Tietoja keskustelualueesta - Neuvonta ja Tekniikka

Tältä alueelta löydät keskustelualueiden yleiset ohjeet sekä Animeunionin tekniset tiedotteet. Palaute keskustelualueiden ja muun Animeunionin tekniikan toiminnasta tulisi osoittaa tälle alueelle.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Tietoja keskustelualueesta - Neuvonta ja Tekniikka

Viesti Kirjoittaja kyuu » To Huhti 20, 2006 00:57

Ongelmia foorumeissa? Animeunionin webbisivuissa? FTP-yhteyksissä animeunionin sivutilapalveluun? Kaikki Animeunionia koskeva tekninen palaute ja kaikenlainen palaute foorumeihin liittyen on täällä tervetullutta. Animeunionin jäsenyhdistyksiä koskeva palaute kannattaa kuitenkin suunnata suoraan heille. Resurssien mukaan, myös hieman aihetta sivuaviin teknisiin asioihin pyritään löytämään apuja.

Ongelmasta raportoidessasi, ilmoitathan mahdollisimman tarkkaan kaikki oleelliset taustatiedot. Palautteissa mahdollisimman laaja-alainen näkökulma on tervetullutta. Jos taas olet epävarma vaikkapa jonkun foorumin ominaisuuden toiminnasta, kerro tarkalleen mitä yrität tehdä ja mitä olet jo kokeillut.

Moderaattorit voivat poistaa viestin tai viestiketjun ilman eri tietoa, jos siinä käsitelty ongelma tai muu aihe on saatu hoidettua eikä ole enää ajankohtainen.

ongelmia rekisteröinnissä?
Mikäli et saa syystä tai toisesta rekisteröityä tunnusta Animeunionin keskustelualueille, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen forumadmin ät animeunioni piste org.

Palaa sivulle “Neuvonta ja tekniikka”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa