Missä yhtyeissä D'espairsRayn jäsenet on nyt?

Tältä alueelta löydät keskustelualueiden yleiset ohjeet sekä Animeunionin tekniset tiedotteet. Palaute keskustelualueiden ja muun Animeunionin tekniikan toiminnasta tulisi osoittaa tälle alueelle.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

RaMoNeS<3
Viestit: 2
Liittynyt: Ti Joulu 03, 2013 16:41

Missä yhtyeissä D'espairsRayn jäsenet on nyt?

Viesti Kirjoittaja RaMoNeS<3 » Ti Joulu 03, 2013 16:50Heeeips, etsiskelen D'espairsRayn jäseniä, onko näin että Tsukasa ja Zero soittaa The micro head 4n's-bändissä, Tsukasa rummuissa ja Zero bassossa? Näin olen käsittänyt että Karyu soittaa Angelo-bändissä nykyään, onko näin? Mutta Hizumista en ole löytänyt mitään uutta tietoa, mahtaako hän enää olla missään yhtyeessä? Ja sitten vielä sellaista olisin kysynyt että onko noille kahdelle edellä mainitsellemani bändille minkäänlaisia sivuja mistä saisi tietoa tms tai ihan virallisia bändisivuja? Kiiitti tosi paljon jos joku minua viisaampi ossais auttaa! :3 :D

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Missä yhtyeissä D'espairsRayn jäsenet on nyt?

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ke Joulu 04, 2013 01:50

Hei, viestisi ei nyt ole aivan oikealla alueella. J-musiikin keskustelua ei ole kovin hirveästi käyty Anikissa, koska asialle on niin monia muita sivustoja. Voit toki kokeilla etsiskellä haun avulla (oikea yläreuna) sopivia viestiketjuja.

Laitetaan tämä kuitenkin nyt lukkoon ja pian pois.

Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Neuvonta ja tekniikka”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa