Yksittäiset kysymykset

Vapaat kommentit, kokemukset, arvostelut ja kysymykset erilaisista alan kauppiaista kotimaassa ja maailmalla.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
yukito
Viestit: 308
Liittynyt: Ma Loka 01, 2007 16:06
Paikkakunta: Pori

Re: Yksittäiset kysymykset

Viesti Kirjoittaja yukito » La Maalis 07, 2009 00:28

Japanin Amazon ainakin myy mangalehtien yksittäisnumeroita. Tässä näyttäisi olevan LaLa DX uusin numero. CDJapanista taas voi tilata lehtiä 6kk tai 12kk tilauksina ja tässä linkki kyseiseen lehteen heidän sivuillaan.

Avatar
The Vegito
Viestit: 56
Liittynyt: Ma Huhti 07, 2008 17:20
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Yksittäiset kysymykset

Viesti Kirjoittaja The Vegito » Ma Maalis 16, 2009 18:39

Sattuisiko kenelläkään olemaan tietoa mistä saisi tilattua J-bändien huppareita? (Etsiskelen lähinnä Girugameshin ja D'espairsRayn huppareita)
So glad for the madness

Avatar
Mio
Viestit: 97
Liittynyt: Su Joulu 28, 2008 13:09
Paikkakunta: Helsinki

Re: Yksittäiset kysymykset

Viesti Kirjoittaja Mio » La Huhti 04, 2009 20:18

Mistä löytyy Tuulen Laakson Nausicaä-oheistavaraa? Blipposta en haluaisi ainakaan näillä näkymin ostaa. Hintojen pitäisi olla kohtuullisia. :D
Kiitoksia etukäteen.

Avatar
yukito
Viestit: 308
Liittynyt: Ma Loka 01, 2007 16:06
Paikkakunta: Pori

Re: Yksittäiset kysymykset

Viesti Kirjoittaja yukito » La Huhti 04, 2009 23:32

Miyu-chan kirjoitti:Mistä löytyy Tuulen Laakson Nausicaä-oheistavaraa? Blipposta en haluaisi ainakaan näillä näkymin ostaa. Hintojen pitäisi olla kohtuullisia. :D
Kiitoksia etukäteen.
En ole Ghibli-tavaran asiantuntija, mutta aitoja ja vielä saatavilla olevia Nausicaa-oheistavaroita taitaa olla aika vähän. Hobby Link Japanissa esimerkiksi näyttää olevan vain muutamia Cominican valmistamia avaimenperiä (tämä, tämä ja tämä) ja Hobby Searchista löytyy joitain palapelejä. Nausicaa of the Valley of Wind Watercolor Impressions -taidekirja taas on saatavilla ainakin Archoniasta ja Book Depositorystä.

Cominican Ghibli-figuurisarjasta Image Model Collections löytyy myös Nausicaa -figuuri, mutta sitä ei taida enää saada oikein mistään. Ebayssakin varmasti pyörii sen verran piraatteja seassa, että aidon hankkiminen voi olla hankalaa.

Jos kuvia haluaa katsella, niin Ghibli World esittelee näitä olis-ihan-kiva-saada tuotteita, joita Nausicaasta on ollut tarjolla.

Avatar
Iizp
Viestit: 20
Liittynyt: Su Helmi 01, 2009 22:16
Paikkakunta: Joutseno
Viesti:

Re: Yksittäiset kysymykset

Viesti Kirjoittaja Iizp » Su Huhti 12, 2009 19:38

Löytyisikö jostain Suomen (netti)kaupasta tämänlaisia viuhkoja? Olisi kiva saada tällainen, mieluiten valkoinen.
Kuva ois tässä: http://www.askasia.org/images/teachers/display/770.jpg

//No niin ratkaisu löytyi! :)
Viimeksi muokannut Iizp, Ma Huhti 27, 2009 19:15. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
~EI. KAIKKI ON KIELLETTY. -Tracon IV
~ cosα =       |α = play

Avatar
Mary Leathert
Viestit: 189
Liittynyt: Ti Maalis 16, 2004 21:45
Paikkakunta: Pori/Tampere

Re: Yksittäiset kysymykset

Viesti Kirjoittaja Mary Leathert » Ti Huhti 14, 2009 13:24

Iizp kirjoitti:Löytyisikö jostain Suomen (netti)kaupasta tämänlaisia viuhkoja? Olisi kiva saada tällainen, mieluiten valkoinen.
Kuva ois tässä: http://www.askasia.org/images/teachers/display/770.jpg
Tarkoitatko tuon muotoisia vai juuri tuolla kuviolla? Tuon mallisia viuhkoja on ainakin Tokyokanista viime kesänä saanut, en tiedä tämänhetkistä valikoimaa. En myöskään muista niitä värejä, itsellä on sininen. Tokyokan sijaitsee Helsingissä. Voit niiden nettisivuja tutkia tästä www.tokyokan.fi Ilmeisesti netin kautta tilaaminen olisi vähän vaikeaa, kun tilauksen minimisumma on 50 € tms.
"I saw so many things/but like a dream/always losing me/in a cloud" "Heaven's Not Enough", Yoko Kanno

leathert.tumblr.com Random reblogging.

Avatar
-Dist
Viestit: 716
Liittynyt: Su Kesä 22, 2008 16:00
Paikkakunta: Helsinki

Re: Yksittäiset kysymykset

Viesti Kirjoittaja -Dist » La Huhti 25, 2009 13:47

Kenelläkään ideaa jos Amazonista tilaa Megami Magazineja että miten toimii ? Lähinnä siis sitä, että tulevatko ne julisteet mukana jos ostaa käytetyn lehden ?
Ilmeisesti eivät edes lähetä suomeen käytettynä..

Olisi muutama vanhempi Megami jota en muualta löydä mutta ei niitä muutoin saa Amazonista kuin käytettyinä niin tätä mietin..

Ja sitten jos joku tietää mistä saisi Dengeki Daioh June 2009 issue lehden niin olisi kiva tietää. http://www.1999.co.jp:stä loppunut, ja Amazonista tulee 3.700¥ postikulut 640¥ lehdelle joten ei ehkä järkevää..
The joys of a universe made and unmade, friends across time, shall be your ray of light.

bpl
Viestit: 42
Liittynyt: La Touko 24, 2008 13:41
Paikkakunta: Tokio

Re: Yksittäiset kysymykset

Viesti Kirjoittaja bpl » La Huhti 25, 2009 15:25

-Dist kirjoitti:Kenelläkään ideaa jos Amazonista tilaa Megami Magazineja että miten toimii ? Lähinnä siis sitä, että tulevatko ne julisteet mukana jos ostaa käytetyn lehden ? Ilmeisesti eivät edes lähetä suomeen käytettynä..
Amazonin käytetyt tuotteet ovat Amazon Marketplacesta. Marketplace toimii siten, että yksityiset henkilöt ja yritykset voivat laittaa sinne tavaroitaan myyntiin ja Amazon huolehtii maksun välityksestä (pientä palkkiota vastaan, tietysti). Se, saako tuotteen tilattua ulkomaille, riippuu myyjästä ja näkyy kohteen tiedoissa. Tosin jos mitään ei ole mainittu, se tarkoittaa että ei lähetä, eikä Amazon hyväksy kaikkien tuotteiden myymistä ulkomaille käytettynä (koskee esim. pelejä).

Mitä nyt äkkiä katsoin paria Megami Magazineä, näyttäisi siltä että kommenttilootiin on kirjoitettu aika tunnollisesti liitteiden tilanne ja monista numeroista näyttäisi löytyvän pari ulkomaille lähettävää myyjää. YMMV

Avatar
Miriami
Viestit: 21
Liittynyt: La Maalis 10, 2007 18:57
Paikkakunta: Vimpeli

Enkkumangaa Vaasasta?

Viesti Kirjoittaja Miriami » La Touko 23, 2009 17:59

Elikkä olen menossa Vaasaan tässä reilun viikon kuluttua, ja ajattelin että jos täällä joku osaisi sanoa, saako Vaasasta enkkumangaa mistään? Onko siellä mitään japanilaisen sarjakuvan erikoisliikettä, tai myydäänkö niitä jossain muussa liikkeessä, vai saako niitä ollenkaan?

bpl
Viestit: 42
Liittynyt: La Touko 24, 2008 13:41
Paikkakunta: Tokio

Re: Enkkumangaa Vaasasta?

Viesti Kirjoittaja bpl » La Touko 23, 2009 18:43

Täytyy myöntää että edellisestä Vaasassa käynnistä on jo puoli vuotta aikaa, mutta ellei mikään ole muuttunut, on mangatarjonta aika heikkoa. Torin laidalla olevan Rewell Centerin Suomalaisessa kirjakaupassa on pari hyllyä mangaa, muistaakseni jotain myös englanniksi. Pari antikvariaattia myös löytyy mutta mikään niistä ei ainakaan mainosta olevansa erikoistunut mangaan enkä ole käynyt niissä sisällä.

Seinäjoella on Fantasialinna, jossa kerrotaan olevan laaja mangavalikoima ja moitteeton palvelu, vaikkakin hinnat pikkuisen yläkanttiin. Vaasaanhan tullaan usein Seinäjoen kautta, joten ehkä pystyt poikkeamaan tuolla? Muutenkin Seinäjoella on enemmän tarjontaa vähän kaikessa.

Avatar
Miriami
Viestit: 21
Liittynyt: La Maalis 10, 2007 18:57
Paikkakunta: Vimpeli

Re: Enkkumangaa Vaasasta?

Viesti Kirjoittaja Miriami » La Touko 23, 2009 19:05

Joo, kiitos tästä tiedosta :) Arvelinkin, ettei siellä varmaan ole, mutta ajattelin nyt kumminkin tarkistaa. Fantasialinnassa olenkin käynyt kerran :)

Avatar
Firia
Viestit: 18
Liittynyt: Pe Touko 08, 2009 21:29

mangakirppiksiä??

Viesti Kirjoittaja Firia » Ti Kesä 02, 2009 13:47

Heips!
Tietääkö kukaan miten kesän aikana järjestetään mangakirppiksiä Tampereen alueella?
Olisi kiva saada tietoa tulevista :D


[Viesti yhdistetty fiksumpaan ketjuun.]

kiPE
Viestit: 4
Liittynyt: Pe Kesä 05, 2009 21:44

Re: Yksittäiset kysymykset

Viesti Kirjoittaja kiPE » Pe Kesä 05, 2009 21:53

En keksinyt parempaakaan aihetta tälle kuin yksittäiset kysymykset joten kysyn täällä. Mistä katotte animea? :D Taisiis, katsotteko netistä ilmatteeksi vai dvdltä vai jostain muualta? Ja mistä kannattaa hankkia animea? :P

Avatar
Indio
Viestit: 154
Liittynyt: To Syys 01, 2005 13:52

Re: Yksittäiset kysymykset

Viesti Kirjoittaja Indio » La Kesä 06, 2009 13:46

kiPE kirjoitti:En keksinyt parempaakaan aihetta tälle kuin yksittäiset kysymykset joten kysyn täällä. Mistä katotte animea? :D Taisiis, katsotteko netistä ilmatteeksi vai dvdltä vai jostain muualta? Ja mistä kannattaa hankkia animea? :P
Vaikka aikoinaan katsoinkin lähestulkoon kaiken animen fansubbeina, nykyään suosin DVD:tä kahdesta syystä:

1) Ylivertainen kuvan ja äänen laatu takaa katsomisnautinnon paremmin kuin pahimmillaan nykivät ja pikselöityvät youtube-videot. Hyvälaatuinenkin fansub näyttää ja kuulostaa heikommalta kuin keskiverto DVD-julkaisu.

2) Haluan tukea animen tekijöitä ja julkaisijoita rahoillani, jotta he jatkaisivat laadukkaiden sarjojen tekemistä myös tulevaisuudessa. Tämänhetkisessä maailmantaloudellisessa tilanteessa, jossa jo entuudestaan tiukilla olleet anime-studiot joutuvat joka hetki kamppailemaan olemassaolonsa puolesta, on animen ostamatta jättäminen fanien oman oksan sahaamista.

Animea kannattaa mielestäni hankkia yleensä koko sarjan kattavissa bokseissa, tai sitten poimia tarjouksista yksittäisiä levyjä. Mikäli englanninkielen (tai tietty japanin) taito on hallussa, kannattaa yleensä ostaa amerikkalaisia tai brittiläisiä DVD-julkaisuja, jotka ovat keskimäärin huomattavasti laadukkaampia kuin kotimaiset. Näitä voi hankkia joko verkkokaupoista (niin ulkomaisista kuin kotimaisista) tai sitten koittaa metsästää halpoja käytettyjä, esim. täältä Anikin Osto- ja myyntipalstalta. Verkkohuutokauppoja käytettäessä kannattaa varoa heikkolaatuisia piraattituotteita. Kannattaa vilkaista Anikin Osto-opasta.

Avatar
-Dist
Viestit: 716
Liittynyt: Su Kesä 22, 2008 16:00
Paikkakunta: Helsinki

Re: Yksittäiset kysymykset

Viesti Kirjoittaja -Dist » La Kesä 06, 2009 19:57

Indio kirjoitti:
kiPE kirjoitti:En keksinyt parempaakaan aihetta tälle kuin yksittäiset kysymykset joten kysyn täällä. Mistä katotte animea? :D Taisiis, katsotteko netistä ilmatteeksi vai dvdltä vai jostain muualta? Ja mistä kannattaa hankkia animea? :P
Vaikka aikoinaan katsoinkin lähestulkoon kaiken animen fansubbeina, nykyään suosin DVD:tä kahdesta syystä:

1) Ylivertainen kuvan ja äänen laatu takaa katsomisnautinnon paremmin kuin pahimmillaan nykivät ja pikselöityvät youtube-videot. Hyvälaatuinenkin fansub näyttää ja kuulostaa heikommalta kuin keskiverto DVD-julkaisu.
[/url].
Kuka käskee katsoa youtubesta fansubeja ?
The joys of a universe made and unmade, friends across time, shall be your ray of light.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ostokokemukset ja – vinkit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa