Tietoa yrityksille

Tältä alueelta löydät keskustelualueiden yleiset ohjeet sekä Animeunionin tekniset tiedotteet. Palaute keskustelualueiden ja muun Animeunionin tekniikan toiminnasta tulisi osoittaa tälle alueelle.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Tietoa yrityksille

Viesti Kirjoittaja kyuu » Su Tammi 07, 2007 12:48

Versio 1.3 - 21.9.2014
PÄIVITYKSEN SYY: Yksinkertaistettu aiempia sanamuotoja, siivottu rikkinäisiä linkkejä.

--- ---

Tämä viesti on tarkoitettu ohjeeksi keskusteluun osallistuville yritysten ja muiden ulkopuolisten organisaatioiden edustajille. Ohjeistuksen perusperiaatteet ovat olleet samat tämän keskustelualueen perustamisesta lähtien.

Toivotamme lämpimästi alan yritykset mukaan keskusteluun. Tutustu kuitenkin seuraaviin pelisääntöihin ennen keskusteluun osallistumista.

vain alan yrityksille
Yhteistyö on rajattu vain suoraan anime-, manga- ja näihin liittyvien aiheiden parissa toimiville yrityksille. Rajatapauksista kannattaa kysyä etukäteen ja niistä sovitaan tapauskohtaisesti.

ennen keskusteluun osallistumista
Mikäli haluat esiintyä keskustelualueilla yrityksen edustajana, pyydämme ottamaan yhteyttä ylläpitoon ennen keskusteluun osallistumista. Ylläpitäjä lisää sitten edustamasi yrityksen nimen nimimerkkisi alapuolelle lisätietoihin. Mikäli et ole rekisteröitynyt alueelle yrityksen sähköpostiosoitteella (esim. etunimi.sukunimi@firma.fi), ilmoita sellainen pyynnön yhteydessä, sillä varmistamme asian sähköpostitse.

osallistuminen keskusteluun tuotteista
Ehkäpä yleisin tilanne. Kyse voi olla esimerkiksi tietyn yrityksen julkaisemasta tai edustamasta tuotteesta, joko teoksen laatuun, ostokokemukseen tai muuhun vastaavaan liittyen. Yrityksen edustajia rohkaistaan ottamaan osaa tällaisiin keskusteluihin.

tiedotteet
Keskustelualueilla voidaan julkistaa "Animeunionin Uutiset" alueella yrityksen tai muiden toimijoiden tiedotteita, kuten tuote- tai tapahtumajulkistuksia. Tämän alueen viestiotsikoita on nähtävillä myös muilla sivustoilla. Lähetä tiedote ylläpitäjälle.

oma foorumialue
Alan yritykselle voidaan myöntää oma keskustelualue alakategoriasta "Yhteistyössä". Keskustelualue voidaan ylläpidon toimesta myöntää yrityksen käyttöön sitoumuksetta toistaiseksi. Vaikkakin jatkuvuus sekä tekninen toimivuus ovat keskustelualueiden tärkeimpiä pitkän linjan tavoitteita, niitä ei voida mustaa valkoisella taata.

Yrityksen edustaja valitsee itse alueensa moderaattorit ja vastaa keskustelun valvonnasta. Foorumien alueiden yleiset valvojat voivat puuttua alueella esiintyviin huomattaviin ongelmiin, mikäli ne vaativat välitöntä huomiota, mutta yleisesti ottaen yritys vastaa yksin alueensa valvonnasta. Alueelle voi tehdä omia sääntöjä, kuitenkin keskustelualueiden yleisten linjojen puitteissa.

mainostus
Foorumialueille ei ole toistaiseksi mahdollista hankkia graafisia mainoksia, sillä mainokset voisivat haitata sivuston käyttömukavuutta. Tekstipohjaisia mainoksia voidaan tarjota yrityksille, jotka tukevat alan harrastustapahtumia tai epäkaupallisille toimijoille myös tätä laajemmin kriteerein.

rajoitukset
Yhteistyössä yritysten kanssa noudatetaan seuraavia rajoituksia:
- yrityksen tulee olla Suomeen rekisteröity
- keskustelu käydään suomen kielellä ja on kohdistettu ensisijaisesti suomalaisille harrastajille
- tuotejulkistuksia ja mainontaan/markkinointiin verrattavia viestejä tulee yrityksen toimesta suoraan julkaista vain yrityksen omalla foorumialueella (ks. myös tiedotteet ylempänä)
- tekstiä keskustelualueilta, mukaanlukien yrityksen omalta keskustelualueelta, ei tule kopioida muihin medioihin ilman kirjoittajan lupaa (normaali tekijänoikeuskäytäntö)
- kaikenlaisen sellaisen mainonnan ja markkinoinnin harjoittaminen, mitä ei tässä erikseen nimetä sallituksi, on näiden keskustelualueiden välityksellä tai keskustelualueelta kerättyjen tietojen pohjalta ehdottomasti kiellettyä

muuta
Ideoita ja ehdotuksia ylläolevan tekstin ja periaatteiden kehittämiseksi otetaan mieluusti vastaan.

Toivomme myös, että keskusteluun osallistuvat yritykset ottaisivat osaa harrastuksen tukemiseen esimerkiksi osallistumalla alan harrastustapahtumiin myyntipöytiä vuokraamalla, mainoksia ostamalla tai muulla tapaa tukijoina. Tämä ei kuitenkaan ole edellytys näiden keskustelualueiden käyttöön, ainostaan toive.

yhteydenotot
Tavoitat ylläpitäjät sähköpostitse osoitteesta yllapito(ät)aniki.fi - laajemmat yhteystiedot löydät keskustelualueiden ylläpidosta vastaavan Säätöyhteisö B2 ry:n kotisivuilta.

Palaa sivulle “Neuvonta ja tekniikka”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 18 vierailijaa