Kirjautumisen ongelmatilanteet ja tunnuksen poisto

Tältä alueelta löydät keskustelualueiden yleiset ohjeet sekä Animeunionin tekniset tiedotteet. Palaute keskustelualueiden ja muun Animeunionin tekniikan toiminnasta tulisi osoittaa tälle alueelle.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Kirjautumisen ongelmatilanteet ja tunnuksen poisto

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ke Tammi 12, 2011 17:26

Tähän viestiin kootaan yleisiä vastauksia liittyen käyttäjätunnuksiin, ongelmiin ja eri toimiin. Viestiä päivitetään kun kysymyksiä esitetään.

Varmista sähköpostiosoitteesi
Toimiva sähköpostiosoite on edellytyksenä keskustelualueiden käytölle. Tunnus voidaan poistaa, mikäli sähköpostiosoitetta ei pyynnöistä huolimatta korjata toimivaksi.

Koska Aniki.fi pyörii suomalaisella palvelimella ja suomalaisten ylläpitäjien voimin, kuuluvat käyttäjätiedot henkilötietolain piiriin. Tämän lain tarkoitus on suojella ihmisten yksityisiä tietoja muun muassa Internet-palveluissa. Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille, ei yhdistyksille tai yrityksille. Voit itse valita jos ja kun haluat näyttää tietojasi muille.

Luethan myös lisätietoja sähköposteista. Voit myös tutustua rekisteriselosteeseen.

Jos et pääse kirjautumaan
  1. Perusjutut: Kirjoitathan tunnuksen oikein, ettei mennyt väliviiva alaviivan paikalle tai vastaavaa. Muistathan salasanan isojen ja pienten kirjaimien erot.
  2. Salasanan palautus: Klikkaa kirjautumissivulta "Unohdin salasanani"
  3. Jos palautus ei onnistu tai on muita ongelmia, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen yllapito (ÄT) aniki (PISTE) fi
  4. Varmimmin palautus sähköpostitse toimii mikäli olet syöttänyt Oma.aniki.fi-järjestelmään puhelinnumerosi. Tällöin saat uuden salasanan halutessasi tekstiviestinä ilman lisävarmistuksia.
Kun otat yhteyttä sähköpostitse, pystymme auttamaan nopeammin mikäli kerrot ongelman mahdollisimman tarkkaan. Kerro mistä tunnuksesta on kysymys sekä mikäli saat virheilmoituksen, kerro miten virhe ilmeni ja liitä itse virhe myös mukaan.

Tunnuksen poisto
Huomaa, että käyttäjätunnuksen poisto kytkee tunnuksen pois käytöstä myös kaikissa muissa palveluissa, missä Aniki.fi -tunnusta käytetään. Osallistumistietosi Oma.aniki.fi sivulta pyyhkiytyvät myös. Toimintoa ei voi peruuttaa.

Tunnuksen poistoa varten ota yhteys ylläpitäjään yksityisviestillä. Saat tämän jälkeen vielä sähköpostiin varmistusviestin, johon tulee vastata.

Tämän käytännön tarkoituksena on ennen muuta vaikeuttaa väärinkäytöksiä.

Palaa sivulle “Neuvonta ja tekniikka”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 15 vierailijaa