ULTRA

Keskustelua Yaman toiminnasta.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Yama / hallitus

Avatar
Elijah
Viestit: 41
Liittynyt: Su Heinä 06, 2008 18:49
Paikkakunta: Vantaa

Re: ULTRA

Viesti Kirjoittaja Elijah » Ti Helmi 24, 2009 12:20

Ah, totta...unohdinkin ihan mainita. Tuleva ULTRA tullaan siis järjestämään uusissa tiloissa, Mannerheimintie 5:ssä, neljäs kerros.

Tatsukono vs Capcom turnausta voidaan harkita. Johtokunta käsittelee asiaa keskiviikkona.
"You know, if Christian dogma included a ten-foot tall Jesus walking around in battle armor and smashing retarded cultists with a giant mace, I might just convert."
- Noble Ire on Jesus smashing Scientologists

Jakoavain
Turun keisari
Viestit: 307
Liittynyt: Ma Loka 18, 2004 22:07

Re: ULTRA

Viesti Kirjoittaja Jakoavain » Pe Helmi 27, 2009 22:23

No voi vit--.

Japaninmatka meni juuri ULTRAn päälle :(. Muusta Turku-jaostosta en vielä osaa sanoa ottavatko he osaa, mutta itse tyydyn ULTRAamaan pelihalleissa.

Avatar
Manjimaru
Viestit: 33
Liittynyt: Pe Heinä 11, 2008 20:16
Paikkakunta: Helsinki

Re: ULTRA

Viesti Kirjoittaja Manjimaru » La Helmi 28, 2009 03:04

En näillä näkymin pääse tuona nimenomaisena viikonloppuna.
"Luck is the residue of design"

#taistelupelit@ircnet.org
http://www.arctic-charge.com
virtuafighter.com

Avatar
El-hazard
Viestit: 3
Liittynyt: Su Maalis 01, 2009 01:37
Paikkakunta: Helsinki

OMF

Viesti Kirjoittaja El-hazard » Su Maalis 01, 2009 01:59

Luettuani hetken aikaa ihmisten toiveita OMF:stä voisin napata mukaani tuon OMF:in uuden version
My dad thought that i would cry when he plays but i laugh when plays. I will exceed him at age of 1. Life is full of suprises. But we will adapt

Avatar
Elijah
Viestit: 41
Liittynyt: Su Heinä 06, 2008 18:49
Paikkakunta: Vantaa

Re: ULTRA

Viesti Kirjoittaja Elijah » Ti Maalis 03, 2009 02:35

Sääli, että jo nyt löytyy ihmisiä jotka eivät pääse paikanpäälle. :(

No, ei se mailmaa kaada. Ja tuleehan niitä ULTRiA toistekkin.

Turnaus ehdotuksia:
Tatsunoko Vs Capcom turnaus on todennäköinen, jos vain kiinnostuneita riittää.
Ja jos KOF2002 Unlimited Match turnaus pidetään, ilmoitan jo etukäteen että kaikki boss-characterit on sitten bännissä, perus Leopold Goenitz ja Geese Howardia lukuunottamatta. Klizard, C. Zero, Zero, Ignitz ja Omega Rugal ovat vaan aivan naurettavan kovia hahmoja, että ei tiedä pitäiskö nauraa vai itkeä...ehkä molempia, ottaen huomioon kauan mulla meni niiden kaikkien unlockaamiseen. :x

Ja siis edelleenkin, kertokaa ihmiset mitä turnaus/peli-esittely toivomuksia teillä on. Tulen tuomaan ison kasan pelejä, mutta en kaikkia, koska ne eivät yksinkertaisesti mahdu mun VW-farmariin kaiken muun ryönän kanssa jotka joudun paikalle raijaamaan. Eli mielellään ottaisin niitä mukaan jota porukka haluaa nähdä.

PC-pelejä tullaan myös esittelemään, mutta jälleenkerran vain jos joukosta löytyy kiinnostusta. Joukossa japanilaisia doujinshi mättö- ja RPG-pelejä, sekä näyttävimpiä FPS (first person shooter) mitä on nyt tullut (Crysis, Crysis Warhead, Farcry 2, Fear 2) ja mahdollisesti joitain RTS (real time strategy) pelejä.

Pahoittelen, että emme viime kerralla onnistuneet pitämään OMF (One Must Fall) turnausta, mutta aika loppui kesken ja tekniset ongelmat tietokoneen ja videotykin vällillä (sekä järjestäjien hyvä, mutta valikoivan lyhyt muisti) eivät antaneet myötä. Tällä kertaa pyrimme korjaamaan virheemme...

Niin, ja niitä joita jännittää tuo Street Fighter 4 turnaus, yritämme järjestää esim. perjantai ilalle 1-2 tunnin harjoitus session, jossa ihmiset pääsevät tutustumaan peliin ja sen mekaniikkaan, jonka jälkeen vasta Lauantaina pidettäisiin varsinainen turnaus jonka pääpalkintoina tosiaan ovat kyseinen peli XBOX360:selle, Street Fighter IV Anime DVD, ja SF figuuri/figuureja. Pelin voittaja saa myös 'Refund' koodin jolla voi unlockata webshopista uusia vaatteita osalle hahmoista.

Ja El-Hazard; kiva nähdä teikäläistäkin täällä. Niille jotka eivät jo tiedä, tämä mies on se jota olemme saanneet kiittää mahtavasta äänentoistostamme ja siitä, että tällä kertaa meillä ei ole ainostaan yhtä tai kahta HD-videotykkiä paikalla, mutta peräti kolme!...tosin näistä ei tule olemaan kuin yksi tai korkeitaan kaksi käytössä tilanpuutteiden takia. Mutta jos oikein käsitin, mies on kyllä tuomassa varsin kookasta flatscreen televisiota paikalle, joten katsotaan mitä saadaan aikaan. :twisted:
"You know, if Christian dogma included a ten-foot tall Jesus walking around in battle armor and smashing retarded cultists with a giant mace, I might just convert."
- Noble Ire on Jesus smashing Scientologists

Avatar
Shocky
Viestit: 56
Liittynyt: Su Joulu 25, 2005 17:11

Re: ULTRA

Viesti Kirjoittaja Shocky » To Maalis 05, 2009 01:26

Tässä edellisen Ultran tulokset viimeinkin. Pahoittelut että kesti, mutta koukkukätinen mies varasti tuloslistat ja lavasti minut syylliseksi. Muitakin turnauksia on varmaan ollut (TSS, Singstar Pong?) mutta dokumentoituja tuloksia ei löydy.

Street Fighter III
1. Shinta
2. Entomo
3. Dawk, Ghegs
(ai miksei Toshi voittanut? ei ollut mukana tällä kertaa)

Guilty Gear XX AC+
1. Kurpitsa
2. Kimmo
3. Kurisu, Corvus

KOF 98 Ultimate Match
1. Elijah
2. Corvus
3. Kulli, Shocky

Shocky's Retro Challenge
(Frogger, Wizard of Wor, Space Position, Gun Fight)
1. Battletoad
2. Ghegs
3. Alero, BiQ

SSF2 Turbo HD Remix 2 on 2
(banned: Akuma, Old Sagat)
1. Dream Team (Elijah, Kimmo)
2. Arktiset Joulupukit (SivariKing + joku tuntematon)
3. Nakkivahvero, Megane (?,?)
(ei hajukaan keitä näissä oli.. saa kertoa niin täydennän?)
Viimeksi muokannut Shocky, Ma Maalis 16, 2009 03:01. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Avatar
Elijah
Viestit: 41
Liittynyt: Su Heinä 06, 2008 18:49
Paikkakunta: Vantaa

Re: ULTRA

Viesti Kirjoittaja Elijah » Pe Maalis 06, 2009 17:31

Huoh...eli heti ensimmäiseksi haluan antaa pienen varoituksen.

ULTRAa varten suunniteltujen tilojen kanssa on ilmennyt nyt pientä hämminkiä, joten pyydän kaikkia tätä foorumia seuraavia varautumaan siihen, että tapahtuman ajankohtaa mahdollisesti siirretään. Tai sitten vaihdamme tapahtumapaikkaa. Tarkempaa tietoa tästä aiheesta ensiviikon loppupuolella.

Tatsukono vs Capcom turnaus on saannut sen verran kiinnostusta ULTRAn järjestäjien keskuudessa, että olemme päättäneet pitää kyseisen turnauksen. Muita vahvistettuja turnauksia ovat Motorstorm 2, Mario Cart (Wii), Twinkle Star Sprites (oliko oikein kirjoitettu?), Street Fighter III & IV, Guilty Gear. Yritämme tällä kertaa painottaa enemmän muihin pelityyppeihin kuin mättöpeleihin, joihin on parina viime kertana tullut painotettua ehkä vähän liikaakin (tosin emme ole kuulleet pahemmin mitään valitustakaan, joten en mene ihan takuuseen).

Ja Shocky, tuo viimekerran ULTRAn Guilty Gear AC+ turnauksen voittaja oli Kurpitsa ja SSF2 Turbo HD Remix 2 on 2 turnauksen voittajat, eli Dream Team, koostui meikäläisestä ja Kimmosta.

Niin, ja sitten vielä sen verran tulevasta ULTRAsta, että tällä kertaa paikalla ei tule olemaan patjoja joiden päällä voisi nukkua. Eli ne jotka pystyy lataamaan akkujaan istuallaan - no problem - mutta ne jotka eivät, suosittelen että varaudutte asianmukaisesti.
"You know, if Christian dogma included a ten-foot tall Jesus walking around in battle armor and smashing retarded cultists with a giant mace, I might just convert."
- Noble Ire on Jesus smashing Scientologists

Satsuasdf
Viestit: 2
Liittynyt: La Maalis 07, 2009 17:27

Re: ULTRA

Viesti Kirjoittaja Satsuasdf » La Maalis 07, 2009 17:34

kiinnostais seuraavat pelit:

PS3/xbox:
Street Fighter 4 (SF4)

PS2:
Arcana Heart2 (AH2)
Fate Unlimited Codes (FUC)

PC:
Touhou7.5: Immaterial and Missing Power (aka IaMP)
Touhou10.5: Scarlet Weather Rhapsody (aka SWR)
Melty Blood Act Cadenza (MBAC)

Mahtaako paikalla olla ketään, joka haluaa pelaa noista muita kuin SF4? Varsinkin AH2 ois kiva saada joku pienimuotoinen turnaus

UNITINU
Viestit: 4
Liittynyt: La Maalis 07, 2009 23:22

Re: ULTRA

Viesti Kirjoittaja UNITINU » La Maalis 07, 2009 23:45

Minulta löytyy ainakin tuo MERUBURA, tarkkaanottaen Act Cadenza Ver. B PC versio, että kai sitä voisi ottaa. Toisena doujin pelina löytyy Akatsuki Blitzkampf, joka on oikein mainio. Kyllä tuota Arcana Heartia voi aina kokeilla, mutta pieniä ennakkoluuloja pelin suhteen on...

Noista vähän perinteisemmistä peleistä löytyy PS2:lle 3S, Street Fighter Alpha Anthology (jos joku vaikkapa tahtoo ottaa Alpha 3:sta, tai maanmainiota Gem Fighteria!) sekä ehkäpä paras Street Fighter peli, Street Fighter EX3... Myöskin perus Tekken 5 löytyy, mutta uskon, että paikalle tuodaan kuitenkin DR, että vähän turhana tulee mukaan. VF4:kin on tuossa tulossa, mutta kuten T5:n kohdalla, paikalle roudataan kuitenkin VF5:n boksiversio, että turhana taas, ellei sitten joillakin ole jotain XBoxia vastaan. Kuriositeettina olisi myös Super DragonBall Z.

Ehdottomasti eniten kiinostaa tuo SF4, mutta koska käytännön kokemus pelistä on tasan 0, saa nähä millaset saumat on menestykseen. Mitä versiota pelistä ollaan tuomassa paikalle, XBox vai PS3? Nimittäin mulla on pleikkareihin (tai siis TOIVOTTAVASTI toimii myös PS3:ssa) tommonen jännä adapteri jolla saa ps/2 näppiksen kiinni vehkeeseen ja täten peleissä käytettäväksi. Minä kun en noista tikuista mitään tiedä, niin näppiksellä ollaan menty. Padilla ei millään tahtoisi pelata, että ellei joku viitsi lainata tikkuaan aina vähän väliä, niin pleikkariversiota toivoisin paikalle.

Niin ja unohtui tuosta vielä, että millanen on telkkarien saapuvuusmäärä paikalle? Ettei sitten tartte jäädä nuolemaan näppejään jos tuon PS2:n otan mukaan.

Avatar
Elijah
Viestit: 41
Liittynyt: Su Heinä 06, 2008 18:49
Paikkakunta: Vantaa

Re: ULTRA

Viesti Kirjoittaja Elijah » Ma Maalis 09, 2009 01:27

Arcana Heart 2? En tiennytkään, että kyseinen peli on tullut edes ulos. Ottaen huomioon kuinka hyvä ykkönen oli, uskoisin että saamme järjestettyä jonkinlaisen turnauksen aamun pikkutunneille.

Fate Unlimited Codes...joo, ihan kiva peli, mutta aikka rikkinäinen. Osa hahmoista on vaan aivan naurettavan ylivoimaisia toisiin nähden. En usko että tästä pelistä tullaan pitämään turnausta, mutta otan sen nyt mukaan kuitenkin.

Street Fighter IV turnaus on siis vahvistettu, ja pääpalkintoina ovat tosiaan itse SF4 peli (PS3 ja XBOX360 versio), SF4 Anime DVD leffa, ja SF4 figuureja. Turnaus versio on PS3:sella, joten varautukaa sen mukaan. Miksi PS3-versio? Siksi että PS-ohjaimet ovat yleisti todettu paremmiksi, kun kyseessä on Street Fighter-tyyppiset pelit, ja siksi että sille saamme helpommin nuo arcade stickit järjestettyä.

Tekken 5 Dark Resurection tuodaan paikalle. Turnaus? Ehkä, jos kiinnostuneita riittää, ja korkeitaan aamuyöstä. Illat ja lauantain iltapäivä rupee olee buukattu tältä osin.

Melty Blood Act Cadenza? Hmm...kattoo jos saadaan järjestettyä. PS2:sen edeltävä versio tuosta taitaa löytyä. Scarlet Weather Rhapsody löytyy - varsin vinkeä peli, täytyy myöntää, vaikka en hirveämmin osaakkaan sitä pelata. :wink: Akatsuki Blitzkampf löytyy koneelta, joten mukaan lähtee.

Street Fighter Alpha Anthology tulee mukaan (itsekkin haluaisin saada jonkinlaista otellua järjestettyä Alpha 3:sesta); Virtua Fighter 4:sesta en osaa sanoa, kun en itse omista. Viimeksi paikalla oli joku jolla oli se XBox360:selle, mutta en ole varma tuleeko kyseinen henkilö paikalle. Super Dragonball Z? Löytyy ja lähtee mukaan, vaikka itse suosinkin enemmän Tenkaichi 3:sta huomattavasti enemmän.

Telkkareita tulee arviolta olemaan paikalla 3-4...plus yks 40" widescreen, mutta se tulee olemaan enimmäkseen PC-käytössä. Ei kuitenkaan koko aikaa, joten eiköhän sillekkin löydy jotain muutakin käyttöä.

Konsolit joita itse tuon paikalle ovat: PS3, Xbox360, PS2, PSP, Nintendo DS, Wii (Euro sekä Japani versio), Cube, Saturn, sekä Dreamcast. Eräs jäsenistämme tuo myös NeoGeon, Megadrive (plus X32 lisäosan siihen), N64:sen ja joitain muita vähän vanhempia ja/tai eksootisempia (i.e. ei yleisesti länsimaissa nähtyjä) konsoleita.

Ja taas kerran muistutan osallistujia; ei alkoholia paikanpäälle! Tai jos tuodaan, ni ei ainakaan nautiskella sisällä. Vaikka taanoin paikalla ei ollut tälläisiä rajoituksia ja mitään ikävää ei ollut päässy käymään, emme halua että sitä ensimmäistäkään kertaa tulee.
Viimeksi muokannut Elijah, Ma Maalis 09, 2009 18:24. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"You know, if Christian dogma included a ten-foot tall Jesus walking around in battle armor and smashing retarded cultists with a giant mace, I might just convert."
- Noble Ire on Jesus smashing Scientologists

Avatar
Elijah
Viestit: 41
Liittynyt: Su Heinä 06, 2008 18:49
Paikkakunta: Vantaa

Re: ULTRA

Viesti Kirjoittaja Elijah » Ma Maalis 09, 2009 18:18

Pahoittelen, mutta täällä alkaa tosiaan näyttää siltä, että joudumme lykkäämään ULTRAa. Asia ei ole vielä vahvistettu. Lopullinen päätös tehdään tämän viikon keskiviikon kokouksessa.

Kuten jo aikaisemmin kerroin, lykkäys uhka johtuu tilojen varaukseen liittyvistä ongelmista. Tilat joihin piti alunperin päästä on enemmistön mielestä liian pienet ja suuremmat tilat joihin piti nyt päästä, ovat jo varattuja. Yritämme neuvotella asiasta, mutta pyydän että kaikki tilaisuudesta kiinnostuneet varautuvat siihen että tapahtumaa lykätään joko viikolla tai parilla, tai jopa ehkä pahimmassa tapauksessa puolellatoista kuukaudella.

Mutta kuten jo sanoin, päätöstä ei ole vielä tehty ja yritämme parhaamme mukaan saada asiaan ratkaisu joka tyydyttää kaikkia. Ilmoitamme asiasta tällä foorumilla toivottavasti jo keskiviikko iltana.
"You know, if Christian dogma included a ten-foot tall Jesus walking around in battle armor and smashing retarded cultists with a giant mace, I might just convert."
- Noble Ire on Jesus smashing Scientologists

Avatar
Elijah
Viestit: 41
Liittynyt: Su Heinä 06, 2008 18:49
Paikkakunta: Vantaa

Re: ULTRA

Viesti Kirjoittaja Elijah » Ma Maalis 09, 2009 23:43

Vahvistus tuli; ULTRAn päivämäärää siirettiin Pääsiäiseen, eli puolellatoista kuukaudella eteenpäin. Pahoittelen jos tämä ajankohta on hankala joillekkin, mutta tämä oli meidän tietojemme mukaan kaikista otollisin. Tarkempaa tieto myöhemmin, viimeistään seuraavan kuun puolivälissä.

Mutta näin alustavasti tilaisuus tullaan pitämään Kokoustila Cajsa 10.4 -> 12.4.09, jos vain suinkin mahdollista.

Levittäkää sanaa niille jotka eivät lue tätä foorumia, mutta ovat kiinnostuneita tulemaan tapahtumaan.

(*Korjasin päivämäärän ja paikan. Pahoittelen jos aiheutin hämmenystä... :oops: )
Viimeksi muokannut Elijah, Ma Maalis 16, 2009 17:38. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"You know, if Christian dogma included a ten-foot tall Jesus walking around in battle armor and smashing retarded cultists with a giant mace, I might just convert."
- Noble Ire on Jesus smashing Scientologists

Avatar
Shantar
Viestit: 10
Liittynyt: Ti Kesä 17, 2008 22:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: ULTRA

Viesti Kirjoittaja Shantar » Ti Maalis 10, 2009 01:03

Olisiko mahdollista saada tanssipelinurkkausta aikaiseksi ainakin joksikin aikaa? Voin tuoda matot ja pelin, joten tarvittaisiin vain Windows-/Linux-läppäri ja tv (tai miksei tykkikin).

Avatar
Shocky
Viestit: 56
Liittynyt: Su Joulu 25, 2005 17:11

Re: ULTRA

Viesti Kirjoittaja Shocky » Ke Maalis 11, 2009 15:05

Breaking news!

Aika ja paikka ovat taas vaihtuneet. Tässä uudet tiedot, jotka 99,99% varmuudella vaihtuvat. Eikun! Eivät vaihdu!

Aika: Pitkäperjantai 10.4. - su 12.4. (kellonajat tarkennetaan myöhemmin)
Paikka: Kokoustila Cajsa, Uusi ylioppilastalo, B-rappu, neljäs kerros (Mannerheimintie 5 b)

Jakoavain
Turun keisari
Viestit: 307
Liittynyt: Ma Loka 18, 2004 22:07

Re: ULTRA

Viesti Kirjoittaja Jakoavain » To Maalis 12, 2009 03:05

ULTRAn siirtymisen takia onnistunkin pääsemään ULTRAan!

Pitkästä perjantaista tulee tosiaankin pitkä!

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yliopiston Anime ja Manga, Helsinki”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa