SohjoRPG

Keskustelua Yaman toiminnasta.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Yama / hallitus

Mijaskal
Viestit: 105
Liittynyt: To Joulu 22, 2005 16:56

SohjoRPG

Viesti Kirjoittaja Mijaskal » To Loka 05, 2006 12:42

Laitan tähän viestiin kuvia JiiPeen vetämästä Sohjo-roolipelistä että ei tarvitse spämmätä listaa.

Achtung! cs.helsinki.fi linkit lakkaa toimimasta 1.9, siirrän ne uuteen paikkaan toivottavasti ennen sitä.

1.Pelikerta.

Aoko ja Miyako haluavat molemmat luokkavastaaviksi, Aoko valitaan tiukan äänestyksen jälkeen. Mikado haastaa Kyokon kendo-otteluun heti seuraavana aamuna.

Luokkakuva. Pelaajahahmot ovat Murasaki Aoko, Watanabe Mikado, Kobakayawa Hiromi ja Nakajima Kyoko. http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... anetti.jpg

2. Pelikerta.

Mikado häviää ottelun ja on pahalla tuulella.
Kyoko omii bishi(tyttö?) Taruaon ja järjestää kohtauksen järjestöesittelyssä. Usagi glomppaa Hiromin.
http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... joRPG1.jpg

Taruaon fanclub paheksuu syvästi että Kyoko omii heidän ihastuksensa. Miyako tönii Kyokoa jonossa ja Mikado haluaa että Kyoko ei levittelisi tietoa hänen kendo-osaamisestaan. Kyoko lupaa olla hiljaa jos Mikado tekee Miyakolle jäynän.

Kyoko syöttää Taruaota pöydässä, jota kakkosluokkalaiset yrittivät vaatia itselleen, mutta kukaan ei välittänyt heistä.
Yöllä Miyakon vaatteisiin ilmestyy syyhypulveria ja Miyako pelästyy sitäkin että joku on siirrellyt hänen tavaroitaan yöllä. Kalligrafiatunti (ja muutkin tunnit ovat pulverin takia melko ikäviä hänelle.)
http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... joRPG2.jpg

3. Pelikerta

Kirsikankukkien katsomisretki. Kimono pakollinen, kaikilla ei tosin ole. Perillä pelataan totuutta ja tehtävää mutta Mikado kieltäytyy suorittamasta omaansa ja pakenee toiselle viltille. Sororityn (oppilasneuvoston) lähetti tulee pyytämään häntä liittymään sororityn seuraan ja tuomaan myös yhden ystävänsä mutta Mikado kieltäytyy ja saa aikaan reilusti kohua.

Mikado ja Aoko lähtevät syrjemmälle ja Aoko koittaa selittää mikä on Sorority. Mikado pyytää Aokoa mukaansa jos joskus joutuu menemään tapaamiseen. Samaan aikaan sororityn varapresidentti on kehittänyt itselleen pakkomielteen saada Mikado liittymään.
http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... joRPG3.jpg

Miekkailukerhon ensimmäinen kokoontuminen. Paikalle on tullut noin 50 uutta ihmistä katsomaan Sororityn presidenttiä, joka kuuluu kerhoon. Vetäjä hermostuu fanityttöihin ja sanoo että jokaisen joka tahtoo liittyä kerhoon täytyy ottaa yksi ottelu presidenttiä vastaan. Suurin osa lähtee karkuun mutta Aoko yrittää koska tahtoo liittyä. Hän mokaa kuitenkin hiukan mutta hyväksytään silti mukaan koska se "oli hauskan näköistä".
Ottelun jälkeen presidentti pyytää Aokoa myös istumaan sororityn pöytään.

Ensimmäinen liikuntatunti menee häröilyksi.
Kyoko on yliaktiivisuuden vuoksi sairaslomalla joten Taruao-bishi on vapaata riistaa ja fanclub seuraa hänen jokaista askeltaan. Taruao pelaustautuu Hiromin pöytään. (Hiromi istuu edelleen kakkosluokkalaisilta valloitetussa pöydässä)
http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... joRPG4.jpg

Tulee perjantai ja kevyen musiikin kerho on lähdössä katsomaan Zero Point:in keikkaa, ilman lupia tietenkin mutta säntillinen Aoko menee kysymään opettajalta ja saa kasan lupalappuja.

4. Pelikerta.

Kevyen musiikin kerho on lähdössä konserttiin, mutta Mikadolla ei ole muita länsimaisia vaatteita kuin koulupuku. Aoko yrittää pelastaa tilanteen ja lainaa omaa takkiaan, joka on tietysti melko iso. Aoko laittaa Mikadolle myös rusetit tukkaan ennenkuin hyväksyy. Muiden asusteissa ei ole valittamista ja Tsune on pukeutunut viimeisen päälle Glam-glitter- rokkariksi. Konsertti on Sapporossa, jonne seikkaillaan kahdella junalla. Perillä mukaan liittyvä Kyoko torjuu tylysti seuraa hakevat amikset ja tykkää enemmän lämppärinä soittavasta hevibändistä kuin pääesiintyjästä. Mikadolle uskoo ettei enää koskaan kuule mitään.

Konsertin jälkeen porukka lähtee kohti asemaa mutta kaksi paremman näköistä poikaa koittavat herättää Kyokon ja Aokon huomion mutta saavatkin koko porukan mukaansa karaokeen. Aoko joutuu myöntymään yleisen mielipiteen edessä, mutta poikien ehdottaessa jatkoja jossain epämääräisessä paikassa, ottaa Kyokoa korvasta ja raahaa tämän asemalle.

Seuraavaksi syntyy kiista kuka maksaa taksin, Kyoko jonka takia myöhästyttiin junasta vai Aoko, joka on jollain tavalla vastuussa porukasta. Neidit käristävät keskenään turskaa eivätkä huomaa että muut tilaavat sillä aikaa yhdessä taksin.

Perillä odottaa asuntolan hoitajan mies, joka on jätetty oven eteen nukkumaan ja odottamaan seuruetta. Hän herää ja unenpöpperössä päästää kaikki sisään sen enempiä kyselemättä. Jatkot alkavat Kyokon ja Aokon huoneessa mutta äänenvoimakkuudesta tulee erimielisyyksiä. Mikado ja Himori nukahtavat heti päästyään oman huoneensa sisäpuolelle.

Jatkot siirtyvät kolmoskerrokseen ja jatkuvat...
http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... joRPG5.jpg

Lauantai.

Kyoko päättää pyhittää koko päivän vapaapainin maailmanmestaruuskisoille ja raahaa myös Taruaon tutustumaan vapaapainin ja kalsarikännäämisen ihmeelliseeen maailmaan. Olutta Kyoko hommasi sairaslomallaan.

Aoko menee näytelmäkerhoon, jossa on myös hänen ikuinen kilpailijansa Minako. Kumpikin ehdottaa eri Shakespearen näytelmää ja kerhon vetäjä passittaa heidät kirjastoon etsimään jompaakumpaa. Matkalla käydään "hedelmällinen keskustelu".

Lounastauolla Mikadon isä ilmestyy tarkistamaan että hänen tyttärensä ei ole ruvennut haihattelemaan tai harrastamaan mitään epäilyttävää. Mikado pelaa koko päivän Go:ta.

Sunnuntaina Mikadolla on Hiromin kanssa teeseremoniaa ja Kyokon kanssa jousiammuntaa, joita molempia isä vahtii taivaanrannasta. Lounastauolla Aoko kutsutaan opettajienhuoneeseen ja konserttiluvat myöntänyt opettaja kertoo että Minako on esittänyt että kaikki konsertissa käyneet voisivat kirjoittaa tapahtumasta pienen esseen, huomiseksi. Aoko kertoo tämän Kyokolle ja yhdessä he alkavat punoa juonia.

Kyoko kiusaa Tanikazea judokerhossa ja menee ratsastuskerhoon viattomasti juttelemaan saamastaan esseetehtävästä ja kummisetä 1:sestä hevosellaan ratsastavan Minakon kanssa. Minako ei ikävä kyllä ole nähnyt kyseistä elokuvaa ja lopuksi Kyoko antaa hänelle hiukan vauhtia.
http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... joRPG6.jpg[/url]

5. Pelikerta.

Kuumat lähteet fillerijakso. Oppilasneuvosto järjesti matkan läheisille lähteille. Erika jahtasi Kyokoa ja nuken putsaaminen aiheutti pelkoa.

http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... joRPG7.jpg

6. Pelikerta.

Mikado sai heti aamusta jonkinlaisen energisyyskohtauksen ja repi Kyokon mukaansa herättämään Taruaota. Tytöt menivät sisään ikkunasta ja herättivät Taruaon kämppiksen, joka ei onneksi nostanut meteliä. Taruao heräsi lopulta siihen kun epämääräiset möykyt lähestyivät peiton alla.

Huoneesta paettiin kirkumisen säestämänä ja Taruaon hajustettu, vaaleanpunainen silkkipeitto tarttui mukaan. Energiansa käyttänyt Mikado kääriytyi siihen ja nukkui ruokatuntiin asti. Lopulta peittoa mentiin palauttamaan porukalla ja juotiin teetä.

http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... joRPG8.jpg

7. Pelikerta.

Koulun luontoretkipäivä. Retki suuntautui Mikadolle turhankin tuttuun maastoon, ja hän halusi mieluummin mennä vähän erikoisempaa reittiä Kyokon kanssa kuin paapoa Taruaota ja Usagia. Jäljempänä mainitut piti tietysti ensin karistaa kannoilta. Täysurbaani Taruao oli helppo hämätä pelottelemalla karhuilla, oravilla ja muilla vaarallisilla olennoilla ja Usagi tajusi muutenkin.

Heti reitiltä pois päästyään Mikado ja Kyoko törmäsivät kahteen poikaan paikallisesta koulusta, jotka niin ikään olivat luokkaretkellä. Heidätkin piti karistaa, mikä tehtiin pienellä rohkeustestillä, hyppimällä jääkylmän virran yli vievillä kivillä, jotka sattumalta olivat Mikadolle hyvin tutut. Toinen pojista sai kylvyn ja matka jatkui kohti salaista ninjataloa vuorten kätköissä. Reissulta myös otettiin paljon kuvia mukaan annetulla kertakäyttökameralla, jota ei tosin aiottu palauttaa.

Lopuksi päätettiin ottaa kuva jossa Kyoko roikkuu pää alaspäin Taruaon vieressä, mutta oksa petti. Kaverusten ulkomuoto herätti opettajissa hieman epäilystä, mutta Kyoko onnistui selittämään kaiken parhain päin.

http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... joRPG9.jpg

8. Pelikerta

Hiromi sai Kamichu:sta idean maalata naamoja luontoretkeltään keräämille kiville. Mikado tahtoi myös maalata ja innoissaan Hiromi kaatoi maalit hänen päälleen. Seurasi naamaanpiirtämistä akryyliväreillä, jotka piti lähteä pesemään pois vettä kovemmilla aineilla. Matkalla parivaljakko keräsi katseita.

Sitten tuli koeviikko. Hiromi oli luokan 11.sta ja Mikado 20/25. Koko luokan keskiarvo oli 75% joka oli fuksiluokkien huonoin...

Hiromi koki Greenday flashbackin, jossa hän narautti tupakoivia luokkatovereita, jutteli oppilaskunnan presidentin kanssa ja lupautui auttamaan Yukino Satsukia kouluaineissa, jotta tämä pääsisi pois landelta ja tokioon opiskelemaan. Yukino kun oletti että eturivin tyttönä Hiromi olisi automaattisesti hyvä koulussa.

http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... oRPG10.jpg


9. Pelikerta
Kaikki koeviikon tulokset selvisivät. Mikado pääsi tokyoon ja osti ison kasan vaatteita, joita ei uskalla näyttää isälleen. GO-klubi tahtoi myös japaniin ja alkoi fanittaa Aokoa.

http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... oRPG11.jpg

10-12 pelikerta

Luokan perinteinen tyttö Maruawa ihastui myös Kyokoon. Mikado ystävystyi GO-klubin kanssa. Kyoko yritti ravistaa Maruawan kimpustaan parittamalla tämän Mikadon kanssa ja uhkasi kertoa Mikadon isälle että tämä harrastaa länsimaalaista hapatusta. Mikado ja Kyoko sopivat että Kyoko ei kerro jos Mikado pitää viikon ajan poikamaisia länsimaalaisia vaatteita. Kyoko ajatteli moisen pukeutumisen vievän Maruawan huomion.

Hiromin ja Yukinon mielestä Mikadon uusi tyyli oli hieman kummallinen, mutta heillä oli enemmän puuhaa Yukinon käsialan parantamisessa.

Mutta sitten Kyoko vaihtoi mystisesti koulua ja Mikadon ei tarvinnut enää pitää kiinni sopimuksesta. Koulun journalistiklubi tarttui jutuntynkään ja halusi haastatella Aokoa ja Mikadoa Kyokon lähdön syistä. "Jos et kerro mitään niin kerron lehdessä kaiken."

Kyokon lähdön jälkeen Taruao huomasi olevansa jälleen Fanclubinsa armoilla ja pakeni Hiromin luokse, joka vei hänet kävelylle läheiselle vuoristopolulle. Fanclubi seurasi tietty innokkaasti perässä ja parin erottua he paheksuivat syvästi Hiromia, joka vain pyyhkäisi heidät tieltään. MMikado nukkui huonosti ja oli aamulla niin uninen että suostui cosplay-ryhmän malliksi. Journalistiklubi jatkoi Aokon piirittämistä.

Piirimestaruudet alkoivat lähestyä ja Hiromi pääsi edustamaan koulua Track-and-Fieldissä sekä uinnissa, Aoko ranskalaisessa miekkailussa ja Mikado kendossa, sen jälkeen kun kendo-klubille selvisi että hän on se sama Mikado joka tuli kolmanneksi koko japanin nuorten sarjassa.

Piirikarsinnat järjestettiin toisessa kaupungissa. Aoko piti tiukkaa kuria ja näki parhaaksi sitoa Mikadon paikoilleen ettei tämä karkaa kaupungille ennen kisoja.

Kisoissa kaikki pääsivät jatkoon ja Aoko tapasi uintiosuutta seuratessaan Ourun High-Schoolista tulleen herrasmiehen, joka sattui myös olemaan miekkailukarsinnoissa. Parin välille syntyi välittömästi lämmin yhteisymmärrys.

Mikado onnistui haastamaan samaisen poikakoulun kuuluisan Honey-sempain kendo-otteluun, mutta hävisi.

13. Pelikerta

Karsintojen jälkeen Aoko liiteli ensimmäisenä takaisin hotellille ja sieltä suoraan tapaamaan uutta ihastustaan romanttiselle puistokävelylle, eikä mikään estänyt Mikadoa, väsynyttä nuudeli-Hiromia ja Yukino lähtemästä kaupungille ostamaan levyjä. Paluumatkalla he tapasivat panikoivan teatterikerhon jäsenen joka pyysi heitä ostamaan tarvitsemansa kirjan huomenna ennen paluuta koululle. Hotellilla oli Love-Zombie Aoko joka ei onneltaan edes huomannut Mikadon ja Hiromin myöhäistä paluuta.

Paluubussissa Mikado ei antanut Aokolle hetken rauhaa, mutta Aoko kesti hyvin keskittyen ihastukseensa ja tältä saamaansa ruusuun. Perillä koululla Aoko liiteli huoneeseensa ja ajatteli viettää hetken rauhassa ajatustensa kanssa.... Mutta heti oven avattuaan hän huomasi katosta roikkuvat kirjat sekä vaaleanpunaiseen mekkoon puetun lohikäärmepatsaan ja ehti laskea 1+1 ennenkuin hänen sisarensa Eriko glomppasi hänet ja molemmat kaatuivat käytävälle. Eriko kertoi iloisesti juuri tulleensa kuningas Arthurin hovista ja tulevansa samalle luokalle opiskelemaan. Aoko hillitsi mestarillisesti hermonsa ja sai ketjupaitaan pukeutuneen Erikon selittämään ympäröivillä ihmisille ja pakeni itse sisälle huoneeseensa turvaan.

Erikosta tuli koko koulun puheenaihe, varsinkin kun hänen yhdennäköisyytensä Aokon kanssa on huomattava mutta luonne ja tavat jotain aivan muuta. Tämä pisti pasmat sekaisin varsinkin Sororityn jäseniltä, jotka ovat tottuneet näkemään jokaisessa teossa vähintään kolme haudattua elefanttia. Toinen uusi oppilas, ujo Chieko Yusuchia jäi onnekseen Erikon aiheuttaman kohun varjoon. Mikado jutteli hänen kanssaan ja esitteli hänet Go-kerholle, missä myös juoruttiin ahkerasti Erikosta. Mikado päätti säästää uutisen Aokon poikaystävästä taktisesti myöhemmäksi.

Päivitetty luokkakuva:
http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... akuva2.jpg
Viimeksi muokannut Mijaskal, Ke Heinä 11, 2007 13:40. Yhteensä muokattu 6 kertaa.

Avatar
jiipee
Viestit: 96
Liittynyt: Pe Touko 16, 2003 12:35
Paikkakunta: helsinki
Viesti:

GM sign of approval

Viesti Kirjoittaja jiipee » Ma Marras 06, 2006 13:26

Sugoi!
Kuvan on hienoja.
GM aproovaa

Jii_pee

Avatar
jiipee
Viestit: 96
Liittynyt: Pe Touko 16, 2003 12:35
Paikkakunta: helsinki
Viesti:

Viimenen peli tänä vuonna 11. 12

Viesti Kirjoittaja jiipee » La Joulu 09, 2006 13:21

...Pelaajille tiedoksi.
Ensi vuonna lisää

GM

Avatar
jiipee
Viestit: 96
Liittynyt: Pe Touko 16, 2003 12:35
Paikkakunta: helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja jiipee » Pe Touko 18, 2007 11:33

Ne normaalit "OMG! mistä tämä tuli" ongelmat ilmaantuivat.

Sen Lisäksi että yksi oppilas puuttu Niilon aikatauluun ilmaantui aikataulullinen este. Koska en jaksa ruveta säätämään uutta päivää pitää alkaa pelata myöhemmin.

Jiipee/GM

Avatar
jiipee
Viestit: 96
Liittynyt: Pe Touko 16, 2003 12:35
Paikkakunta: helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja jiipee » Su Joulu 16, 2007 19:18

Tiedoksi vaan että seuraava peli on 7 1 2008

Vähän kaipailen Niilon Ultima-hienoja kuvia...

Kesäloma on kohta ohitse koululuokkam tytöiltä.
Muutama uusi oppilas on tullut (ja nämä vaihdokset saavat jäädä viimeiseksi)
Tokiosta on ostettu paaljon vaatteita (sekä "normaaleja" että loli-tyyppisiä ^_^)

Edessä odottaa lomailua Student Councilin luona...

jiipee

Mijaskal
Viestit: 105
Liittynyt: To Joulu 22, 2005 16:56

Viesti Kirjoittaja Mijaskal » Pe Helmi 08, 2008 15:04

Suunnilleen 14 pelikerta ja siitä eteenpäin.

Kuvia edellisistä pelikerroista:
Maruawa ihastuu Kyokoon:
http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... /kylpy.jpg

Kyoko kiristää Mikadoa ja esittelee hänet Maruawalle:
http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... ristys.jpg

Eriko:
http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... /eriko.jpg

Cosplay-kerhon Ohno vainoaa Mikadoa saadakseen tämän suostumaan malliksi ja onnistuu lopulta eräänä aamuna Mikadon ollessa edelleen puoliunessa:
http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... osplay.jpg

Viikonloppuna Matsuda Tsune pyysi ihmisiä mukaan lähikaupunkiin tuttujensa rock-keikalle ja lupasi järjestää kyydin. Aoko suostui ja Eriko halusi mukaan. Mukaan lähti myös Chieko, joka halusi ehkä tutustua ihmisiin, vaikka äiti olikin varoittanut rock-konserteista. Tyttöjä tultiin hakemaan koulun pihalta asiaankuuluvasti varustellulla autolla. Auton ilmestyminen ja varsinkin sen kuljettavat lisäsivät vielä muutaman sammiollisen lisää vettä Erikon ympärillä pyörivään huhumyllyyn ja Go-kerho seurasi lähtöä tarkasti ikkunasta. Samana iltana Mikado kävi kokeilemassa cosplay-kerhon asuja ja houkutteli myös Hiromin mukaansa:
http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... orolla.jpg

Aoko oli varmistanut että Eriko pysyy aisoissa vanhalla hyvällä silkkinarulla. Bileissä parikin poikaa yritti tehdä tuttavuutta, mutta Aoko oli varsin jäätävä ja Eriko varsin outo. Takaisin lähdettiin samalla autolla mutta bensa loppui puolimatkassa ja loppumatka päästiin ystävällisen maanviljelijän traktorin kyydissä.

Seuraavalla viikolla oli kotitaloutta. Aokon keittotaidot saivat taas ihmeitä aikaan, kun kohokas sai hiukan liikaa leivinjauhetta alkoi kohota. Chirikon keksit paloivat ja Mikadon taikina levisi ympäri keittiötä vatkausvaiheessa. Lopulta ainoa syötävä asia keittiössä oli Aokon nopeasti tekemä ramen.
http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... talous.jpg

Kesäloma
Kesäloma alkoi koulun luokkaretkellä. Kohteena oli kylpylä ja sen jälkeen Hello Kitty World. Kylpylässä laulettiin karaokea ja Hello Kitty Worldista Mikado voitti narunvedossa itseään suuremman pehmolelun, joka sai nimekseen pokeneko-chan. (Pocket neko). Nagae-san ihastui siihen ensisilmäyksellä.

Luokkaretken lopulla luokka sai uuden oppilaan Baran, joka odotteli muita koululla. Hänet otettiin mukaan matkalle Tokioon, jossa oli tarkoitus käydä katsomassa Dark Funeralin keikkaa, ostaa Zero Pointin uusin single ja asua Aokon isossa kämpässä. Samaan aikaan Tokiossa pidettiin myös Go-turnaus, johon koulun go-klubi lähetti oman joukkueensa. Matkalla Mikado ja Tsune pohtivat miten uudesta oppilaasta Kirikosta saataisiin tyylikäs. Perillä selvisi että Aoko olikin spontaanisti joutunut vanhempiensa pikalomalle Hawaijille ja piti mennä asumaan Ryokaniin. Samaan paikkaan kutsuttiin myös Go-joukkue, joka piti tosin ensin käydä etsimässä.
http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... okyoon.jpg
http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... hawaii.jpg

Mikado osti kasoittain lolita-vaatteita ja ihastui Dark Funeraliin. Tokyon jälkeen oli tarkoitus mennä Student Councilin presidentin loma-asunnolle, mutta suunnitelmat muuttuivat ja James ilmoitti vievänsä porukan yksityiskoneella suvun kartanolle. Bara lähti käymään kotonaan Kiotossa ja muut lähtivät Jamesin mukaan.
http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... ouncil.jpg

Perillä kartanossa presidentti ei ollut vielä saapunut, mutta muu council ja presidentin ärsyttävä veli olivat paikalla.
Kiotossa Bara löysi vanhan jenginsä, jonka uusi tyttöjengi oli ajanut ahtaalle. Bara päätti korjata tilanteen ja valloittaa takaisin jenginsä perinteisen hengailupaikan. Pian heidän saavuttuaan paikalle ilmestyi kilpaileva jengi, jonka vaaleatukkainen johtaja haastoi Baran kilpa-ajoon asian ratkaisemiseksi. Jos Bara voittaisi, hänen jenginsä saisi paikan takaisin, jos taas häviäisi, hänen olisi tehtävä niinkuin toisen jengin johtaja sanoo. Voitostaan varma Bara suostui heti.

Bara kuitenkin hävisi niukasti ja mutta ei todellakaan osannut odottaa jengipomon olevan valeasuinen student councilin presidentti (isot aurinkolasit naamioivat kenet tahansa). Bara sai *painavan* ehdotuksen palata kouluun ja alkaa opiskella tosissaan. James saapui paikalle ja ajoi molemmat suvun kartanolle, jossa muut jo odottivat.

Kun koko porukka oli taas koolla, lähdettiin katsomaan läheistä festivaalia, jossa oli ilotulitteita ja karkkiomenia. Presidentti lainasi sukunsa varastoista kaikille kimonot.
http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... artano.jpg

Ennen koulun alkua ehdittiin vielä uimaan rannalle, Mikado ruskettui ja Bara antoi turpiin pojalle joka oli "unohtanut" tyttöystävänsä ja koitti lähteä bilettämään Kirikon ja Baran kanssa.

Heti ensimmäisellä kouluviikolla edessä oli välikoe kakkonen, jossa Mikado ei päässyt läpi kaikista kokeista. Myös Mikadon huoneen rajat alkoivat tulla vastaan koska se alkoi olla niin täynnä vaatteita. Mutta koska Kirikolla ei ollut juurikaan tavaroita, Mikado päätti toistaiseksi nukkua tämän huoneessa.

Mijaskal
Viestit: 105
Liittynyt: To Joulu 22, 2005 16:56

Viesti Kirjoittaja Mijaskal » Su Maalis 30, 2008 13:14

Lisää kuvia, piirtäjänä Baran pelaaja Nekotsume.

http://nekotsume.deviantart.com/art/You ... n-69713233 Peruskuva yleislookista.

http://nekotsume.deviantart.com/art/If- ... l-69714347 Random kuva...let's Yakuza!

http://nekotsume.deviantart.com/art/Bud ... l-70743830 Bara pienenä.

http://nekotsume.deviantart.com/art/RPG ... t-74462027 Mitäh, se olikin Student Body President??

http://nekotsume.deviantart.com/art/You ... D-78211686 Kuva matsurista - karkkiomenan viimeiset hetket.

http://nekotsume.deviantart.com/art/Reform-78799114 Hiusratkaisuja.

Mijaskal
Viestit: 105
Liittynyt: To Joulu 22, 2005 16:56

Viesti Kirjoittaja Mijaskal » Ke Huhti 30, 2008 15:31

Kuva rannalta
http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... taloma.jpg

Kesäloman jälkeen ankea paluu kouluun
Mikado aikoi kovasti ryhtyä kohottamaan numeroitaan, koska yksi kokeista oli jo mennyt alle läpipääsyrajan. Siispä pitää hankkia pyöreät silmälasit (älyykkysbonus) ja ruveta lukemaan. Mikado pyysi myös Chiekoa avukseen. Chieko suostui, mutta opiskelu ilman animea ja suklaata olikin odotettua vaikeampaa.

Mikado sai myös tietää että ihan pian olisi vanhempienpäivä, mikä tarkoittaisi isän vierailua hänen lolita-vaatteilla ja muulla länsimaapahuudella täytettyyn huoneeseensa. Mikado yritti kätkeä kaiken, mutta yksi bonnet leijaili jostain isän käsiin tämän astuessa huoneeseen. Mikadon isä poistui hiljaisena paikalta. Bara oli saanut uuden suunnitelman kohota Student bodyn presidentiksi ja oli alkanut opiskella tyylikästä käytöstä ja muuta asiaanliittyvää.
http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... iskelu.jpg


Isän lähdettyä Mikado pelkäsi tämän tekevän jotain harkitsemantonta ja asui pari päivää Chiekon sängyn alla. Pelko kuitenkin hellitti pian ja Mikado päätti olla vähät välittämättä isän ahdasmielisyydestä ja osti itselleen kunnollisen vaatekaapin ja päätti myös hankkia tietokoneen pystyäkseen olemaan yhteydessä muihin j-rock faneihin.
http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... akoilu.jpg
Mikado oli säikkynä vielä pari päivää ja lisäksi oudon kömpelö ja vaikutti myös unohtaneen kendotaitonsa. Kendokerhoon liittynyt Oppilaskunnan presidentti aiheutti hämmennystä harjoituksissa ja uusi Gazette "kerro mitä haluamme tietää tai kerromme kaiken" ilmestyi.
http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... oklubi.jpg

Mikadon opiskeluyritykset jatkuivat nitkun natkun, kunnes Oppilaskunta lähetti hänelle ja Baralle pitsikuorrutetun kutsun saapua rokokoo-henkiseen illallistilaisuuteen lähikaupungin ravintolaan. Kumpikaan ei oikein voinut kieltäytyä kutsusta....
Aokon kerrottiin sairastuneen masennukseen, jolloin pitäisi tietysti valita uusi luokan puheenjohtaja. Bara näki tilaisuutensa pian koittavan. Sitä ennen oli kuitenkin suoriuduttava illallisesta. Cosplay-kerhon Ohno suostui valmistamaan Baralle sopivan asun. Mikadolla oli jo useampia valmiina.

Illaliselle joutui myös Chieko , jota luultiin ovella uudeksi tarjoilijaksi. Mikado kyllästyi pian juhliin ja lähti internetkahvilaan. Bara ei tehnyt etikettimokia eikä Oppilaskunta päässyt toteuttamaan aiettaan nälviä hänelle. Seuraavana päivänä Bara valittiin uudeksi luokan puheenjohtajaksi ja päätti että luokan ohjelma koulufestivaalissa olisi Kenjin-taru tyylinen teehuone, jossa kaikki pisimmät tytöt esittäisivät miespuolisia hovimiehiä. Ohno saisi tietysti tehdä puvut.
http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... ikutsu.jpg

Mikadon tietokone saapui, enää tarvitsisi päästä sillä internetsiin. Koulun ainoa yhteys on talonmihen toimistossa, joten Mikado laati suunnitelman satelliittilähettimen asentamisesta asuntolan savupiippuun ja sieltä langattomasta yhteydestä omaan koneeseensa alakertaan. Urheilupäivä ei mennyt A-1:sen osalta kovin hyvin. Aki Irahara siirrettiin mystisistä syistä luokalta D-1 luokalle A-1 ja Mikado koitti tutustua häneen.

Koulufestivaali meni hyvin. Mikado koitti luistaa pelaamalla Go:ta teehuoneessa. Luokka B-1 teki kummitustalon, joka lopulta valittiin parhaaksi ohjelmaksi. Festivaalin lopuksi Yukinon bändi soitti kovaa rockia ja Mikado sekosi taas ja halusi perustaa oman yhtyeen. Hän alkoi heti kerätä mahdollisia soittajia. Uusi oppilas Aki liittyi Henmi-fanclub.. siis kirjallisuuskerhoon ja tuntuu muutenkin henkilöltä joka ei aina näytä siltä mitä on... tai toisinpäin.

Mikadon suunnitelma hiukan kangerteli, koska hänellä ei juurikaan ole kokemusta mistään lamppua onimutkaisemmista sähkölaitteista.
http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... tokone.jpg

Mijaskal
Viestit: 105
Liittynyt: To Joulu 22, 2005 16:56

Uusin luokkakuva

Viesti Kirjoittaja Mijaskal » Pe Touko 02, 2008 14:39

Uusin luokkakuva tuli viimein koulukuvausfirmalta. Ensiesittelyssä kesäkoulupuvut, joiden värivalinnat saattavat aiheuttaa silmäsärkyä. Mutta minkäs teet, säätiö säätää.
http://www.cs.helsinki.fi/u/kiesilai/ku ... 3color.jpg

Se ähvän näköinen koukero parißa nimeßä on vanha pitkä ſ, jota nykyään näkee integraaleißa, ja ſaksankieleßä 'ss'-ligatuurina.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Pitk%C3%A4_s

Avatar
jiipee
Viestit: 96
Liittynyt: Pe Touko 16, 2003 12:35
Paikkakunta: helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja jiipee » La Touko 03, 2008 11:02

Äh että voi tietää tommoisia asioita kielestä.
en olis huomannut, jos et olisi maininnut

jiipee

Avatar
jiipee
Viestit: 96
Liittynyt: Pe Touko 16, 2003 12:35
Paikkakunta: helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja jiipee » Su Touko 18, 2008 08:16

Vain kahden pelaajan tultua paikalle pelattiin taas filleri-jakso.
Vuosi lähenee loppuaan kun ohno-san lähetyy Mikadoa RoriiCon-flyerin kera. Kyseessä on jo perjantaina alkava con jhon Koulu ei varmasti häntä päästä. Mutta Mikado päästettäisiin samaan aikaan samassa kaupungissa oleviin kendo-karsintoihin.

Sitten vaan oiva selitys pystyyn, ja Rorii-coniin! Cosplayta! Fanitusta, Myyntipöytiä!, Bändi jonka soittajien sukupuolta voi vain arvailla!
Mikadon ja Ohno-sanon avustuksella mukana ollut Cheikokin sai itselleen loli-asun. seurasi paljon on/off-game keskustelua eri tyyleistä, ja päätettiin että ensi kerralla otetaan lähdemateriaalia mukaan

Käytiin myös musiikki-soitin kaupassa.
Sori ettei PeeJii ehdi piirtämään, saatte odottaa taasen Niilon kuvia

jiipee
Viimeksi muokannut jiipee, La Heinä 12, 2008 09:49. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Nekotsume
Viestit: 33
Liittynyt: To Loka 05, 2006 21:54
Paikkakunta: Helsinki

Re: SohjoRPG

Viesti Kirjoittaja Nekotsume » Ti Touko 27, 2008 13:12

Pari kuvaa joihin en ole vielä heittänyt linkkiä shoujopeliin liittyen. Tajusin että turha tässä Mijaskalia vaivata, voinhan itsekin suoraan sen tehdä... : D

Bara menossa rokokookutsuille. Päivänvarjo on valokuvausproppi, Mikadolta lainattu. Toiminee myös lyömäaseena... : D http://nekotsume.deviantart.com/art/A-T ... y-80499117

Tavoite saavutettu! Askeleen lähempänä päätavoitetta...here comes the future student body president! >8D http://nekotsume.deviantart.com/art/Cla ... e-81776091

Mikadon maasta polkaiseman uuden bändimme juliste. Manager-san hoitaa! http://nekotsume.deviantart.com/art/Nai ... u-86861763

Avatar
jiipee
Viestit: 96
Liittynyt: Pe Touko 16, 2003 12:35
Paikkakunta: helsinki
Viesti:

Re: SohjoRPG

Viesti Kirjoittaja jiipee » La Heinä 12, 2008 10:32

Oli kyllä tiedossa että MIkado (aka. Niilo) on lähdössä Ouluun opiskelemaan mangan piirtämistä.
Mutta, Mutta! Opiskelu vaatii vielä pari Ovaria, joten Mies opiskelee Bollywoodin saloja tulevat Maanantait.
Tämä meinaa sitä että Sohjo-peli menee telakalle RoPeConiin-asti.

Itse pelisessio oli tavallistakin härömpi off-topic keskustelun koskiessa jopa jalkapalloa!
johonkin se on raja vedettävä, ja vedän sen urheiluun.

Joululomalle sijoittuva sessiomme, sisälsi mm. lahjojen vaihtoa. Tytteleiden ihmetellessä äkillistä joulukoriste-krääsän ilmestymistä Baran suvun tiloihin.
Suvun pää (Baran Äiti) liittyi myös tyttöjen joulu-aaton viettoon, joka oli hieman sekavaa, kun ei edes tarkkan tiedetty mitä tehdä tämän länsimaisen juhlan kanssa. ^_^
Kiriko sai stailatun version utilitaristisesta puvustaan, Mikado tolppakengät, ja Chieko prinsessa tiaran.

Aattona soiteltiin myös ihan kaikille koulu-kavereille. Yukino soitti Takaisin kutsuen kaikki "crash'aamaan"
Kaverinsa luo uuden vuoden "Xmess metal massacre" konserttiin missä heidän bändinsa "Sudden death move"
Samassa kaupungissa Vietti lomaa myös Imahara Aki
Tässä vaihessa pelaajien huomio hajosi ihan kokonaan...
Kuvankin piirsin mutta kun ei ole skanneria >huoh<

jiipee

Avatar
jiipee
Viestit: 96
Liittynyt: Pe Touko 16, 2003 12:35
Paikkakunta: helsinki
Viesti:

Re: SohjoRPG

Viesti Kirjoittaja jiipee » To Elo 07, 2008 15:49

Uuusi lukukausi alkaa pien sekä oikeasti että sohjossa.
ns. varmoja pelaajia näyttää olevan neljä; Raakel, Veka, Ossi ja Topi Toosi
Aloitetaan jonkilaisella kertaus jaksolla.
Satu jos luet tätä ketjua, anna kuulua itsestäsi jos suikin voit

Jiipee

Avatar
jiipee
Viestit: 96
Liittynyt: Pe Touko 16, 2003 12:35
Paikkakunta: helsinki
Viesti:

Re: SohjoRPG

Viesti Kirjoittaja jiipee » Ma Loka 13, 2008 17:06

yliopisto on tainnut niistää niilon kuvay netistä
Nyyh

NIILO! jos luet tämän hanki heti tilaa jostain ja laita kuvasi takaisin nettiin!

jiipee

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yliopiston Anime ja Manga, Helsinki”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa