Tracon 7 -palauteketju

Keskustelu tulevista ja menneistä coneista, festareista ja muista valtakunnallisista animeharrastajien yleisötapahtumista.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Jakoavain
Turun keisari
Viestit: 307
Liittynyt: Ma Loka 18, 2004 22:07

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Jakoavain » To Syys 13, 2012 03:10

Ennenkuin juhlat aloitetaan, mainittakoon seuraavaa: Yaoi-miehenä tunnettu Bryan oli tämän conin poissa. Lähiaikojen suurissa coneissa mies tullaan näkemään jälleen.

+Työvoiman positiivisus. Traconissa olivat tekijät hyvillä mielin liikkeellä ja se näkyi myös tapahtuman yleisfiiliksessä. Järjestäjäporras oli avuliasta ja piti huolen, jos jokin asia piti saada aikaiseksi. Vänkärit tekivät työtään hymyssä suin.
+Infra pelasi. Nykyään on menty coneissa sellaisin harppauksin eteenpäin, että hommat pyörivät erinomaisesti. Nytkin conipaikka oli siisti kuin mikä ja vettä löytyi kokoajan. Narikassa ei ollut tungosta, mikä oli erinomainen juttu. Kaikki näytti pyörivän erinomaisesti ja tästä propsit Tracon-tiimille.
+Mallikas ohjelmatarjonta. Tracon pyrkii tarjoamaan laajalle alalle kävijöitä kaikenlaista ja tässä oli onnistuttu. Ropepelaajat löysivät oman ohjelmansa ja animeharrastajaa hemmoteltiin monipuolisella tarjonnalla. Jatkakaa samaa kaavaa, kyllä ihmiset tulevat kuuntelemaan.
+Esimerkillinen ennakkotiedotus ja some-aktiivisuus. Tästä ei voi tehdä muuta kuin nostaa hattua. Verrattuna viime vuoteen, Tracon petrasi huomattavasti ja somen käyttö ennen conia ja itse conissa oli varsin tehokasta. Sitä RT-nappia voisi kyllä vähän harvemmin painella ;).

-Työvoimatarjoilu. Conissa työvoimalle tarjottiin melko suppeasti ruokatavaraa ja lämmin ruoka oli tasoa nuudeli-linssikeitto. En tiedä onko talon keittiöstä pyydetty tarjousta, sillä he varmaankin mieluusti kokkaavat isomman satsin ruokaa nälkäisille vänkäreille.
-Ohjelmakarttasijoittelu. Useampi samaan kohderyhmään vetoava ohjelmanumero oli ikävästi päällekkäin. Tähän voisi jatkossa hieman paneutua, sillä on ikävä huomata yhden tunnin olevan pelkkää ropea ja toisen olevan pelkkää animea. Jos nämä saisi jaoteltua niin etteivät potentiaaliset katsojat joutuisi valitsemaan eikä kuivia hetkiä tulisi, olisi kehityssuunta positiivinen.

? - Tilojen riittävyys. Nyt nähtiin Tampere-Talo-con, jossa sää ei ollut myönteinen. Paikoin oli varsin tuskaisaa liikkua ympäri taloa, sillä väkeä pursusi ympäri taloa. Sadetta pakoon tulleet sorsapuistolaiset täyttivät käytävät niin tehokkaasti, että coniviihtyvyys alkoi kärsiä. Toivoisin conitean pohtivan jatkon kannalta, miten tästä ongelmasta tullaan selviämään.

Tracon jatkaa erinomaista laatuaan ja hiipumista ei ole näkynyt. Pitäkää lippu korkealla!

Rooa
Viestit: 53
Liittynyt: La Maalis 03, 2007 22:40

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Rooa » To Syys 13, 2012 13:55

Doctor Who Finlandlaisten ja muiden whovianlaisten jotka eivät (vielä) ole Doctor who Finlandissa (liitykää, liittykää) kiitän sitä infomussukkaa, joka antoi luvan siirtää miittiimme opus 2:seen. Kiitos myös Puolenkuun peleille Doctor Who-tavaroista (en välttämättä usko että luette näitä, mutta kuitenkin), ostin heti aamulla ennen kun normi-ihmiset pääsi edes sisään yhden T-paidan sielä xD Vänkäröinnin edut..


Traconissa vänkärinä oli oikein mukavaa, parittomien yleisvänkärien yleisvänkärilady oli ihana mussukka! Oli tosin vähän tylsää kun ei ollut kauheesti työtehtäviä, eikä voinut istua.

Tänä vuonna ohjelmistossa ei ollt minulle kauhesati mitään, ja no, työvuorotkin vaikuttivat. Olen aika epä-animeihminen enkä myöskään roolipeli-ihminen, joka ymmärrettäväähän tuo on :D Silti Traconiin tulee aina haluttua, koska porukka on mahtavaa. Tosin jos en vänkäriksi pääsisi niin en välttämättä maksaisi noin suurta hintaa sisäänpääsystä.

Ei mitään valittamista, ainakaan josta ei olisi valitettu (taidekujalla ahdasta jne.)


Ps. Onko yhtään hajua mikä se japanilainen(?) broadcastaaja oli? :D
Oudokki.

Rora
Viestit: 163
Liittynyt: Ma Syys 15, 2008 19:17

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Rora » To Syys 13, 2012 18:32

Kiitos traconista myös minun puolestani! Blogista voi lukea suurimmat tuntemukset, mutta viikonloppu meni siis varsin tiiviisti cosplaykisojen parissa bäkkärillä tuomarin roolissa. Suurikokoiset onnittelut uusille WCS-edustajillemme ja esityskisassa aivan kaikille osallistujille. Olitte mahtavia!

Kiitos Adreenalle hienosti järjestetyistä kisoista. Kerrankin tuomareilla oli tarpeeksi aikaa jokaiseen pukuun, vessassa käyntiin ja syömiseenkin, ja rauhalliseen pisteidenlaskuun ja loppukeskusteluun. Harvinaista herkkua! (pun intended) Kiitokset myös bäkkärin tarjottavista! Vehnävammaiselle kaurakeksit olivat ihana juttu, kun perinteisiä keksejä ei oikein saa alas. (Nessut olivat myös oiva ja tarpeellinen lisä tuomarihuoneen varustusta, hienoa!)

Kiitokset myös Murdochille ja Shufulle, kun pakotitte minut sunnuntaina syömään tuomaroinnin välissä. Ei tarvinnut kenenkään muun katsella känkkäränkkää. Herraseni, olette varsin sydän.

Ehdin käydä vain yhdessä ohjelmassa kisojen lisäksi. Pumpkinin luento cosplayesityksistä venyi vähän pitkäksi ja myöhäisen ajankohtansa takia vireyskynnykseni oli niin alhainen, että oli pakko lähteä kesken pois. Kaksi tuntia tiukkaa teknistä asiaa tuntuu kyllä aika tuskaisen pitkältä. Oppilaitoksissakaan ei ole suotta tuplatunti puolitoistatuntinen. Yleisesti keskittymiskyky lähtee sen jälkeen harhailemaan jo urakalla, joten olisiko tiivistäminen jatkossa mitään?

Minulla on tallessa tuomaripaperit niin WCS-karsinnan kuin esityskisankin suhteen, joten jos joku osallistuneista tahtoo vielä palautetta, sitä voi pyytää täällä tai irkin puolella.

Blender
Viestit: 2
Liittynyt: Ti Kesä 09, 2009 23:45

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Blender » To Syys 13, 2012 23:01

Pitää nyt hehkuttaa kun muut eivät ole sitä tehneet: cosplaykrokii oli aivan loistava! Toivottavasti tätä tulee olemaan muissa coneissa/jatkossa Traconissa. Ehkä ainoa toive olisi, että siellä voisi olla valmiina hiukan enemmän malleja hiljaisempia hetkiä varten ja useammista eri sarjoista mahdollisimman erilaisia vaatteita. Mutta wants moar!

Avatar
Ping-chan
Viestit: 123
Liittynyt: Pe Maalis 14, 2003 17:59
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Ping-chan » Pe Syys 14, 2012 12:20

Iizp kirjoitti:Tanssipelit
+ Mukavat ihmiset tanssipelipisteellä
* Olenko se vain minä vai tanssittiinko Caramelldansenia Traconissä vähemmän kuin ennen?
Se taisi soida normaalia vähemmän, mutta oli silti pelatuin :P

Katsotaan miten käy jatkossa, kun tanssipelin valikoimiin on lisätty Gangnam Style.
aarnis kirjoitti:- ruuhka tanssipelipisteellä. Yhden biisin jorailua joutuu odottamaan sen verran kauan, että tanssipelikerta jäi allekirjoittaneen osalta jälleen kerran vain yhteen. Toisaalta on hienoa että tanssipelaaminen on conikävijöiden mieleen, mutta vielä mukavempaa pelaaminen olisi jos pelipisteelle ei tarvitsisi jonottaa kuin vuoristorataan konsanaan. Olisi hienoa nähdä joskus kaksi tanssipelipistettä samassa conissa, mutta ymmärrän kyllä että sellaisen järkkääminen tilojen, pädien yms yms puolesta voi olla turhan kinkkistä
Itse asiassa laitteiston hankkiminen ei tuottaisi ongelmaa (välttämättä). Suurempi ongelma olisi vänkäreiden hankinta pelipisteelle, sillä tämä jotakuinkin tuplaisi tarpeen. Omasta mielestäni jono ei kuitenkaan ollu sietämättömän pitkä, ellei halunnut käydä nopeasti pelaamassa yhtä kappaletta.
odber kirjoitti:
Shine kirjoitti:Miinukset
- Samat tanssi/rytmipelit kuin viime Traconissa.
- Pop'n Music peli bugasi kauheen paljon.
Saisinko tiedustella aluksi että mitä rytmipelejä haluaisit tuleviin coneihin? Jos nyt edustettuna oli: Tanssipeli, pop'n music, beatmania IIDX, Jubeat, Para Para Paradise, K-ON / Project Diva (OSU! kyllä luki lehtisessä mutta oli jäänyt vain viimevuodesta kopioituna virheellisesti) eli lähes seitsemän (7) eri peliä. Ei tässä oikein enää ole paljoa pelejä jäljellä jollei lähdetä pois japanista tai kaivauduta johonkin pienempiin peleihin esim. Samba de amigo, Donkey Konga... Dance Central...
Ideoita otetaan luonnollisesti vastaan. Vielä suurempaa bonusta on, jos pystyy tuomaan laitteiston (televisiota lukuunottamatta).
"You do not, I repeat, you do not! Hurt! My! Friends!"

Crystal Fair 2014 | brony.fi - suomalainen poniyhteisö

Avatar
Pataatti
Viestit: 54
Liittynyt: To Syys 04, 2008 18:09
Paikkakunta: Pori

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Pataatti » La Syys 15, 2012 00:48

HUGE POST IS HUGE.
Mlaa kirjoitti:Kiitos conista ja anteeksi kun olin niin zombie sunnuntaina kun kysyttiin kuvauslupaa. Lauantaina jakelin lappusia randomeille ihmisille ja reaktiot olivat pure epicness. Varsinkin henkilö joka cossasi 221b:n ovea säikähti kun ojentelin lappua. I meant no harm. Osa porukasta taas repeili kun käännyin heihin päin, ilmeisesti eivät odottaneet Guy Fawkes-lolitaa. Viisi Anonia, I salute thee!

SE OLIT SINÄ! 221B Bakerstreet ilmoittautuu koko oven voimalla!
: D En muista lainkaan pelästyneeni (mikä on kuitenkin hyvin todennäköistä, sillä olin kuumehuuruissa, kuuntelin kaveriani ja etsin väkijoukosta ihmisiä samaan aikaan), mutta olit niin mahtava ilmestys Guy-naamarillasi ja loistavalla asialla, että kerroin sinusta muillekin! : DD

LAPUN SÄILYTIN, laitoin sen luentovihkoni väliin~ <3

Pihlajatar kirjoitti:Tracon ei pettänyt taaskaan! Tulin, näin, viihdyin.
+ lady!Loki, 221b:n ovi, lakana!Sherlock

IHANAA että ihmiset tunnistivat minut Sherlockin oveksi ja pitivät sitä huvittavana, kiitos myös sinulle kaappicossini arvostuksesta! (P.S Minustakin Lady Loki ja Sheet-Lock olivat MAHTAVIA. <3)

Sitten omaan conikokemukseeni! Mennään helpolla, eli plussat ja miinukset:

+ Tampere ja Tampere-talo, on ilo tulla vain noin tunnin verran junalla coniin ja tuttuun siistiin paikkaan.
+ Taidekujan RUNSAS ja TAIDOKAS tarjonta, itseäni alkoi oikein ketuttaa kun laatu oli niin kaunista omaani verrattuna. :' D
+ Cossaajien kootut selitykset-paneeli, NAISET, te olitte ihania, suloisia, karismaattisia ja samaistuttavia, todella leppoisa avautumishetki hyvällä huumorilla höystettynä~
+ Vesipisteet ja niiden täyttö, joka kerta kun vettä tarvitsin, siellä se odotti kylmänä ja riittoisana.
+ Cosplayn laatu ja moninaisuus, kaikkea näkyi!
+ Cosplay-kisojen eeppisyys!
+ Cosplay-kisojen voittajat ja sijoittuneet olivat KAIKKI nappiosumia! (GTO:n aikana lauloin mukana, Liikkuvassa Linnassa itkin, palkitut ystäväni Mask ja Persona ilahduttivat)
+ Rimppu-baby, olet vain aina ah, niin kuuma. <3
+ Maaria Laurinen ja Leppu pelastivat päivän olemalla ihania ja kolkuttamalla minua. xD
+ IHMISET YLEENSÄ, mm. TAS:in Heikki.
+ Kaverit, autoitte todella paljon ja jaksoitte pitkään perseilyäni. <3
+ Rullaportaat. (as always)

- Ahtaus sekä käytävillä että taidekujalla, pystyin tuskin hengittämään!
- Joidenkin taidekujalaisten käytös asiakkaita kohtaan oli täysin välinpitämätön, vaikka pöydän luona ei olisi ollut ketään muuta. Onneksi tällaisia pöytiä oli vain murto-osa.
- Cosplay-kisojen lippujaosta TULEE mielestäni ilmoittaa coniesitteessä, jouduimme taas kysymään monesta paikkaa, ennen kuin saimme tietää, missä tulee jonottaa.
- WCS-karsinnan englanninkielinen juonto oli jokseenkin töksähtelevä ja katosi sitten kokonaan, miksi? Ihan vain uteliaisuuttani kysyn viimevuoteen viitaten.
- Pukukisassa hahmojen nimet, referenssit ja muu info vilahti ruudulla liian nopeasti, ottaen huomioon, ettei juontoa ollut.
- Olisiko Tampere-talolle saanut väliaikaisesti lisää WC-kylttejä?

Lopuksi Traconista riippumattomat krusiaalit miinukset ja plussat:
+ Kaverit again
- Sää
- Tulin TODELLA PAHASTI kipeäksi lauantaina iltapäivällä.
- Josta johtuen viimeistelin sunnuntain cosplayn rumasti aamulla tunnin ennen conin aukeamista.
- En ehtinyt myyntipöydille.

Lauantain 221B Bakerstreet ja sunnuntain Kuranosuke Koibuchi kiittää Traconista.
Kaappicosplayn kiistaton ruhtinas | Valitsen sinut! - pokemonmusikaali | Jinsei ry, Porin anime- ja mangaklubi

"Tomorrow comes without prayers."

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja kyuu » La Syys 15, 2012 14:48

Pataatti kirjoitti:- WCS-karsinnan englanninkielinen juonto oli jokseenkin töksähtelevä ja katosi sitten kokonaan, miksi? Ihan vain uteliaisuuttani kysyn viimevuoteen viitaten.
- Pukukisassa hahmojen nimet, referenssit ja muu info vilahti ruudulla liian nopeasti, ottaen huomioon, ettei juontoa ollut.
1. Päätimme, että englanninkieliseksi osuudeksi riittäisi kenties pienempi määrä, sillä viime vuonna valiteltiin tähän menevää suurta aikamäärää. Englantia tarvitsee vähän olla mukana, mutta arvelimme että vähempi piisaisi, koska asiasta ei ollut tiukkaa vaatimusta enää. Olisiko täysi 50/50 parempi jatkossa sittenkin?

2. Hihkaistaan tekniikalle, että jatkossa nämä voisivat näkyä hieman pidemmän aikaa ruudulla, varmasti onnistuu.

Avatar
Neko-musume
Viestit: 95
Liittynyt: Ke Touko 16, 2007 18:21
Paikkakunta: Pori

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Neko-musume » La Syys 15, 2012 23:47

Coni oli mitä mainioin, erityisesti tykkäsin taas myöhäisyön pikalarpista. (Stiv Suomen kommunistisesta tasavallasta)

Ohjelmalehteen olisi voinut heittää maininnan että koko conin kattavaan larppiin voi ilmoittautua myös paikan päällä.
Jos siellä oli pahoittelen sokeuttani :D
Vaihtoehtoinen loppu ei aina ole vaihtoehtoinen
Jäsenvastaava/Sihteeri Jinsei Ry

Sinu
Viestit: 67
Liittynyt: Ma Heinä 28, 2008 13:53

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Sinu » Ke Syys 19, 2012 13:36

Kiitos Tracon ihanasta conielämyksestä!

Täytyy kyllä sanoa, että Tracon pitää kyllä huolta kisaajista. Oltiin ekaa kertaa Tamperetalolla kisaamassa esityskisassa, eikä kertaakaan tullut olo, että ollaan ihan hukassa. Vaikka minä meninkin hukkaamaan oman proppini, sain kyllä apua sen löytämiseen. Kiitos siis mammalle ja sille mukavalle miehelle lavan takana, joka oli ottanut sen talteen! Backstagella oli todella rento ja kannustava meininki. Tuomarit olivat todella mukavia tyyppejä, jolloin (normaalisti tuppisuu) uskaltaa selittää asusta ja esityksestä kaiken sen mitä halusikin tuomareiden tietävän. Tuntui että voi vain hymyillä kun kaikki olivat sillä asenteella liikenteessä, että nyt otetaan kisaamisesta kaikki ilo irti ja nautitaan päivästä. Se tarttuu, eikä sellaista hysteeristä "Ei tästä tule mitään!" -fiilistä tullut ollenkaan.

Tuomarit kyllä sanoivat, että palautetta voi käydä kysymässä kisan jälkeen heiltä, mutta kisa loppui sen verta myöhään, että ryhmällämme tuli kiire ehtiä junaan ja bussiin. Emme siis ehtineet käydä kysymässä palautetta. Voiko palautetta pyytää vielä jälkeenpäin jostakin? Toki kuulimme hieman tuomareiden mielipiteitä lavalla, mutta silloin oli kyllä jännitys sen verta korkea, ettei se oikein tallentunut tuonne aivolohkolle.

Toinen sija tuntui entistä mahtavammalta kaikkien kehujien ja onnittelijoiden ansiostanne. FAGtrio kiittää!
Lisäksi täytyy vielä onnitella GTO -ryhmää voitosta. Esityksenne oli mahtava ja veditte sen kyllä hienosti ja tunteella. Nice!
Samoin The Mask! Pistit kyllä hienon shown aikaan. Lisäksi henkilökohtainen kiitos, että jutustelit kanssani lavan takana ja näin jonottaminen ei tuntunut niin piinaavalta mitä se olisi voinut olla.
Hides my true shape, like Dorian Gray.

Avatar
Prodigy
Viestit: 207
Liittynyt: Ke Kesä 13, 2012 22:18
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Prodigy » Ke Syys 19, 2012 21:18

Hayenni kirjoitti:
Prodigy kirjoitti: -Emme löytäneet muita lähikauppoja kuin R-kioskin?
Olitte lähteneet ilmeisesti hieman väärään suuntaan, Tullintori olisi ollut rautatieaseman ja Tampere-talon puolessa matkaa, siellä on K-market ja muuan ruokapaikkoja,S-market olisi ollut myös ihan Tullintorin vieressä. Sinne on hieman hankala löytää jos ei tiedä paikkoja, kun ei ole erityisemmin viittoja. Ohjelmalehtisen kartassa numerot 5 ja 6.
No niinpä tietysti, ei taas tultu ajateltua, että opaskirja mahtaa auttaa. Syytän conihuuruja. ^_^
If the world is full of things we never wanted to know, is our only option to look away? You won't solve anything by looking away.
~Natsume Kyousuke

Rora
Viestit: 163
Liittynyt: Ma Syys 15, 2008 19:17

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Rora » To Syys 20, 2012 08:32

Sinu kirjoitti:Tuomarit kyllä sanoivat, että palautetta voi käydä kysymässä kisan jälkeen heiltä, mutta kisa loppui sen verta myöhään, että ryhmällämme tuli kiire ehtiä junaan ja bussiin. Emme siis ehtineet käydä kysymässä palautetta. Voiko palautetta pyytää vielä jälkeenpäin jostakin? Toki kuulimme hieman tuomareiden mielipiteitä lavalla, mutta silloin oli kyllä jännitys sen verta korkea, ettei se oikein tallentunut tuonne aivolohkolle.
Edelleen voi pyytää palautetta! Se onnistuu ihan näin anikissakin pistämälle allekirjoittaneelle yksityisviestiä. Muilta tuomareilta (Majo ja Edeae) saanee varmaankin myös samalla lailla, jos haluaa useamman ihmisen näkemyksiä. Säilytin kaikki tuomarointipaperit ja muistiinpanot juurikin tätä varten. ;)

FrozenRose
Viestit: 5
Liittynyt: Pe Heinä 20, 2012 22:32
Paikkakunta: Tampere

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja FrozenRose » Pe Syys 21, 2012 23:40

Conissa oli jälleen kerran aivan mahtavaa. Taas sain paljon uusia kavereita ja hauskaa oli. xP
Nyt kirjoittelen minäkin tänne jonkinlaisen kommentin, kun oon flunssasta selvinnyt, ja saan jotain aikaseksi. Vähän viivästyi tämä kirjoittaminen, mutta ei se varmaan haittaa. x)

Conipaikkana Tampere talo oli aivan loistava, kun se on tarpeeksi tilava ja mukavan viihtyisä. Sisäänpääsykin conipaikalle sujui ilman jonotteluja, kun olin ostanut lippuni jo Animeconista. : >

Traconin ohjelmista jäi mieleeni AMV-kisan esitykset, ne olivat hienoja. Iltabileissä oli todella kivaa sen elektronisen musiikin ajan, mutta ainakaan omat korvani eivät tykänneet hyvää tämän J-rock bändin turhan kovista äänentasoista. Tämän ajaksi jouduinkin poistumaan käytävään juttelemaan kavereideni kanssa. Musiikki oli kyllä hyvää, siinä ei ole valittamista. :' )

Ostinpa Traconista heti lipun tulevaan Desucon Frostbiteenkin, niin pääsen taas conittamaan ihanien kavereideni kanssa, ja halailemaan ihmisiä. Pitääkin tehdä parempi "Hug me" kyltti sinne. :'>

Kiitos kaikille ihanasta Traconista! : >

Avatar
SloMo
Viestit: 22
Liittynyt: To Touko 03, 2012 16:44
Paikkakunta: Helsinki

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja SloMo » Ma Syys 24, 2012 23:48

Minullakin oli huippu viikonloppu elämäni toisella Traconilla ja tarkoitus on tulla ensi kerralla uudestaan :D Tästä vaan nyt on pakko laittaa kehuja, että itse ainakin pidin kovasti missimittarin ideasta! Kauhiasti inspistä virtasi heti aivoihini kun kuulin tällaisestakin vaihtoehdosta cossata omaa hahmoa, mutta enemmän huomiota tälle ohjelmalle olisin kaivannut jo etukäteen. Vasta paikan päällä sain tietää edes sen olemassaolosta... Enemmän mainostusta niin varmasti on ensi kerralla (pliis järjestäkää tämä uudestaan!) enemmän osanottajiakin. Itsellä + kaverilla olisi halu olla mukana. :)
Onko missimittari siis vain yksilöesiintymisille/pareille vai voisiko ajatella vaikkapa ryhmää samaan aikaan lavalle?
Niin lähellä kuin olet aikuistumista, niin paljon sinussa on vielä lasta.

Avatar
Japsu
Viestit: 156
Liittynyt: Ma Touko 05, 2008 19:03
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Japsu » La Syys 29, 2012 08:57

Traconin kävijäkysely on nyt avattu:

Vastaa kävijäkyselyyn »

Kiitos kaikesta tähänastisesta palautteesta! Luemme kaiken annetun palautteen ja otamme siitä opiksi ensi vuoden tapahtumaa ajatellen.

Terveisin
Santtu "Japsu" Pajukanta
Viestintävastaava, Tracon 7
viestinta12 ät tracon.fi

Avatar
FankiKitsune
Viestit: 64
Liittynyt: Su Kesä 03, 2012 23:34

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja FankiKitsune » La Syys 29, 2012 23:59

^ Mikäs on nettipukukisan äänestyksen tilanne? Koskahan se mahdetaan pukata ilmoille? :)
Symmetry, that is what I enjoy aesthetically.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Conit ja festarit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa