Sähköpostiasiaa keskustelualueiden käyttäjille

Tältä alueelta löydät keskustelualueiden yleiset ohjeet sekä Animeunionin tekniset tiedotteet. Palaute keskustelualueiden ja muun Animeunionin tekniikan toiminnasta tulisi osoittaa tälle alueelle.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Sähköpostiasiaa keskustelualueiden käyttäjille

Viesti Kirjoittaja kyuu » Su Kesä 25, 2006 20:00

Tämä viesti tiivistää aiempia aiheita liittyen sähköpostiongelmiin. Foorumien käyttö edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta. Sähköpostitse lähetetään viesti, jolla uusi tunnus aktivoidaan. Lisäksi voit ottaa käyttöön sähköpostimuistutukset yksityisviesteille (oletus) tai eri viestiketjuille (halutessa). Jos salasanasi hukkuu, se lähetetään sähköpostitse. Oma.aniki.fi ja Ilmovelhon puolella sähköpostitse lähetetään esimerkiksi ilmoitukset kilpailuosallistumisten hyväksymisistä, kyselyt lisätietoja varten ja joidenkin yhdistysten tapauksessa myös tiedotukset tulevista tapahtumista.

Virheellinen sähköpostiosoite estää foorumien käytön, joten pidäthän tiedoissasi ehjää osoitetta. Osoitetta ei tarvitse näyttää muille käyttäjille, siihen ei lähetetä muuta kun foorumin käytölle oleellisia viestejä eikä osoitettasi luovuteta edelleen. Lisätietoja tästä on rekisteriselosteessa. Jos haluat turvata tunnuksesi paremmin, voit lisätä puhelinnumerosi oma.aniki.fi -sivulle kohtaan Omat tiedot. Tällöin uusi salasana voidaan lähettää kännykkääsi. Puhelinnumerosi ei ole näkyvillä julkisesti eikä sitä luovuteta automaattisesti kolmansille osapuolille missään olosuhteissa.

Seuraavat sähköpostiosoitteet on todettu ongelmallisiksi.
  • suomi24 - Uusia rekisteröintejä ei enää hyväksytä näillä osoitteella, sillä useiden kuukausien aikana yksikään aktivointiviesti ei mennyt näihin osoitteisiin perille, eikä vastapuolella ollut mitään intressiä tutkia ongelman syitä.
  • hotmail / outlook - Iso osa foorumien viesteistä ei mene koskaan perille, vaihtelevista syistä. Koska palvelu ei ilmoita virheilmoituksia oikein, voidaan vain arvailla mitä kaikkia ongelmia on. Ongelmat ovat vähän harventuneet Outlook-muutoksen jälkeen, mutta murheita yhä ilmenee.
  • luukku - Sinänsä ihan toimiva palvelu, mutta hirveän pienet postilaatikot jotka tulevat usein täyteen. Tämän vuoksi virheilmoja sataa joskus turhankin paljon.
Googlen gmail-palvelu on todettu ilmaispalveluista ongelmattomimmaksi ja varmimmaksi. Suosittelemme lämpimästi --> http://www.gmail.com/

Kysymyksiä, vihjeitä, lisäyksiä, kommentteja ja mörköjä voi pistää yv:nä kirjoittajalle, jollekin muulle moderaattorille/ylläpitäjälle, tai sähköpostitse yllapito ät aniki piste fi.
Viimeksi muokannut kyuu, To Helmi 08, 2007 19:27. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
Kyuu Eturautti - IRC:Kyuu @ irc.b2irc.net
Puheenjohtaja - Säätöyhteisö B2 ry
Varapuheenjohtaja - Tampere Kuplii ry
Valokuvaaja/roudari - Cosplay Finland Tour

Palaa sivulle “Neuvonta ja tekniikka”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 11 vierailijaa