Rekisteriseloste

Tältä alueelta löydät keskustelualueiden yleiset ohjeet sekä Animeunionin tekniset tiedotteet. Palaute keskustelualueiden ja muun Animeunionin tekniikan toiminnasta tulisi osoittaa tälle alueelle.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Rekisteriseloste

Viesti Kirjoittaja kyuu » To Huhti 20, 2006 00:37

Keskustelualueet sekä niiden käyttäjätunnistusta myös soveltava Oma.aniki.fi profiilijärjestelmä (ent. Animeunionin Profiilijärjestelmä) soveltavat samaa rekisteriselostetta.

Profiilijärjestelmän käyttäjä voi halutessaan luovuttaa tietojaan esimerkiksi tietyn yhdistyksen tai tapahtuman käyttöön, jolloin samoja tietoja ei tarvitse syöttää ja muistaa ylläpitää joka tilanteessa erikseen. Mitään tietoja ei missään olosuhteissa luovuteta automaattisesti, vaan käyttäjän on tapauskohtaisesti hyväksyttävä tietojen luovutus. Esimerkiksi monien kilpailujen ilmoittautumiset voi hoitaa profiilijärjestelmän kautta.

Profiilijärjestelmän käyttö on täysin vapaaehtoista eikä vaikuta millään muotoa foorumien käyttöön.


Yhteisen rekisteriselosteen voi lukea täällä.


Ydinasiat voidaan tiivistää toteamalla, että palvelusta vastaa Säätöyhteisö B2 ry joka ei käytä yhteystietoja markkinointiin eikä myöskään luovuta yhteystietoja 3. osapuolille, poikkeuksena laissa määritellyt poikkeustapaukset. Profiilijärjestelmän kautta käyttäjä voi halutessaan antaa oikeuden joihinkin tietoihinsa 3. osapuolille (esim. tapahtuman järjestäjät).
Viimeksi muokannut kyuu, Su Kesä 25, 2006 19:50. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ke Tammi 09, 2008 16:27

Rekisteriselostetta on päivitetty 9.1.2008.

- Ylläpidon sähköpostiosoite vaihdettu
- Johtuen osoitteiden selkeyttämisestä, Profiilijärjestelmä on muuttunut profile.animeunioni.org -> oma.aniki.fi. Tämän myötä myös rekisteriselosteen "Animeunionin profiilijärjestelmä" on muutettu muotoon "Oma.aniki.fi profiilijärjestelmä"

Muutokset eivät siis vaikuta nk. merkittäviin asiasisältöihin.

Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Neuvonta ja tekniikka”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa