Sivu 1/1

http://www.mandarake.co.jp

Lähetetty: Su Loka 12, 2003 17:49
Kirjoittaja whispering
Mandarake Onko kukaan tilannut tuolta? tekis mieli tilata muutama CD, mutten tiedä uskaltaako...

Lähetetty: Su Loka 12, 2003 19:09
Kirjoittaja starscream
Tuon sivuston kautta en ole tilannut, mutta Ebayn kautta samasta liikkeestä kerran. Kauppa sujui ongelmitta, sähköpostit olivat keskivertoa parempaa engrantia ja sain kirjani alle viikon sisään.

Lähetetty: Ma Loka 13, 2003 05:30
Kirjoittaja kyuu
On tilailtu muutama kerta, homma toimi kun ajatus.

Lähetetty: Ke Syys 27, 2006 21:29
Kirjoittaja Laurel
18-vuotissynttäreiden kunniaksi piti päästä vähän vinguttamaan Visaa nettikaupassa jos toisessa. Vertailussa CDJapan, JPQueen ja Mandarake. Lähetin tilauksen kaikkiin verkkokauppoihin samana päivänä eli 22/9.


27/9:

JPQueenissa tilanne on se, ettei maksuyritykseni ole menneet vielä edes läpi, vaikka pankki vakuuttaa, että vika ei ole täällä päässä. Kagi kai siis takkuaa. Tilaus jäissä enkä tykkää yhtään.

CDJapan on sentään saanut maksun perille, mutta koska tilaamiani tuotteita ei ole varastossa, niiden pitää ensin ne hommata. Tilauksen status: "Not Yet Shipped".

Mandarake vahvisti maksun ja pisti kamat tulemaan samana päivänä. Paketti saapunut Suomen tulliin (yay..) tänään klo 17:15. Sivustolla annetut tilausohjeet selkeät ja vaikkakin postikulut olivat aika suolaiset (lähes 70 euroa...), niin toimitus ajatustakin nopeampi ja seurantakoodin ansiosta voin kytätä sen etenemistä.

Vertailussa Mandarake pyyhkii vastustajillaan lattiaa.

Sivut ovat selkeät, helppokäyttöiset ja useimpien tuotteiden kohdalla on tarjolla kattavasti tietoa ja lisäkuvia. Kovia postikuluja kompensoi mielestäni muutoin halvat hinnat ja kattava valikoima. Toivoisin vain, että tuotteita voisi selata samalla periaatteella kuin JPQueenissa - eli noita loppuunmyytyjä tuotteita ei näkyisi haussa ilman erillistä valintaa, koska nykyisellään on välillä turhauttavaa selata noita valikoimia, kun joka toisen tuotteen kohdalla "sold out". Kehun/haukun lisää, kun saan paketin tassuihini. Ensikertatilaajalle ainakin helppo paikka tehdä tilaus.

edit: Njoo, tilasin muuten Mandarakesta nämä:

Candy Candy -mangat
Georgie! -mangat
Versailles no bara -mangat
Revolutionary Girl Utena -doujinshin
Inuyasha-doujinshin

Reilu viisikiloinen paketti siitä sitten tuli :P


edit2:


29/9:

JPQueen jäissä. Kagi ei vastaa maksuongelmien selvityspyyntöön.

CDJapan sanoo tilauksen olevan "In Shipping Process". "Normally, shipping process is completed in 1-2 days."

Mandaraken paketti tuli tunti sitten kotiin ja tavarat on purettu. Hyvin oli paketoitu ja tavarat ehjiä.


04/10:

JPQueen edelleen jäissä. Kagi ei vastaa maksuongelmien selvityspyyntöön. JPQueen pesee kätensä Kagin ongelmista. "We are sorry to hear that, but it is out of our control and there is nothing we can do about this matter. Please understand."

CDJapanin paketti tuli tänään kotia. Nyt popitetaan kasarianimeiden soundtrackejä. Plussaa pakettiin mukaan pistetystä ilmaislehdestä. Kaikki ilmainen krääsä on mukavaa.

Mandaraken mangat on järjestetty hyllyyn ja "luettu" pääosin jo läpikin.

Lähetetty: To Maalis 01, 2007 12:10
Kirjoittaja Migreeni
Toimiikos mandarakessa Visa Electroni?

Lähetetty: Pe Maalis 02, 2007 21:47
Kirjoittaja Laurel
Migreeni kirjoitti:Toimiikos mandarakessa Visa Electroni?
Itse käytin Nordean Visa Electronia, ja homma luisti kuin räkä ovenkahvassa. Ei mitään ongelmia.

Re: http://www.mandarake.co.jp

Lähetetty: La Tammi 23, 2010 12:28
Kirjoittaja [Selene]
Kokeilin varsin tyrkyttää OP:n Visa Electroniani tuonne ja toimi hienosti (vaikka tilauksen yhteydessä lukikin, etteivät huoli pankkikortteja). Aika vähän olen korttia netissä vinguttanut, joten en tiedä minkälainen käytäntö muualla on, mutta ainakin Mandarakessa korttitietojen jälkeen piti syöttää vielä verkkotunnukset ja avainluku.

Kuten täällä on jo aikaisemmin mainittukin, postikulut tuolla ovat suhkot korkeat (7 doujinshia/~22,50e). Toivottavasti toimitus on hintansa arvoista.

Pakettia odotellessa...

Re: http://www.mandarake.co.jp

Lähetetty: La Elo 07, 2010 11:48
Kirjoittaja Ashura
Ite en ole tuolta tilannut mitään, mutta sen verran tullu positiivista palautetta että kyllä pitää jos jotain kivaa sattus löytymään. :D

Ite olen käynyt tuolla Shibuyan ja Nakanon liikkeissä ja suosittelen jos satutte Tokioon päin eksymään. :) Erityisesti Shibuyan liike on upea, hyllykaupalla tavaraa ja siellä vierähtää helposti yli tunti. :D Osakassa ja Nagoyassakin näkyy olevan, niistä en tiedä mitn.

Re: http://www.mandarake.co.jp

Lähetetty: Su Elo 08, 2010 18:53
Kirjoittaja escape_rope
Vai että OP:n electron toimisi, hoo o__o Ite oon ihan PayPalin kautta maksanu kaikki tilaukseni. Ja vaikka sivuilla lukee, ettei SAL-postitusvaihtehtoa anneta PayPalin käyttäjille, niin itse olen aina saanut pakettini SAL'illa. Olen vain pyytänyt lähettämään SALilla ja lupaillut, etten peru maksuani jälkikäteen. Näin homma on toiminut kuin unelma.

Oon vissiin eniten tilannu roinaa Nakanon, Nagoyan ja Shibuyan kaupoista. Muistakin jonkin verran. Itse asiassa tutuistuin tähän verkkokauppaan vasta parisen kuukautta sitten mutta olen tähän mennessä ehtinyt tehdä varmaan kymmenisen tilausta. Mandarake on kyllä ehdottomasti suosikkini! Postikulut on kyllä vähän yläkanttiin, mutta annan anteeksi sillä paketit merkataan aina lahjoiksi ja niiden arvoa lasketaan kivasti. Ei tarvitse huolehtia lainkaan tullien kanssa.
Ashura kirjoitti:Ite olen käynyt tuolla Shibuyan ja Nakanon liikkeissä ja suosittelen jos satutte Tokioon päin eksymään. :) Erityisesti Shibuyan liike on upea, hyllykaupalla tavaraa ja siellä vierähtää helposti yli tunti. :D Osakassa ja Nagoyassakin näkyy olevan, niistä en tiedä mitn.
Kuulostaa hyvältä n__n Oon menossa ens kesänä Japaniin, joten putiikit on kyllä ehdottomasti katsastettava!

Re: http://www.mandarake.co.jp

Lähetetty: Pe Elo 12, 2011 18:29
Kirjoittaja Lazuliz
Jos jostakin kannattaa ostaa, niin Mandarakesta. Tuli tässä kesän aikana hierottua tuttavuutta kaupan kautta ja hops, katosi sellaiset 170e taivaan tuuliin. Nopea shippaus ja harvinaista tavaraa voi löytää hyvään hintaan jos jaksaa uusia lisäyksiä bongailla. Postarit on ollut noin 6-10e SALilla, yksi EMS maksoi 35e, sillä tavaraa ei voinut rajoitusten takia SALina lähettää.
Suosittelen lämmöllä, kunhan muistaa katsoa mikä on tavaran kunto ennen ostamista. Yksi omista tilauksistani oli melkein pölyn alla, mutta muuten asiallisessa kunnossa :)

Re: http://www.mandarake.co.jp

Lähetetty: Pe Elo 19, 2011 22:15
Kirjoittaja Ryo Asuka
Kuinka kauan muilla kyseisestä kaupasta tilanneilla muuten on kestänyt ennenkuin sieltä tulee sähköpostia, jossa kerrotaan miten iso summa on maksettavana ja miten se maksetaan? Itse tein tilauksen torstai-aamupäivänä eikä vielä (perjantai-iltana) ole kuulunut mitään...

EDIT: Olihan tuo tullut nyt aikaisin aamulla ja hoidin tuossa maksun. Postikulut olivat sitten paljon isommat kuin kirjojen yhteenlaskettu hinta (eikä niitä kirjoja ihan vähän ollut, kun tilasin koko Ring ni Kakero-sarjan. Nyt sitten vaan odotellaan...

Re: http://www.mandarake.co.jp

Lähetetty: To Loka 27, 2011 11:56
Kirjoittaja Merryl
-