Sivu 1/1

[uutinen] Cosplay Finland Lokaviikoilla!

Lähetetty: Ke Elo 13, 2008 12:01
Kirjoittaja Marionettinukke
Cosplay Finland osallistuu 12-19.10.2008 ensimmäistä kertaa järjestettävään nuorten festivaaliin nimeltä Lokaviikot. Lokaviikot järjestetään Helsingissä, ja sitä järjestää mm. Helsingin kaupunginkirjasto, nuorisoasiainkeskus ja kulttuuriasiainkeskus.
Lokaviikon sivut löytyvät osoitteesta http://lokaviikot.fi/

Cosplay Finland on ensisijaisesti järjestämässä valokuvanäyttelyä ja Cosplay-muotinäytöstä. Muita suunnitelmia on installaatiot esim. metroissa tai näyteikkunoissa ja Cosplay-kulkue.
Muotinäytöksessä ja Valokuvanäyttelyssä saa olla pukuja/kuvia anime- ja mangasarjoista, peleistä ja j-rockhahmoista. Muista kysykää minulta erikseen!

Valokuvanäyttely on lähes koko lokakuun ajan Ruoholahden metroaseman lasivitriineissä. Kaipailisinkin hyvälaatuisia, selkeitä kuvia, jossa on mielellään vain kuvattava, eikä muita ihmisiä. Toki paricossikuvat ja ryhmäcossikuvat sallitaan, mutta ei ylimääräisiä ihmisiä taustalla, kiitos!

Muotinäytös järjestetään torstaina 16.10.2008 Kannelmäen Kanneltalossa. Luvassa on 2 näytöstä, toinen aikaisemmin päivällä, toinen vähän myöhemmin jotta ihmiset lähikunnistakin pääsevät katsomaan. [Esimerkiksi Nurmijärvellä syyslomaviikko on viikkoa myöhemmin kuin Helsingissä].
Muotinäytöksen asu tulisi olla jo valmis, koska haluan kuvan siitä sähköpostiini. Myöskään liikaa saman hahmon samoja pukuja ei voi ottaa mukaan. Ryhmät ja parit ovat edelleen tervetulleita myös muotinäytökseen!

Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä osoitteeseen tessa.nevalainen@luukku.com