti ensi vuonnakin uudestaan!
Viimeksi muokannut agate, Ma Heinä 15, 2013 18:29. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
rex duodecim angelus

Avatar
Jokirapu
Viestit: 48
Liittynyt: Ti Loka 05, 2010 17:24

Re: Animecon X - Palauteketju

Viesti Kirjoittaja Jokirapu » Ma Heinä 15, 2013 14:06

Ihan kivaa oli conissa, vaikka itseäni jäi vähän harmittamaan, että ne kaksi ohjelmaa, joiden takia olin conissa olivat samaan aikaan (toisaalta tästäkään ei voi hirveästi järjestäjiä syyttää). Suurimman osan ajasta vietin itse pelihuoneella, joten palautteeni jää hieman lyhyeksi ^_^

+taidekujan sijainti ja kaikki sieltä löytyneet ponitavarat
+vesipisteet
+Persona 4 Arena -turnaus. Hauskaa oli ja (ehkä vähän liiankin) jännittävää

-sää
-Pelihuoneen ahtaus
-Jotkut pelihuoneella olleista ihmisistä. Sain aika ilkeää kommenttia pelaamisestani...
-Myyntipöytäsalin ahtaus ja ihmiset, jotka seisokselivat keskellä myyntipöytäsalia juttelemassa

Varmaan olisi vielä muutakin kommentoitavaa, mutta ei nyt tule mieleen.
Mutta kiitos mukavasta conista järjestäjille ja ihmisille joiden kanssa aikani vietin

Avatar
Convallaria
Viestit: 267
Liittynyt: Ke Heinä 25, 2012 20:52
Paikkakunta: Helsinki

Re: Animecon X - Palauteketju

Viesti Kirjoittaja Convallaria » Ma Heinä 15, 2013 15:11

Itse näin Animecon ensikertalaisena laitan myös palautteeni:

+ Ei liity sinänsä coniin, mutta conibussi on ihana keksintö ja varmasti myös ensivuonna käytössä.
+ Myyntipöytien Yaoimies oli tosiaan hijentynyt hieman, ja muuttunut vain entistä lutusemmaksi
+ Ohjelman laatu, Kaikki luennot/ohjelmat olivat loistavia (Cosplay kisoihin en päässyt vaikka kova halu olisi ollut)
+ Cossien määrä, ja kivat conittajat. Kohteliaita olivat, vaikka sunnuntaina proppini hiukan tökki ihmisiä, mutta eivät sentään hirveästi siitä suuttuneet.
+ Lähellä sijaitsevat palvelut. Musiikkitalo tuntui hyvältä conipaikalta, vaikka olikin hieman sekava.
+ Lattiamajoituksen info
+ Narikassa vänkärit olivat koko ajan kohteliaita, vaikka se olikin tooosi täynnä ja varmasti oli heillekkin stressaavaa ja muuta. Suuri kiitos kuitenkin heille :wink:
+ Viimeinen fantasia -piano konsertti. Rakastuin suuresti ja melkein jopa harkitsin, että pitäisiköhän itse tehdä samantyylinen ohjelmanumero harpunsoittotaitojeni kera :)


- Kaikki hyvät ohjelmat olivat juuri päällekkäin, ja jotain piti jättää väliin ihan ruokatauonkin takia.
- Myyntipöytien tungos, sekä kakkoskerroksen tungos aina ohjelmien aikana.
- Roskiksien vähyys verrattuna roskien määrään.
- Cosplaydeitin info. Olisi voitu kertoa että mihin pitää tulla ja miten deitti menee ja niin edespäin. Itse vedin ihan hatusta kaiken, kun ei oltu mitään kerottu.
- Kuumuus...
- Joitakin huoneita en löytänyt vaikka yritin

Jotain ehkä jäi sanomatta, mutta vähän koomainen olo vielä conin jäljiltä, joten ei ihmekkään. hyvä fiilis kuitenkin jäi. =D

Avatar
sawyer0nobu
Viestit: 6
Liittynyt: Pe Maalis 30, 2007 22:34
Paikkakunta: Joensuu

Re: Animecon X - Palauteketju

Viesti Kirjoittaja sawyer0nobu » Ma Heinä 15, 2013 16:16

Tapahtumasta tulee kyllä vuosi vuodelta entistä huikeampi! Tämä oli meikäläisen viides Animecon ja tapahtuma jaksaa edelleen tuoda jotain uutta ja mahtavaa. Ehdottomasti hienoin kokemus tämän vuoden conissa oli animekonsertti, sekä tietysti se että olin liikkeellä parhaiden ystävieni kanssa (joista pari ensikertalaisia) ja kuulemma hekin saivat tapahtumasta paljon hyviä muistoja. Ensi vuonna taas uudestaan, toivottavasti ♥

Avatar
crispy rice
Viestit: 25
Liittynyt: Ti Maalis 19, 2013 21:18
Paikkakunta: helsinki

Re: Animecon X - Palauteketju

Viesti Kirjoittaja crispy rice » Ma Heinä 15, 2013 16:20

Sinne mänt conineitsyys, kirjotellaas vähän et miltä homma tuntu.

Plussat:

+ Loistava sää, tosin välillä oli liian kuuma

+ Sain hemmetisti kavereita. Kiitos heille, ja varsinkin tälle söpölle hunter cossaajalle, joka poimi minut mukaansa :)

+ Upeat cossit

+ Vesipisteet

+ Kohteliaat ihmiset, kukaan ei kieltäytynyt tai muutenkaan ollut töykeä kun pyysin kuvaa.

Miinukset:

- Lattiamajoituksessa tapahtunut pelleily. Ei oo oikeesti siistiä seistä painavan repun ja laukkujen kanssa ylimäärästä puoltatuntia.

- Pelihuoneessa ollut tungos. Ei pelkästään et paikka oli helkkarin ahdas, mutta mulla oli tavoitteena käydä pelaamassa wanhaa kunnon nesiä. No eihän se onnistunut kun siellä oli jatkuvasti joku eikä vuoroa suostuttu antamaan toisille.

All in all, tykkäsin tosi paljon. Tästä on hyvä jatkaa! :)
"The things I once imagined would be my greatest achievements were only the first steps toward a future I can only begin to fathom."
—Jace Beleren

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Conit ja festarit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 20 vierailijaa