Sivu 1/1

Traconin Peruukkiluennon sisältötoiveita

Lähetetty: Ma Heinä 25, 2011 19:53
Kirjoittaja Kangaskasa
Pidämme jälleen Lirlyksen kanssa Traconissa peruukkiluennon, ja haluamme antaa yleisölle mahdollisuuden ehdottaa heitä kiinnostavia aihealueita jo etukäteen. Voit siis ehdottaa tähän ketjuun jonkin sinua kiinnostavan peruukinmuokkaustavan läpikäyntiä, tai toivoa neuvoa johonkin tiettyyn kampaukseen. Kaikki nyt siis rohkeasti esittämään toiveita, jotta luennosta saadaan mahdollisimman monipuolinen ja kiinnostava!

Re: Traconin Peruukkiluennon sisältötoiveita

Lähetetty: Ma Heinä 25, 2011 21:07
Kirjoittaja Hansku
Hmm. Perusasiat voi olla ihan hyvä käydä nopeasti läpi (peruukin säilytys, peruukkipäät sekä standit, miten leikkaat peruukkeja, työvälineet siihen yms)

Mutta mistä haluaisin ihmisten tietävän enemmän, olisi ehkä peruukin nostamisesta korkealle ponihännälle, sekä foam corejen käytöstä tuuheiden lopputulosten saavuttamiseksi.

Re: Traconin Peruukkiluennon sisältötoiveita

Lähetetty: Ma Heinä 25, 2011 21:57
Kirjoittaja Mytho
Kiinnostaisi kuulla, mitkä muotoilutuotteet ovat sopivimpia kuidun muotoiluun. Omaan peruukkiini käytin vähän kaikenlaista mömmöä, ja vaikka lopputulos mielestäni toimi, olisin paremmilla tuotteilla varmaan päässyt helpommalla.
Myös niiden korkeiden poninhäntien ja nutturoiden väsäämisestä kuuntelisin mielelläni asiaa. Lisäksi synteettisen kuidun (kanekalon) värjääminen olisi mielenkiintoinen aihe, jos se edes jollain lailla on mahdollista, en ole tutustunut googlen ja youtuben tutoriaalimaailmaan enkä käytännössä tiedä peruukkien stailaamisesta juuri leikkaamista enempää.
Perusasioista se kiillon poistaminen voisi olla hyvä käydä läpi, mikäli joskus sattuukin törmäämään muutoin sopivaan mutta vähän heikompilaatuiseen karvakasaan.

Kiitokset jo etukäteen! Luennon aihe ainakin on sen verran mielenkiintoinen, että taidan kerrankin päätyä kuuntelemaan ohjelmaa.

Re: Traconin Peruukkiluennon sisältötoiveita

Lähetetty: Ma Heinä 25, 2011 23:46
Kirjoittaja Gahika
Edellistä komppaan, kiilon poistamisesta olisi ihan hyvä kertoa, ja sitten pitkien peruukkien hoidosta/kunnossa pidosta voisi olla muillekkin kuin minulle hyötyä :mrgreen:

Re: Traconin Peruukkiluennon sisältötoiveita

Lähetetty: Ti Heinä 26, 2011 00:16
Kirjoittaja Riyoko
Minua kiinnostaisi todella tietää miten peruukki saadaan tällaiseen malliin. Tämä nyt on vain esimerkki, mutta tarkoitan siis yleisesti tuollaista taakse kammattua hiustyyliä.

Re: Traconin Peruukkiluennon sisältötoiveita

Lähetetty: Ke Heinä 27, 2011 19:37
Kirjoittaja Kangaskasa
Kiitos kaikista tähänastisista toiveista!

Luulen että voimme käydä läpi ainakin nämä asiat luennolla.

Kiinnostaisiko ihmisiä myös jonkinlainen pikaopas peruukkien hankintaan?

Re: Traconin Peruukkiluennon sisältötoiveita

Lähetetty: Ke Heinä 27, 2011 21:09
Kirjoittaja Mytho
Kangaskasa kirjoitti:Kiinnostaisiko ihmisiä myös jonkinlainen pikaopas peruukkien hankintaan?
Jos on jotain lisättävää eBayn ihmeellisen maailman lisäksi niin mikä jottei.
Mutta kyllä minua ainakin voisi kiinnostaa muutkin mahdollisuudet, jos tuo aarreaitta joskus pettääkin, mitä tosin epäilen koska eBay <3 :D