Foorumin teemat ja spoilerivärit

Tältä alueelta löydät keskustelualueiden yleiset ohjeet sekä Animeunionin tekniset tiedotteet. Palaute keskustelualueiden ja muun Animeunionin tekniikan toiminnasta tulisi osoittaa tälle alueelle.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
raidat
Viestit: 37
Liittynyt: Su Touko 10, 2009 11:17

Foorumin teemat ja spoilerivärit

Viesti Kirjoittaja raidat » La Marras 21, 2009 01:10

Eli pakko nyt vähän purnata. Käytän Anikin foorumeilla violettia Lavender dreams-teemaa, ja ketjuja selatessa pistää vihaksi, kun valkoinen spoileriväri erottuu violetilta taustalta hyvin selkeästi. Olen monet kerrat spoilaantunut, kun valkoisella kirjoitettu juonipaljastus on pompannut silmiini liilasta maisemasta. Ei mikään iso asia, ja tiedän, että ongelma korjaantuisi omalla kohdallani yksinkertaisesti teemaa vaihtamalla, mutta tämä on vaan niin kiva, ja kyllähän tuollaiset jutut foorumin viihtyvyyteen vaikuttaa.

Kiitos!: >

Avatar
Peruna
Viestit: 74
Liittynyt: Su Kesä 07, 2009 00:46
Viesti:

Re: Foorumin teemat ja spoilerivärit

Viesti Kirjoittaja Peruna » La Marras 21, 2009 01:21

joo mut eiks toi spoiler oo sillee show hide nappi ei niitä ees nää ennenq o klikannu tota nappii?? tietty sä spoilaanut jos klikkaat spoiler nappii :mrgreen:
MÖRKÖ <-ÄLÄ GLIGGAA

Avatar
raidat
Viestit: 37
Liittynyt: Su Touko 10, 2009 11:17

Re: Foorumin teemat ja spoilerivärit

Viesti Kirjoittaja raidat » La Marras 21, 2009 01:38

^Joo olet oikeassa, kyllä sellasiakin spoilereita näkee, mutta tällä foorumilla on paljon myös sellasia spoilauksia, jotka ei oo lainkaan missään "laatikossa" kun ihan vaan paljasta valkosta tekstiä liilalla pohjalla. Niistä mää nyt puhunkin, siis että sellaset spoilerit harmittaa, koska niitä tulee helposti luettua vahingossa tän violetin värin vuoksi. : ]

Avatar
madu
Viestit: 1442
Liittynyt: To Elo 02, 2007 14:31
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Foorumin teemat ja spoilerivärit

Viesti Kirjoittaja madu » La Marras 21, 2009 01:39

raidat kirjoitti:^Joo olet oikeassa, kyllä sellasiakin spoilereita näkee, mutta tällä foorumilla on paljon myös sellasia spoilauksia, jotka ei oo lainkaan missään "laatikossa" kun ihan vaan paljasta valkosta tekstiä liilalla pohjalla. Niistä mää nyt puhunkin, siis että sellaset spoilerit harmittaa, koska niitä tulee helposti luettua vahingossa tän violetin värin vuoksi. : ]
Noi on vanhan foorumipohjan peruja kun noita "oikeita" spoilerilaatikoita ei vielä ollut ja viestien taustaväri oli kaikilla valkoinen. Kannattaa niiden kanssa varmaan vaan kehittää suodatus aivoihin että aina kun huomaa valkoista tekstiä, jättää suosiolla lukematta tai jotain, mitään fiksua korjausta tuohon ei taida olla.

Avatar
raidat
Viestit: 37
Liittynyt: Su Touko 10, 2009 11:17

Re: Foorumin teemat ja spoilerivärit

Viesti Kirjoittaja raidat » La Marras 21, 2009 01:51

Ookei, kiitoksia ^ ^ Tuli nyt kuitenkin kysyttyä tätä asiaa. Ja tosiaan, kyllähän sen teeman aina voi vaihtaa, jos tarpeeksi ärsyttää.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Neuvonta ja tekniikka”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa