Alareunan mainospaikka

Tältä alueelta löydät keskustelualueiden yleiset ohjeet sekä Animeunionin tekniset tiedotteet. Palaute keskustelualueiden ja muun Animeunionin tekniikan toiminnasta tulisi osoittaa tälle alueelle.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Alareunan mainospaikka

Viesti Kirjoittaja kyuu » To Tammi 12, 2012 15:06

Aniki-foorumien alareunassa on pienehkö mainospaikka jota tarjotaan alan yhteisön käyttöön. Lupa mainoksen laittamiseen annetaan tapauskohtaisesti, mutta tähän mennessä kieltävää vastausta ei ole tarvinnut antaa. Tähän mennessä siellä on mainostettu mm. tapahtumia, kilpailuja ja kyselyitä, yleensä parista viikosta pariin kuukautta kerrallaan. Yksittäisiä yrityksiä sen sijaan ei tässä mainosteta, eikä animeyhteisöön liittymättömiä asioita. Mainospaikka on maksuton, kuten muukin Aniki.fi:n toiminta.

Kyselyt sähköpostitse yllapito(ät)aniki.fi tai yksityisviestin kohteeksi joko allekirjoittanut tai Sivis.

Tuon kohden näkyvyyttä on tarkoitus myös hieman kehittää niin, että se näkyisi hieman paremmin, nyt kun se on vain samanväristä tekstiä kuin muukin alareuna. Katsotaan josko tekstiä vähän kasvattaisi tai väriä vaihtaisi. Mitään silmille pomppivaa siitä ei kuitenkaan tule, eli animoidut kuvat tai muutenkaan tilaa vievät tahi käyttäjiä kiusaavat ratkaisut ovat pannassa. Näillä näkymin tekstimainoksella mennään jatkossakin, katsotaan vain sen esilletuloa.

muoks: näkyvyyttä on päivitetty nyt tuolla pienoisella laatikolla

Palaa sivulle “Neuvonta ja tekniikka”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 28 vierailijaa