Tietoja keskustelualueesta: Ostokokemukset ja – vinkit

Vapaat kommentit, kokemukset, arvostelut ja kysymykset erilaisista alan kauppiaista kotimaassa ja maailmalla.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Tietoja keskustelualueesta: Ostokokemukset ja – vinkit

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ke Maalis 05, 2003 17:47

Aihe on selkeä – mistä olet ostanut ja minkälaisin kokemuksin animea, mangaa, oheistarpeita yms. Alue kattaa kotimaiset ja ulkomaiset alan kaupat, fyysist ja virtuaaliset ostokset, netissä ja ihan wanhanaikaisissa myymälöissäkin toimivat. Hyvä asiakas kertoo sekä hyvistä että huonoista kokemuksista, mutta muistaa hoitaa asian ensin loppuun asti. Ainahan sitä voi posti hukata paketin, mutta tämä ei välttämättä ole myyjän vika – koetathan ensin selvittää kaupan kotiin asti, vasta jos asia tuntuu jäävän jumiin, kannattaa kirjoitella.

Parhaat ostokokemuskertomukset kirjoitat pitkällä kokemuksella, kun useita kauppoja on tullut tehtyä. Yksittäistapauksetkin toki kiinnostavat, sillä niiden kerääntyessä on pian kattavat kokemukset yrityksen toiminnasta kasassa.

Koska asiaa on paljon, on erittäin tärkeää että uutta viestiketjua ei avata joka kerta, kun jo aiemmin käsiteltyä aihetta halutaan puida. Koska tiedon helppo löytäminen on kovin tärkeää, moderaattorit voivat poistaa viestin, joka käsittelee jo aiemmin puitua aihetta. Käytäthän hakutoimintoa ennen uuden viestin lähettämistä.

Suurin vastuu on kuitenkin viestien lukijalla. Jokainen kauppa on omansa, täältä löydät kyllä vinkkejä mutta rahat ovat silti sinun omia. Lue jokainen viesti sen vaatimalla kriittisyydellä ja muista, että pallo on kuitenkin sinulla. Tarkkasilmäinen ja harkitseva lukija voi täältä löytää hyvän tavan säästää aikaa, vaivaa ja rahaa.
Kyuu Eturautti - IRC:Kyuu @ irc.b2irc.net
Puheenjohtaja - Säätöyhteisö B2 ry
Varapuheenjohtaja - Tampere Kuplii ry
Valokuvaaja/roudari - Cosplay Finland Tour

Palaa sivulle “Ostokokemukset ja – vinkit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 18 vierailijaa