BuyDVD.com - Kokemuksia kenelläkään?

Vapaat kommentit, kokemukset, arvostelut ja kysymykset erilaisista alan kauppiaista kotimaassa ja maailmalla.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
natsa
Viestit: 12
Liittynyt: Ke Touko 12, 2004 02:52
Paikkakunta: PK

BuyDVD.com - Kokemuksia kenelläkään?

Viesti Kirjoittaja natsa » To Maalis 23, 2006 02:23

Huomasin tuollaisen anime/mangakaupan, jossa näyttäisi tällä hetkellä olevan 25 % manga-ale. Itse en saanut DVDpacific-yhteensopivalla electronilla maksamista toimimaan ainakaan ensi yrittämällä. Mutta kyselen kuitenkin onko kellään kokemuksia tuosta. Näyttäisi olevan siisti ja valikoima oikein hyvä. 10 kpl:n erässä mangapokkarille olisi hintaa tullut reilu 8 Euroa.

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » To Maalis 23, 2006 10:15

Pikavilkaisulla aika vakio keskilinjan amerikkalainen nettikauppa. Ei löytynyt mitään tuttuja varoittavia merkkejä. Toisaalta, ei mitenkään erityisen avointakaan tunnu meno olevan. "Hoituu hyvin" on semmoinen yleispätevä vastaus kaikkeen. Mutta akuuttia ongelmaa en näe ainakaan saitin tietojen perusteella.

Avatar
natsa
Viestit: 12
Liittynyt: Ke Touko 12, 2004 02:52
Paikkakunta: PK

pieniä ongelmia

Viesti Kirjoittaja natsa » To Maalis 23, 2006 11:21

Yritin pistää s-postia, mutta kumpikaan noiden s-postiosoite info@buydvd.com ja sales@buydvd.com eivät tuntuneet toimivan. Lisäksi toisen bumerangissa on viittaus discountanimedvd.com:iin, joka myy bootleggia. Saattaapi olla jonkin yhteisen emofirman ns. laillisempi kauppa.

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: pieniä ongelmia

Viesti Kirjoittaja kyuu » To Maalis 23, 2006 11:46

natsa kirjoitti:Yritin pistää s-postia, mutta kumpikaan noiden s-postiosoite info@buydvd.com ja sales@buydvd.com eivät tuntuneet toimivan. Lisäksi toisen bumerangissa on viittaus discountanimedvd.com:iin, joka myy bootleggia. Saattaapi olla jonkin yhteisen emofirman ns. laillisempi kauppa.
Melko yleistä on että samaa porukkaa on pitämässä tietyiltä osin useampiakin firmoja kasassa. Näissä porukoissa maailma tuntuu olevan melko pieni.

Sinänsä, ei niin hyvä merkki että postit pompsahtelee. Useammin merkki kuitenkin laiskuudesta tai saamattomuudesta. Sivuhuomiona voisi todeta ettei DVD Pacificin posteissakaan ole mitään hurraamista - vaikka nyt pelaavat taas, puolen vuoden ajan suuntaan tai toiseen jäi monet viestit menemättä, hyvinkin monella tilaajalla.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ostokokemukset ja – vinkit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 11 vierailijaa