Yamacon - Palauteketju

Keskustelu tulevista ja menneistä coneista, festareista ja muista valtakunnallisista animeharrastajien yleisötapahtumista.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
joppu
Viestit: 8
Liittynyt: Ma Huhti 23, 2012 10:29

Yamacon - Palauteketju

Viesti Kirjoittaja joppu » Ke Loka 17, 2012 22:30

Kuva

Yamacon on nyt onnellisesti ohi ja kaikki osallistujat ovat varmasti saaneet ansaitun leponsa. Järjestelyjen puolesta tapahtuma sujui erittäin hyvin eikä mitään sen suurempia kömmähdyksiä päässyt käymään. Haluamme siis kiittää kaikkia vänkäreitämme, ohjelmanpitäjiämme sekä kaikkia muita järjestelyissä auttaneita heidän työpanoksestaan. Suurin kiitos menee kuitenkin juuri teille, tapahtuman kävijöille. Ilman teitä tapahtuma ei olisi ollut mitään! Toivottavasti piditte tapahtumapaikan ilmapiiristä ja kaikille löytyi tapahtumasta jotain tekemistä. Yamaconin jatko on vielä hieman hämärän peitossa, mutta pysytelkää kuulolla!

Toivomme että kaikki kävijät täyttävät palautelomakkeen, joka löytyy tästä linkistä.

Myös tähän ketjuun saa kirjoitella fiiliksiä tapahtumasta

Terveisin Johannes Siipola, Yamaconin markkinointivastaava

Avatar
Thymegirl
Viestit: 83
Liittynyt: Ke Joulu 23, 2009 15:12

Re: Yamacon - Palauteketju

Viesti Kirjoittaja Thymegirl » Pe Loka 26, 2012 23:00

Thyme on nopea ja kommentoi ekana :D

Kokonaisuutena pitäisin tätä suhteellisen hyvin onnistuneena tapahtumana. Raahasin muutaman vähän nuoremman aloittelevan conittajan mukaan, ja ihan hyvin viihtyivät hekin, vaikka ohjelma olikin aika asiapitoista.
Keskustelupiireistä olin mukana Umineko-piirissä ja Sakamichi no Apollon -piirissä. Molemmat toimivat todella hyvin, ehkä osittain sen takia, ettei kummassakaan osallistujamäärä kohonnut kovin paljoa kymmentä ylemmäs. Hälyisä ympäristö tietysti vähän söi ääniä sisäänsä ja siten vaikeutti seuraamista hitusen, mutta muuten oikein toimiva konsepti. Näitä lisää!
Myyntipöytien puuttuminen ei itseäni haitannut ollenkaan. Oli aivan perusteltua luottaa keskustan liiketarjontaan, sillä se tosiaan on aivan tarpeeksi kattava. Eikä sitä kukaan jaksa olla samassa rakennuksessa kymmentä tuntia, vai kuinka? Happihyppely tekee välillä ihan hyvää :)
Tilat, no... Niistä on kaikki jo sanottu. Pienethän ne on, eikä ympäristöllä ole yhtä hulppeita puistoja kuin Tampere-talolla. Suurin ongelma kuitenkin, ainakin oman havaintoni mukaan, oli se pikku juttu, kuinka ihmisillä on jostain syystä taipumus jäädä jököttämään ovensuuhun ja arastella syvemmälle sisätiloihin tulemista. Pääsalissa käytävät olivat koko ajan väljiä samalla, kun aulassa oli hirveä ryysis.

Siinä mitä nyt heti tuli mieleen, olkaa hyvä. Järkätkäähän tämä joskus uudestaan, oli kivaa :D
Frolic In Abandon - Thoughts And Doings Of A Wannabe Otaku Geek
Kaksi marjaa ja hedelmä - kolmen cosplayerin yhteinen blogi
MyAnimeList

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Conit ja festarit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa