Tracon V - palauteketju

Keskustelu tulevista ja menneistä coneista, festareista ja muista valtakunnallisista animeharrastajien yleisötapahtumista.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
fyggi
Viestit: 3
Liittynyt: Ma Heinä 05, 2010 00:06

Re: Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja fyggi » Ma Heinä 05, 2010 00:59

Tuli myös käytyä Tamperetalolla conissa joten..

- Osa ihmisistä olisi voinut valita jonkun muun paikan kerääntyä juttelemaan kuin myyntipöytien väliin.Oli vaikea päästä mihinkään ilman että olisi jotakuta tönäissyt vahingossa.Päti myös rappuissa kulkeviin laumoihin.

-Se aikataulu oli hieman sekava

-Cosplaykisan järjestelyt ja naispuolinen juontaja.Hiukan enemmän ajatusta kysymyksiin ja luontevampaa esiintymistä.oli hiukan väkinäinen ja osittain ärsyttävä juonto
Kisaajille olisi myös voinut pitää pienen tutoriaalin ennen kisaa sillä jo monet kisaajista eivät tienneet minne mennä ja pitääkö suolle naiselle jutella,tyttö juontaja olisi pitänyt asettaa lavalle siihen mistä kisaajat menivät katsomaan niin ettei kisaajien olisi tarvinnut kävellä edestakaisin.

-Anime myyntipöydän hiukan tökerö myyjä

-parkkipaikat oli hiukan hukassa,olivat ilmeisesti ennen tamperetalolle kääntymistä?

+vesipisteet

+ystävälliset ja hymyilevät conijärjestäjät ja toimihenkilöt

+kiintoisat paneelit
I envy plants
They know which way the sun is
They know which way to grow

Laggy
Viestit: 12
Liittynyt: Ke Kesä 10, 2009 12:05
Paikkakunta: Espoo

Re: Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja Laggy » Ma Heinä 05, 2010 07:19

Coni ohi, itse viihdyin oikein mukavasti. Vietin molemmat päivät pitkälti kokonaan kiertävänä kuvaajana rytmipelipisteiden vahtivuorojeni ulkopuolella. Tiloista täytyy kyllä sanoa että Tampere-talo oli aivan loistava paikka, oli tosi hienoa päästä kulkemaan vähän väliä sekä ulko- että sisätiloissa varsinkin näin hienolla kelillä.

Omia kuvia saatavilla täältä. Saa käyttää ihan vapaasti, tietty kuvaajahuomiot yms ovat mukavia muttei pakollisia~

EDIT: Otin myös jonkin verran kuvia puistojumpan letkajenkasta, lisäilen myöhemmin tänään niitä kun saan käsiteltyä kunhan töiltä ehdin.
Viimeksi muokannut Laggy, Ma Heinä 05, 2010 11:13. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Juha "Laggy" Isaksson
Rytmipelit
juha.isaksson[at]gmail.com

Avatar
Rimppu
Viestit: 432
Liittynyt: Ke Tammi 07, 2004 22:12
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja Rimppu » Ma Heinä 05, 2010 10:13

fyggi kirjoitti:-Cosplaykisan järjestelyt ja naispuolinen juontaja.Hiukan enemmän ajatusta kysymyksiin ja luontevampaa esiintymistä.oli hiukan väkinäinen ja osittain ärsyttävä juonto
Kiitän palautteesta ja myönnän, että lauantain juonto meni erinäisistä ei-conillisista asioista johtuen vähän (ja vähän enemmänkin) penkin alle. Aivoni olivat jossain ihan muualla, ja huomasin itsekin tuskallisen hyvin oman kankeuteni. (Ja kenkäni murhasivat jalkani, mutta "itsepähän itseni siihen pukuun laitoin".)

Tästä saan kuitenkin aasinsillan kehittävään kritiikkiini: jos cosplay-kisoissa tahdotaan haastatella kisaajia, pitäisi se tehdä selväksi jo ilmoittautumisvaiheessa. Haastattelu ei enää ole absoluuttinen itsestäänselvyys, ja vaikka olisikin, kannattaa siitä silti mainita.

Ilmoittatumiskaavakkeeseen "kysymystoiveita"-kohta, jota täyttämättä ei saa ilmoittautumistaan läpi (koska "emmätiiä, keksi sä" ei ole oikea vastaus). On nimittäin sekä juontajan että kisaajan kannalta äärimmäisen noloa, jos samaa kysymystä toistaa tuhat kertaa, tai jos kisaaja ei yhtäkkiä osaakaan vastata esitettyyn kysymykseen. Tuollaisella pienellä ennakoinnilla koko show saataisi paljon soljuvammaksi ja noloilta "noniin, hienoa, kiitoksia vaan!" -jankutuksilta vältyttäisi.

On nääs oikeasti aika hankalaa keksiä 40 erilaista syvällistä kysymystä pukujen tekemisestä täysin lonkalta, eikä kukaan halua kuulla samaa "Miten valmistit pukusi?" -kysymystä 40 kertaa.

Sekin, että juontajat saisivat tiedot ilmoittautuneista jo paria viikkoa ennen h-hetkeä olisi elintärkeää. Puolen vuorokauden valmistautuminen ei todellakaan riitä hyvän shown vetämiseen. Tästä voisin vetää rinnastuksen Desuconiin, jonka cosplay-vastaava toimitti osallistujalistat (kysymystoiveineen) melkein kolme viikkoa ennen itse kisaa/esitystä, ja piti sitten vain ajan tasalla peruutuksista tai muista muutoksista. Tällöin oli hyvää aikaa kehitellä käsikirjoitusta, ja lopullisesta juonnosta tuli (ainakin palautteen perusteella) hyvä, viihdyttävä ja ilmeisesti myös asiapitoinen (tai ainakin eheä).

Ja noin yleisesti ottaenkin conit voisivat kommunikoida keskenään cosplay-kisojen järjestelyistä. On jotenkin rassaavaa nähdä, että pyörää yritetään keksiä uudestaan (ja kisajärjestelyjen taso heittelee tapahtumien välillä) sen sijaan, että otettaisi opiksi omista ja muiden onnistuneista ratkaisuista ja rakennettaisi niiden pohjalta aina vain parempia kisoja. Lavaan tutustuminen, tuomarointi ja muut itsestäänselvyydet pitää aikatauluttaa niin, että niille kullekin riittää aikaa, eikä yksikään kisaaja voi enää backstagella vuoroaan odottaessaan miettiä, että "mitäs tuolla pitikään tehdä". Jos se onnistuu yhdessä conissa, miksei se onnistuisi muissakin.
Varsinaiset kisaajat voivat varmaan paremmin kommentoida sitä, toimiko tämä tällä kertaa vai ei. Näin sivustakatsojan ominaisuudessa touhu vain näytti vähän kaoottiselta.

Ajankäyttö ja kommunikaatio. Do it better.

Sunnuntain juontelut menivät onneksi aavistuksen paremmin, joskin ehkä vähän hysteerisissä tunnelmissa. Kiitokset kaikille niille, jotka esityksen jälkeen halusivat tulla silittelemään viiksiäni tai muuten vain juttelemaan. Ilahdutti ja hämmensi kovasti.

Yst. terv.
Viiksimies aka. Willaim S. aka. Rimppu, joka ei mitenkään jaksaisi tänään mennä töihin

Avatar
Nani
Viestit: 73
Liittynyt: Ma Elo 13, 2007 17:09
Paikkakunta: Tampere

Re: Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja Nani » Ma Heinä 05, 2010 12:37

Kaikki Traconit läpikäyneenä jäi vähän kaihoisa fiilis talvea ja TTY:tä kohtaan. Jos putkessakaan ei saa enää pysähtyä niin onko Tracon enää Tracon? Tuntui, että jotain olennaista jäi puuttumaan. Ehkä se oli sitten se talvi ja TTY. Itkuitkuitku, mutta kaipa se on hyväksyttävä kun con kasvaa. Tällä kerralla en ollut enää villi ja vapaa conkävijä vaan hyppelehdin erään ohjelman, Tracon Quest-seikkailun, NPC-hahmona. Saimme ihan kiitettävästi seikkailijoita (20-30) ja koimme valtaisaa egobuustia kun onnistuimme Kikuconia paremmin. Sori!

(Kaikki jotka eivät tienneet mikä tämä seikkailujuttu oli niin tässä lyhyt selitys; Tracon Quest pyöri koko viikonlopun ja se oli ninja-NPC:mme sanoin "Mahtava ja upea interaktiivinen seikkailupeli elävillä NPC-hahmoilla." Kuka vaan olisi voinut tulla pelaamaan missä vaiheessa tahansa niin pitkälle kuin vaan halusi ja ehti. Ja ps. siitä ei ollut mainintaa ohjelmalehtisessä vaan kaikki info tuli NPC-hahmoilta ja erityten Seikkailijoille-ilmoitustaululta joka oli hetimelkein pääovien edessä.)

+ no, se oli Tracon
+ seikkailu ja NPC:ily
+ FFFight
+ vettä~
+ se, että ihmiset tulivat seikkailuun mukaan ja innostuivat (kiitos erityten niille about 12 ihmiselle jotka läpäisivät sen!! <3)
+ Arun oli siisti ja ennustaja oli söpö x3
+ pikku ninja oli REBEL ja soitti vuvuzelaa

- FFFightin äänet ei paikotellen pelannut ja tuntui että taistelut olivat paljon pitempiä ja alkoivat jopa jo vähän kyllästyttää
- Musta tuntuu että mua luultiin Marisa-cossaajaks. Olisin ollu tosi_fail_marisa.
- ei ollu talvi ja TTY :<
- kuulemma ihmiset jaksaa vieläkin harrastaa kuivanaintia ja vieläpä ulkona ihan autotien vieressä. C'mooooon.....
- "Onnea seikkailuun!" ei sopinut tälläkertaa NPC-hahmolleni x3
- herttuatar tuli sairaaksi ja täten oikeastaan kukaan seikkailijoista ei päässyt hänen luokseen ja loppunäytös "Maagin teloitus" jäi esittämättä

Kuulette meistä vielä uuden seikkailun tiimoilta... Joskus, tulevaisuudessa. Kiitos kaikille 10 NPC-hahmolle jotka tekivät töitä seikkailun onnistumiseksi <3

Nani a.k.a Noita Lyra kiittää ja kuittaa!
Onnea seikkailuun!

Avatar
Xion
Viestit: 55
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 20:00

Re: Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja Xion » Ma Heinä 05, 2010 14:28

Näin lyhyesti ja ytimekkäästi:
+Se eeppisyys ansaitsee plussansa: Visual Gayn:n Final Fantasy Fighting
+muut yleiset ohjelmat, kuten cosplay-kisat sekä cosplay-deitti
+IMPROLAULAJAT. Kyllä. Näin juuri.
+AMV - idols. Jos jumala suo, niin tulemme näkemään lisääkin tällaista (, vaikkei Kyuu sitä toivokaan).
+Vesipisteet, hyvä että niitä löytyi.
+Conin paikka / conivänkärit / conittajat
-/+ miksi ihmeessä FFFightin piti olla ihan ensimmäisenä ohjelmalistassa? Vei sen odottamisen jännityksen, mutta okei, ei tarvinnut odottaa tarinan loppua. Silti melkoisen hämmentävää, sanoisin, kun monet muutkin suositut ohjelmat olivat aivan aamusta. Monet omaksi lisäkseni ihmettelivät tätä.
-mitäpä sille kuumuudelle voi... ainoa varsinainen miinukseni omien mokieni lisäksi.

DxJ
Viestit: 8
Liittynyt: Pe Kesä 19, 2009 10:42

Re: Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja DxJ » Ma Heinä 05, 2010 14:34

anomymice kirjoitti:Satunnaisina kävijöinä voin ystäväni anonyymin kanssa kommentoida, että hinta oli hieman korkea pikaiselle kävijälle. Olimme paikalla noin tunnin, jonka aikana kävimme katsastamassa myyntipöydät ja karaokealueen ovelta katsottuna. Asut olivat mahtavia, myynnissä oli ihan kiitettävä määrä tavaraa, vaikka lisääkin aina kaipaisi! :lol: Missä kissan/pupunkorvatyöpaja? Propseja järjestäjille myös hyvästä pelivalikoimasta, taiko-peli varsinkin vaikutti mahtavalta perus DDR:n yms rinnalla. Livemusiikki olisi myös mielenkiintoinen lisä; onkohan olemassa jotain anime/jpop/jrock/kpop/pelimusiikki -coverbändiä?

Haluamme lähettää erityisesti Brown Eyed Girlsiä cossanneille tytöille propseja.. Harvoin näkee toisia kpopin harrastajia, vielä harvemmin tanssijoita! Jatkakaa samaan malliin, ensi vuonna SNSD tai T-ARA? :mrgreen:

ニダ ━━━━━━<`∀´>━━━━━━ !!
Spoiler:
Bo beep bo beep bo beep bo beep bo beep bo beep bo beep bo! T-Aran bo beep -cosplay pelastaisi kharrastajien conit.
⊂( ゚ ヮ゚)⊃
Jrockia coveraa aika monta eg. Se Finnboyz siellä Desussa, k-poppia paljon vähemmän, ainakin julkisesti :D. Itse olen iloinen että sain sujautettua karaokeen K-biisejä, että myös muilla k-harrastajilla (eg tässä tapauksessa Blue Eyed Girlseillä :D) olisi kivaa vaihtelua. Tuli pyyntöjä, että ANIMEkaraokeen saataisiin lisää ei-animeen liittyviä Jrockia sekä Kpoppia (näitä löytyi läjälläpäin desusta, tosin tilat oli siellä huonompia), asia varmaan korjantuu sitten seuraavassa Traconissa, jos jaksetaan vinetä tarpeeksi.

Lippujen hinnat olivat minun mielestäni tosi sopivia, mutta toisaalta lattiamajoituksen hinta varmaan ällistytti monta conikävijää :D.

Bo peep-esitys olisi myös taivaallista :D

JareJare
Viestit: 67
Liittynyt: Ke Maalis 23, 2005 22:57

Re: Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja JareJare » Ma Heinä 05, 2010 14:40

Rimppu kirjoitti:
Ilmoittatumiskaavakkeeseen "kysymystoiveita"-kohta, jota täyttämättä ei saa ilmoittautumistaan läpi (koska "emmätiiä, keksi sä" ei ole oikea vastaus). On nimittäin sekä juontajan että kisaajan kannalta äärimmäisen noloa, jos samaa kysymystä toistaa tuhat kertaa, tai jos kisaaja ei yhtäkkiä osaakaan vastata esitettyyn kysymykseen. Tuollaisella pienellä ennakoinnilla koko show saataisi paljon soljuvammaksi ja noloilta "noniin, hienoa, kiitoksia vaan!" -jankutuksilta vältyttäisi.

On nääs oikeasti aika hankalaa keksiä 40 erilaista syvällistä kysymystä pukujen tekemisestä täysin lonkalta, eikä kukaan halua kuulla samaa "Miten valmistit pukusi?" -kysymystä 40 kertaa.

Sekin, että juontajat saisivat tiedot ilmoittautuneista jo paria viikkoa ennen h-hetkeä olisi elintärkeää. Puolen vuorokauden valmistautuminen ei todellakaan riitä hyvän shown vetämiseen. Tästä voisin vetää rinnastuksen Desuconiin, jonka cosplay-vastaava toimitti osallistujalistat (kysymystoiveineen) melkein kolme viikkoa ennen itse kisaa/esitystä, ja piti sitten vain ajan tasalla peruutuksista tai muista muutoksista. Tällöin oli hyvää aikaa kehitellä käsikirjoitusta, ja lopullisesta juonnosta tuli (ainakin palautteen perusteella) hyvä, viihdyttävä ja ilmeisesti myös asiapitoinen (tai ainakin eheä).

Ja noin yleisesti ottaenkin conit voisivat kommunikoida keskenään cosplay-kisojen järjestelyistä. On jotenkin rassaavaa nähdä, että pyörää yritetään keksiä uudestaan (ja kisajärjestelyjen taso heittelee tapahtumien välillä) sen sijaan, että otettaisi opiksi omista ja muiden onnistuneista ratkaisuista ja rakennettaisi niiden pohjalta aina vain parempia kisoja. Lavaan tutustuminen, tuomarointi ja muut itsestäänselvyydet pitää aikatauluttaa niin, että niille kullekin riittää aikaa, eikä yksikään kisaaja voi enää backstagella vuoroaan odottaessaan miettiä, että "mitäs tuolla pitikään tehdä". Jos se onnistuu yhdessä conissa, miksei se onnistuisi muissakin.
Varsinaiset kisaajat voivat varmaan paremmin kommentoida sitä, toimiko tämä tällä kertaa vai ei. Näin sivustakatsojan ominaisuudessa touhu vain näytti vähän kaoottiselta.
Itse en edes tiennyt että kysymystoiveita olisi saanut lähettää. Ajattelin henk.koht kysyä rimpulta mitä hän meinaa kysellä mutta lavan takana oli niin hektistä etten neitiä saanut kertaakaan edes nykäistyä hihasta : (

Kisa tosiaan oli jotenkin väkinäinen ja petyin koko touhuun hieman, enkä itsekään keksinyt mitään viisasta sanottavaa vaikka improvisaatio yleensä jotenkin luonnistuukin. Puvun tekemiseen liittyvät kysymykset nyt vaan ei ole niitä mielenkiintoisimpia. Desuconin tyyliset" onpas sulla hassut korvat " saa paljon hauskemman shown aikaan kuin "onko tuo silkkiä" "joo".
Tämä siis ei missään nimessä ole juontajan vika vaan pikemminkin järjestäjien. Sivuilta sai käsityksen että puvuista täytyy kertoa jonkinlainen tiivistelmä ja juontaja järjestelmällisesti kysyisi tekovaiheista tjs. Ja sellainen tuskin ketään näin rehellisesti sanottuna kiinnostaa. Jos huumoripitoinen show on sitä mitä halutaan niin sitten myös kysymykset saavat olla sen mukaisia.

Lisäksi on äärimmäisen raivostuttavaa nähdä miten Desuconin ja Nekoconin tapaiset tapahtumat kehittävät jatkuvasti kilpailujaan parempaan suuntaan. mutta traconit ja animeconit rypevät edelleenkin samoissa ongelmissa jotka on toisaalla jo ajat sitten korjattu. Onko havaittavissa jotain jääräpäisyyttä kun ei suostuta "matkimaan" niitä jotka homman hallitsevat?

Itse coni oli oikein mukava tosin syynä oli lähinnä tampere-talo. Ensimmäinen tracon jonka ohjelmaan ja järjestelyyn olin suorastaan pettynyt. Ehkä standardit ovat nousseet viime vuosien conien jälkeen mutta jäi jotenkin melko amatöörimainen käsitys tapahtumasta. Avaan ehkä myöhemmin kun ehdin lisää kirjoitella.
Viimeksi muokannut JareJare, Ma Heinä 05, 2010 18:13. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
tt
Manga Café
Viestit: 67
Liittynyt: Ke Maalis 18, 2009 19:57
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja tt » Ma Heinä 05, 2010 14:50

Ensimmäistä kertaa ehdin käydä paneleissa ja luennolla, ja muutenkin seikkailla muuallakin kuin myyntisalissa.
Joten ehkä tässä kehtaisi vähän laittaa palautetta.

Pienet plussa ja miinukset.
+ Paikka
+ Meidän asiakkaat :D
+ Ei ollut suuria ryntäyksiä, mutta asiakas virta oli kokoajan tasainen
+ Vesipisteiden määrä, vaikka jäät olisi ollut hyvä lisä.
+ Zombie luento oli ihan piristävä, turhankin tuttu aihe, mutta kiva pinta raapaisu aiheesta, vaikka luennoitsia koitti liikaa kategoroida tyyppeejä kun lähes kaikki tekiät koittavat tuoda jotakin uutta ja käyttää paljon vanhaa, enemmänkin mindmap/sukupuu ideana olisi toiminut paremmin
+ Järkkäri, etenkin myyntipöytien aluella olleet
+ Coni fiilistä ilmassa.

- n. 1/4 egmontille "Kitchen Princess" tehdyistä leivoksista ei haettu :(
- Panelit, kävin kahdessa, "rpg design" ja "railroading to sandboxes", kummatkin olivat tylsähköjä ja jäivät kaipaamaan sisältöä. Olen muutamilla CPP (eve online) luennoilla käynnyt ja heillä on ollut todella avoin politiikka kertoa omia tarinoita sekä ylä että alamäen juttuja. Ja kummassakin näissä paneleissä juontajat eivät oikein kysellyt/vienyt asioita kunnolla mihinkään suuntaan, tuntui että kysymykset olivat vähän ympäripyöreitä ja eivätkä tuonneet mitään erikoista sisältöä keskusteluun. Ja Railroading to sandboxes oli hieman ärsyttävä kun juontaja todellakin koitti kokoajan viedä keskustelua että "railroad" pelit ovat vanhan aikaisia ja huonoja vaihtoehto ja "sandbox" ovat ainoa oikea vaihtoehto pelaamiselle.
- Myyntipaikkojen sulkemiseen liittyvät asiat (meille ilmoitettiin aluksi vain että 18:00 loppuu tapahtuma ja paikka pitää samantien olla tyhjänä).
- Myyntipaikkojen sähkönhinta (noh ei liity traconin mutta tamperetalon hinnastoihin)
- Green huonen sijainti, saisi olla oikeasti myyntisalejan vieressä, jos vain on mahdollista. Yleensä edes coneissa ei ole kunnon greenroomeja joten siitä plussa että edes oli :)

Friado
Viestit: 18
Liittynyt: Ma Kesä 28, 2010 15:32
Paikkakunta: Espoo

Re: Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja Friado » Ma Heinä 05, 2010 16:24

.
Viimeksi muokannut Friado, To Huhti 25, 2019 22:21. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
miae
Viestit: 28
Liittynyt: Ma Huhti 19, 2010 14:16

Re: Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja miae » Ma Heinä 05, 2010 17:07

Voi olla osittain sen syytä että vietin conin vastoin odotuksia paljon pienemmässä seurueessa kuin olin olettanut, että Tracon jäi kirkkaasti jälkeen Desuconista, ainakin minulle. Aivan yksin ei tarvinnut olla, mutta itsepäinen kaveri tuli paikalle puolikipeänä ja oli sitten vähän voipunut koko lauantain. Osittain siksikin kävin vain lyhyesti hetaliamiitissä enkä ottanut osaa juuri mihinkään. Ehkä sitten joskus toiste.

Tracon plussat:
-vesipisteet. minun tarpeisiin niitä oli varsin riittävästi ja silloin kun itse kävin vettä, se oli mukavan viileääkin
-ilmainen narikka. oikeasti, rakastan conien järjestäjiä kun narikat on ilmaisia
-Tamperetalo oli tilava eikä ahdistavia ihmismassoja syntynyt
-sorsapuisto oli ihana ja tilava ja kaunis ja siellä oli lintuja
-myyntisalissa oli aika mukavasti tarjontaa, vaikken itse sitten ostanutkaan kuin pockyja
-ohjelmatarjonta, etenkin FFfight ja cosplaydeitti (Ouranshow oli ihana :3 )

Tracon miinukset:
-järkyttävän kuuma ilma, etenkin cossi päällä. tämä ei tietenkään ollut kenenkään syytä ja minulla on huomattavan huono sietokyky lämpimiä säitä kohtaan
-Tamperetalo. jotenkin se käytävämäinen muoto ei iskenyt, taidan olla enemmän hallien ystävä. Sibeliustalo ainakin päihitti tämän mukavuudessa.
-mielenkiintoisten ohjelmien päällekkäisyys
-seuran puute, tosin tämä oli huonoa tuuria ja sitä, että olen kovin epäsosiaalinen ja ujo tuntemattomien ihmisten suhteen (tämän ehkä huomasivatkin ne jotka edes vähän puhuivat minulle)

Se traconquest näytti mielenkiintoiselta, mutten yksin uskaltanut mennä tutkimaan asiaa :'--D bleh
Olin siis yksi niistä hetaliasuomista. Se, jolla oli pieni lippu.

Avatar
Sivis
Happiness officer
Viestit: 409
Liittynyt: Su Tammi 19, 2003 20:10
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja Sivis » Ma Heinä 05, 2010 17:36

Arirmind kirjoitti:Lauantain AMV videot olivat ihan parhaita! Harmi että ylikriittinen tuomaristo sohi liian innokkaasti EI-sydämillä :cry:

Olisko mahdollista tarkistaa näitä videoita vielä jossain, jos (ja kun..) jäi jotain näkemättä?
Listasin ne mitä muistin tänne.
"Äiti! Äiti! Tytöt boottaa mechaa!"

Avatar
Kioko_
Viestit: 924
Liittynyt: Pe Maalis 10, 2006 10:13
Paikkakunta: Vantaa

Re: Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja Kioko_ » Ma Heinä 05, 2010 18:39

Onko tulossa jotain erillistä ketjua kuvalinkeille? Anyway, tein omista kuvistani pienen videon youtubeen:

Tracon V video

Olin vähän laiskanpuoleinen ottamaan kuvia niin videokin on suht lyhyt. Mutta mutta, jos näet itsesi ja haluat kuvan niin pistäpä yksäriä!

Gyrael
Viestit: 14
Liittynyt: Su Loka 11, 2009 11:05
Paikkakunta: Kuopio~~

Re: Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja Gyrael » Ma Heinä 05, 2010 18:52

Tracon oli vallan viihdyttävä ja mukava vaikken käynytkään paneeleissa. Käytyä tuli kuitenkin yksilö Cosplaykilpailu ja ff-fight kattomassa ja viihdyttäviä olivat.

+ Vesipaikat, tosin olisihan ne jäät siellä olleet vielä mainioita mutta ei se niin lämmennyttä ollut etteikö sitä olisi voinut janoon juoda. Ja näillä vesipisteillä säästettiin kaupassa ramppaaminen juomien perässä, ellei sitten halunnut jotain tiettyä.
+ Tampere-talon tilat ja rakennuksen ihana ilmastointi <3
+ Sorsapuisto vieressä, jossa oli loistavaa istuskella ja viettää aikaa jos ei jaksanut lähteä kiertämään myyntipöydillä tai istumaan paneeleihin.
+ Ilmapiiri
+ Muut conittajat
+ Upeat löydöt myyntipöydiltä varsinkin se Elfen Lied dvd-boksi ~<3
+ Hyvä sää ja varsinkin sunnuntaina, vaikka oli lämmintä niin kävi sopiva tuuli jonka ansioista ei ollut olo täysin sietämätön!

- Alaikäisten iltabileiden pois jääminen, mutta ei tästä tietenkään voida ketään syyttää. Sillä ymmärrän että tiloja oli varmasti hankala yrittää etsiä.

Tässäpä muutamia Traconin kuvia ja tietty jos aiot käyttää itsestäsi otettua kuvaa olisi mukavaa saada maininta siitä että kuka kuvan on ottanut.
Edit:// jos tuo kysyy salasanaa siihen albumiin: tracon
Viimeksi muokannut Gyrael, Ma Heinä 05, 2010 21:44. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Syoran
Viestit: 42
Liittynyt: Ma Elo 04, 2008 16:03
Paikkakunta: Tampere

Re: Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja Syoran » Ma Heinä 05, 2010 19:42

Gyrael kirjoitti:Tässäpä muutamia Traconin kuvia ja tietty jos aiot käyttää itsestäsi otettua kuvaa olisi mukavaa saada maininta siitä että kuka kuvan on ottanut.
Kansiosi näyttäisi olevan salasanasuojattu.
Juho Tuominen
Ohjelmatiimi, Tracon IV, V, VI, 8, 9, 10
Logistiikka, Tracon 7

Avatar
Lelouc93
Viestit: 51
Liittynyt: La Touko 29, 2010 19:09
Paikkakunta: Oulu

Re: Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja Lelouc93 » Ma Heinä 05, 2010 19:46

Niimpä :/

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Conit ja festarit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 20 vierailijaa