Sivu 1/1

[uutinen] Suomi osallistuu Cosplay World Summitiin 2009

Lähetetty: Ma Syys 08, 2008 14:45
Kirjoittaja Darth Mauno
kyuu kirjoitti:Suomalaista cosplay-taitoa päästään vihdoinkin esittelemään maailmanmestaruustasolla, kun Helsingin Kirjamessuilla järjestetään World Cosplay Summitin, eli cosplayn maailmanmestaruuskisojen Suomen karsinta. Kahden hengen ryhmäkilpailun voittajalle on luvassa Finnairin tarjoama viikon matka Japaniin elokuussa 2009, jolloin finaali pidetään. Muille hyvin sijoittuneille on luvassa Sinooperin ja Egmontin lahjakortteja.

Vähemmän kisahenkistä cosplay-ohjelmaa etsiville Helsingin Kirjamessuilla on tarjolla myös cosplayn show-sarja. Kaikilla halukkailla ennakkoon ilmoittautuneilla on mahdollisuus esitellä pukujaan yleisölle. Voittajia ei valita, mutta tuomaristo voi myöntää kunniamainintoja hienoista saavutuksista. Show-sarja muistuttaa tyyliltään hieman Animecon'08:n kisaa, joskin sääntöjen rajoituksia on kevennetty huomattavasti.

Sekä WCS-finaaliin että show-sarjaan osallistuville lähetetään postitse pääsylippu, jolla pääsee Kirjamessuille ilmaiseksi lauantaina 25.10. Ilmoittautuminen molempiin sarjoihin on avattu CFT:n sivuilla.

Lehdistötiedote: graafinen (PDF 276 KB) - vain teksti

Lisätietoja myös keskustelualueilla...
Tapahtumat-alueella (Kirjamessut yleisesti)
Cosplay/Tapahtumat -alueella (Cosplay-aiheesta)