Tracon V - palauteketju

Keskustelu tulevista ja menneistä coneista, festareista ja muista valtakunnallisista animeharrastajien yleisötapahtumista.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
madu
Viestit: 1442
Liittynyt: To Elo 02, 2007 14:31
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja madu » La Heinä 03, 2010 21:53

Tänne palautteet ja muut jälkipyykit conin tiimoilta, vaikka sitä nyt vielä onkin päivä jäljellä! Kuvalinkit voi toki sohia samaan ketjuun.

Avatar
AM
Viestit: 436
Liittynyt: Ke Tammi 21, 2004 11:25
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja AM » La Heinä 03, 2010 22:30

Pääosin homma on toiminut esimerkillisesti, mutta neljästä luennosta joilla kävin kolmessa käytettiin alusta 2-20 minuuttia säätämään kannettavan ja videotykin yhteistoimintaa. Voisi sen tekniikan testata etukäteenkin. Toivottavasti sunnuntaina salivänkärit ovat päässeet samalle aallonpituudelle tekniikan kanssa.
Antti Myller - Joensuun Otakuiden rahastonhoitaja, tekniikka- ja jäsenvastaava - Kawaconin talousvastaava.
MyAnimelist, figut & last.fm.

Avatar
KharnTheB
Viestit: 22
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2004 20:12
Paikkakunta: Joensuu

Re: Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja KharnTheB » La Heinä 03, 2010 22:46

Mukava ensivaikutelma conista tuli lipunmyynnin esimerkillisestä järjestämisestä. Näin sen pitääkin toimia, rahat tiskiin, ranneke käteen ja seuraava asiakas.

Tampere talon tila oli otettu hyvin käyttöön. Viime kerran virheistä oli opittu ja väki pääsi jakautumaan tasaisesti ympäri rakennusta. Sisällä oli joka paikassa mukavasti tilaa. Myös myyntipöydillä.

Ohjelmatarjonta oli mukavan monipuolista. Ihan kiva coni. Tulen huomennakin.

Avatar
Lmmz
Otaking
Viestit: 521
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:34
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja Lmmz » Su Heinä 04, 2010 03:04

AM: Voi torstai! Olimme koettaneet kiertää sekä ohjelma- että tekniikkatiimin voimin saleja läpi aina uusien ohjelmanumeroiden alkaessa välttääksemme mahdolliset sali-AV-säädöt, mutta ilmeisesti sitten väki oli ehtinyt aina vääriin saleihin väärällä hetkellä.

Pakko tosin vyöryttää palloa hieman esiintyjienkin suuntaan: Saleihin pääsee pääsääntöisesti 15min ennen oman numeron alkua tarkastamaan, että kaikki toimii. Jos tuona aikana huomaa ongelmia, niin tapahtuman tekniikkatiimi ehtii vielä apuun ilman että esitys viivästyy. Mutta jos esiintyjä ilmaantuu paikalle vasta tasalta, voi tulla yllätyksiä jos asiat eivät sujukaan kuin elokuvissa...
Kosmos on laaja. | Tutturuu!

Avatar
anomymice
Viestit: 1
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 19:41
Paikkakunta: Tampere

Re: Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja anomymice » Su Heinä 04, 2010 20:06

Satunnaisina kävijöinä voin ystäväni anonyymin kanssa kommentoida, että hinta oli hieman korkea pikaiselle kävijälle. Olimme paikalla noin tunnin, jonka aikana kävimme katsastamassa myyntipöydät ja karaokealueen ovelta katsottuna. Asut olivat mahtavia, myynnissä oli ihan kiitettävä määrä tavaraa, vaikka lisääkin aina kaipaisi! :lol: Missä kissan/pupunkorvatyöpaja? Propseja järjestäjille myös hyvästä pelivalikoimasta, taiko-peli varsinkin vaikutti mahtavalta perus DDR:n yms rinnalla. Livemusiikki olisi myös mielenkiintoinen lisä; onkohan olemassa jotain anime/jpop/jrock/kpop/pelimusiikki -coverbändiä?

Haluamme lähettää erityisesti Brown Eyed Girlsiä cossanneille tytöille propseja.. Harvoin näkee toisia kpopin harrastajia, vielä harvemmin tanssijoita! Jatkakaa samaan malliin, ensi vuonna SNSD tai T-ARA? :mrgreen:

ニダ ━━━━━━<`∀´>━━━━━━ !!
Spoiler:
Bo beep bo beep bo beep bo beep bo beep bo beep bo beep bo! T-Aran bo beep -cosplay pelastaisi kharrastajien conit.
⊂( ゚ ヮ゚)⊃
t. Anonyymit [j/k]holistit

Arirmind
Viestit: 2
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 20:53

Re: Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja Arirmind » Su Heinä 04, 2010 20:57

Lauantain AMV videot olivat ihan parhaita! Harmi että ylikriittinen tuomaristo sohi liian innokkaasti EI-sydämillä :cry:

Olisko mahdollista tarkistaa näitä videoita vielä jossain, jos (ja kun..) jäi jotain näkemättä?

Avatar
Kioko_
Viestit: 924
Liittynyt: Pe Maalis 10, 2006 10:13
Paikkakunta: Vantaa

Re: Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja Kioko_ » Su Heinä 04, 2010 21:07

Coni tuli coni meni. Täsmälleen tuollainen tunnelma minulle jäi, koska oli eka conini jossa kirjaimellisesti ravasin ohjelmasta toiseen. Siispä kiitos järjestäjille hyvästä ohjelmatarjonnasta! Lauantaina ehdin vain käväistä yhden ohjelman jälkeen myyntipöytäsalissa, joka oli ihanan tilava, mutta josta loppui happi. Eipä sieltä kylläkään tarttunut kuin Yuu Watasen novellikokoelma ja pockyja mukaan. Oli silti hyvä valikoima.
Sunnuntaina taas ohjelmasta toiseen, ennätin vasta conin loppupuolella animekaraokeen (jonne piti mennä jo lauantaina). Anyways, vaikka mielestäni laulettiinkin kaverin kanssa hyvin niin tämä karaokelaite oli hieman toista mieltä xDD Kiitos muuten niille k-pop cossaajille jotka hilluitte mukana kun ensin soitin f(x):n Chu~n ja sitten joku muu soitti abracadabran :P Oli kivaa random hauskaa xP

Sitten varsinaisesti plussiin ja miinuksiin...koska olen kiva ihminen pistän plussat ekana:

+Ohjelmatarjonta. Aivan järkyttävästi vaihtoehtoja joista valita, olipa ainakin puolet ohjelmista tällä kertaa sellaisia että jopa kiinnosti mennä katsomaan ja harmitti jos jokin meni päällekkäin.
+Vesipisteet. Ne on kivoja.
+Tilat. Mukavaa, missään ei pitänyt jonottaa tungoksessa, eikä muutenkaan litistynyt ihmismassoihin~
+Jotkin cossit. Oli upeaa katsoa kuinka joihinkin oli oikeasti nähty hirveä vaiva! Älyttömästi kiitoksia niille jotka olivat jaksaneet räpeltää yksityiskohtien kanssa.
+Mämmi kunniaan. Oli hauskaa. Oikeasti.
+Ne viikset. Kyllä, NE viikset. Perustakaa facebook sivu!!

-Jotkin cossaajat. Edelleenkään kuivanainti ja raiskaus huudot eivät ole kivoja, pois sellaiset.
-Jotkin conittajat. Nämä minäminäminä -asenteella liikkeellä olevat conittajat nostivat selkäkarvat pystyyn. Ei millään voi sitten ajatella muita esimerkiksi niin ettei huutaisi toisen korvanjuuressa tai pyytäisi edes anteeksi jos vahingossa huitaisee toista silmään...
-Myupro. Kappaleet ja useimpien liikkeet oli ihan jees. Mutta, parilla tyypillä ei ollut mitään tietoa rytmitajusta ja samaiset tyypit myöskin vilkuilivat vähän väliä kaveria kun ei liikkeiden muistaminen tahdo sujua. Siis ihan oikeasti, tällainen erottuu selvästi joukosta ja pilaa esityksen. En tahdo olla ilkeä mutta näin se vain on.
-kuumuus. ei kyllä ole kenenkään vika mutta kun hotelli on 4km päässä conipaikasta niin kävellen puolessavälissä hiki virtaa eikä suora auringonpaistekaan oikein auta.

Sitten lopuksi, kiitos kaikille jotka piditte mulle seuraa jossain välissä aina! Erityisesti yuffie, an-chan ja poo-chan!
Kioko_ kiittää ja kuittaa. Tulee perästä lisää jos tulee mieleen vielä jotain.

Avatar
Shantar
Viestit: 10
Liittynyt: Ti Kesä 17, 2008 22:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja Shantar » Su Heinä 04, 2010 21:49

Lmmz kirjoitti:AM: Voi torstai! Olimme koettaneet kiertää sekä ohjelma- että tekniikkatiimin voimin saleja läpi aina uusien ohjelmanumeroiden alkaessa välttääksemme mahdolliset sali-AV-säädöt, mutta ilmeisesti sitten väki oli ehtinyt aina vääriin saleihin väärällä hetkellä.

Pakko tosin vyöryttää palloa hieman esiintyjienkin suuntaan: Saleihin pääsee pääsääntöisesti 15min ennen oman numeron alkua tarkastamaan, että kaikki toimii. Jos tuona aikana huomaa ongelmia, niin tapahtuman tekniikkatiimi ehtii vielä apuun ilman että esitys viivästyy. Mutta jos esiintyjä ilmaantuu paikalle vasta tasalta, voi tulla yllätyksiä jos asiat eivät sujukaan kuin elokuvissa...
Tähän kommentoin kyllä vastakkaisesta kokemuksesta. Minulla oli kaksi esitelmää (Taistelulajit & anime sekä APUA, larppaan Narutoa!). Molemmissa tapauksissa tulin paikalle n. 20 minuuttia ennen ohjelmani alkua. Ensimmäisessä ohjelmassa pääsin saliin 11 minuuttia sen jälkeen, kun ohjelmani olisi kuulunut alkaa. Edellinen porukka oli reippaasti myöhässä. Toisessa tapauksessa pääsin paikalle tasalta. Ohjelmanpitäjä sanoi varttia vaille, että tässä kun on vielä vartti aikaa, niin aika riittää hyvin. Kysyin vänkäriltä, että oliko ohjelmat tarkoitus lopettaa varttia vaille vai tasalta. Hän ei ollut varma. Mikäli ohjelmat olisi kuulunut lopettaa varttia vaille (en ole tästä vieläkään aivan varma itsekään), tiedotuksessa olisi parantamisen varaa.

Kokemukseni oli sama myös ohjelmanumeroissa, joita kävin katsomassa. Ohjelmanpitäjät pääsivät paikalle kovin myöhäisessä vaiheessa. Mikäli vartin vaihtoaikaa ei ollut tarkoitus pitää, suosittelen sellaista lämpimästi "pakolliseksi".

Toisessa ohjelmistani ei ollut teknisiä ongelmia. Ensimmäisessä sen sijaan talon läppäri ja tykki eivät tosiaan jutelleet keskenään, minkä säätämiseen meni 20+ minuuttia. Yleisöltä lainaan saatu läppäri pelasti. Myöhäisestä alusta ja tekniikkaongelmista johtuen taistelulajiesitelmä oli kovin tynkä.

Plussia ja miinuksia noin muuten:
+ runsaasti kiinnostavaa ohjelmaa
+ vesipisteet
+ rytmipelipisteet
+ zombie-luento (Hämmentävää, että jopa tästä aiheesta voi saada hyvän esityksen!)
- Naruto.fi-miitille annettu tila (tilaan mahtui n. 15 ihmistä, paikalla oli 50+ ihmistä)
- sisällöttömät avajaiset
- Mainitsimme tärkeimmäksi tilan vaatimukseksi Taistelulajit ja anime -ohjelmassa runsaan tilan pöytien ja yleisön väliin. Ymmärrän, mikäli sen järjestäminen on hankalaa. Olisimme arvostaneet kuitenkin etukäteisvaroitusta. Matsi jäi tällä kertaa pois vähäisen ajan takia, mutta se olisi joka tapauksessa jäänyt pois myös vähäisen tilan takia.

Muutoin ehdotus: Ohjelmakarttaan voisi kunkin ohjelmanumerolaatikon ylä- ja alareunaan kirjoittaa viivan keskelle alkamis- tai loppumisajan riippuen siitä, kumpaa viiva ilmaisee. Välillä oli hankala seurata, että millä tunnilla ohjelma alkaa. Ehdottamani formaatti on siis seuraava:

_______15:00________
APUA, larppaan Narutoa
<tähän ohjelmalehtinän höpinä aiheesta>
_______17:00________

EDIT: Asioita, jotka jäi mainitsematta vielä.
+ FFFight: epiikkaa ja huumoria. Joskin: puhetta ei usein kuullut. Aika monet faittaajat keksivät käydä hakemassa mikin keskeltä ennen höpötystään, mutta siitä voisi yrittää muistuttaa painokkaammin. Joskus oli myös tilanne, että faittaaja käy uhittelemassa toiselle hänen luokseen eikä sano sen jälkeen mitään. Tällöin mikin voisi jopa suoraan ojentaa vastustajalle keskellä ravaamisen välttämiseksi :). Tästä huolimatta: loisto-show!
+ tila: Sään ansiosta tilaa oli riittävästi. Mikäli koko pihan poppoo olisi yrittänyt pysytellä sisällä, siitä ei olisi tullut mitään. Näin oli kuitenkin hyvä. Plussia siis itse Tamperetalosta että valtavasta ulkotilasta ihan sen vieressä.
- Animevisassa soi korvat. Juontaja puhui kyllä mikkiin kauempaa, kun sitä pyysi. Sen sijaan osallistujien sotahuudot mikkiin soivat päässä pitkään. Pahoin kans pelkään, että pari kertaa mentiin äänekkäimmän oikeudella tilanteissa, joissa kaikki ryhmät tiesivät vastauksen. Parannusehdotus: sotahuutoja ei huudeta mikkiin, vain vastaukset.
Viimeksi muokannut Shantar, Ma Heinä 05, 2010 17:38. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Greda
Viestit: 7
Liittynyt: Ke Marras 04, 2009 13:52

Re: Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja Greda » Su Heinä 04, 2010 22:07

Voisinkin laittaa conista palautetta. :D

+ Tilat ja paikka
Siis tilaa oli todella paljon ja se oli todella hyvä. Varsinkin myyntikujan tila oli ihan mahtava. Ei monesti tuntunut, että joutuisi kävelemään ihan kylkikyljessä kenenkään kanssa, koska olisi ollut ahasta. Taidekujalla saattoi tilanpuutetta olla hiukan, mutta ei nyt välttämättä hirveästi. Varsinkin iso plussa oli sorsapuisto conipaikan vieressä. Siis mikä sen parempaa kun mennä kavereiden kanssa hengailemaan kuumana päivänä ulos nurmikolle. :)
Ja paikka oli muutenkin hyvä, koska lähellä oli ruokapaikkoja, kauppoja ja muutama hotellikin näytti olevan melkein vieressä. Asemaltakaan ei ollut pitkä matka coniin ja majoituskin oli ihan lähettyvillä. Ei tarvinnut aikanaan lähteä minnekkään kilometrien päähän

+Majoitus
Paikka oli todella hyvä. Pelisali oli ihan mahtava idea, koska itse en nukkumaan halunnut aikaiseen mennä, joten pelisaliin istuskelemaan ja hengailemaan. Ei tarvinut pakottaa itseään nukkumaan.(no oisihan ne iltabileetkin ollut, mutta en sinne jaksanut raahautua)

+FF-fight
Eräs syy, miksi coniin ilmestyin. Odotin innolla päätöstä tarinalle, enkä pettynyt. :)

+Vesipisteet
Todella hyvä keksintö. Varsinkin kun päivät olivat todella kuumia...

+Ohjelmatarjonta
Itse en nyt oikeastaan mitään käynnyt katsomassa(paitsi ff-fightin), mutta ohjelman paljous oli suuri plussa silti. On hyvä. kun conissa on paljon tekemistä.

+Narikka
No ainahan coneissa on narikka, mutta pitää silti plussaksi laittaa. Helpottaa kun saa heivattua ylimääräiset tavarat johonkin eikä tarvi raahata mukana.

- Vesipisteet
Olisi ollut hyvä, jos vedessä olisi ollut jäitä, kun lämmin päivä, niin ei kauan viileänä pysy.

-FF-Fightin ääni
Välillä ei kuullut(varsinkaan alussa) mitä ihmiset sanoivat.

-Kuumuus
Ei kenenkään vika, eikä sille mitään voinnut, mutta rupesi kyllä rasittamaan välillä. Toisaalta oli parempi, että oli lämmintä, kun olisi satanut vettä kaatamalla...

Hm..Tossa oli jotain...no lisäilen myöhemmin sitten, jos jotain tulee mieleen. :D

Avatar
CalmTirius
Viestit: 33
Liittynyt: Su Tammi 25, 2009 18:34
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja CalmTirius » Su Heinä 04, 2010 22:17

Coni ohi ja ensimmäinen cosplay takana! Mukaviin ihmisiin sain tutustua ja hauskaa oli, vaikka äärimmäinen kuumuus meinasi lähes tappaa minut, eikä asu ollut mikään kaikkein hengittävimmästä kankaasta tehty... Ja se huivi oli lähes tulkoon tappava...

Lauantai:
Jyväskylästä Tampereelle kahdeksan junalla. Painun kavereiden kanssa conipaikalle, ja sieltä majoituspaikalle. Kamat narikkaan ja cossi päälle. Ensimmäisenä kattomaan FFFighti, joka oli suorastaan eppiinen. (Vaikka musiikin kanssa oli pientä häikkää? Eikä välillä puhetta meinannut kuulua lainkaan ja välillä taas korvat meinasivat hajota mikkiin huutamisesta :/). Loppupäivä menee kaveriden kanssa pyöriessä ja kerkesin myös käymään vilkaisemassa AMV Idolsia.
Käydään kavereiden kanssa paikallisessa japanilaisessa, ja syön ekaa kertaa ramenia! (iha hyvää :3)
Lattiamajoituksessa otan cossin pois ja mennää kavereiden kaa viettämään rauhallisia conijatkoja. Myöhemmin pelataan lautapelejä pelihuoneessa. Nukkumaan mennään noin puolenyön aikoihin ^^"

Sunnuntai:
Lattiamajoituksen kuumuuden takia, en saanu kuin pari tuntia nukuttua, mutta energiaa riittää. Ekana pysäkkinä: Cosplay-deitti, joka onnistu minun mielestä aivan loistavasti, harmitti kuiteskin etten päässy sille bonuskierrokselle. (Mutta taputukset kuitenkin hyville juontajille ja osallistujille :3). Koska muuta kiinnostavaa ohjelmaa ei ole, lätkin korttia MtG Draft-turnauksessa. Vietän vielä aikaa kavereiden kaa, ja sit pitikin jo lähteä junaan. Harmi etten kerinny näkemään päättäjäisiä :/


Conin plussat ja miinukset:
+ Vesijakelu, olisin todennäköisesti kuollut ellen olisi päässyt aina välillä tankkaamaan
+ FFFight, AMV Idols ja Cosplay-deitti, omasta mielestä conin parhaiten onnistuneet ohjelmanumerot :3 (En kuiteskaan tarkoita että muut sitten olisivat olleet huonoja ^^")
+ Ihmiset, kohteliasta ja mukavaa coniporukkaa. Kysyivät aina saako ottaa kuvan ja että saako halata, oikeaa käyttäytymistä siis!
+ Isot tilat, tampereen-talo on omasta mielestäni erinomainen paikka pitää coneja, kiitos tilojen laaduuden!

- Ohjelmien aikataulut, harmitti todella paljon että kaikki ne kiinnostavimmat panelit ja keskustelut oli aina niiden isoimpien ohjelmien aikaan (FFFight, Cosplay-deitti, AMV Idols)
- Kuumuus, tämä koskee myös majoitustiloja ulkosään lisäksi. Vaikka majoitustilojen ikkunoita sai auki, oli omasta mielestä ihan älyttömän kuuma :/
- Vesijakelu (ilman jäitä), ei sinänsä iso miinus, mutta kun vertaa desuconin vesijakeluun, niin jäät olisivat tehneet kyl terää. Kädenlämmin vesi ei viilennä niin hyvin kuin jääkylmä :/

Coni oli kyl miinuksistaan huolimatta erittäin positiivinen kokemus, tulen mielelläni uudestaan ^^

~~Conin parhaimpien vatsalihasten (näin mulle sanottiin!!!) omistava MIESPUOLINEN Kaito-cossaaja ;3

Avatar
Naffis-kun
Viestit: 50
Liittynyt: Su Loka 03, 2004 16:00
Paikkakunta: Finland

Re: Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja Naffis-kun » Su Heinä 04, 2010 22:32

Muuten ihan jees coni, mutta vähän häiritsi se Pain-cossaaja, joka huusi "SHINRA TENSEI!" ja töni ihmisiä ympäriinsä. :|

Avatar
Mischa.Silden
Viestit: 12
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 22:38

Re: Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja Mischa.Silden » Su Heinä 04, 2010 22:46

.
Viimeksi muokannut Mischa.Silden, Ma Helmi 27, 2017 19:58. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Anakichi
Viestit: 40
Liittynyt: Ke Loka 01, 2008 14:42
Paikkakunta: Kuopio (helsinkiinmuutto tulossa)
Viesti:

Re: Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja Anakichi » Su Heinä 04, 2010 22:58

Ensin isot kiitokset Yövalvojilla hyvästä viihteestä

NAKKIVIDEON LINKKIPLZ?!

Eli joo, laitan minäkin plussaa ja miikkaa

+avulias ja ihana cosplayvastaava
+myös mammat kunniaan <3
+Backstagella oli VIILEÄÄ <33
+Ihanan positiivinen ilmapiiri
+jo ennemmin mainittu vesipisteet
+tilat
+sorsapuisto
+kaikki tarvittava lähellä
+jopa siis yöpymispaikka
+illalla oli sopiva ilma<3


sitten miinuksiin...

-tässä cosplaykilpailijoiden ranneke-raha-asiassa meni aika pitkään että alkoi toimia
-tuomarit äkäisiä?
-kuuma (ei conitean vika >:3)
-vesipisteiden jäättömyys
-ihmiset roskasi ulkona D:
-myyntipöytäsali oli KUU-MA
-yöpymispaikkoja oli aika tiheään ja silti viereisessä huoneessa oli kaksi ihmistä, perumispaikkoja?
-karaoken hassunkurisen nurinkurinen jono
-fff äänet
-miksei pahat voittanut?


kiitos ihanasta ja auringontäytteisestä conista!
Kyrpä-ämpärien kuningatar.
Touhou-miehet mekoissa.

ered
Viestit: 23
Liittynyt: Pe Syys 30, 2005 15:13
Paikkakunta: Saarijärvi

Re: Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja ered » Su Heinä 04, 2010 23:16

Suurin osa conin ohjelmasta meni taas ohi Taidekujalla tai Sorsapuistossa istuessa, joten siitä en osaa sen enempää sanoa. Lisäksi tunnelmaa osaltani latisti lupaavasti alkanut flunssa :,D

Tässä kuitenkin ottamiani kuvia, lähinnä lauantailta (jolloin itse heiluin Reborn!in Colonellona): http://picasaweb.google.com/10528563442 ... racon2010#
Kuvien laatu on mitä on johtuen kuvaajan taidoista sekä kameran laadusta, mutta jos joku tunnistaa itsensä ja haluaa oman kuvansa isompana (tai pois netistä) niin pistäkää toki viestiä!

Avatar
Riyoko
Viestit: 165
Liittynyt: Ti Loka 27, 2009 16:39
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Tracon V - palauteketju

Viesti Kirjoittaja Riyoko » Su Heinä 04, 2010 23:29

On pakko sanoa, että Tracon on parempi con kuin Desucon vaikka Desua hirveästi eeppisöidäänkin (<-keksin uuden sanan xD), koska con paikka on parempi (piha, photoshoot paikat xD, keskustan läheisyys ja kaunis rakennus *w*) ja tunnelma on jotenkin vain parempi....en osaa muuta perustelua oikein sanoa, mutta omasta mielestäni on parempi con.

Sitten plussiin ja miinuksiin:

+ Tamperetalo
+ ja sen sijainti
+ lähellä ruokapaikkoja
+ iso viheriö <3
+ ihmiset
+ erityisesti ihmiset jotka kehuivat cossejani ja tunnistivat hahmoni xD
+ myyntipöytäsalin tilavuus
+ monia hienoja cossaajia

- vesipisteet
- kuumuus -__-
- hotelli oli liian kaukana xD (oma vika kyllä....)
- ei ollut conin omaa järjestämää kahviota (en ainakaan löytänyt?)

No en keksi muita, mutta kiitos ihmisille jotka tekivät 10. conistani hienon muiston. Nostalgisia tunteita tuli A-con -08 joka oli eka conini. ^^''
Erityiskiitos siskolleni joka muisti tarvittavat tavarat mukaan kun minä tyhmä ne unohdin ja myös suuri kiitos niille ihmisille jotka todellakin kehuivat cossiani, halasivat, kuvasivat ja tunnistivat cossattavat hahmoni. xD

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Conit ja festarit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 23 vierailijaa