Tracon 7 -palauteketju

Keskustelu tulevista ja menneistä coneista, festareista ja muista valtakunnallisista animeharrastajien yleisötapahtumista.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Japsu
Viestit: 156
Liittynyt: Ma Touko 05, 2008 19:03
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Japsu » Su Syys 09, 2012 22:23

Tracon 7 on nyt ohi. Suurkiitos työvoimalle, sponsoreille, ohjelmanpitäjille sekä tietysti kaikille 4 805 kävijällemme!

Nyt kun coni on vielä kirkkaana mielessä, annathan meille palautetta! Mikä meni hyvin, missä on vielä parantamista ensi vuoteen? Kaikki palaute luetaan, ja pyrimme myös vastaamaan palautteeseen tässä ketjussa.

Kävijäkysely aukeaa ensi viikolla.

Ystävällisin terveisin
Santtu "Japsu" Pajukanta
Viestintävastaava, Tracon 7
viestinta12 ät tracon.fi

Avatar
Lee-san
Viestit: 14
Liittynyt: Su Syys 04, 2011 21:05
Paikkakunta: Hämeenkyrö

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Lee-san » Su Syys 09, 2012 23:08

Cosplay kisan juontaja oli aika ihq :) :)
Everybody lies.

Avatar
momoiro
Viestit: 35
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 22:51
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja momoiro » Su Syys 09, 2012 23:31

Täytyy näin ohjelmanpitäjänä kiittää ihanan avuliaita vänkäreitä paneelin pidon saumattoman sujumisen takaamisesta! muutenkin oli kyllä helppo tietää missä piti olla ja milloin ja info kulki puolelta toiselle loistavasti!

kiitos!

(ja kiitos teillekin, jotka eksyitte 'cossaajan kootut selitykset' paneeliin, olitte ihania!)
Nimi on Momo. The Boss.

Avatar
Ping-chan
Viestit: 123
Liittynyt: Pe Maalis 14, 2003 17:59
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Ping-chan » Ma Syys 10, 2012 06:19

Oli mahtava con, joka osasin odottaakin. Edes ongelmat rytmipelipisteillä sekä conin aikana vaivannut flunssa eivät pystyneet huonontamaan mielialaani.

Koskaan aiemmin ei ole ollut yhtä paljon säätämistä ja ongelmia rytmipelien kanssa. Ensin meiltä vietiin yksi televisioista pois, koska sen ei meille pitänyt tulla, vaikka se oli selvästi Fuugaan kannettu. Tämän jälkeen oli ongelmia saada Project Diva näkymään tilalle tuodussa televisiossa. Seuraavaksi ongelmia tuotti Pop'n Music, jota jatkuikin koko conin ajan, sillä peli meni jumiin jatkuvasti. Myös tanssipelin kanssa on alkanut tulemaan ongelmia, sillä kappaleiden määrä on aivan liian suuri käytössä olevalle peliohjelmistolle.

Pelipisteiden järjestelyn ohessä tuli taas huomattua se, kuinka joillekin infossa työskenteleville vänkäreille käsite "jos en tiedä, selvitän asian" on tuntematon. Tämä tulee varmasti jatkossakin olemaan jokaisen conin ongelma, ellei infossa työskenteleviä valita tarkoin kriteerein.

Ohjelmaa en conissa varsinaisesti käynyt katsomassa, mutta järjestin muutaman ystäväni kanssa bronymiitin lauantaina. Miittiin saapui noin 100 osallistujaa ja hyvä meno tuntui jatkuvan miitin alusta loppuun asti. Otetaan tämä ensi vuonna uusiksi. ;) Tästä koskien kiitokset ylivänkärille, jonka nimeä en nyt muista. Hän piti huolen siitä, että meillä oli miitissä kaikki kunnossa.
"You do not, I repeat, you do not! Hurt! My! Friends!"

Crystal Fair 2014 | brony.fi - suomalainen poniyhteisö

Avatar
Fainttos
Viestit: 101
Liittynyt: To Kesä 14, 2012 01:10
Paikkakunta: Kaarina
Viesti:

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Fainttos » Ma Syys 10, 2012 09:26

Toinen Traconini, ja oli kyllä kivaa! Ohjelma oli minusta vaihtelevaa, ja löytyi aika lailla kaikenlaista ja kaikille. Itse en oikeastaan käynyt monta ohjelmanumeroa katsomassa, vaikka alunperin oli aikataulu niistä jo liian tiukilla. Pukukilpailuun osallistuminen lauantaina veikin suurimman osan siitä päivästä, joten siinä ehkä syy lauantai-ohjelmien väliinjättämiselle.

Pukukisasta puheen ollen, haluaisin kiittää kaikkia backstagen vänkäreitä kaikesta avustanne! Olitte mukavia, avuliaita ja tiesitte tehtävänne! Oli myös todella mahtavaa, että ennen kisan alkua meille tarjottiin suolakeksejä ja mehua, ettei vaan kukaan pyörtyisi lavalle - huolenpidon määrä yllätti minut totaalisesti. Eli jos olette ihmiset pelänneet kisoihin osallistumista, niin viimeistään takahuoneessa kaikki hermostuneisuus lähtee mahtavassa seurassa - ja tässä puhuu suhteellisen ujo ihminen.

Kävin katsomassa sunnuntaina Suurin Pätijä -kisan, ja pientä kritiikkiä antaisin siitä muutamalle asialle. Ensinnäkin oli vähän mälsää, että näytteitä eli animeja/mangoja joista kysymyksiä tuli, oli vain muutamia. Olisi voinut tehdä niin, että noin yksi kysymys aina yhdestä sarjasta, niin vaihtelevuuttakin tulisi. Lisäksi kävi tällöin sääliksi joitain kilpailijoita, jotka eivät selvästikään ollut katsoneet sarjoista yhtään, ja kysymyksiä tuli noin kolme per teos. Jos olisi useampia teoksia, niin olisi mahiksia muillakin kuin Team Desuconilla. Tuksu Kamen oli kyllä loistava juontaja!

Mitäs muuta. Ohjelmalehti oli kivan laadukas ja hyvin toteutettu. Vesipisteitä oli paljon ja niitä myös vaihdettiin kivaan tahtiin. Tampere-talo on mahti paikka conille, ja onneksi ihmiset eivät sikailleet nyt niin paljon kuin aiemmissa coneissa ovat tehneet (tosin kyllä niitä roskia oli jätetty sinne tänne...). Ja ystäviltäni kotoa päin sellaisia terveisiä, että ConTv olisi voinut olla hiukan paremmin järjestetty. En heiltä yksityiskohtia saanut, mutta muun muassa taidekujalla he olivat jututtamassa paljon vain omia ystäviään eivätkä kaikkia tasapuolisesti, ja muutenkin oli äänentoiston kanssa ongelmia.

Mutta kiitoksia mahtavasta conista, ja ensi vuonna siellä taas varmasti seikkailen!
Kurkatkaas minun peliblogiani jos vain kaikenlainen pelihömppä kiinnostaa! http://gamekerho.blogspot.fi/
Lisäksi bloggaan cosplayn saralla täällä: http://miecosplay.blogspot.fi/
Ja voit minut DeviantArtistakin löytää: http://fainttos.deviantart.com/

AanZku
Viestit: 49
Liittynyt: To Joulu 25, 2008 14:48

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja AanZku » Ma Syys 10, 2012 11:31

Coni on ohi, ja tässä nyt on aika leputella kipeitä jalkojani :D Oikeastaan ainoat asiat, jotka hieman harmittivat oli se, kun cosplaykisa alkoi melko myöhään. Itse kun jouduin lähtemään lauantaina jo kello viiden maissa, niin en nähnyt oikeastaan mitään listan ohjelmista :( Toinen juttu oli heti aamusta, kun järjestäjät opasti ovella liputtomat ihmiset aluksi ihan minne sattui. Aluksi kun opastettiin yhteen paikkaan, ja kuvitteli olevansa jonon alkupäässä, saikin sitten vaihtaa jonoa kahteen otteeseen, ja päädyin siihen jonon keskivaiheille. Homma ei kai muuten olisi häirinnyt niin paljon, mutta ulkona oli todella kylmä >< Mutta ei se nyt päivääni kuitenkaan pilannut. Ihan hyvä con oli muuten :D

Avatar
Mytho
Viestit: 58
Liittynyt: Ti Kesä 28, 2011 18:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Mytho » Ma Syys 10, 2012 11:32

Taas yksi coni koettu, ja hirvittävän kylmästä säästä huolimatta hauskaa oli. Pyrin antamaan rakentavaa palautetta, pahoittelen jos jotakuta yksityiskohdista nipottaminen häiritsee.

Ohjelmat:
Cosplaykisat
+ Esityskisa yllätti positiivisesti (varsinkin WCS:n vähäisen osanottajamäärän jälkeen), tasokkaita ja hienoja kokonaisuuksia. Ensi kerralla tosin voisi mainita myös sarjan, josta esitys on. En minä ainakaan kaikkia tunnista pelkän epämääräisen kuvan perusteella.
+ Hyvä näkyvyys, ainakin A-keskilohkoon.
- Miksei lipuissa ollut paikkanumeroita? Mikä idea oli ensin jonottaa lippuja, ja sen jälkeen jonottaa kuitenkin vielä saliin?
-/+ Joku idea varmaan oli myös lippujen jakotavassa; jono ei liikkunut vaan lippuja jaettiin jonoon. Ei sinänsä valittamista, kiinnostaisi vain tietää, että miksi? :D

The Legend of Zelda -pianokonsertti
+ Paras. Tunnelma katossa, taitava pianisti, yleisö selvästi arvosti. Tämä oli conin kohokohta!
- Mistähän se hirvittävä piipitys konsertin alussa tuli? Jostain teknisestä vempaimesta ilmeisesti. Onneksi se saatiin (melko) pian loppumaan, sääli että konsertin alkuun keskittyminen oli raivostuttavan tikityksen takia hankalaa.
- Pianistilla olisi voinut olla mikki, ylös asti ei puhe kovin hyvin kuulunut.

Cosplay-deitti
+ Täyttä viihdettä!
+ Tämä kysyjä ensimmäisenä lavalle ja sitten lavan taakse -systeemi vaikutti toimivammalta kuin viimevuotinen melkein silmät kiinni lavalle hipsiminen. Olettaen että siellä jossain takahuoneessa oli tarpeeksi hyvä äänieristys.
- Juontajat ehkä veivät välillä turhan paljon huomiota ja kisaajat itse jäivät varjoon, mutta jos ei osanottajille jäänyt sellainen fiilis niin anti olla. Viihdyttävää katsottavaa oli joka tapauksessa.
-/+ Odotetusti hyvin suosittu, pitäisiköhän tämmöisiinkin harkita lippuja...? Toisaalta en osaa arvioida kuinka moni lopulta jäi ilman paikkaa, mutta aikaisin tännekin sai olla jonottamassa.

Cosplay-haaste
+ Virkistävä uusi ohjelma! Ollakseen ensikerta toimi mielestäni oikein sujuvasti.
+ Osanottajat olivat ehdottomasti oikealla asenteella mukana. Nauroin meikkini pilalle. Haisulin energiajuomapärinät... :D
+/- Tietovisa oli kiva, mutta voisi olla ehkä vähän lyhyempi. En myöskään ihan ymmärtänyt pisteidenlaskutapaa, mutta oletin tämän olevan sen verran leikkimielinen kilpailu, ettei voittajallakaan ehkä niin väliä ollut.
- Cosplay olisi voinut olla vähän enemmän esillä kun tämä kerta oli cosplay-haasteeksi nimetty.

Tapahtumapaikka ja muu yleinen setti
+ Molemmat narikat vaikuttivat oikein toimivilta!
+ Tampere-talon sijainti on conia ajatellen aivan ihanteellinen.
- Vesipisteitä oli kamalan vähän.
- Liian kapea taidekuja. Ei mahtunut pöytien välissä liikkumaan, osa jäi näkemättä...
- Lukeeko tuossa ohjelmalehtisessä missään mitään cosplaykisojen lippujen jakamisesta? Jos lukeekin niin voisipa ainakin lukea selkeämmin esim. ohjelman kuvauksen kohdalla. Löysin oikeaan paikkaan kun muistin, miten viime vuonna homma hoitui.
- Tuntui, että iso osa ajasta meni jonottamisessa milloin minnekin. Paikkanumerot lipuissa varmaan olisivat auttaneet asiaa edes vähän...

Conikävijät
+ Metelitaso pysyi aika siedettävissä lukemissa, jipii! Enkä joutunut todistamaan kovin usein juoksentelua sisätiloissa.
- Ihmiset pliis, ei kuvaamista käytävän poikki. Menkää nurkkaan.
- Eikä istumista portailla.
- Cossatkaa enemmän D.Gray-mania... ;D I will.

Conikokemuksena kaiken kaikkiaan aika neutraali. Mutta saattaapi johtua ihan sellaisista ulkoisista seikoista kuten säästä (niin kylmä ettei pihalla kärsinyt olla, mutta tällepä ei mitään mahda :'D) ja etten cossannut itse ja että törmäsin aika vähäisissä määrin cosseihin, joita olisin tunnistanut. Laadukas ohjelma kuitenkin piti varsinkin sunnuntain sopivan kiireisenä, joten viihdyin kyllä!

Avatar
Shiro Samurai
Viestit: 327
Liittynyt: Ti Elo 24, 2010 17:45
Paikkakunta: Tornio
Viesti:

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Shiro Samurai » Ma Syys 10, 2012 11:37

Tämä oli toinen Tracon minulle ja aivan mahtavat fiilikset jäi käteen.. lauantain säätä huolimatta, mutta minkäs sille voi ku satelee.

Jaaa-a, ensinnäkin tykkään Tampere-talosta ihan sairaan paljon conipaikkana koska ihanan tilava, tosi hienot ulkotilat, rullarappuset, kahvila, useampi kerros jne. Täydellinen coniin pitämiseen.
Oman Tracon-lippuni olin ostanut etuajoissa netissä joten pääsin sisään aika vaivattomasti, mukava asia.
Conin yleinen fiilis oli minusta aika samankaltainen ku aiempi Tracon kokemukseni ja se on siis hyvä juttu. Iloisia ihmisiä ja kiva meininki olivat läsnät kummatki päivät. Tosiaan minua harmittaa että jouduin sunnuntaina lähtemään jo kello kolmelta...

En itse käynyt mitään ohjelmaa katsomassa koska hausin hengailla kavereitten kans mahdollisimman paljon. Myyntipöydistä ei tullut tällä kertaa ostettua tavaraa mukaan koska en löytänyt mitään mikä olis tuottanut OMG-OSTA-NYT reaktion. Mutta Artist Alleystä ostin tosin yhen tosi hienon printin ja siellä oli muutenki hyvin taitavia piirtäjiä paikalla ja oli mukava katsella kaikkea mitä siellä oli pöydillä.

En nyt tiedä mitä muuta sanois ku että coni oli tosi onnistunut jälleen kerran ja seuraavaan Traconiin on myös pakko päästä! <3

PS. Etsin myös kuvia mun Tracon cosseista. Olin Bakumatsu Renka: Shinsengumin Hajime Saitou lauantaina ja Hakuouki: Shinsengumi Kitanin Isami Kondou sunnuntaina. Hahmokuvat löytyy täältä: click~
Mutta lyhyesti voi sanoa että jos otit kuvan samuraiheebosta jolla oli shinsengumi haori päällä (semmoinen sininen kimono-takki missä valkoiset 'trimmit' hihoisa) niin se oli aika 100% varmasti minä. 8D Olin eri hahmo lauantaina ja sunnuntaina mutta kyseinen haori oli kummatki päivät päällä.
★|| Facebook ||★
★|| Cosplay blog ||★
★|| World Cosplay||★

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ma Syys 10, 2012 13:11

Cosplay-tulokset on nyt kirjoitettu puhtaaksi CFT:n sivuille. Mukana tässä on myös esityskilpailun lähteet, joista edellä kysyttiin. Kilpailun alussa näytetyissä ruuduissa meidän piti optimoida näytetyn tiedon määrän kanssa, että teksti olisi tarpeeksi isokokoista ja näkyisi taaemmaskin. Siksi lähdettä ei näytetty niillä ruuduilla. Laitamme toiveen toki korvan taakse parannusehdotuksiin.

Avatar
Unita
Viestit: 474
Liittynyt: La Syys 16, 2006 13:39
Paikkakunta: Vantaa

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Unita » Ma Syys 10, 2012 13:16

Tracon on taas sitten takana ja olo on lievästi sanottuna väsynyt. Mutta oli kyllä hieno viikonloppu!

Gintama ryhmän kanssa saatiin hienoja kuvia ja videoita. Laittelen nettiin sitä mukaan mitä kerkiää. Kiitoksia kaikille jotka vaivautuivat tulemaan paikalle! Oli erittäin hienoa että saatiin niin monta osallistujaa! Katsotaan sitten vaikka uusien tuotantokausien myötä josko tämän voisi uusia.

Seuraava conin kohokohdista oli Zelda-konsertti. Ensin täytyy mainita että se pieni, myöhemmin hiljaisuudessa sitten kovaltakin kuulostanut piipitysääni oli erittäin ikävä. Toivon mukaan tällaisia ei satu tulevissa konserteissa. Ja sitten, kiitokset kovasti konsertin järjestämisestä! Oli niin hienoa kuulla lisää hienosti soitettua pelimusiikkia! Nautin kertakaikkiaan! Kiitos pianistille! Ja vielä varmuudeksi: TÄTÄ LISÄÄ KIITOS! :D

Kolmanneksi, mitä esityskisassa on tapahtunut? Lavalla oli niin pahuksen hienoa settiä tässä conissa että oksat pois! Monet esityksistä olivat jo erittäin tasokasta ja vähintään viihdyttävää settiä. Voitto meni kuitenkin ihan oikeaan osoitteeseen eli GTO ryhmälle. Tässä vielä ehdin upata oman videoni esityksestä pariin paikkaan (tuubi ei suostunut audiota käyttämään): Veoh, Vimeo

Pitää vielä nopeasti kuitenkin kommentoida että olisin toivonut sunnuntaina pidetyltä ohjelmanumerolta "Kun addiktio iskee - mikä animessa ja mangassa koukuttaa" ehkä vielä enemmän pohdiskelua miksi siihen sitten todella tulee koukututtua, kuin siitä miksi sarjaan EI missään nimessä voi koskea.

Avatar
Mischa.Silden
Viestit: 12
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 22:38

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Mischa.Silden » Ma Syys 10, 2012 14:15

.
Viimeksi muokannut Mischa.Silden, Ma Helmi 27, 2017 19:58. Yhteensä muokattu 3 kertaa.

Avatar
Rimppu
Viestit: 432
Liittynyt: Ke Tammi 07, 2004 22:12
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Rimppu » Ma Syys 10, 2012 14:29

Mischa.Silden kirjoitti: Elina on mun waifu!
Hymyilin ääneen. Hyvä, jos juonto kelpasi! : D

Kokonaisuudessaan conista ei ole mitään kummempaa sanottavaa; lauantai meni WCS-tuomaroidessa ja sunnuntai esityskisaa (joka oli ihana, huikea ja paras: ehdoton suosikkini oli FAGtrio upeine rituaaleineen) juontaessa, joten en taaskaan nähnyt Tampere-taloa paljon cosplay-bäkkäriä laajemmalti. Vaan ei se mitään, vänkäähän tuo oli.

Ja koska en välttämättä ehtinyt sanoa tätä viikonlopun aikana kuin tuhat kertaa: osallistukaa, ihmiset, ensi vuonna WCS-karsintaan!

Avatar
Arbitor
Viestit: 56
Liittynyt: Ma Heinä 13, 2009 15:19
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Arbitor » Ma Syys 10, 2012 14:44

Harmittaa itseäni kun tulin sairaaksi juuri ennen Traconia, joten lauantai päivältä käväsin vain AMV:ta katsomassa (videoiden taso oli huomattavasti parempaa kuin mitä Desun; harmittaa omien kiireiden vuoksi en jaksanut itse yrittää omaa videota kasata Traconiin) sekä sitten palasin illalla katsomaan Melonipaneelia necomimi korvat päässä.

Kiitokset lauantai illan päätteeksi Tea party:stä, oloni oli parempi sunnuntaina, pääsin hieman boffaustakin testaamaan, paremmassa olotilassa oisi voinut kyllä pitää enemmänki hauskaa siellä. Zelda konsertti oli kaunis (vaikken ole Zeldoja pelannut enkä tiedä mitään [paitsi CD-i Zeldat]) tosin se kaiuttimista tullut häriiö ääni oli jokseenkin häiritsevä (kuulemma häiriöääni tuli lavan oikealla puolella olevasta monitoristackista). Päättäjäiset olivat ehkä hieman vaisut, tosin en ollut seurannut conin pääohjelmaa kauheasti, mutta Petersenin loppu puhe oli loistava.

Oli mukavaa random ihmisten kanssa puhua, kun tulivat kyselemään Necomimi korvista, joita näkyi olevan aika paljonki liikkeellä (Jämsän Otaku ryhmämme ostaneet poislukien). Sitä saikin about 20 kertaa selittää, että mistä olin saanut ne hankittua :D

Onneksi sain tietoa ennen conin alkua, että sielä oli Figuurinäyttely, oli jäänyt koko asia näkemättä ohjelmia katsellessa sivustolla, mutta ei onneksi mennyt ohi tällä kertaa kuin vastaavasti Desussa ollut figusysteemi. Hienoja kokoeilma oli, erityisesti Nendroidit ja Nanoha sekä Fate, elokuva versio figut olivat outstanding. Olisin jopa voinut harkita tuoda omaakin kokoelmaa, jos olisi tuollaisesta tiennyt.

Mutta Tamperetalo oli taas mahtava paikka olla conissa, hieman kipeänä sai liukuportaita käyttää hyväkseen ettei tarvitse itse kiiveskellä edestakaisin.
The Legend of Zelda -pianokonsertti löytyy kanavaltamme, mutta ei taida kuvakollaasi videota tällä kertaa tulla.

Avatar
Bijou
Viestit: 174
Liittynyt: Ke Loka 07, 2009 21:26

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Bijou » Ma Syys 10, 2012 15:12

Olin harmillisesti vain lauantain, mutta kivaa se silti oli : ))

Plussat:

+ Yleisesti coniväki
+ AMV-Kisan taso oli loistava.
+ Animekaraoke toimi ja tällä kertaa mikitkin pysyivät kunnossa. Karaokessa oli myös hauskaa jäätävästi jonoista huolimatta. Haluaisin myös kiittää karaokeporukkaa, joka innokkaana oli mukana joka kappaleessa ; ))
+ Tamperetalo nyt on vaan niin mahtava paikka conin pitämiseen. Tilat toimivat ja maisemat ovat nättejä.

Miinukset:

- Sää.. mihin kyllä ei voi vaikuttaa.
- Missä olivat AMV-kisojen voittajat?
- Tämänkertainen ranneke oli paljon rumempi kuin viime Traconin pinkki nätti ranneke. Tykkään vaan säilyttää nämä rannekkeet muistoina joten mitä hienompi sen parempi.
- Myyntipöydät olisivat saaneet mennä hieman myöhempään kiinni tai alueen aukioloajoista olisi voinut ilmoittaa paremmin. Jotenkin conihumussa aika kului sen verran nopeasti etten kaikkia ostoksia ehtinyt hoitamaan.

hattara
Viestit: 14
Liittynyt: Ti Heinä 24, 2012 15:27

Re: Tracon 7 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja hattara » Ma Syys 10, 2012 16:22

Laitan tylsästi tähän nyt ne plussat ja miinukset, jotta olisi mahdollisimman selvää kaikille.

Plussat:
-Tamperetalo on uskomattoman kaunis ja todella viihtyisä. Ehkä Tracon tuntuu osittain paikankin takia niin mukavalta..
-Kävijät, ilman teitä ei conia olisi! Ihmiset olivat mukavia, eivät mölynneet aivan hirveästi ja tajusivat siirtyä syrjemmälle teitä tukkimasta. Toki mielipiteeni voisi olla erilainen, jos olisin kulkenut valtavan vannehameen kanssa..
-Te immeiset, jotka cossasitte Ocarina of Timesta ja Talesista: Keep up the good work!
-Taidekuja. Argh! Liikaa kaikkea ihanaa!
-Ihmiset osasivat siivota jälkensä yllättävän hyvin ja roskiksia oli runsaasti.
-Ressa-luento! Kiitos, kiitos, kiitos!
-Info toimi ainakin omien kokemusten mukaan hyvin.

Miinukset:
-Vesipisteillä oli aika usein säiliöt tyhjiä tai kupit loppuneet. :(
-Nuo myyntipöytien aukioloajat ihmetyttivät. Ohjelmalehdessä myyntisalin kerrottiin olevan auki 10-17, mutta lauantaina myyntisali oli onneksi auki klo 18 asti. Ilmeisesti siitä mainittiin, mutta en sitten kuullut varmaan..
-Pelkäsin hirveästi, että ranneke menisi rikki. Ei onneksi mennyt, mutta tuo paperi tuntui kovin heppoiselta.. Oliko viime vuonna vahvemmat rannekkeet vai kuvittelenko omiani?

Oikeastaan ärsyttävimmät puolet olivat hotellilta. Jotkut nauroivat ja puhuivat erittäin äännekkäästi yötä myöten perjantai-iltana kun menin nukkumaan ja sama alkoi sitten aamulla pian kun heräsin. Sama toistui lauantaina ja sunnuntaina.. Se vähän harmitti, mutta sain kumminkin nukuttua, kun väsytti aivan järkyttävästi. Ja junamatkalla oli lauma äänekkäitä n. yläasteikäisiä tyttöjä, jotka ramppasivat jatkuvasti ympäriinsä ja pitivät turhan kovaa ääntä. Eivät ilmeisesti olleet onneksi menossa coniin.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Conit ja festarit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 24 vierailijaa