Sivu 1/1

Aluejaon päivityksiä

Lähetetty: Ma Elo 17, 2009 20:08
Kirjoittaja kyuu
Tapahtumat-alue jakaantui nyt kahtia, karkeasti sanoen isoihin ja pieniin.

Onko jakolinja sopiva? Onko koko idea ketusta? Onko kotiasiat kunnossa? Saako säännöistä selvää?

Tätä ja muuta, tässä ja nyt.

Re: Tapahtumat-alueiden kehitys

Lähetetty: Ma Elo 17, 2009 21:47
Kirjoittaja Exile
Itse olen sitä mieltä, että jakoa ei tarvita. Tapahtumat-alueella oli hyvin tilaa kaikille aktiivisiille ketjuille - niitähän ei edes yleensä ole ollut kuin muutama ajankohtaisia tapahtumia koskevat.

Hieman aihetta sivuten, olen jo pidempään ihmetellyt Anikin tapaa jakaa keskustelualueensa mahdollisimman pieniin osiin ja alafoorumeihin, vaikka viestiketjuja ei aihealuetta koskien olisi kuin ...3! (joo, vilkaiskaapa Taidenurkkausta) Tällä tavoin käyttäjät eristetään omiin fooruminurkkauksiinsa, joihin muut eivät eksy kuin harvoin, jos koskaan. Luonnollisesti keskustelun määrä jää kovin vähäiseksi, ja vaarana on, että nekin, joita varten alue alunperin tehtiinkin, lopettavat sen käyttämisen.
Näin ehkä hieman kärjistettynä, mutta tarvetta on mielestäni selkeästi enemmän foorumialueiden yhdistämiseen kuin erottelemiseen.

Re: Tapahtumat-alueiden kehitys

Lähetetty: Ma Elo 17, 2009 23:12
Kirjoittaja kyuu
Jaottelun peruste on selkeys, näin yleisesti ottaen. Vois eurata sitä mitä haluaa helpommin. Joskus se toki menee vähän överiksi ja onhan sitä foorumien historiassa yhdisteltykin alueita, ei vaan jaoteltu.

Yksi lisäetu tässä on, että nyt voi madaltaa kynnystä ilmoitteluun. Esmes eräs budoseura kyseli olisiko paikkaa ilmoitella, tällaisia voi nyt päästää kun se ei sitten tule coniviestien keskelle.

Mutta tapaturmien osalta varmaan pää/alakategoriamalli olisi seuraava, sitä kun on jo pari ehdottanut.

Ylläoleva on omaa tuntumaa. Mitä muut ovat mieltä? Kaikkeahan voi tunnetusti muuttaa ja jos kokee olevansa tosi väsynyt elämäänsä, voi aina vapaaehtoistua moderaattoriksi!

Re: Tapahtumat-alueiden kehitys

Lähetetty: Ti Elo 18, 2009 13:32
Kirjoittaja Furinji
Exile kirjoitti:vaikka viestiketjuja ei aihealuetta koskien olisi kuin ...3! (joo, vilkaiskaapa Taidenurkkausta) .
Ja Taidenurkkauksessahan ei ole kyse Anikin säädöistä vaan alueen perustajien omasta halusta ja visiosta. Kuten muillakin "alafoorumeilla."

Anikin uutiset ja Ajankohtaista yhdistyi uutisiksi

Lähetetty: Ke Elo 19, 2009 12:18
Kirjoittaja rie
Selkeyden vuoksi pidetään tulevaisuudessa vain yksi uutisalue. Tänne saa jatkossa postata kuten Ajankohtaista alueelle. Postaukset päätyvät uutisina myös animeunionin etusivulle.

Re: Aluejaon päivityksiä

Lähetetty: Su Elo 23, 2009 22:29
Kirjoittaja rie
Yhdistysalueiden kohdalla luovuttiin jaosta Animeunionin jäsenyhdistyksiin ja muihin yhdistyksiin. Nyt kaikki yhdistykset ja yhteisöt ovat saman otsakkeen alla.