Sivu 1/1

Yksityisviestit 101

Lähetetty: To Huhti 24, 2008 18:13
Kirjoittaja Sivis
Eli kun näistä on nyt tullut ihmetyksiä ja kyselyitä niin kirjoitetaanpas pari selventävää lausetta:

Kun yksityisviesti lähetetään, niin se siirtyy lähettäjän "Lähtevät" -kansioon, nimestään huolimatta tämä ei tarkoita sitä että viesti olisi jossain jonossa, vaan se on jo saapunut vastaanottajalle perille, mutta vastaanottaja ei ole vielä lukenut viestiä. Tässä vaiheessa viestiä voi vielä muokata, ja sen poistaminen poistaa viestin myös vastaanottajan saapuvat kansiosta, jolloin se ei mene perille.

Sitten kun vastaanottaja lukee viestin, niin se siirtyy lähettäjän päässä "Lähetetyt" -kansioon, jolloin sitä ei voi enää muokata, ja sen poistaminen täältä ei vaikuta mitenkään vastaanottajan kopioon.

Eli, niin kauan kuin yksityisviesti lojuu "Lähtevät" -kansiossa niin vastaanottaja ei ole viestiä lukenut, vaan vasta sitten kun se on siirtynyt "Lähetetyt" -kansioon.

Ja mikäli ongelmia esiintyy niin rohkeasti vaan ylläpidolle/moderaattoreille yksityisviestiä, vielä ei ole yhtään virallisesti raportoitua tapausta että moderaattori olisi purematta niellyt käyttäjiä!
Moderaattorien salaliitto kirjoitti:[18:37:50] <@Furinji> Emmä käyttäjiä pure ne maistuu yleensä pahalta. Söpömpiä saatan vähän näykkiä

Re: Yksityisviestit 101

Lähetetty: La Elo 15, 2009 20:58
Kirjoittaja madu
Kuulin joskus juttua että yksityisviesti-inboxin koko määräytyisi sen mukaan miten paljon Kyuulla on siellä viestejä, eli kun alkaa tulemaan täyteen niin sitä lisätään sopivasti (eli siis tilaa palvelimella riittää vaikka miten). Voisko kasvattaa tuhanteen, ittellä tulee viisisataa kohta vastaan.

Re: Yksityisviestit 101

Lähetetty: La Elo 15, 2009 23:50
Kirjoittaja Sivis
madu kirjoitti:Kuulin joskus juttua että yksityisviesti-inboxin koko määräytyisi sen mukaan miten paljon Kyuulla on siellä viestejä, eli kun alkaa tulemaan täyteen niin sitä lisätään sopivasti (eli siis tilaa palvelimella riittää vaikka miten). Voisko kasvattaa tuhanteen, ittellä tulee viisisataa kohta vastaan.
Tekee lisää foldereita niin saa lisää säilytystilaa (jokainen folderi voi sisältää tuon 500 viestiä ;)

Re: Yksityisviestit 101

Lähetetty: La Elo 15, 2009 23:59
Kirjoittaja madu
Hah, melkoisen ovelaa! Hyvä tietää ja hyvä että toi on nyt esillä jos joku muukin pähkäilee samaa.