Yleistä l. sekalaista ;)

Keskustelua Yaman toiminnasta.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Yama / hallitus

Avatar
PaavoGold
Viestit: 33
Liittynyt: Ma Touko 08, 2006 21:14

Yleistä l. sekalaista ;)

Viesti Kirjoittaja PaavoGold » To Marras 30, 2006 15:47

Eli ihan yleistä/random höpinää milloin mistäkin, joka ei välttämättä kuulu muualle tämän pikkuruisen foorumi-palasen puitteisiin.

Kierona taka-ajatuksena mm. saada lisää elämää tänne fooruminkin puolelle. Iten oon ainakin ihan foorumi-miehiä, sillä IRC sukkaa (TM) ja pelkästään maili-listalla olo ei ole kovin interaktiivista... :mrgreen: Itselläni on siis ollut mielessä tälläinen postata jo pienen tovin, mutta varmistavan niitin päätökselleni teki erään toisen YAMA:n foorumilaisen saman suuntaiset hajatelmat.

No joo. Mites siellä Ninja-illassa meni Kämpin kahvilassa? :mrgreen:

Ja Nintendo DS-poolia olisi kanssa kiva kartoittaa, jotta osaisi ottaa tapaamisiin omansa mukaan.
Viimeksi muokannut PaavoGold, La Joulu 02, 2006 22:27. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
http://www.linnavaanijat.com/
Ainoa suomenkielinen Castlevania-sivusto

Avatar
Corvus
Viestit: 30
Liittynyt: La Heinä 17, 2004 18:15
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Corvus » La Joulu 02, 2006 16:59

PaavoGold kirjoitti:No joo. Mites siellä Ninja-illassa meni Kämpin kahvilassa?
Niinkuin odottaa saattaa. Keskustelu pysyi ninjoissa sen 5 minuuttia. Tosin aiheeseen palattiin aina välillä, kun joku löysi jotain hauskaa Niilon tuomasta Ninja Burger -roolipelin ohjekirjasta.

Päätettiin, että joskus tulevaisuudessa pidetään Ninja-anime-teemailta, salamyhkäisesti tummien verhojen takana. Ilmaan heitettiin aika villejä ideoita vaatimuksiksi asusteissa ja tilaan sisäänpääsyssä. Kerättiin jo ideoita, mitä siellä pitäisi näyttää. Naruto bannattiin heti alkuun.

Muuten keskusteltiin Yaman Improsta, peleistä, leffoista ja muusta sekalaisesta.

Mijaskal
Viestit: 105
Liittynyt: To Joulu 22, 2005 16:56

Foorumi on iloinen.

Viesti Kirjoittaja Mijaskal » Ma Joulu 04, 2006 19:04

Minun puolestani foorumille saa tehdä uusia ketjuja ja muuta miten lystää. Kunhan ne nyt jotenkin liittyvät Yamaan. Todella yleisille aiheille on sitten tietty pyhitetty ketju ihan pääfoorumin puolella.

Ja jos kaikki menee hyvin niin tapaamiset jatkuvat ensi vuonnakin ja jopa ihan kerhohuoneella eikä satunnaisessa kahvilassa. Tämä toivottavasti kerää paikalle uusia ihmisiä.

Avatar
Shocky
Viestit: 56
Liittynyt: Su Joulu 25, 2005 17:11

Viesti Kirjoittaja Shocky » Ma Joulu 04, 2006 20:55

Ninjaaaa!


1. Ilmoitan, että olen nyt cyborg.. part man, part Nintendo DS Lite. Eli se on aina mukana.

2. Ninjat dominoi. Katsoin lauantaina Tallinnan elokuvafestareilla leffan Shinobi - Heart Under Blade (2005) ja se oli valtaisan mahtava.

Tässä jotain ninjailuja, joita varmaan kannattaisi harkita ninja-iltaan:

-Revenge of the Ninja (live-action)
-Ninja Scroll
-Ninja Resurrection
-Basilisk
-Dagger of Kamui
-Yotoden

muuta?

Ninja-treenit voisi vetää siellä samalla, opetettais yleisimmät ninjatemput kuten savupommin avulla katoaminen.

Avatar
Corvus
Viestit: 30
Liittynyt: La Heinä 17, 2004 18:15
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Corvus » Ma Joulu 04, 2006 21:17

Eli enää ei siis voi puhua vain ninja-teemaillasta. Jos tehdäänkin tapahtumasta 1½ päivän Ninja Boot Camp, jossa ninjalle elintärkeitä taitoja opetellaan sekä teoriassa katsomalla referenssimateriaalia animesta/live-leffoista, että käytännössä treenaamalla perusteita.

Koska valveilla pysyminen on ninjojen perustaitoja, ei nukkumiselle tarvita erillistä tilaa.

Muita tärkeitä, harjoiteltavia taitoja on tietenkin oikeaoppinen pukeutuminen, ikkunasta sisään kiipeäminen, ninjataikojen käsimerkit sekä mahtipontiset poset.

Leirin hyväksytystä suorituksesta saa luonnollisesti "Genuine Ninja" -diplomin, jota ei tietenkään saa ikinä näyttää kenellekään, vaan se tulee polttaa heti leirin jälkeen.

PS. Tämä viesti on kirjoitettu yhtä vakavasti kuin keskiverto ninjaleffa: Erittäin.

Avatar
Nekotsume
Viestit: 33
Liittynyt: To Loka 05, 2006 21:54
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Nekotsume » Ti Joulu 05, 2006 15:28

XD Hei, tuohan kuulostaa mahtavalta. Ninjapäivä pystyyn vaan.... Kunhan se tapahtuu ensi vuoden puolella että minäkin pääsen mukaan. ;_;

Arvostaisin myös suuresti jos joku sitten ULTRAn jälkeen laittaisi jonnekin onkin pienen kuvauksen mitä siellä tapahtui....että voin kieriä oikein kunnolla itsesäälissä kun en päässyt sinne.

Ja muuten, tietääkö/tunnustaako kukaan onko Yaman piirissä ketään cosplay-harrastajia? O_o

Lauri_P
Viestit: 15
Liittynyt: To Syys 21, 2006 14:06
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Lauri_P » Ti Joulu 05, 2006 17:17

Minultakin löytyy lähes aina DS taskustani ihan vaan siltä varalta, jos löytyisi joku, jonka kanssa pelata.

Ninja-iltaan ajattelin esimerkiksi loppukevennykseksi Planetesin kuutosjaksoa, jossa näemme narutardeja vuosimallia 2075

Avatar
Lumilintu
Viestit: 82
Liittynyt: Su Touko 22, 2005 16:43
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Lumilintu » Ke Joulu 06, 2006 18:19

Nekotsume kirjoitti:Ja muuten, tietääkö/tunnustaako kukaan onko Yaman piirissä ketään cosplay-harrastajia? O_o
On, mutten tiedä kuinka Yaman piiriin uskallan itseni laskea, kun olen käynyt tasan yhdessä videoillassa. Mutta on.

Avatar
Nekotsume
Viestit: 33
Liittynyt: To Loka 05, 2006 21:54
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Nekotsume » Ke Joulu 06, 2006 19:37

Hooo. Nimimerkkisi näyttää jotenkin tutulta, Lumilintu... Olisinkohan sattunut näkemään jossain muussa yhteydessä....tai conissa.... *_* Kiva kuulla että joitakin on...ainakin periaatteessa. Kysyin oikeastaan vain mielenkiinnosta, mutta tietty jos enemmän väkeä olisi, kai siitäkin olisi voinut saada jotain aikaan...

Avatar
Lumilintu
Viestit: 82
Liittynyt: Su Touko 22, 2005 16:43
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Lumilintu » Ke Joulu 06, 2006 21:44

Nekotsume kirjoitti:Hooo. Nimimerkkisi näyttää jotenkin tutulta, Lumilintu... Olisinkohan sattunut näkemään jossain muussa yhteydessä....tai conissa.... *_* Kiva kuulla että joitakin on...ainakin periaatteessa. Kysyin oikeastaan vain mielenkiinnosta, mutta tietty jos enemmän väkeä olisi, kai siitäkin olisi voinut saada jotain aikaan...
No en tiedä olitko Traconissa tänä vuonna, mutta siellä pyörin puku päällä ja osallistuin parikisaan. En mie niin hirveästi cossaa kun ei ole rahaa, mutta melkein joka ainoassa conissa olen käynyt mitkä on Suomessa järjestetty.

Ja ryhmässä cosplayaaminen on tietenkin aina mukavampaa, jos vaan yhteinen sävel cossattavasta löytyy.

Avatar
PaavoGold
Viestit: 33
Liittynyt: Ma Touko 08, 2006 21:14

Viesti Kirjoittaja PaavoGold » Ke Joulu 06, 2006 22:01

Kuinka monta Wii-kapulaa on muuten tiedossa tonne ultraan?

( Edit: seksikäs bonus DS:n ystäville tuonne Ultraan, muuten: Voin tuoda mukanani NDS pelin Castlevania:Portrait of Ruin jenkki-versuunin. Ei mitään muuta ihmeellistä tässä, kuin että Euroopan versio ilmestyy vasta ensi vuoden ~maalis/huhtikuussa. Moninpeluu-moodi on, mutten ole vielä ehtinyt tutustua, kun vasta tippui luukusta tunti sitten. )
http://www.linnavaanijat.com/
Ainoa suomenkielinen Castlevania-sivusto

Avatar
Uzi-99
Viestit: 71
Liittynyt: Ti Loka 14, 2003 22:39
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Uzi-99 » Ti Joulu 12, 2006 01:27

/me käynnistää salaisen ninjasuunnitelmansa...

Mustaa pyjamaa ei kyllä löydy, joten verkkarit saa kelvata. Perinteiset ninja-jalkineetkin on turhan hankalaa hankkia, joten lenkkarit. Hupun saa kasattua, tekotarpeita löytyy aina. =)

Avatar
Rectus Abdominus
Viestit: 49
Liittynyt: Pe Marras 03, 2006 06:43

Viesti Kirjoittaja Rectus Abdominus » Ke Joulu 27, 2006 05:46

Ninja. Ninja! NINJA!

No niin, sitten jotain ihan muuta. Palstan olemassaolohan on sekalaista sälää varten ja ajattelin heittää räntin jota olen vihjaillut livenä mutten koskaan kirjoittanut alas.

Liittyykö se mitenkään animeen tai edes Japaniin yleensä? Juu-u.

Kertokaahan, mistä animesta todennäköisesti tulee muutaman vuoden sisällä ison budjetin live-action-elokuva? Ei, en puhu Battle Angel Alitasta, sen tietävät kaikki olevan tulossa Cameronilta sitten kun se...no, tulee. Sitä paitsi sehän taisi olla manga alunperin. Jos joku takarivistä hihkaisi Neon Genesis Evangelion, hän on oikeassa. Miksikö näin? Onko minulla mitään konkreettisia todisteita asiasta?

Enimmäkseen ei, vain vaistoni, josta päästäänkin seuraavaan: kertokaapa mikä ison budjetin kesäleffa on tulossa ensi vuonna jossa on jättirobotteja? No niin, tämän tiesivätkin kaikki, Transformershan se. Ensimmäistä kertaa kun kuulin Transformers-elokuvan olevan ihan oikeasti tekeillä olin enemmän kuin hämmästynyt, jättimäiset robotit tekemässä mitä nyt sitten tekevätkin kun ei ole niitä helpoimpia konsepteja myydä.

Eli eli...jos Transformers osoittautuu hitiksi, Neon Genesis Evangelionin live-action-elokuvan tuleminen ei ole enää spekulaatio vaan fakta. Asiat jotka puhuvat Transformers-elokuvan puolesta ovat ohjaaja (Michael Bay, joka ei muutenkaan saa näyttelijöiden pärstävärkkejä mahtumaan kunnolla edes 2.35-kuvasuhteeseen, tässäpä siis leffa jossa siihen on jopa syytä) ja toimeenpaneva tuottaja (itse Steven Spielberg).

Pikakelaus tilanteeseen jossa Transformers-elokuva on osoittautunut menestykseksi. Ollaan kilpailevalla studiolla, palaveri jossa itse herra Isoherra. "Oliskos meillä mitään tollasta mitä me voitas hyödyntää?" kysyy herra Isoherra viitaten Transformers-elokuvan menestykseen. "No meil olis tää tämmönen Evangelioni...", kuuluu ääni pöydässä kauimpana pomosta. Suurin piirtein noin kävi kun oli kyse Star Warsista ja Star Trekistä.

Oikeudet? Jos niitä ei ole, niin se on pelkkä viivytystaistelu. Rahalla selviää aika monesta asiasta ja suurin kysymys onkin todennäköisesti se kuinka ison prosenttiosuuden alkuperäiset tekijät saavat lipputuloista ja kuinka monta production supervisoria ängetään elokuvaprojektia valvomaan / hankaloittamaan elokuvantekijöiden työtä (riippuu näkökannasta).

Herra Isoherralle on myös konseptitaidetta tarjolla Wetan tuotoksina, sillä elokuvalle jopa yritettiin aiemmin saada starttia kuten monet tietävätkin. Tämäkin toimii yhtenä vauhdittavana tekijänä elokuvan valmistumiselle.

Mutta...mutta...niitä huonoja puolia. Huolimatta siitä että Wetan konseptitaide vaikutt hyvinkin uskolliselta alkuperäiselle, moni seikka voi silti mennä pieleen. Mistä aloittaisin...

No, vaikka aluksi yksi pikku kosmeettinen juttu joka tosin kämmittiin jo mangaversioon mennessä. En nyt tässä julkisella palstalla viitsi tarkkaan mainostaa että mikä juttu, mutta kyse on kuitenkin niin pienestä seikasta että harva jaksaa kiinnittää siihen huomiota. Samansuuntainen juttu oli Optimus Primen lieskakuviot ensi kesän elokuvassa, jotkut olivat käärmeissään siitä, itse ihmettelin "so what, big deal".

Varsinaisista jutuista joista voi enemmän oli kiistaa lienee syytä mainita niiden lasten ikä...ja etenkin ihonmyötäisiin suoja-asuihin pukeutuminen, niitä voi olla aika hankala selittää mahdollisille länsimaisille rahoittajille. X-Men 3:sta jäi pois kohtaus jossa Jäämies pussaa Varjokissaa kahdesta syystä, a. Kohtaus olisi tehnyt Varjokissasta kolmiodraaman Rogue-Bobby-Varjokissa pahiksen ja b. Varjokissan esittäjä oli rainaa tehtäessä 18 mutta näytti 10-14-vuotiaalta ja tekijöiden mielestä se olisi näyttänyt epäsoveliaalta. Jos tuo oli jo issue, niin arvatkaa miten suhtaudutaan ihonmyötäisiin suoja-asuihin, jotka eivät hirveästi jätä arvailujen varaan, 14-vuotiaille?

Jos lasten ikää nostetaan reilusti, sanotaan vaikka pariinkymppiin, niin silloin he eivät ole enää lapsia ja moni juonenkuvio joudutaan kirjoittamaan uudestaan, koulut, lasten kinat etc. Parempi vaihtoehto olisi tehdä suojapuvuista riittävän peittäviä ja jättää iät alkuperäisiksi. Osiin voikin sitten metsästää teknisesti täysi-ikäisiä mutta lapsilta näyttäviä nousevia kykyjä kuten Varjokissan esittäjä.

Oo-kei, jos tuosta selvitään on ainakin yksi probleema vielä tiedossa eli se kieli. Wetan konseptitaiteessa oltiin vielä Japanissa, mutta puhuttaisiinkö siellä sitä? Yksi itseäni ärsyttävä ratkaisu olisi puhua koko ajan englantia, mutta muut kuin native speakerit puhuvat sitä oman maansa aksentilla (esim. Hannibal) tai sitten muun kuin englannin puhuminen on minimoitu ja loogisesti eri tilanteissa sitä kieltä mikä kulloinkin käy yleiseksi käyttökieleksi parhaiten ja Asukan introhan on teknisesti paras aika käyttää paljon englantia. Tosin koko elokuvaahan ei voi rakentaa Asukan esittelyn ympärille...

Siitäkin voi olla harmissaan että yhteen elokuvaan tulisi liikaa tavaraa, mutta nykyään isojen leffojen kohdalla tavataan ajatella trilogioittain eli ensimmäinen on enimmäkseen hahmojen ja maailman esittelyä parilla hienolla toimintakohtauksella höystettynä. Ähkyä ei pitäisi siis tulla.

Trilogia-ajattelu on muuten vain yksi monista esimerkeistä rapakon takaisessa leffabisneksessä, jos yksi juttu toimii hyvin siitä tulee alalle status quo. Trilogia-ajattelu? LOTR. Kuorojen käyttö musiikissa? Jerry Goldsmith Omenissa, mutta mies joka toi sen takaisin ja jonka ansio/syy että joka ikisessä eeppisessä elokuvassa on tätä nykyä kuoro taustalla on John Williams. Elokuvahan oli Star Wars - Episode I - The Phantom Menace. Pilvenpiirtäjien änkeminen lähes jokaiseen supersankarielokuvaan oli siihen syytä tai ei? Hämähäkkimies (Tsekatkaa ekan Fantastic Four -leffan hahmojulisteet ja häikäistykää WTF-tyylisestä, joskin suht coolista, näystä kun Aaveajaja kaahaa prätkällään pilvenpiirtäjää pitkin).

Sitten vielä te jotka pitävät amerikkalaisen ison elokuvayhtiön ison budjetin live-action-elokuvaversiota suosikkianimestanne- tai mangastanne pyhäinhäväistyksenä, niin osaavat ne omatkin sössiä ja pahasti (Final Fantasy: The Spirits Within, tuossa tosin oli kyse pelistä). Jos vielä olette samaa mieltä, niin lohduttautukaa sillä että se alkuperäinen on edelleen olemassa ja se on se ainoa ja oikea, sitä ei pois oteta. Näin minä teen jos Eva epäonnistuu pahasti ja juuri siitä syystä odotan leffaversiota hyvilllä mielin, parhaimmillaan se voi olla kohtuullisen uskollinen esikuvalleen hyvillä toimintakohtauksilla höystettynä. Ja jos ei, uskon vähintään toimintakohtausten olevan riittävän näyttäviä että raina kannattaa isolta kankaalta käydä katsomassa.

Eli Vihaista videopelinörttiä mukaillen, kohotan Batteryni Neon Genesis Evangelionin live-action-elokuvan menestyksen kunniaksi ja kehotan muitakin tekemään niin, vaikka joisittekin energiajuomien sijaan vaikka Carlsbergiä (yäk!). Oli lopputulos mikä tahansa, niin alkuperäinen on aina olemassa sen jälkeenkin. Sama pätee myös remake-versioihin laatuelokuvista.

p.s. Okei, pahoitteluni siitä että tekstiä tuli todella paljon. Yritin parhaani mukaan jakaa tekstin osiin että lukeminen olisi helpompaa mutta räntin runsaus voi silti olla tuskaa...sori.

Avatar
Shocky
Viestit: 56
Liittynyt: Su Joulu 25, 2005 17:11

Viesti Kirjoittaja Shocky » Pe Joulu 29, 2006 00:37

Ohhoh, onpa melkoinen vuodatus, kiitos jeesus kappalejaosta. Ihan asiallista tekstiä kyllä, kommentoinpa paria kohtaa:

NGE-leffan toteutumisen pahimmaksi esteeksi itse kuvittelisin Hideaki Annoa, joka ei vaikuta sellaiselta hahmolta joka pakosti suostuu lempilapsensa antamiseen Hollywoodin armoille (vaikka siitä saisikin tolkuttomasti rahaa).

Oletetaan nyt sitten huvin vuoksi että Anno ja Gainax sanovat ookoo. Mielenkiintoisinta on spekuloida, ketkä olisivat näyttelijöinä. Kuten jo Rectuksen (voi helvetti mikä nicki) tekstistä ilmeni, hahmot tuskin tulisivat olemaan 14-vuotiaita, tosin varmaan enemmän kaupallisista kuin sensuuriteknisistä syistä.

Tässä oma cast-ehdotukseni:

Shinji: Elijah Wood
Misato: Angelina Jolie
Rei: Alexis Bledel (Sin City)
Asuka: Scarlett Johansson
Gendo: Eräs suomalainen tuttuni, Jari N. jota ei tarvitsisi lainkaan stailata, ainoastaan antaa oikeat kuteet. Jos olisi pakko olla joku myyvä stara, niin vaikka öö... Quentin Tarantino
Kaji: George Clooney


Kieli? Tässä puhutaan Hollywood-versiosta, joten hahmot puhuisivat englantia, muutama ehkä ankeasti japaniksi tai saksaksi murtaen. Se olisi törkeä sääli, yksi suurimmista (lukuisista) kickseistä alkuperäissarjassa oli Asukan feikki-saksaksi hölisemät puhelut ja EVA:n ohjauskomennot.

Mikähän ihme tuo kosmeettinen, jo mangassa kämmitty juttu on, mistä vihjailet? En saa hengenrauhaa jos et kerro.

Voisiko tällainen NGE-elokuva tai peräti trilogia sitten toimia? Tähän on helppo vastata: Ei sitten millään. Mutta kuten sanottua, vaikka eräänä päivänä ilmestyisikin joku floppi straight-to-dvd live action nge, niin se ei vie alkuperäistä pois, joten olisihan se kiinnostava kuriositeetti ainakin.

Transformers floppaa, mikäli siinä ei ole mahdollisimman paljon Devastatoria ja Sound Wavea! Trailerin perusteella siinä oli inhottavan kiilteleviä ja turhan monimutkaisia metallisia robotteja...

Avatar
Rectus Abdominus
Viestit: 49
Liittynyt: Pe Marras 03, 2006 06:43

Viesti Kirjoittaja Rectus Abdominus » Pe Joulu 29, 2006 08:12

Terve taas Shocky!

Aluksi pikku tarkennus, koko nickinähän oli siis Rectus Abdominus, jossa ei siis ainakaan oman makuni mukaan ole mitään ns. kinkyä.

Jeps, esitit selkeitä pointteja, tosin kohta tai pari oli ns. "se on tosi koska sanon niin", mutta tuosta en voi valittaa, pohjasihan oma tekstini aika lailla siihen.

Googletin tuossa pikaisesti ja se mitä tajusin olisi että siitä oli noussut melkoinen hässäkkä että ehdotettiin valkoisia anglosaksisia näyttelijöitä rooliin. Näillä näkymin niiden tietojen pohjalta mitä löysin casting olisi enimmäkseen aasialaisia, koska Aasian markkinat ison budjetin leffoja silmällä pitäen ovat huomattavat. Toivottavasti aasialaiset olisivat yhtä kuin japanilaisia...Ja jotain juttua taisi käsittääseni olla myös siitä että 14-vuotiaat olisivat henkisesti kriittisessä iässä mutta varsinaiset näyttelijät lasten osiin, sitten kun roolittavat, olisivat edelleen lapsia, joskin vanhempia kuin 14-vuotiaita ja heitä olisi avustamassa aikuisia.

Oikeuksista käsitin että ADV:llä olisi live action -leffaoptio Annosta huolimatta, korjatkaa joku jos olen väärässä.

Miksei voisi toimia? No, minä tosin uskon jopa Transformers-elokuvan toimivuuteen ja jos kyse on japanilaisen mangan tahi animen käännöksestä ison budjetin amerikkalaiseksi live action -elokuvaksi, niin mikä on ennakkokäsityksesi Cameronin tulevasta Battle Angelistä?

Tuosta Transformers-leffasta sen verran että käsittääkseni sekä lelusarjaa että piirrettyjä on koko ajan enempi tai vähempi muutettu aikojen, muodin ja mieltymysten mukaan. Monelle nykykatsojalle vanhat Transformersit voivat näyttää tuskastuttavan kankeilta laatikoilta. Kiiltely ei haitannut allekirjoittanutta hirveämmin, itse asiassa se kuva mitä olen nähnyt Optimus Primesta Empire-lehden kannessa (löytyy kun Googlettaa) oli mielestäni hyvinkin kasari värimaailmaltaan, josta annan suuret plussat.

Myönnettävä on, että en muista katsoneeni sarjaa 80-luvulla, pari lehteä taisin lukea, ainoa muistikuva on että josta kusta tulee keltainen kuplavolkkari *pidättelee naurua*, joten Devastator ja Sound Wave eivät sano käytännössä mitään.

Jos kickseistä pitää mainita niin se pikku kosmeettinen seikka, jonka voin mainita vaikka livenä joskus, mukaanlukien Asuka (johon se seikka itseasiassa liittyy, sen verran voin vihjata) ja hänen asenteensa on herkkua sarjassa. Ja se "mää oon etelän flikkoi"-soundtrack (sori, se vaan on toistaiseksi ainoa tapa mulle kuvailla sitä) joka alkaa soimaan Asukan ollessa elementissään vapaa-ajalla...Asennetta, oh yeah :D

Mutta nyt hyvää yötä, moido!

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yliopiston Anime ja Manga, Helsinki”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa