Tracon 7 -palauteketju

Keskustelu tulevista ja menneistä coneista, festareista ja muista valtakunnallisista animeharrastajien yleisötapahtumista.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
FankiKitsune
Viestit: 64
Liittynyt: Su Kesä 03, 2012 23:34

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja FankiKitsune » Ma Syys 10, 2012 22:03

hattara kirjoitti:Oikeastaan ärsyttävimmät puolet olivat hotellilta. Jotkut nauroivat ja puhuivat erittäin äännekkäästi yötä myöten perjantai-iltana kun menin nukkumaan ja sama alkoi sitten aamulla pian kun heräsin. Sama toistui lauantaina ja sunnuntaina..
Missä hotellissa majoituit? Me kuulimme myös älytöntä mekkalaa...

Oli kyllä varsin mahtava con! Tuttuja conikavereita tuli nähtyä ja tutustuttua uusiinkin naamoihin. :) Oli varsin mukavaa, että monesti tultiin kysymään kuvaa (ja etenkin halauksia tultiin kyselemään!! <3). Salakuvaamisesta en niin erityisesti pitänyt, silloin kun ei niin välttämättä pysty valmistautumaan kuvaan ja on ties millainen derp. :D En nyt nokkiini tuosta ottanut, mutta kysyminen ennen kuvan ottamista on kuiteskin jees ja uskoisin että sillä saa itselleen myös paremman kuvan. ;)

Itse Traconiin liittyen minulla oli ensimmäisenä päivänä jokin miinus, mutta unohdin sen niin lahjakkaasti sunnuntaina, ettei mitään miinuksia sitten tainnut ollakaan. Tampere-talo oli mukavan tilava ja pari kertaa kiertelyn jälkeen joka paikkaan löysi helposti.
Symmetry, that is what I enjoy aesthetically.

Avatar
Nani
Viestit: 73
Liittynyt: Ma Elo 13, 2007 17:09
Paikkakunta: Tampere

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Nani » Ma Syys 10, 2012 22:09

Anteeksi etukäteen jos vaikutan kamalalta ämmältä tämän palautteen takia : D

Mutta Tracon, voi Tracon! Miksi ihmeessä haluatte ohjelmaa ja ohjelmanpitäjiä ja sitten kohtelette heitä miten sattuu? Puhun nyt tekniikasta ja sähköposteihin vastaamisesta. Ensin Visual Gay muutama vuosi takaperin sai varsin töykeää kohtelua teknikoilta showtaan rakentaessa. Samoin Hopeanuoli!musikaali viime Traconissa kärsi luvattujen mikkien puutteesta (luvattu määrä väheni koko ajan ja lopuksi jouduimme vuokraamaan kaikki itse) ja kaikesta muusta sählingistä Traconin kanssa. Ja tänä vuonna Tanpara-ryhmämme sähköposteihin ei vastattu kun vasta sitten kun lähetti toista viestiä perään, olimme hyvin varhaisessa vaiheessa jo keskutelleet avajaisnumerosta mutta hukuimme jonnekkin ohjelmavastaavan vaihtuessa ja tilallemme otettiin toinen ryhmä. Sitten saimmekin elää ihan conia edeltäviin päiviin asti epätietoisuudessa siitä minkälainen äänentoisto on ja esiinnymmekö "ulkona eiku sisällä eiku ulkona eiku sisällä"... Lopulta esiinnyimme käytävällä ja äänentoisto tuotiin ihan viime minuuteilla ja onneksi sen kanssa ei sitten ilmennyt ongelmia. Anyway, ymmärrän kiireet ja ymmärrän miljoonan asian hoitamisen yhtä aikaa muttakun sama välinpitämättömän oloinen käytös ohjelmanjärjestäjiä kohtaan jatkuu vuodesta toiseen niin ei voi kuin vaan ihmetellä.

Noniin, se siitä ranttauksesta, voinkin alkaa jakelemaan perinteiset plussat ja miinukset.

+ Bronymiitti
+ Lohien ihana muumiluento jonka takia haluan nyt päästä katsomaan kaikkimuumituudestaan <3
+ Iiiiiiso taidekuja! Paljon ihailtavaa!
+ Zelda-pianokonsertti. Mahtavuutta. Tällaista lisää.
+ Hyvätasoinen esityskisa.
+/- Esityskisan juonto. Ei todellakaan ollut Rimpun parhaita vetoja (vaikka kiistämättä paras cosplayjuontaja onkin), jutut olivat aika itseääntoistavia ja hieman itserakkaitakin. Lisäksi yleisöstä huudeltiin koko ajan jotain mukahauskaa. Vanhaa pierua ei jaksa enää naurattaa : D
- Jonot rivilipuista huolimatta
- Zelda-pianokonsertin aluksi kuulunut todella ärsyttävä ääni joka onneksi saatiin pois ennen toista näytöstä. Halleluja.
- Iiiiiiso taidekuja! Ei mahtunut liikkumaan... Ja kaverieni pöytä olivat ihan syrjässä kun kukaan ei jaksanut taistella tietään sinne asti ;__;

Mjoh. Kaikissa Traconeissa käyneenä tämä oli kyllä huonoimmasta päästä, jopa hieman tylsä. Josko ensivuonna sitten paremmin.
Onnea seikkailuun!

KetunMetku
Viestit: 1
Liittynyt: Ma Syys 10, 2012 22:26

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja KetunMetku » Ma Syys 10, 2012 22:30

Oli pakko tulla vaan kirjoittamaan, että sinitukkainen ylivänkärirouva on kovin otettu saamastaan hali palautteesta ja ensi kerralla muo saa tulla halimaan!

Haluan antaa extra kiitokset mun kaikille ihanille pikkuvänkäreille. Olitte ihania. Jotenkin herttaista into ja onnellisuus mitä conihenki herättää liikuttaa muo joka kerta.

netaku
Viestit: 3
Liittynyt: Ti Kesä 02, 2009 15:32
Paikkakunta: Petäjävesi

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja netaku » Ma Syys 10, 2012 22:38

Kirjoittelenpa itekin vähän ajatuksia conista, kujalaisen näkökulmasta (: (pöytä 12, Midori)

Coni oli taas ihana ja jäi hyvä mieli koko viikonlopusta ^^ Cossaajia oli paljon ja puvut myös erittäin hyvätasoisia! Mieleen jäi mm. Slendermanit, Navi-neito (jolla upea maskeeraus!), Zee Captain ♥, Katamarit, useat Danielit ja huikean hieno Brute! Ja yleisesti kiitos kaikille cossaajille, erityisesti niille, jotka jaksavat panostaa pukujensa tekemiseen, sellaisia on aina ilo katsella vaikkea hahmoa tietäisikään!

Taidekujalla oli erittäin mukavaa ja tämän kokemuksen jälkeen tulen mielelläni uudestaan myymään tuotoksia. Myyjillä oli kaikilla paljon ihanuuksia pöydissään ja porukka oli yleisesti mukavaa (: Kiitoksia myös pöytäkaverille, vaikka olitkin seurana vain vähän aikaa ^^ Kuja oli tosiaan aika ahdas toiselta puolelta, mutta ehkä se johtui siitä, että toisen käytävän piti olla leveämpi vesipisteiden tankkauskärryjen ja siivouskärryjen hissilläkulkemisen takia. Muuten taidekujajärjestelyt sujuivat kyllä hyvin. Vesipisteitä oli kujan lähellä ainakin kaksi, joissa molemmissa oli ihanan kylmää vettä (jopa jääpaloja!), siitä plussaa.

Miinuspuolena kujalla olemisessa oli tietysti se, ettei ollut aikaa käydä katsomassa kaikkea ihanaa ja mielenkiintoista ohjelmaa, jota oli tänäkin vuonna paljon! Lauantaina kipaisin kyllä katsomassa Cossaajien kootut selitykset ja WCS-kisan. Mutta miksi ohjelmalehtisessä oli varattu kolme tuntia kisalle, kun todellisuudessa ohjelma loppui alle puolentoista tunnin kuluttua? Vai mahtaako syynä olla peruutukset. Sunnuntaina ehdin käydä katsomassa proppienteko-opastusta Roinasta loistokkuuteen -luennolla. Kiitos hyvistä väline- ja materiaalineuvoista! Nyt kommentteja lukeneena harmittaa, kun en ehtinyt jäädä katsomaan sunnuntain esityskilpailua, mutta voittajaesityksen näin videolta ja oli kyllä upea!

Eli kiva coni oli, vähän harmittaa kun oli itsellä niin kiire kujailla ettei ehtinyt oikein rentoutua ja vaan hengailla, mutta odotan jo innolla ensi vuotta!

Sipeless
Viestit: 4
Liittynyt: La Heinä 21, 2012 21:04

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Sipeless » Ma Syys 10, 2012 22:57

Cosplaydeitin DJ kiittää ja kumartaa mahtavasta tapahtumasta kaikkia siihen vaikuttaneita henkilöitä. Varsinkin deitin yleisö oli aivan mielettömän mahtavaa, lähtivät mukaan juttuihin loistavasti. Kiitoksia rehellisestä palautteesta. Shownvetomme oli tarkoituksena olla sellaista, että kisaajille tulisi mukavampi olo lavalla meidän keekoilumme lomassa, eikä se olisi sitä tylsää "nonni ja sit vastaas toho seuraavaan kysymykseen"-shaibaa, mitä itse olen joskus deiteissä nähnyt. Mutta liika on aina liikaa! Terveiset siis välitetään eteenpäin.

Omalta osaltani con oli kivulias kokemus, selkäni sanoi itsensä irti muutamaan otteeseen conin aikana, enkä oikein pystynyt istumaan paikoillani (yleisö saattoi tämän huomata deitissä), en pystynyt olemaan taidekujapaikallani puolta tuntia enempää (taidekujakaverilleni helvetilliset pahoittelut tämän takia, kauhea morkkis tämän takia) koko conin aikana ja tuttavuuksia oli liikaa nähtävänä. Con meni siis juostessa ja itkiessä.

Vänkäreille ja henkilökunnalle pitää kyllä antaa iso käsi ja suurenmoiset kiitokset ystävällisyydestä. Tällä hetkellä tuskin missään conissa ei ole yhtä ystävällistä henkilökuntaa tullut vastaan. Suuri pusu varsinkin kuvauspisteen hoitajille - ihanat immeiset antoivat tälläisille matti myöhäisille (meikäläiselle ja paricossaajalleni) vielä tilaisuuden osallistua Välähdykseen, kun kaksi kertaa peräkkäin tulimme sinne liian myöhään.

Sen suurempaa sanottavaa meikäläisellä ei ole. Miinuksena se, että sään tarjosi Desucon. Pysy Lahdessa, mokoma kurja kiusankappale.

Avatar
Iizp
Viestit: 20
Liittynyt: Su Helmi 01, 2009 22:16
Paikkakunta: Joutseno
Viesti:

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Iizp » Ma Syys 10, 2012 22:57

Tässä on nyt yksinkertaistettu palaute Traconista:

Avajaiset & Päättäjäiset
- Tylsääkin tylsemmät
- Chotto!Chocolaten esitys oli hieman kaaosta. Takanani istuvat nuoret miehet kyllä saivat viihdykettä kun pantsut vilkkuivat.
- Juontaja sekoili sanoissaan ja unohteli nimiä

Cossaajan kootut selitykset
+ hauska
+ mukavaa vertaistukea :D
+ herätti innostuksen tehdä cosplay-pukuja
* Oma syy cosplay-pukujen myöhästymiseen: "Onhan tässä aikaa… con on vasta monen kuukauden päästä…"

1800: Alkujen ja loppujen aika
+ Ootte ihania
+ Ihanasti yhdistetty huumori ja "vakavat" asiat
- Osa cosseista astetta huonompia

Karaoke
- Suureen ääneen keskustelevat ihmiset; olkaa hiljaa, kun muut laulavat! Seuraavaan Traconiin pitää saada samanlaiset laput seinille kuin Desussa, joissa lukee ettei suureen ääneen saa keskustella, mutta mukana saa laulaa. Nuori conikansa se "K-pop –ryhmä" ei näköjään tätä muuten ymmärrä.
- Jonojen pituus; keskimäärin piti odottaa tunti että pääsisi laulamaan
- Se, että sai laulaa kaksi biisiä; vaikka tässä olikin "yksi pitkä tai kaksi lyhyttä" –sääntö, jotkut kuitenkin saivat mahdollisuuden laulaa yhden lyhyen ja yhden pitkän (todistin tämän ainakin kahdesti)
- Keskeltä jonoa laulamaan tulleet ihmiset; jos olet mennyt laulamaan mikrofoniin, sinun pitäisi sen jälkeen mennä jonon perälle, koska näen tuon käyttäytymisen etuiluksi. Olette kuin venäläiset kaupassa: ensin edessäsi on yksi venäläinen. Sitten kaikki hänen kymmenen kaveriaan/sukulaistaan tulee eteesi täysine kärryineen.
- Aika pieni biisilista

Cosplay-näytökset
+ Upea taso
+ Esityskilpailun voittajaryhmä
+ Liikkuva Linna -ryhmä; ...olen täysin sanaton, se oli upeaa ja koskettavaa kun noin nuoret lapset vetävät esityksen noin hyvin.
+ RIMPPU, kun hän tulee lavalle sekä lava että yleisö on NIIN hänen hallussaan
- WCS:n peruutukset
-Jotkut esityskilpailun esityksistä oli vähän liian pitkiä
* Heti kun kuulin ensimmäistä kertaa sanan "spektaakkeli" meinasin alkaa taputtaa ja hurrata, mutta ajattelin, että minua katsottaisiin vähän pitkään… ja heinäsirkansiritysefekti

Animehuone
+ Eksyinpäs tännekin yhden aikaan yöllä ja löysin uuden hauskan animen, jota alan varmasti seurata!

Tanssipelit
+ Mukavat ihmiset tanssipelipisteellä
* Olenko se vain minä vai tanssittiinko Caramelldansenia Traconissä vähemmän kuin ennen?

Muuta:
+ Foliohatut piristivät päivän! Vaikka en larppiin osallistunutkaan ja en tajunnut niistä mitään, olivat roolipelin ilmoitustaulut mukava piristys.
+ Karaoken Deidara oli mukava!
+ Sinä, joka moikkasit minua, randomia ihmistä, Lahden rautatieasemalla, piristit iltani.
+ Tracon herää yöllä! Käytiin kaverin kanssa vaihtamassa vaateet ja tultiin yöksi takasin Tampere-talolle ja siellä oli todella rento ja mukava fiilis!
- Ohjelmalehtisessä ei ollut mitään mainintaa mistä cosplaylippuja saa tai mihin aikaan niitä alettiin jakaa. Sain kyllä liput hyville paikoille, kun kuulin kaverilta.
- "Soita Paranoid"ia huutelevat ihmiset. Nyt lopettakaa. Ensimmäinen kerta meni, mutta sen jälkeen kun sitä alkoi kuulua jokaisessa kohdassa niin alkoi käpy palaa. Kai huusitte Zelda-konsertissakin niin?

EDIT: Kolme plussaa lisää
+ Sandy Petersenin loppusanat
+ Figunäyttely (Lisää tällaista!)
+ Ruoskademo (Seuraavaan Traconiin myös! Katselin haltioituneena tätä kolmannesta kerroksesta, mutta en jaksanut juosta alas osallistumaan tähän.)
Viimeksi muokannut Iizp, Pe Loka 05, 2012 23:17. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
~EI. KAIKKI ON KIELLETTY. -Tracon IV
~ cosα =       |α = play

Avatar
AapoAlas
Viestit: 8
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2005 13:00
Paikkakunta: Lempäälä

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja AapoAlas » Ma Syys 10, 2012 23:19

Nani kirjoitti:Mutta Tracon, voi Tracon! Miksi ihmeessä haluatte ohjelmaa ja ohjelmanpitäjiä ja sitten kohtelette heitä miten sattuu? Puhun nyt tekniikasta ja sähköposteihin vastaamisesta. Ensin Visual Gay muutama vuosi takaperin sai varsin töykeää kohtelua teknikoilta showtaan rakentaessa. Samoin Hopeanuoli!musikaali viime Traconissa kärsi luvattujen mikkien puutteesta (luvattu määrä väheni koko ajan ja lopuksi jouduimme vuokraamaan kaikki itse) ja kaikesta muusta sählingistä Traconin kanssa. Ja tänä vuonna Tanpara-ryhmämme sähköposteihin ei vastattu kun vasta sitten kun lähetti toista viestiä perään, olimme hyvin varhaisessa vaiheessa jo keskutelleet avajaisnumerosta mutta hukuimme jonnekkin ohjelmavastaavan vaihtuessa ja tilallemme otettiin toinen ryhmä. Sitten saimmekin elää ihan conia edeltäviin päiviin asti epätietoisuudessa siitä minkälainen äänentoisto on ja esiinnymmekö "ulkona eiku sisällä eiku ulkona eiku sisällä"... Lopulta esiinnyimme käytävällä ja äänentoisto tuotiin ihan viime minuuteilla ja onneksi sen kanssa ei sitten ilmennyt ongelmia. Anyway, ymmärrän kiireet ja ymmärrän miljoonan asian hoitamisen yhtä aikaa muttakun sama välinpitämättömän oloinen käytös ohjelmanjärjestäjiä kohtaan jatkuu vuodesta toiseen niin ei voi kuin vaan ihmetellä.
Hei Nani. Kiitos palautteesta, vastaan tähän nyt niiltä osin, kuin voin tässä tilanteessa.
Ihan ensimmäisenä anteeksi, yhteydenpidon katkonaisuus on puhtaasti minun vikani. Keräsin yhteydenpidon teihin esittävän ohjelman vastaavan poistuttua tehtävistään enkä voi varsinaisesti mitenkään perustella, miksi yhteydenpito lopulta sitten oli niin katkonaista.
Tästä avajaisnumerosta on todettava, että tässä teille on ilmeisesti annettu yksinkertaisen virheellistä informaatiota: Avajaisohjelma oli tänä vuonna Teeman alaisuudessa, eikä ohjelmatiimi ottanut mitään osaa avajaisten järjestelyyn tai avajaisten ohjelman järjestelyyn. Mikäli teille on siis ohjelmatiimin jäsenen puolesta luvattu avajaisohjelmanumeroa, on hän näin tehdessään ylittänyt valtuutensa. Mikäli näin on päässyt tapahtumaan, pahoittelen tapahtunutta ja siitä aiheutunutta hämmennystä.
AapoAlas, Tracon 7 ohjelmapäällikkö

"Kaikki me kuolemme pian!"

Avatar
Syoran
Viestit: 42
Liittynyt: Ma Elo 04, 2008 16:03
Paikkakunta: Tampere

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Syoran » Ma Syys 10, 2012 23:25

Iizp kirjoitti: Karaoke
- Suureen ääneen keskustelevat ihmiset; olkaa hiljaa, kun muut laulavat! Seuraavaan Traconiin pitää saada samanlaiset laput seinille kuin Desussa, joissa lukee ettei suureen ääneen saa keskustella, mutta mukana saa laulaa. Nuori conikansa se "K-pop –ryhmä" ei näköjään tätä muuten ymmärrä.
- Jonojen pituus; keskimäärin piti odottaa tunti että pääsisi laulamaan
- Se, että sai laulaa kaksi biisiä; vaikka tässä olikin "yksi pitkä tai kaksi lyhyttä" –sääntö, jotkut kuitenkin saivat mahdollisuuden laulaa yhden lyhyen ja yhden pitkän (todistin tämän ainakin kahdesti)
- Keskeltä jonoa laulamaan tulleet ihmiset; jos olet mennyt laulamaan mikrofoniin, sinun pitäisi sen jälkeen mennä jonon perälle, koska näen tuon käyttäytymisen etuiluksi. Olette kuin venäläiset kaupassa: ensin edessäsi on yksi venäläinen. Sitten kaikki hänen kymmenen kaveriaan/sukulaistaan tulee eteesi täysine kärryineen.
- Aika pieni biisilista
Ikävää että karaoketilassa on mölytty muiden laulaessa, ensi vuonna ohjeistamme vänkärit vahtimaan tätäkin puolta. Samoiten jonossa ohittelua ei ole ainakaan tarkoituksella annettu tapahtua.

Sen sijaan palaute pienestä biisilistasta on mielestäni kohtuuton: meillä on miltei 1000 kappaletta listassa. Traconin karaoken lista voi vaikuttaa pienemmältä kuin joissain coneissa siksi, että emme huoli mukaan länsimaisia kappaleita, vaan kyseessä on todella japaninkielinen karaoke, mitä nyt k-pop on otettu mukaan suuren kysynnän ja sen monien yhteyksien japanilaiseen kulttuuriin vuoksi.

Jos siis koet omaavasi Ultrastarille tehtyjä kappaleita, joita ei listasta löytynyt, mutta jotka olisivat sinne sopineet, lähetä ne ihmeessä minulle niin saadaan ensivuonna mukaan. Kappaleita kun ei ohjelmaan voi lisätä noin vain, vaan ne vaativat jonkun tekemän nuottitiedoston.
punpun kirjoitti: - Figuureja olisin voinut nähdä vielä lisääkin, eli näyttelyä olisi voinut laajentaa ja kysellä useammalta keräilijältä figuja, koska keräilijöitä Suomessa jonkin verran on. Halukkaita figujensa esillepanijoita varmasti löytyy.
Nytkin jo näyttelyssä oli mukana viisi eri keräilijää ja huomattava määrä figuureja, pelkästään infolappujen tuottamiseen minulta kului tuntikausia. Tämän lisäksi meillä oli käytössä rajallinen määrä vitriinejä, joten näyttelyn koko jouduttiin rajaamaan nykyiseen. Koen että esillä oli kuitenkin huomattava valikoima eri sarjojen ja figutyyppien edustajia. Näytteilleasettajien löytäminen tuskin olisi ollut ongelma, mikäli vitriinejä olisi saatu ajoissa lisää.

Terveisin
Juho "Syoran" Tuominen
Tracon 7 Logistiikka- ja materiaalivastaava
Juho Tuominen
Ohjelmatiimi, Tracon IV, V, VI, 8, 9, 10
Logistiikka, Tracon 7

Avatar
Mlaa
Viestit: 133
Liittynyt: Ma Elo 28, 2006 19:31
Paikkakunta: Sukkalaatikko
Viesti:

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Mlaa » Ma Syys 10, 2012 23:56

Kiitos conista ja anteeksi kun olin niin zombie sunnuntaina kun kysyttiin kuvauslupaa. Lauantaina jakelin lappusia randomeille ihmisille ja reaktiot olivat pure epicness. Varsinkin henkilö joka cossasi 221b:n ovea säikähti kun ojentelin lappua. I meant no harm. Osa porukasta taas repeili kun käännyin heihin päin, ilmeisesti eivät odottaneet Guy Fawkes-lolitaa. Viisi Anonia, I salute thee!

Ja sitten plussat
# Taidekujan suuruus/väljyys
# Ystävälliset vänkärit/henkilökunta
# Vesipisteet ja niiden KYLMÄ VESI
# TARDIS
# Tampere-talo
# Anonyymit
# Mahtava confiilis
# Sherlockianit
# BAN JA MARAICH. Meinasin pyörtyä kun nin teidät! <3

Miinukset
# Sää (joka ei ole conin vika)
# Ympäriinsä lojuvat roskat. Niitä tuli poimittua ja kiikutettua roskikseen enemmän kuin tarpeeksi.
# Pianokonsertin jono

Sinä Slenderman joka tulit pelottelemaan meidän Robinia ja muita, shame on you. :D Random verinen heppu joka iltabileiden aikaan spontaanisti tuli mukaan meidän possun heittelyyn, you're awesome! Ja Mörkö on meidän kuningattaremme kun niin kauniisti sunnuntaina parvekkeelta vilkutteli, kaikki Doctorit oli eeppisiä ja kiitos kaikille jotka halasivat mua, piristi oloani huomattavasti.

Lolita-V / Meirin kiittää conista!

Avatar
Oswald Cobblebot
Viestit: 75
Liittynyt: Ke Huhti 11, 2012 17:31

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Oswald Cobblebot » Ti Syys 11, 2012 10:06

No olihan se taaskin hauskaa! Vaikka kokemukseni rajoittuivat nyt lähinnä sunnuntaihin ja esityskisaan, voin silti sanoa että tämä Tracon oli loistava :D Esityskisan taso oli kieltämättä huikea, parhaiten mieleen on jääneet voittajakolmikon ja Cloudin esitykset (Ja Mask! Ei unohdeta Maskia!). EpicRitual oli juurikin sitä mitä luvattiin. Aivan mahtavaa katsella tuon tasoista esitystä! Esityskilpailu on muutenkin hieno idea. Kankaalle heijastettu kuva hahmosta on hyvä, vielä kun saisi lähteen siihen niin animeista tietämätön Arvuuttaja tietäisi mistä hahmot ovat.

Vaikka en päässyt sijoille asti, tehtäväni on suoritettu. Olen sivistänyt ihmisiä. Esitykseni on omistettu Frank Gorshinin muistolle.

Avatar
Kira
Viestit: 79
Liittynyt: To Elo 31, 2006 10:49
Paikkakunta: The West Block

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Kira » Ti Syys 11, 2012 10:30

Aivan upea con! Omassa kaveriporukassa tuppasi olemaan kunniamainintojen viikonlopppu, joka lämmitti sydäntä erityisesti.
Bijou kirjoitti:- Missä olivat AMV-kisojen voittajat?
Faktahan AMV-kisassa oli se, että järjestäjät/tuomarit mainostivat kyseistä kisaa youtubessa ja kaikki saivat osallistua, riippumatta maasta. Eli tämähän ei nimenomaisesti ollut suomen AMV-kisa vaan itseasissa kisan voittajavideon editorikin oli kotoisin Alankomaista eikä luonnollisesti saapunut tapahtumaan. Tämän vuoksi voittajista oli paikalla ainostaan hassu kourallinen. Olen kai jotenkin kapeakatseinen, mutta itse olisin toivonut suomalaisessa AMV-kilpailussa näkeäväni nimenomaisesti ainoastaan suomalaisten(suomessa asuvien ajaa saman asian) editorien videoita, niitä kun muutenkin näkee niin harvoin.

Ehkä järjestäjät olettivat, etteivät saa tarpeeksi osallistujia suomalaisista. Hyvä kokeilu, mutta kisaanhan lähetettiin yhteensä 70 videota, joista ainoastaan 21 pääsi finaaliin. Joten uskoisin suomalaisten panoksen riittävän aivan mainiosti ensi kerralla. Mutta jotta en tosiaan kuulostaisi ihan ihmishirviöltä, ymmärrän toisaalta hyvin syyt tähän. Hauska erilainen idea kaikenkaikkiaan, joskaan en itse ole sen kannattaja. En ole lainkaan pahoillani sijoituksestani ja olin aivan täysin ensikertalainen tässä hommassa (osallistumisessa conin kisaan). Olin myös pikemminkin yllättynyt, että pääsin edes finaaliin asti. Sillä itseluottamus omiin tekeleisiin ei ole mitään kehuttavaa luokkaa.
Give me the power to regain pages of memories I lost in the past.
A heart that believes pierces through the darkness searching for the place where its soul sleeps.
The two hearts of light and shadow now head towards the future that is reflected in crystal

Sasch
Viestit: 2
Liittynyt: Ti Elo 28, 2012 20:52
Paikkakunta: Pori

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Sasch » Ti Syys 11, 2012 12:22

Oli ihan sairaan ihana coni viikonloppu!!! Kiitos kaikille ja nähdään taas enss vuonna!!!
Esityskilpailyn, Nettipukukilpailun ja missimittarin juontaja oli paras!!! Myös Cosplay pukukilpåailun juontaja oli hyvä :) varmasti tuun taas ens vuonna :)
Sasch

Avatar
adreena
Viestit: 167
Liittynyt: Ma Touko 08, 2006 16:58
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja adreena » Ti Syys 11, 2012 13:30

netaku kirjoitti:Mutta miksi ohjelmalehtisessä oli varattu kolme tuntia kisalle, kun todellisuudessa ohjelma loppui alle puolentoista tunnin kuluttua? Vai mahtaako syynä olla peruutukset.
Peruutukset olivat yksi tekijä, sillä niiden mukana hävisi ainakin puoli tuntia ohjelmaa. World Cosplay Summit -karsinnassahan oli alunperin kahdeksan paria (tilaa olisi ollut viidelletoista) joista neljä perui/jätti tulematta, ja tämä olisi ollut ainakin 20 min. lisää aikaa, ehkä enemmänkin. Lisäksi pukukisaan tuli useampi peruutus. Alunperinkin laskin että kaksi tuntia ehkä onnistuu juuri ja juuri, joten päätimme lisätä varmuuden vuoksi kolmannen tunnin. Se myös jätti väljää mahdolliselle salintäyttösäädölle.
Pahoitteluni, jos tästä aiheutui hämmennystä!

Olin ensimmäistä kertaa cosplayvastaavana, ja hyvä fiilis jäi! Kaikki meni suht putkeen, ja kisat olivat (näistä peruutuksista) huolimatta melkoisen upeat! Kiitos siis vielä kaikille. Kisaajat saanevat jossain vaiheessa vielä sähköpostia palautekyselyn merkeissä.

Pahoittelen myös tässä vaiheessa sitä, etteivät kaikki kisaajat olleet saaneet kaikkia infoviestejäni. Tämä johtunee siitä, että viestit lähetettiin massana listojen kautta, joten osa sähköpostin tarjoajista heitti viestit suoraan roskapostikansioon.
Todellisuuspakoa ompeluhuoneessa (cosplay-blogi)
World Cosplay Summit 2009 Team Finland blog

Om bhûr bhuvah svah tat savitur varçnyam bhargô dçvasya dhîmahi dhiyô yô nah pracôdayât

Avatar
Nitsakia
Viestit: 80
Liittynyt: Ma Elo 13, 2012 22:18
Paikkakunta: Järvenpää

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Nitsakia » Ti Syys 11, 2012 13:51

Ensinnäkin kiitos aivan upeesta conista... Tämän ansiosta sain veljenikin hurahtamaan animeen, vaikka hän oli mukana vain sen takia että kantaa tavaroitani :D...
Ja eikun perinteiset plussat ja miinukset

Plussat:
- Tamperetalo, niin paljon tilaa ei olla koko ajan kuin sillit purkissa.
- Sinä Yaoimies myyntipöydillä osaat viimein olla hiljaa, tai sitten sinut on vaihdettu.
- Ohjelma lehtiset siistit ja eivät kesken loppuneet.
- Vesi pisteet ja kylmä vesi :)
- Te ihanat random tyypit jotka tulitte juttelemaan ja halaamaan :)
- Cosplaydeitti jotain niin viihdyttävää
- Vedetään hatusta sitä kannatti odottaa.
- Ja myös te kaikki jotka loitte jälleen ihanan conin

Miinukset:
- Meiltä ainakin meni ohise että cosplay kisaan tartis lippuja ja toiseksi mistäne saisi.. No eivoi mitään.
- Sää (nosille ei voi mitään)
- Kahvilaan coca colaa, pepsi ei piristä

+/- Taidekuja ihanan paljon kaikkea kivaa ja mahtavia myyjiä. Miinusta siitä että hitusen ahdas

Muttaniin Nami-san kiittään ja pyytää että jos joku on ottanut kuvan niin voisiko hänsen minulle lähettää :)
Siipensä polttanut, taivaalta tippunut, maailmaan hukkunut, manalaan palannut
http://myanimelist.net/animelist/Nitsakia

Kide-Chan
Viestit: 33
Liittynyt: Su Marras 02, 2008 01:07

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Kide-Chan » Ti Syys 11, 2012 15:01

Nitsakia kirjoitti:
Miinukset:
- Kahvilaan coca colaa, pepsi ei piristä
Kahvilalla ei ole mitään tekemistä traconin kanssa (se vaan sattuu oleen siellä sisällä), he tilaavat Pepsinsä Hartwallilta koska heillä on sopimus niiden kanssa. Cokis on koffin tuote, niin heillä on sitten omat sopimuksensa.

Kofeiinia saa mm. suklaasta kahvin ja kolan lisäksi :)
Whenever, Whatever, Wherever...so what^^

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Conit ja festarit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa