Nekocon 2011 -palauteketju

Keskustelu tulevista ja menneistä coneista, festareista ja muista valtakunnallisista animeharrastajien yleisötapahtumista.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Morndulin
Viestit: 144
Liittynyt: To Syys 29, 2005 12:28
Paikkakunta: Joensuu

Re: Nekocon 2011 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Morndulin » Ma Heinä 11, 2011 10:35

Kissaconista palattu ja yö nukuttu, joten on hyvä aika kirjoittaa palauteketjuun. Omalta osalta ohjelmat jäivät vähemmälle (näin vain sunnuntain päättäjäiset), mutta syytetään siitä omaa hölmöyttä ja lauantain esityspukua. Lauantaina lähinnä keräsin adrenaliinia esitystä varten hoipertelemalla ympäriä conia zombiena. (Kiitos muuten kaikille jotka otitte kuvia, ainakin minulla oli hauskaa hokea aivoja koko päivä) Ja sunnuntaina olikin liian kuollut olo tehdäkseen muuta kuin istua paikoillaan ja jutella epämääräisiä.

+ Tilaa oli.. suorastaan hämmentävän paljon. (Ei valittamista toisaalta)
+ Vesipisteiden määrä
+ Cosplay-pukuhuoneet ja SUIHKU. (Se tunne kun pääset peseytymään hikisen tanssiesityksen jälkeen)
+ Kanssaihmiset
+ Tekniikan väki, hitto mitkä valot saatiin esitykseen! <3

- Tekoveri ja rasvaväri joka jumittuu ihoon
Homoilla on hauskempaa.

DeviantArt

Avatar
NiuNiu
Viestit: 60
Liittynyt: Ti Loka 26, 2004 18:34
Paikkakunta: Teekuppi <3
Viesti:

Re: Nekocon 2011 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja NiuNiu » Ma Heinä 11, 2011 12:31

Urumi kirjoitti: Pitää nyt tuohon "kysy tolta ja tolta ihmiseltä" -asiasta vähän kommentoida. Itselleni tuli kymmenisen kertaa päivässä ihmisiä kyselemään asioista, joista en tiennyt, joten luonnollisesti johdatin heitä eteenpäin. Hämmentävästi lähes kaikki a. tiesivät henkilön puhelinnumeron, jota etsivät, mutta eivät syystä tai toisesta tahtoneet soittaa hänelle b. eivät suostuneet siihen, että minä olisin soittanut ja kysynyt asiasta, vaan varmistus olisi pitänyt saada kasvokkain - joko minulta tai asiasta vastaavalta, ilman puhelinsoittoa. Monet sitten lähtivätkin tällaisen luovan keskustelun jälkeen etsimään tarvitsemaansa henkilöä ympäri Musiikkikeskusta. :roll:
Tämä on hyvä pointti! Haluan kiittää siitä, että järjestäjät olivat askarrelleet pienet lappuset, joihin oli merkitty kaikkien conin järjestäjien ja vastaavien henkilöiden numerot. Lappu oli näppärä sujauttaa kukkaroon tai cossissa pieneen pussukkaan ja ottaa sieltä esiin tarpeen vaatiessa. Tehkää ensi vuonna samoin, sillä idea oli loistava ja erittäin kätevä! Aina ei tietysti voi tietää saako ihmisiä kiinni puhelimitse äänekkäässä conissa, mutta ainakin sellaiseen tarjotaan mahdollisuus ilman, että tarvitsee erikseen lähteä metsästämään puhelinnumeroita mistään 8)
Embrace the total dork in yourself - life is too short to be cool!
NiuNiu Deviantart
NiuNiu Fanfiction.net

Avatar
Ping-chan
Viestit: 123
Liittynyt: Pe Maalis 14, 2003 17:59
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Nekocon 2011 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Ping-chan » Ma Heinä 11, 2011 13:42

Kuumuus tosiaan teki veronsa, sillä vieläkin on vähän huono olo viikonlopun jälkeen. Muuten coni meni hyvin ja järjestelyt pääosin toimivat.

Viime hetkellä meille tuodusta vänkäristä oli meille paljon apua, sillä olimme vain kaverini kanssa kaksistaan hoitamassa tanssi- ja rytmipelejä. Hän ei ihan täysin osannut käyttää pelejä, mutta oppi nopeasti. Tämän lisäksi saimme myös kantoapua tavaroittemme kanssa josta myös suuri kiitos.

Jos nyt jotain miinuksia tarvitsisi antaa, niin vesipisteen saaminen sinne ylös oli vähän turhan vaikeaa, mutta saimme sen sinne lopulta. En olisi itsekään varmaan pärjännyt ilman tätä vesipistettä. Tämän lisäksi koko tapahtumapaikan kuumin paikka ei välttämättä ollut se paras paikka tanssipelaamiseen, mutta oli tämä kuitenkin parempi ratkaisu kuin luokkahuone.
"You do not, I repeat, you do not! Hurt! My! Friends!"

Crystal Fair 2014 | brony.fi - suomalainen poniyhteisö

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Nekocon 2011 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ma Heinä 11, 2011 15:30

Avasin Anikin kuva-arkistoon kategorian nekokuvia varten.

http://kuvat.aniki.fi/c/85

Toistaiseksi vain yksi oma settini siellä mutta viikon aikana tulee lisää. Jos haluatte omia kuvianne esille tuonne, mailailkaa kuvat(ät)aniki.fi tai pistäkää yksityisviestillä Siikakalaa.

Laggy
Viestit: 12
Liittynyt: Ke Kesä 10, 2009 12:05
Paikkakunta: Espoo

Re: Nekocon 2011 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Laggy » Ma Heinä 11, 2011 15:33

Oma palautteeni aika lailla tulikin tuossa Ping-chanin viestissä, haluaisin tosiaan vielä kiittää saamastamme vahvistuksesta rytmipelipisteelle. Lisäapu vapautti ainakin minulle huomattavasti enemmän aikaa kierrellä itse conissa. Ohjelmissa en käynyt, mutta kuvia löytyy:

http://s154.photobucket.com/albums/s253 ... ?start=all

Kukin saa käyttää omia kuviaan ihan vapaasti, pistäkää yv:tä jos haluatte kuvanne pois galleriasta.
Juha "Laggy" Isaksson
Rytmipelit
juha.isaksson[at]gmail.com

Avatar
Anakichi
Viestit: 40
Liittynyt: Ke Loka 01, 2008 14:42
Paikkakunta: Kuopio (helsinkiinmuutto tulossa)
Viesti:

Re: Nekocon 2011 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Anakichi » Ma Heinä 11, 2011 15:57

eli minäkin menen plussilla ja miinuksilla.

+paikka
+järjestäjät ja hyvä meininki
+kaikki oli tosi tilavaa (kuljin itse noin kahden metrin kärkivälin omaavat siivet selässä, eikä tarvinnut tuskailla muualla kuin ovissa)
+vesipisteet
+kaunis ympäristö, paljon nurmikkoa
+iltabileet<3
+kohteliaat conittajat
+ihanat kiltit ihmiset jotka antoivat kyytejä (vänkärieirin, jonka nimeä en muista ja hunajasieni kumppaneineen)
+ruokapaikat lähellä
+musiikki
+valot
+siwa
+kitsunismi :3

ja sitten
-ihmiset eivät osanneet nähdä siivissäni roikkuvia timankeja vaikka ne olivatkin RÄIKEITÄ, joten he törmäilivät niihin
-hiki
-kengät hiersi
-kaupungin työntekijät (voiko tästä jättää ihan kunnollista palautetta jonnekin?)
-en ehtinyt kovin monelle luennolle
-ötökät D:
-jeesusmummo


suurimmilta osin taas upea coni. päädyin tosin tämän conin ansiosta tekemään näin neljässä päivässä itselleni puolet viileämmän version asustani. Eli animeconissa Touhouvania Flandrena :3
Kyrpä-ämpärien kuningatar.
Touhou-miehet mekoissa.

Nuorisonohjaajat
Viestit: 1
Liittynyt: Ma Heinä 11, 2011 16:43

Re: Nekocon 2011 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Nuorisonohjaajat » Ma Heinä 11, 2011 17:31

Haluaisimme kommentoida kaupungin työntekijöihin kohdistunutta pienehköä kritiikkiä. Haluammekin saada rakentavaa palautetta omasta, sekä tapahtumassa työskennelleiden kesätyöntekijöiden toimista. Meille tapahtumanjärjestäjän puolelta tullut työntekijäpyyntö tuli ns. viime metreillä, ja kesätyöntekijät (9kpl, iso osa 14-16.v) toimivatkin ulkopuolisina työntekijöinä tapahtuman omien vapaaehtoisten joukossa. Osa kesätyöläisistä oli töissä ensimmäistä kertaa ja oli valittu työhön ns. sosiaalisin perustein. Mutta olimme kyllä varmistaneet heidän ns. sopivuutensa tapahtumaan, kuin haastattelun/tuttuuden perusteella voi arvioida.


Tapahtumassa oli töissä kolme nuorisonohjaajaa, meillä oli myös kaupungin työntekijän henkilökortit kaulassa, ja meidän roolimme oli valvoa kesätyöntekijöiden työskentelyä (tosin edellytimme osittain itsenäistä työskentelyä ettei tarvitse istua vieressä koko tapahtuman ajan), kuten myös delegoida heille hommia ja toimia infon kuljettajana nuorten ja järjestäjän välillä ym. Tosin jouduimme spontaanisti perehdyttämään kesätyöntekijöitä, vaikkei se meidän homma edes olisi ollut, ja tapahtuman työskentelyä koskevat säännökset ym. käytiin läpi useaan kertaan, mutta vahinkoja voi sattua tiimellyksessä ettei kaikki ole ohjeita muistaneet esim. koko 10h työpäivän ajan. Mutta kesätyöntekijät varmasti tekivät parhaansa.


Järjestäjän puoli oli kesätyöntekijöiden työpanokseen kokonaisuudessaan tyytyväinen, paria pientä pointtia lukuunottamatta. Tietenkin kaikkien kannalta olisi parhainta että palaute tulisi heti, esim. huomatut epäkohdat ilmoitettaisiin jollekulle vastaavalle tai jopa meille, jolloin pystyisimme asioihin heti puuttumaan, mikäli puututtavaa on. Tämä varmasti olisi järkevintä kaikkien kannalta. Toivomme myös välttämään yleistämistä, koska jos esim. yksi työntekijä tekee virheen, oli se meidän työläinen tai muu vapaaehtoinen, koska se leimaa koko porukan. Kannamme vastuun kyllä omiemme tekemisistä. Tietenkin on ikävä tosi asia että ei ole olemassa kaikin puolin täydellisesti onnistunutta tapahtumaa, jossa ei parannettavaa löytyisi.

Olemme mielellämme mukana auttamassa ja tukemassa mm. tämän tyylisissä tapahtumissa, ja tuomassa työpanoksemme siihen. Meille tapahtuma oli antoisa ja saimme uusia näkökulmia, sekä laajensimme omaa tietoisuutta anime-manga-kulttuurista. Suuri kiitos järjestäjälle mahdollisuudesta olla mukana, sekä itsemme että nuorten puolesta, ja varmasti teemme yhteistyötä tulevaisuudessa, entistä paremmin eväin. :)

T: Nuorisonohjaajat Merja ja Tommi - Kuopion kaupungin nuorisopalvelut

P.S. meille voi laittaa tarkempaa (rakentavaa) palautetta sähköposteihimme, mikäli tarvetta ilmenee. tommi.salmela(a)kuopio.fi , tai merja.alm(a)kuopio.fi

Avatar
iina
Viestit: 105
Liittynyt: Su Joulu 07, 2003 13:25
Paikkakunta: Kuopio

Re: Nekocon 2011 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja iina » Ma Heinä 11, 2011 19:40

*Chuu~* ^.^
Kuumuudesta huolimatta oli ihana olla taas conissa piiiitkästä aikaa. Viikkoa ennen jonkinsortin asusta syntynyt ajatuskin konkretisoitui koulupuvuksi, onnistuin muistamaan kuvaussessiomahdollisuuden Chin kanssa <3, ehdin nähdä ohjelmaa enemmän kuin ajattelin etukäteen ja pukuja oli taas niin mahtava päästä ihailemaan. *yay*

Ehdoton yllättäjä ohjelmista oli Cosplay deitti, lämpimät kiitokset tekijöille ja osallistujille. Se oli ihan nappisuoritus. Shibari-pajaa oli myös mielenkiintoista seurata, kiitos kun pääsi kuunteluoppilaaksi. ^^ Jäin muuten koukkuun Manga Cafeen herkkuihin.. onneksi niillä on nettikauppa! Ja luettavaakin on loppukesälle, että pahimmat puutostilat on nyt korjattu.

Mitään kömmähdyksiä ei sattunut omalle kohdalle, eikä mistään jäänyt sitten niin yhtään mitään hampaankoloon (paitsi ehkä palanen pockyä drool~), joten eikun vaan uutta putkeen ensi vuonna. Tosin yhdyn Urumin raekuurotoivomukseen.. ^^'

~ Pessimisti näkee vaikeutta joka tehtävässä, optimisti näkee tehtävää joka vaikeudessa ~

Avatar
kyokugaisha
Viestit: 545
Liittynyt: Ti Huhti 08, 2008 12:32
Paikkakunta: Joensuu~Mikkeli

Re: Nekocon 2011 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja kyokugaisha » Ma Heinä 11, 2011 22:41

hauu~

Onko piirustuskilpailun tuloksista tietoa missään päin internettiä?
Itse kun jouduin lähtemään ennen palkintojenjakoa... = 3 =

(Laitan palautetta enemmänkin kunhan kiireiltäni ehdin~)
~Mimiconin pääjärjestäjä, MAMY ry:n ikisäätäjä

Avatar
Parsa
Viestit: 29
Liittynyt: Ma Elo 21, 2006 13:24
Paikkakunta: Espoo

Re: Nekocon 2011 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Parsa » Ma Heinä 11, 2011 22:43

Urumi kirjoitti:
Rime kirjoitti:-/+ Ilmastointi ilmeisesti hajosi? Tosin tästä ei kai voida järjestäjiä syyttää.
Ei hajonnut, mutta Musiikkikeskuksen ilmastointi vain puhaltaa ilmaa ulkoa sisälle, ei viilennä sitä. Ilmastointi oli päällä koko conin ajan ja käsittääkseni myös la-su välisenä yönä. Ulkona oli kuitenkin niin kuuma, että eihän se tila sillä hirveämmin viilennyt. Saleissa oli viilennykset ja sen huomasi.
Pahoittelut skeptisyydestä, mutta tätä on todella vaikea uskoa. Onko näin siis kerrottu ihan Musiikkikeskuksen henkilökunnan taholta? Juttelin lauantaina talon kahvilanpitäjän kanssa ja tämä kertoi, että Musiikkikeskus on yleensä kesät kiinni. Oma valistunut arvaukseni olisi, että ilmastointi on säädetty huomattavasti vähemmälle helteelle. Ainakin Musiikkikeskuksen kanssa samoihin aikoihin rakennetuissa muissa kongressikeskuksissa (esim. Tampere-talo) ilmastointi pystyy myös viilentämään, enkä usko että kustannuksissa olisi tuolta osalta sniiduiltu, sillä talo olisi käyttökelvoton isoimmilla helteillä (ja pahimmilla pakkasilla, jos sisäilmaa ei voida myöskään lämmittää).

Jos ilmastointi tosiaan toimi täydellä teholle, tahtoisin kysyä, että oletteko ihan vakavissanne sijoittamassa ensi kesän Animeconia samaan paikkaan? Noin viisinkertaisella osallistujamäärällä ilmastointi tulee kyykkäämään ensimmäisten minuuttien aikana, ja loppuconia on karmivaa kuvitella. Asia kannattaa ehdottomasti ottaa puheeksi Musiikkikeskuksen kanssa, jotta ilmastoinnista saadaan ensi kesänä aivan kaikki irti (sekään ei tule riittämään, jos lämpötilat ovat samoissa lukemissa, mutta vältytään ainakin lämpöhalvauksilta).


Kauheasti en luentoja katsellut (koska animeen ja mangaan suoraan liittyvää ohjelmaa oli vain 4-5 luennon verran, HUOM: Tämä ei ole varsinaisesti valitus, ainoastaan preferenssi), mutta Maria Parviaisen "Cosplay pilaa elämäsi" oli erittäin viihdyttävää katseltavaa. Informaatiosisältö tuotiin esiin huumorin sävyttämänä ja opettajan ammattitaidolla. Kiitoksia! Ilmeisesti samaan aikaan pidetty Nekozombie oli kanssa melko mahtavaa settiä, ainakin sen verran ylistystä tästä kuulin.

Iltabileitä ei tullut tsekattua, sillä älytön kuumuus ja halu ihan vain jutella ajoivat porukkamme tutustumaan Kuopion keskustan kupeessa olleeseen hiekkarantaan (suosittelen!), mutta kuuleman mukaan ne olivat oikein kelvolliset. Kehitysvinkkinä ehdotankin vain, että mikäli alkoholillisia iltabileitä ei conin puolesta haluta (tai ehditä) järjestää, voisitte tehdä sopimuksen vaikka paikallisen Amarillon kanssa, että conirannekkeisille varataan pöytiä jostain päin ravintelia ja tiedottaa tästä. Näin harrastajat eivät jakaudu ympäri keskustan juottoloita ja samanhenkistä seuraa löytyy enemmän.

Monista ketjussa jo sanotuista plussista olen aivan samaa mieltä, joten viesti jäi nyt valitettavan negatiiviseksi. Tämä on väärä kuva, sillä viikonloppuna oli conissa oikein mukavaa (lämpötiloja lukuunottamatta). Kiitokset järjestäjille ja ensi kerralla nähdään!

...Kunhan vain selvitätte tuon ilmastointikuvion. :F
@anttimyyraDesuconin ex-pääjärjestäjä

Kennedy
Viestit: 5
Liittynyt: Ma Heinä 11, 2011 22:09
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Nekocon 2011 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Kennedy » Ma Heinä 11, 2011 22:51

Näin hieman kokemattomammalle conikävijälle Nekocon oli suurenmoinen tapahtuma! Ei jäänyt mitään kovin erityistä hampaankoloon, kaikki oli järjestetty loistavasti. Oli oikein mukavaa viettää kaiken työn keskellä pitkästä aikaa tällainen rento ja mukava viikonloppu, nimimerkillä "Mikä kesäloma?" :D Tykkäsin kovasti, kiitos kaikille!

Vielä paljon ruusuja ja vähän risuja.

+ Tapahtumapaikka. Aiemmin olen ollut Chibiconissa Työnkulmalla, joka on hieman ahdas ja sokkeloinen paikka mielestäni. Musiikkikeskus oli hieno, siisti ja ennen kaikkea tilava tapahtumapaikka. :) Istumapaikkojakin löytyi helposti, ei tarvinnut norkoilla portaissa (=toisten edessä) tai istua lattialla.
+ Ilmaiset vesipisteet. Tässä jos missä näkyi loistavasti kävijöiden huomiointi.
+ Monipuolinen ohjelma. Todella mielenkiintoisia luennoitsijoita, hienosti valmisteltuja ja toteutettuja esityksiä! Tässä korostuu myös Musiikkikeskus paikkana, sillä saleja oli hienosti käytössä luennoilla.
+ Myyntipöytien ja Taidekujan sijainnit. Myyntipöytiä oli sopivan helppo kiertää ja katsoa, kaikki löytyi mukavasti samasta aulasta. Taidekuja taas oli ihanasti levittäytynyt, jolloin pöytien ympärillä ei ollut ryysistä. Kiitos muuten kaikille Taidekujalaisille, olitte hurjan ystävällisiä ja mukavia! Aina tervehdittiin ja kerrottiin tuotteista ja hinnoista, ei tarvinnut kiviä kääntää löytääkseen asiota. Nimittäin "oikeiden" myyntipöytien äärellä istui välillä sellaista porukkaa, että oli vaikea saada edes tervehdykseen vastausta. o_o'
+ Hyvä ohjelmalehtinen. Selkeät aikataulut ja kartta.
+ Viuhkamyynti!
+ Infotelevisiot ja kuulutukset.
+ Iltabileet olivat jotain aivan ehdotonta. Olen kuullut huhua, että Bakaconissa olisi parhaat iltabileet, mutta on jotenkin vaikea kuvitella, että VOEMAa parempia bileitä on missään! Suuri kiitos, että tämä taasen järjestyi! Kyseisessä tapahtumassa kun on tullut pyörittyä aina conien ulkopuolellakin, ja con + VOEMA on aika loistava yhdistelmä. n_n
+ Kaikki muu, en takuulla muista nyt kaikkea. :D

Pari miinusta kuitenkin huomasin.

- Info-tv:ssä aikataulut näkyivtä kovin pienenä. Itse en oikeastaan nähynyt mitään. D: Toki ohjelmalehtisiä jaettiin ahkerasti ja itsellänikin sellainen oli, mutta mietin, että joku saattoi omansa kadottaa tai ei jostain syystä sitä saanut. Heille pieni präntti on saattanut tuottaa tuskaa. Muuten info-tv:t oli tosiaan loistojuttu!
- FFFight oli juontoineen, välisketseineen ja valoineen aivan ehdoton, mutta musiikista on pakko antaa miinusta. Se kun oli välillä niin kovalla, ettei lavallaolijoiden puhe kuulunut sen yli mikeistä huolimatta. :( En tiedä kuuluiko tämä puuroutuminen koko salissa, vai vain siinä kohtuullisen edessä (istuin rivillä 8).

Kaikenkaikkiaan homma jäi ehdottomastio positiiviselle puolelle! Kovasti jo odottelen seuraavaa kertaa. :)

SaijuTEA
Viestit: 4
Liittynyt: La Kesä 25, 2011 16:46

Re: Nekocon 2011 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja SaijuTEA » Ma Heinä 11, 2011 22:58

Pahoittelut skeptisyydestä, mutta tätä on todella vaikea uskoa. Onko näin siis kerrottu ihan Musiikkikeskuksen henkilökunnan taholta? Juttelin lauantaina talon kahvilanpitäjän kanssa ja tämä kertoi, että Musiikkikeskus on yleensä kesät kiinni. Oma valistunut arvaukseni olisi, että ilmastointi on säädetty huomattavasti vähemmälle helteelle. Ainakin Musiikkikeskuksen kanssa samoihin aikoihin rakennetuissa muissa kongressikeskuksissa (esim. Tampere-talo) ilmastointi pystyy myös viilentämään, enkä usko että kustannuksissa olisi tuolta osalta sniiduiltu, sillä talo olisi käyttökelvoton isoimmilla helteillä (ja pahimmilla pakkasilla, jos sisäilmaa ei voida myöskään lämmittää).
Tähän voisin vastata, kun asiasta jotain tiedän. Eli Musiikkikeskuksen vahtimestari kertoi meille, että ilmastointi tosiaan puhaltaa ilmaa ulkoa sisälle/kierrättää sisäilmaa. Tämän tarkemmin en asiasta tiedä, mutta Nekoconin vänkärit selvittivät tätä asiaa lauantai aamun alussa ja meille kerrottiin että ilmastointi toimii näin ja on niin päällä kuin vai voi olla.
Saleissa oli ilmeisesti viilentimet erikseen ja sen kyllä huomasi selvästi.

Viestissäsi mainittiin myös että järjestetäänkö Anime-Nekocon 2012 tosiaan Musiikkikeskuksella.
Tätäkin ollaan mietitty, mutta näillä näkymin se tosiaan aiotaan pitää samaisessa rakennuksessa. Tietenkin muutokset ovat aina tässä vaiheessa vielä mahdollisia.

Avatar
Tsubasa
Viestit: 631
Liittynyt: Pe Loka 24, 2003 19:05
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Nekocon 2011 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Tsubasa » Ti Heinä 12, 2011 00:33

SaijuTEA kirjoitti:Saleissa oli ilmeisesti viilentimet erikseen ja sen kyllä huomasi selvästi.
Pääsalissa ainakin, mutta auditoriossa ei. Ilma oli paitsi niin kuumaa myös niin ylettömän kosteaa, että ainakin ylemmillä penkkiriveillä meinasi oikeasti pyörtyä.

Avatar
Siikakala
Viestit: 50
Liittynyt: To Touko 12, 2005 00:03
Paikkakunta: Tampere

Re: Nekocon 2011 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Siikakala » Ti Heinä 12, 2011 00:35

Anikin kuva-arkistoon on lisätty lisää kuvia, löydät ne osoitteesta

http://kuvat.aniki.fi/c/85

Arkistosta puuttuvat vielä toisen kuvauspalvelukuvaajan kuvat, ja jos haluat omia kuviasi lisättävän galleriaan, pistä yksityisviestiä tulemaan, niin annan ohjeet miten se tapahtuu! :3
kuvat.aniki.fi - Ylläpitäjä

Avatar
Rime
Viestit: 19
Liittynyt: Ma Huhti 07, 2008 19:58
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: Nekocon 2011 -palauteketju

Viesti Kirjoittaja Rime » Ti Heinä 12, 2011 01:07

Kommentoin nyt uudestaan kun muistin vielä muutaman asian enkä lähde tuota edellistä muokkailemaan.
Urumi kirjoitti:
Rime kirjoitti:-/+ Ilmastointi ilmeisesti hajosi? Tosin tästä ei kai voida järjestäjiä syyttää.
Ei hajonnut, mutta Musiikkikeskuksen ilmastointi vain puhaltaa ilmaa ulkoa sisälle, ei viilennä sitä. Ilmastointi oli päällä koko conin ajan ja käsittääkseni myös la-su välisenä yönä. Ulkona oli kuitenkin niin kuuma, että eihän se tila sillä hirveämmin viilennyt. Saleissa oli viilennykset ja sen huomasi.
Kiitos tiedosta! Kuulin nimittäin conissa kavereilta ja vähän muiltakin että se olisi hajonnut ja ei sitä kyllä ollut vaikea uskoakaan, niin kuuma oli varsinkin ylemmissä kerroksissa. Komppaan kyllä ehdottomasti Parsaa siinä että asia on syytä ottaa puheeksi jos Animeconia ollaan tuolla järjestämässä, ja ihan muutenkin.
Nuorisonohjaajat kirjoitti:Tietenkin kaikkien kannalta olisi parhainta että palaute tulisi heti, esim. huomatut epäkohdat ilmoitettaisiin jollekulle vastaavalle tai jopa meille, jolloin pystyisimme asioihin heti puuttumaan, mikäli puututtavaa on. Tämä varmasti olisi järkevintä kaikkien kannalta. Toivomme myös välttämään yleistämistä, koska jos esim. yksi työntekijä tekee virheen, oli se meidän työläinen tai muu vapaaehtoinen, koska se leimaa koko porukan. Kannamme vastuun kyllä omiemme tekemisistä. Tietenkin on ikävä tosi asia että ei ole olemassa kaikin puolin täydellisesti onnistunutta tapahtumaa, jossa ei parannettavaa löytyisi.
Kuten sanoin, tuo miinuskohtani kuulosti varmaan turhalta vihapuheelta ja olen pahoillani siinä, mutta pidetään mielessä että kyseessä oli minun henkilökohtainen (viiden tunnin narikoinnin kokemuksen osalta ja muiden vänkäreiden puheita kuuntelemalla) mielipiteeni eikä tosiaankaan koske kaikkia taikka koko aikaa. Olisin sanonut asiasta jo conissa, mutta koska aikatauluni meni tyyliin narikointia (koko ajan asiakkaita koska sunnuntaina porukka alkoi lähteä aikaisemminkin) --> juokse ohjelmaan --> juokse ohjelmasta junaan, en ehtinyt eikä tullut siinä loppukiireessä enää mieleenkään.
Ja sen haluan vielä sanoa että tosiaan kuului vähän muiltakin vänkäreiltä ym. ihmisiltä samanlaisia kokemuksia ko. ihmisistä, ja näissä tapauksissa ymmärrettävästi se negatiivinen palaute vähän ylikirjoittaa sitä positiivista ja painaa jotenkin enemmän meidän mielissämme (tai ainakin tosiaan minun). Osa kaupunkilaisista teki oikein hyvääkin työtä, ja kiitos sen työtaakan jakamisesta!


Ja sitten oli pari lisää kohtaa vielä:

- Kuten Kennedy sanoi, FFFightin äänitasapaino oli vähän hassu välillä? Itse olin aika edessä, ja välillä oli vaikea kuulla. Tosin tästä on vähän hankala syyttää järjestäjiä koska tiedän ettei heillä ollut kunnon tilaisuutta testata mikkejä ja musiikkia yhdessä saatika yleisön/palautteenantajien kanssa, eikä sinne bäkkärille rehellisesti kuule mitään.
- Samasta aiheesta, omassa fightissani en kuullut yhtään mitään siitä mitä vastustaja sanoi mikkiin, siis kun olin itse lavalla, joten koko homma näytti varmaan vähän laamalta katsomoon kun kukaan ei kuullut eikä tiennyt oikein mistään mitään kun juontajillakin oli kaikilla headsetit ja heiltä ei voinut kysyä mitään tarkistusta (tästä kyllä puhuttiinkin jo, vinkkinä kaikille: aina mikitön avustaja joka on perillä asioista!)
+ Kuulutukset oli muuten miellyttäviä ja erittäin selkeitä, paljon positiivisempia kuin esim. Desuconissa jossa niistä ei meinannut saada mitään selvää (tosin tähän kai vaikutti Sibeliustalon sen ison hallin, no, suuruus ja yleinen kaikuminen).

Ehkä siinä olisi vihdoin kaikki mitä minulla on sanottavana.
Luodinkestävää sydäntä ei oo vielä keksitykään.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Conit ja festarit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 28 vierailijaa