DesuTalks 2011 - Jälkipyykki

Keskustelu tulevista ja menneistä coneista, festareista ja muista valtakunnallisista animeharrastajien yleisötapahtumista.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Parsa
Viestit: 29
Liittynyt: Ma Elo 21, 2006 13:24
Paikkakunta: Espoo

DesuTalks 2011 - Jälkipyykki

Viesti Kirjoittaja Parsa » Su Tammi 23, 2011 13:03

DesuTalks on nyt saatu kunnialla taakse ja viimeisetkin ennättäneet kotiin iltahulinoiden jatkoiltaan.

Kiitokset kaikille osallistuneille! Oli mukava huomata, että hämärästä ideastamme kiinnostuivat vähän muutkin kuin vain Talksin järjestäjät. :)

Kyselimme tätä jo eilen Gaalan alussa ja suunnilleen kaikilta jatkoillakin, mutta kysytään uusiksi: Mitäs tykkäsitte? Onko syytä järkätä uusiksi vai saiko olla vihoviimeinen kerta?

Risuja ja ruusuja kannattaa antaa aivan kaikilta alueilta. Entä miten toimi ohjelmien lyhyempi kesto, 15-30 minuuttia? Myös ohjelmanumeroista olisi mukava kuulla mielipiteitä.

Antaa siis tulla! Palautetta voi antaa myös Facebookissa ja IRC-Galleriassa.
@anttimyyraDesuconin ex-pääjärjestäjä

Avatar
pertza
Viestit: 12
Liittynyt: Ti Helmi 14, 2006 19:24
Paikkakunta: Tampere

Re: DesuTalks 2011 - Jälkipyykki

Viesti Kirjoittaja pertza » Su Tammi 23, 2011 13:22

Ruusut: Ohjelma oli juuri sitä, mitä lähdettiin hakemaan. Ensi kerralla vain rimaa entistä korkeammalle ohjelmien suhteen ;)

Risut: Näitä valitettavasti löytyy.
1. Gloriassa ilmastointi puhalsi turhan kovaa ja vaikka päällä olikin villapusero, jonka alla oli T-paita, meinasi silti tulla kylmä. En tiedä tuntuiko tämä ollenkaan pikkutakkiväelle.

2. Ensi kerralla avoimesti äänestettävissä olevien kategorioiden äänestysjärjestelmää voisi yrittää vielä miettiä ja mahdollisesti muuttaa, sillä anikin forumeilla äänestämisessä on mielestäni turhan suuret mahdollisuudet vääristää/väärentää tuloksia (tämähän ei ilmeisesti vaadi kuin x kappaleen uusia käyttäjätunnuksia luomista ja avot - MunOmaConi(tm) voittaa)

3. Se on hienoa, että Kontion Pyry olit jaksanut tehdä humanistista yliopistotiedettä Pom Pokon kanssa, mutta, koska kuitenkin myös jatkossa esiinnyt lavalla, olisi syytä harjoitella hieman esiintymistä. Pöydässä hieman keskusteltiin, että oltaisiin voitu tehdä vastaavaa tiedettä ja tutkia kuinka monta "Öööh..." ja "Tota" -täytettä siihen n.20 minuuttiin saatiin mahtumaan (eli harjoitus tekee mestarin)

Näistäkin huolimatta toivon ehdottomasti konseptille jatkoa erityisesti siitä syystä, että tämä kiinnosti selkeästi meitä vanhempia con-kävijöitä.

Avatar
CthulhuBard
Viestit: 41
Liittynyt: La Elo 02, 2008 10:00
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Re: DesuTalks 2011 - Jälkipyykki

Viesti Kirjoittaja CthulhuBard » Su Tammi 23, 2011 13:30

Siirrämpäs tuo DesuTalks jälkipyykin tänne eli saman viestin voi poistaa tuosta toisesta DesuTalks ketjusta.

DesuTalks takana!
Kiitos Desuconin väelle ja vierailijoille jotka kaikki veti hyvät setit lavalla. Yläkerran parvelta oli todella leppoisaa seurata luentoja ja tunnelma oli muutenkin todella pirteä ja hyvällä huumorilla täytetty.

Mahtavaahan se olisi jos DesuTalks olisi vaikka kahdesti vuodessa sillä näitä luentoja kuuntelisi useamminkin ja mukava olla samanhenkisessä porukassa muutenkin. Yllätyin myös positiivisesti siitä että suurinosa väestä oli vanhempaa anime/manga väkeä, tosin tyhjiä paikkoja oli liikaa etenkin yläkerrassa mutta älkää antako sen haitata DesuTalksin jatkoa! Gloria oli muutenkin aivan täydellinen paikka tälle tapahtumalle, eli jatkossakin toivottavasti ollaan Gloriassa.
KABLAM! Rai Luolapoika DVD:lle ja suomeen!

haplo
Viestit: 410
Liittynyt: Ti Helmi 20, 2007 16:47
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Re: DesuTalks 2011 - Jälkipyykki

Viesti Kirjoittaja haplo » Su Tammi 23, 2011 21:33

Parsa kirjoitti: Onko syytä järkätä uusiksi vai saiko olla vihoviimeinen kerta?
Ehdottomasti uusiksi, kun kerran tapahtuma saa näkyvyyttä Ylellä asti. Jos vain järjestäjiä tapahtumalle löytyy, niin tästä näyttäisi olevan hyvä jatkaa.

Avatar
Vivilan
Viestit: 157
Liittynyt: Ti Joulu 09, 2008 19:40
Paikkakunta: Helsinki

Re: DesuTalks 2011 - Jälkipyykki

Viesti Kirjoittaja Vivilan » Ma Tammi 24, 2011 19:32

Pistän nopeasti tänne jonkinsortin palautetta, ettei jää kokonaan tekemättä kuten viime vuoden conipalautteille kävi.

Plussat ensiksi (ja muutamia sivuhuomautuksia):
- Tiivis paketti asiaa. Välillä vähän liiankin tiivis, koska esim. 2000-luvun animesta olisi kuullut mielellään lisää.

- Hyvät puhujat. Erityinen hatunnosto ja kumarrus mykkäfilmien Mikki Hiirille, ne jos mitkä olivat jotain täysin odottamatonta. :'D

- Gloria oli oiva valinta paikaksi. Helppo päästä ainakin näin helsinkiläisen näkökulmasta. Ilmainen narikka myös mukava asia.

- Ohjelmanumeroiden jälkeinen kysymys/kommenttiaika. Vaikka normaaleissakin coniohjelmissa tämä aika on otettu huomioon, ei siellä samalla tavalla tule kuultua ihan peruspalautteita (johtuukohan tämä osittain ohjelmien pituudestakin, jolloin suurin osa kuuntelijoista saattaa miettiä vain ulkoilmaan pääsyä sen 45minuutin jälkeen? Mene ja tiedä). Tämä antoi myös ohjelmanpitäjälle mahdollisuuden selittää ajatuksensa uudestaan, mikäli tarpeen tuli (tämä on ehkä conikäviöiden asiota, mutta hyvä kun painotettiin myös kommenttien olevan tervetulleita).

- Jatkot. Oli mahtavaa vaihtaa sana jos toinenkin sellaisten ihmisten kanssa, joihin ei ehkä suuremmassa conissa edes uskaltaisi ottaa mitään kontaktia.


Miinuksia (ne vähäiset):
- Glorialle voisi tosiaan vihjaista siitä ilmastoinnista seuraavalla kerralla. Sitä ei onneksi koko ajan huomannut, mutta ainakin siitä salin keskellä oli välillä ihan mukavat puhurit.
- Taidan vain olla auttamaton yöeläin, sillä klo 10 alkava ohjelma tuntuu hitusen aikaiselta (noihin aikoihinhan kaiketi normaalistikin ohjelma alkaa, mutta varsinkin talvella noihin aikoihin lauantaina täällä ollaan vielä varsin hitaalla.)
- Onko Glorian lavalla mahdollista pistää valot niin, että sekä luennoitsija että diaesityksen diat näkyisivät? Oli hyvä että valkokankaan näkyvyys meni etusijalle, vaikkakin olisi ollut ihan jeba nähdä joskus se puhujakin.

Kaikenkaikkiaan tapahtuma, josta jäi hyvä fiilis. Mikäli intoa vain on, niin järjestäkää ehdottomasti uudestaan. Asiaohjelmaa ei voi olla liikaa.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Conit ja festarit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 44 vierailijaa