[uutinen] Tiedoksi kilpailuista jrock-pukuilijoille

Yleistä keskustelua cosplaysta ja Cosplay Finlandin toiminnasta

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Cosplay Finland / Ylläpito

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

[uutinen] Tiedoksi kilpailuista jrock-pukuilijoille

Viesti Kirjoittaja kyuu » La Helmi 09, 2008 15:49

En todellakaan tiedä mistä tällainen huhu on päässyt liikkeelle - ei ainakaan CFT:n sisältä - mutta todettakoon se vääräksi nyt kun sitä kovin monesta suuntaa kuulee.

Jrock-pukuilijoita ei ole edes harkittu kiellettäväksi CFT:n kisoista tänä vuonna.

Kuten aiempinakin vuosina, eri kisoissa on hieman eri säännöt ja rajoitteet - pitkälti sen mukaan mitä päätapahtuman järjestäjä haluaa. Traconissa sallitaan anime/manga/manhwa ja pelit, Tampere Kupliissa näillä näkymin lisäksi sarjakuvahahmot ympäri maailman. Edistynyt arvaus on, että Animeconissa näkyy jrock-pukuilijoitakin kisassa. Näiden väliin mahtuu vielä yksi tai useampi kisa, joiden osalta ei ole vielä edes keskusteltu rajoista.

CFT:n kokouksissa on heitelty ilmoille ideaa, että esim. Jrocksuomen kanssa tiivistettäisiin yhteistyötä niiden tapahtumien osalta, joihin halutaan jrock-pukuja. Näin olisi sitten paras mahdollinen asiantuntemus niiden osalta tarjolla.

On totta, että jrock-pukujen mukaan ottaminen kisaan herättää kovin ristiriitaisia tunteita niin puolesta kuin vastaan. Tasapainottelu on ainakin palautteiden perusteella osoittautunut parhaaksi ratkaisuksi.

Kysyä ja ehdotella aiheesta saa tuttuun tapaan esim. tässä ketjussa, OT:n cosplay-alueilla, sähköpostilla, yv:nä/muuna viestinä vaikka minulle, Willalle tai ReeRee-chan:lle.

Palaa sivulle “Cosplay Finland”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa