Haussa kokemuksia: DVDSoon, DVD Pacific, Right Stuf

Vapaat kommentit, kokemukset, arvostelut ja kysymykset erilaisista alan kauppiaista kotimaassa ja maailmalla.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Mujava
Viestit: 60
Liittynyt: To Joulu 04, 2003 16:44
Paikkakunta: Kuopion ydinalue

Viesti Kirjoittaja Mujava » Ke Loka 27, 2004 01:05

Dvdpacificilla joutuu ainakin omissa silmissäni huonoon valoon. Tavara postitettu 3.9 ja on jo 1,5 kk myöhässä (voi johtua syyskuun myrskyistä), ja postitustapana etanaposti (luvattu 9-20 arkipäivää)..
Odotus aikaa on enää kaksi päivää ja sitten alkaa kova valitus sekä korvausten rinkuminen..
ウメハラがぁ 捕まえてぇぇ ウメハラがぁ 画面端ぃぃっ バースト読んでえぇっ"
" まだ入るぅぅ ウメハラがぁっ ・・・つっ近づいてぇっ ウメハラがぁ決めたぁぁーっ

Avatar
Sivis
Happiness officer
Viestit: 409
Liittynyt: Su Tammi 19, 2003 20:10
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sivis » Ke Loka 27, 2004 01:23

Mujava kirjoitti:Dvdpacificilla joutuu ainakin omissa silmissäni huonoon valoon. Tavara postitettu 3.9 ja on jo 1,5 kk myöhässä (voi johtua syyskuun myrskyistä), ja postitustapana etanaposti (luvattu 9-20 arkipäivää)..
Juu sama on itelläkin että tuo maaposti lagaa nykyisin ihan huolella, tässä valossa se 3 USD lisää lentopostista ei tunnu enää pahalta, ne on tullut ny sentään aika tarkkaan viikossa.
"Äiti! Äiti! Tytöt boottaa mechaa!"

Avatar
Mujava
Viestit: 60
Liittynyt: To Joulu 04, 2003 16:44
Paikkakunta: Kuopion ydinalue

Viesti Kirjoittaja Mujava » Ke Loka 27, 2004 01:31

Sivis kirjoitti:Juu sama on itelläkin että tuo maaposti lagaa nykyisin ihan huolella, tässä valossa se 3 USD lisää lentopostista ei tunnu enää pahalta, ne on tullut ny sentään aika tarkkaan viikossa.
Tjuu, pitää itekin tehä sama. Kuten sanoit, tuo 3 USD:tä ei oikein tunnu pahalle, varsinkin kun vertaa sitä etanapostiin, joka on halvempi mutta epämääräisempi...
ウメハラがぁ 捕まえてぇぇ ウメハラがぁ 画面端ぃぃっ バースト読んでえぇっ"
" まだ入るぅぅ ウメハラがぁっ ・・・つっ近づいてぇっ ウメハラがぁ決めたぁぁーっ

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ke Loka 27, 2004 02:29

Osto-opasta on vähän muokattu varoittelemaan pacificin ongelmista, perustuen täällä ja mailissa saatuihin kommentteihin. Muutokset ovat kuitenkin varovaisia.

Nossat
Viestit: 8
Liittynyt: Ti Helmi 11, 2003 23:36

DVD Pacific

Viesti Kirjoittaja Nossat » Ke Loka 27, 2004 10:03

DVD pacificsta on jo sanottu paljon, mutta kerrompa vielä vähän omista kokemuksistani. Itse koen että kannattavinta sieltä on tilata useampi levy lentopostina useammastakin syystä, eikä nopeus ole niistä ainoa. Ensinnäkin jaettuna levyä kohden lentopostin korkeampi hinta ei tunnu enää niin pahalta (1 levy lisää hintaa perusmaksun jälkeen vain 80 eurosenttiä).

Toiseksi isommat tilaukset (näyttäisi olevan kolme levyä tai enemmän) toimitetaan hyvin laatikkoon pakattuna, kun taas yksittäiset tilaukset vain pehmustetussa kirjekuoressa, jossa levy saattaa irrota kiinnityksistään ja naarmuuntua seilatessaan kotelossa. Näin kävi eräälle yksinään tilatulle levylle, mutta onneksi se on vielä käyttökelpoinen (DVD pacific ei vaihda levyä ellei se ole niin pahasti vaurioutunut että toistoon tulee häiriöitä).

Otoshan näissä kokemuksissa on toki naurettavan pieni (n=3) joten kaikki vähänkin tilastotiedettä osaavat voivat päätellä kuinka luotettava tämän viestin sisältö on. :)

Avatar
zsb
Viestit: 229
Liittynyt: Pe Tammi 09, 2004 18:29
Paikkakunta: Kerava

Viesti Kirjoittaja zsb » Pe Loka 29, 2004 12:46

Rightstuffista ei ole kukaan kommentoinut joten tehdään se! Laajat valikoimat ja ajoittain hyvinkin messeviä alennuksia (esim. Sailor Moon Season 1 ja 2 boxit $49.99 kappale) mutta vastapainona Ameriikkojen ulkopuolelle todella raskaat postikulut ($15 for first + $3 each additional item.) Tulliin jäävät varmasti joten kannattaa tilata molemmat Sailor Moonit kerralla ;)
Yami no chikara o himeshi kagi yo
Shin no sugata o ware no mae ni shimese
Keiyaku no moto Sakura ga meijiru
RELEASE!

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » La Loka 30, 2004 15:53

Jooh, Right Stufista ei o ku muutama kokemus. Aika lailla juurikin tuota.

Bonuksena todettakoon, että heiltä saa aina joskus irrallisia artboxeja, joita eivät muut myy.
Kyuu Eturautti - IRC:Kyuu @ irc.b2irc.net
Puheenjohtaja - Säätöyhteisö B2 ry
Varapuheenjohtaja - Tampere Kuplii ry
Valokuvaaja/roudari - Cosplay Finland Tour

Avatar
M-Arkku
Viestit: 278
Liittynyt: Su Tammi 19, 2003 20:12
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja M-Arkku » Pe Joulu 17, 2004 13:21

Muutamalla muullakin on ollut aiemmin syksyllä samaa ongelmaa, kuin minulla, eli kun on tilannut DVD Pacificilta levyjä syyskuun alkuviikolla on sen saapuminen kestänyt kauan tai jäänyt kokonaan matkalle. Kysymykseni ei koske tätä vaan näiten pakettien korvausta.

pacificilta luvattiin kiltisit, että kun maapostiuna lähtenyt paketti on 45 päivää oletettua viimeistä saapumispäivää myöhässä siitä voi pyytää korvausta (uusi tuote tms.) ja kun oma pakettini oli tuon verran myöhässä, niin pyysin. Ongelmana on se, että korvaavaa tuotetta en ole vieläkään saanut. Ensimmäisestä korvauspyynnöstä on nyt reilu kuukausi.

Onko muilla ollut vastaavia ongelmia vai olenko se harvinainen poikkeus?
Markku Mulari
Oulun SuurSensei

"When I dream, I want a pony."
- The Acts of Gord: The Book of Chronicles, Chapter XXI -

Avatar
Lunael
Viestit: 434
Liittynyt: Ti Tammi 28, 2003 17:10
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Lunael » Pe Joulu 17, 2004 13:42

Tuossa viikko sitten tuli viesti että replacement lähti postiin. Eli kyllä siinä saattaa vähän aikaa kestää. Vastaus kyselyyn siitä että tullaanko tilaus korvaamaan tuli kyllä jo marraskuussa.

-Juha

Avatar
Nefi
Viestit: 74
Liittynyt: Ma Kesä 13, 2005 23:28

Viesti Kirjoittaja Nefi » Su Joulu 11, 2005 23:06

Olen tilannut Rightstufista kerran ja aion jatkossa myös tulla tilaamaankin. Dvd boxsi tuli hyvin pakattuna perille, enkä voisi kuvitellakaan, että heittäisin sen pois. Niin rakas kun se vain minulle on, hehe. Ongelmia ei ollut kuin vain muutama ja nekin johtuivat siitä tietämättömyydestä mitä piti tehdä. Loppujen lopuksi kaikki meni kuitenkin hyvin. Joten jatkossakin aion luottaa Rightstufiin ja tilata sieltä.

Avatar
Tzibu
Viestit: 125
Liittynyt: Ke Tammi 29, 2003 00:24
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Tzibu » Su Joulu 11, 2005 23:48

Itse ihmettelen näitä väkijoukon ongelmia dvdpacicin kanssa sillä tässä pari vuotta melkeinpä pelkästään sieltä tilanneena niin ainoastaan kerran on tullut ongelmia ja sekin hoitui helposti kysymällä. Kyllä käytän lentopostia jo pelkästään sen takia, että se hintaero ei lopulta ole kovinkaan suuri verrattuna
maapostiin (kun miettii nopeuseroa).

Paketit ovat tosiaan lähteneet 0-2pv sisällä aina ja viikossa on ilmestynyt paketti kotia. Tuskin näen mitään erikoista syytä ainakaan itselläni, että alkaisin ostopaikkaani vaihtamaan. Itse annan täyden 10p kyseiselle firmalle.

Avatar
whispering
Viestit: 372
Liittynyt: Pe Huhti 04, 2003 20:16
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja whispering » Ma Joulu 12, 2005 10:06

Tzibu kirjoitti:Tuskin näen mitään erikoista syytä ainakaan itselläni, että alkaisin ostopaikkaani vaihtamaan. Itse annan täyden 10p kyseiselle firmalle.
Joop, ite kans allekirjoitan tämän. Reilu 2 vuoden ja noin 50 tilauksen jälkeen, ei ole tullut vielä yhtään kauppaa vastaan joka olisi yhtä hyvä. Niitä muitakin kauppoja tulee aina joskus kokeiltua, jos tuolta ei löydy sitä mitä etsin. Ite käytän Airmail ja FedEx postitus optioita.
Your just jealous because the voices talk to me.

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ma Joulu 12, 2005 10:38

Ei kannata suuttua ihmisille siitä, että heillä on ongelmia tietyn kaupan kanssa jossa itse sujuu asiointi.

Pacificissa hyvä puoli on se, että todella moni tilaa sieltä ja tarinoita on myös aika paljon. Ja kyllähän se keskimäärin ihan hyvä paikka on. Viimeisen puolen vuoden aikana vain toimitusepävarmuudet ovat olleet tapetilla ongelmana. Tavaran saa aina tai sitten ei laskutetakaan. Tuohon tavaran saamiseen vaan voi mennä niitä kuukausia. Asiakaspalvelu on myös vähän...amerikkalainen. Meinaten että vastauksena tulee ensin yleensä "kiitos kun otitte yhteyttä, lukekaa lisää webistä" ja vasta toisella kerralla vastaus.

Kyllä, ongelmat ovat varsin harvinaisia. Osto-opasta on saanut Pacificin osalta päivitellä melkeinpä kuukauden välein. Mielestäni tämän hetken tilanne on melko realistinen kuvaus. Luotettava, edullinen, joskus hidas.


Toivon, että ihmiset uskaltavat jatkossakin ihan rohkeasti ilmaista mielipiteitään ja kokemuksia. Ei ole olemassa vääriä kokemuksia ja on hieman huspua kritisoida ihmisiä siitä, että kertovat kokemuksistaan kun sitä erityisesti vielä pyydetään.

Avatar
Sepeh
Viestit: 161
Liittynyt: To Joulu 15, 2005 22:31

Viesti Kirjoittaja Sepeh » Pe Maalis 17, 2006 17:11

En nyt mistään löytänyt tähän kunnollista vastausta, niinpä kysyn sitten tässä.

Merkkaako Rightstuf hinnat alakanttiin paketeissa, joten ne eivät jää tulliin? Tekisi mieli tilata, mutta postikulut ovat älyttömän kalliita jo, ettei saa tilattua, kun vain yhden animeboksin tai muuten tilaus jäisi tulliin. Ja jos tilaa sen yhden vain, niin hinta on sama kuin melkein joka paikassa.

Avatar
Teukku
Viestit: 224
Liittynyt: Ma Marras 21, 2005 11:29
Paikkakunta: Pori

Viesti Kirjoittaja Teukku » La Maalis 18, 2006 12:24

kyuu kirjoitti:Osto-opasta on vähän muokattu varoittelemaan pacificin ongelmista, perustuen täällä ja mailissa saatuihin kommentteihin. Muutokset ovat kuitenkin varovaisia.
Itse olen ainakin tilalaillut useampaan otteeseen DVDPacificista eikä minkään näköisiä ongelmia. Verkkotuki on nopeaa kuin myös postitus. _Jokainen_ tilaukseni on saapunut tilauspäivästä katsoen 7-8 arkipäivässä perille. Tavara on ihan hyvässä kunnossa, tosin toivoisin pakkausten suojauksien olevan jotain muuta kuin ruskeaa piirrustuspaperia (Sitä myöskin laitetaan hiukan kummallisesti eli vain paketin ala- ja yläosiin ja reunat jäävät kokonaan suojaamatta. Kerran on ollut hieman kolhiintunut paketti mutta minä olenkin nirso ja sanotaan, että 90% ei edes näkisi sitä :P ). Tästä olenkin valittanut firmalle ja lupasivat tehdä jotain asialle.

DVD pacific on mielestäni täysin luotetettava (Ei veloita ylimäärästä kuten useat muut firmat tekevät), paketit saapuvat nopeiten mitä olen ikinä nähnyt ja kokenut, lisäksi tavarat ovat hyvässä kunnossa ajatellen siitä näkökulmasta, että pakettien käsittely postissa ja muualla maailmassa on niin rajua.
Sepeh kirjoitti:Merkkaako Rightstuf hinnat alakanttiin paketeissa, joten ne eivät jää tulliin?
Kerron nyt vielä tässä sen minkä Sepeh tietääkin eli DVD pacific merkkaa pakettien hinnat reilusti alakanttiin. Esim. 100€ tilauksessa saattaa paketin kyljessä lukea 30€ eli summa, joka ei todellakaan riitä Suomessa siihen, että paketti napataan tullin hoiviin. Tämän vuoksi tilattavat tuotteet menevät aina tullin ohi ja tulevat kiltisti omaan postilaatikkoon (mikäli sinne mahtuu).

Ja turha alkaa valittamaan, että paketit tulevat huonosti perille kun valitsette International Surface Mail. Paketit joutuvat käymään tässä postitusvaihtoehdossa kymmeniä vaihto-operaatioita ja yhden päätä pienemmän paketin hukkuminen ei varmasti ole kovin epätodennäköistä. Se 2.52€ ei varmasti murhaa kukkaroanne kun vastineena saa paketin nopeasti ja luotettavasti perille. International Priority Air Maililla Pacific lupaa 5-14 päivän toimitusajan joka todellakin pitää paikkansa. (Olisin tässä muutakin mutta yhteisen hyvän puolesta jätän kritiikin kirjoittamatta)

Olen puhunut.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ostokokemukset ja – vinkit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa