Fantasiapelit -liike

Vapaat kommentit, kokemukset, arvostelut ja kysymykset erilaisista alan kauppiaista kotimaassa ja maailmalla.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Lönkka
Fantasiapelit
Viestit: 825
Liittynyt: Ke Huhti 05, 2006 17:16
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Fantasiapelit -liike!!

Viesti Kirjoittaja Lönkka » Ma Kesä 16, 2008 22:14

Zirdante kirjoitti:Nettisivujenne mukaan teillä on ainoastaan Aqua 01 mutta 02 puuttuu.
Kyllä hakusanalla Aqua löytää myös Aquan kakkosnumeron. Ollut valikoimissa ilmestymisviikostaan lähtien ja tietokannassamme jo parsenkuukautta ennen sitä.

"Ei tietoa" saatavuuskentässä tarkoittaa sitä että viime aikoina kun sitä on koetettu tilata ei olla saatu tai tilaukset on peruttu. Mikäli sama tilanne jatkuu muutamme sen saatavuuden tilaan "painos loppu".

Kumpikaan noista ("ei tietoa" tai "painos loppu") ei tarkoita sitä etteikö meiltä vielä tuotetta löytyisi.

Aqua kakkosta tosin on saldojen mukaan sen verran vähän jäljellä että on mahdollista että se on meiltäkin tällä hetkellä lopussa.
Koska kävit tänään liikkeessä oletan että et löytänyt sitä hyllystä, eikö?
(tämä ei tosin vielä todista mitään, koska joku/jotkut ovat voineet ostaa liikkeen kappaleet esmes pe-ma akselilla ja ei olla vielä ehditty täydentämään aivan kaikkea tuon ajan myynnistä)


Helpoiten näitten kaipaamiensa tuotteitten kanssa pärjää aina siten että pyytää myyjää ilmoittamaan itselleen mailitse tai puhelimitse kun kaivattu tuote on taas liikkeessä. Toimii myös vielä julkaisemattomienkin tuotteiden kanssa. Ilmoituksen saamiseen ei liity mitään ostopakkoa vaan kun saa ilmoituksen tuotteen saapumisesta on oikeasti ihan OK sanoa että tuote ei enää kiinnosta tai sen on hankkinut jo jostain muualta tai ihanmitävaan. Me tehdään tätä Fanzussa ihan oikeasti TODELLA mielellämme!


Emme ikinä saa infoa siitä milloin uusia painoksia tms saapuu ja täydennystilaustemme sisällöistäkin saamme tiedot saapumista edeltävällä viikolla. Tilannetta ei varsinaiseti helpota että täydennyksissä ei koskaan tule koko tilausta kerralla vaan tilattu tavara saapuu useammassa lähetyksessä ja lopulta osa tilatuista jää tulematta.

Onneksi kuitenkin merkittävä osa tilatuista tuotteista tuppaa saapumaan noin 1,5 - 2 viikon sisällä tilauksesta.

Zirdante
Viestit: 99
Liittynyt: Su Kesä 15, 2008 00:31

Re: Fantasiapelit -liike!!

Viesti Kirjoittaja Zirdante » Ma Kesä 16, 2008 23:18

Kiitos selvennyksestä.

Aquaa liikkeessänne oli 2 kappaletta, en tarkemmin katsonut oliko volume 1 vai 2 sillä en niitä tällä kertaa tullut ostamaan. Huomasin vain nettisivunne "lisää näitä" nappia painamalla tuli Kozue Amanon tuotannosta esiin Arian volumet 1,2,3(ei vielä ilmestynyt) ja Aquasta osa 1. Joten oletin että osaa 2 ei teidän tietokannastanne löydy, mutta totta tosiaan haulla se sitten löytyy.

Mitä muuta tarpeellista kannatta jättää tähän epäviralliseen noutoviestiin? Mangat ja sitten nimi perään jolla tullaan hakemaan?

Avatar
Lönkka
Fantasiapelit
Viestit: 825
Liittynyt: Ke Huhti 05, 2006 17:16
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Fantasiapelit -liike!!

Viesti Kirjoittaja Lönkka » Ti Kesä 17, 2008 15:26

Zirdante kirjoitti: Huomasin vain nettisivunne "lisää näitä" nappia painamalla tuli Kozue Amanon tuotannosta esiin...
Toiminto hakee saman sarjan nimikkeitä. Aqua 1 oli merkattu Aria sarjaan kuuluvaksi, mutta jostain syystä Aqua 2 ei. Nyt tilanne on korjattu.
Zirdante kirjoitti:Mitä muuta tarpeellista kannatta jättää tähän epäviralliseen noutoviestiin? Mangat ja sitten nimi perään jolla tullaan hakemaan?
Arvio siitä milloin on tulossa hakemaan; pidämme nimikekitä varattuna maksimissaan viikon verran.

Selkeys on plussaa.

Otsikkoon on hyvä laittaa jonninmoista vinkkiä aiheesta.
Esmes: "Noutovaraus: Aqua 2"
tai "Von Tötterström-Kugelsbergin Asiakasvaraus manga -alppareista"

Eli jos on useampia tuotteita mitä haluaa varata niin ei tarvitse luetella kaikkia nimikkeitä otsikossakin.
Myös tuon oman nimen käyttö helpottaa asioiden prosessoinnissa.

Avatar
Fullmoon_
Viestit: 211
Liittynyt: Su Joulu 23, 2007 18:31
Paikkakunta: Imatra

Re: Fantasiapelit -liike!!

Viesti Kirjoittaja Fullmoon_ » Pe Kesä 20, 2008 20:37

Onko Fantasiapeleissä vieläkin se tarjous `kolme kahden hinnalla` tjn? Itse ainakin näin Joensuun fantsussa joskus puoli vuotta sitten kun siellä käväisin. Kiinnostaa vaan että onko vieläkin, niin voisi ostaa kerralla vähän enemmän mangaa. ;)

Avatar
Kioko_
Viestit: 924
Liittynyt: Pe Maalis 10, 2006 10:13
Paikkakunta: Vantaa

Re: Fantasiapelit -liike!!

Viesti Kirjoittaja Kioko_ » To Heinä 03, 2008 22:46

Onko joskus fantsuun tulossa myyntiin W Juliet II:sta?

Avatar
K8Skies
Viestit: 1169
Liittynyt: Pe Loka 07, 2005 13:21
Paikkakunta: Koti missä sydän.

Re: Fantasiapelit -liike!!

Viesti Kirjoittaja K8Skies » To Heinä 03, 2008 23:42

Kioko_ kirjoitti:Onko joskus fantsuun tulossa myyntiin W Juliet II:sta?
Jos ja kun Viz sen lisensoi ja englanniksi kääntää, niin eiköhän se aikanaan fantsustakin löydy. Tosin siinä saattaa mennä jopa useita vuosia. W Juliet kakkostahan kun ei ole ilmestynyt vasta kuin 2 volaa, niistäkin jälkimmäinen vasta muutama kuukausi sitten.
Oh, I didn't have to take everything off.
Kappa-sans fell asleep while basking in the sun.

|Nagasarete Airantou 4ever| |Life Is.|
|Bungaku Shojo^| |Kure-nai...| |Rurumo♥|

Avatar
Kumiko
Viestit: 16
Liittynyt: Ti Heinä 04, 2006 21:42

Re: Fantasiapelit -liike!!

Viesti Kirjoittaja Kumiko » La Heinä 05, 2008 22:28

Satuinpa tässä lukemaan ketjun ihan ensimmäisiä sivuja ja tuli pari asiaa mieleen. Itse henkilökohtaisesti pidän Fantasiapelit liikkestä, olen asioinut sieltä vuodesta ö saakka ja jos muistini pelaa on palvelu aina toiminut. Ainoa mikä potuttaa on se, että mangat ovat välillä huonossa kunnossa. Mangan kulmat ovat kurtussa, päällä on naarmuja, ja selkämyksen ala ja yläosista on revennyt palasia. Aina ei sitten huvita ostaa. Tietenkin ymmärrän, ettei tämä ole henkilökunnan vika, mutta käy se silti välillä harmittamaan.
Tosin tämä ongelma on paljon suurempi Stockmanilla, jossa ihmiset käyvä lukemassa mangan ja lykkäävät sitten takaisin hyllyyn. Ehkä olen turhan tarkka näissä asioissa, mutta itse en ainakaan tahdo ostaa jo luettuja opuksia, joissa kirjojen selkämykset ovat turhankin usein ns. ''rypyllä'' ja sivuilla kulmat taittuneet.

Tässä ajattelin jo ehdottaa, että ottaisitte mallikipaleita hyllyyn ja varastoon sitten ''ostettavat versiot'', mutta näköjään sitä on jo ehdotettu. :D Liian myöhään, mutta eipä se haittaakaan tee uudestaan siitä mainita.

Toinen asia mikä jäi bugittamaan oli se, etten löydä sivuiltanne mitään infoa palautusoikeudusta, muuten kuin postitilauksen tehdessä (tai sitten silmissäni on vikaa...). Onko esim. ale-tuotteilla palautusoikeus, jos on käynytkin moka ostaessa ja kyseinen pokkari löytyykin jo omasta hyllystä? Tavallisilla tuotteilla olettaisi olevan aivan normaali palautusoikeus? Ehkä tästä on jo kyselty jossain (tai sitten ei), mutta ainakaan pikaisella ketjun läpi käymisellä en löytänyt mitään. Koitin tästä jo mailia pistää teille hesan liikkeeseen eteenpäin, mutta eipä ole vastausta kuulunut. :/

Kiitos jo etukäteen.
Down the marble road to the lemon tree.

Avatar
Lönkka
Fantasiapelit
Viestit: 825
Liittynyt: Ke Huhti 05, 2006 17:16
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Fantasiapelit -liike!!

Viesti Kirjoittaja Lönkka » Ma Heinä 07, 2008 11:38

Fullmoon_ kirjoitti:Onko Fantasiapeleissä vieläkin se tarjous `kolme kahden hinnalla` tjn? Itse ainakin näin Joensuun fantsussa joskus puoli vuotta sitten kun siellä käväisin.
Oli joku Joensuun oma säätö.
En usko että on edes heilläkään enää voimassa,

Lönkka
Fanzu

Avatar
Lönkka
Fantasiapelit
Viestit: 825
Liittynyt: Ke Huhti 05, 2006 17:16
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Fantasiapelit -liike!!

Viesti Kirjoittaja Lönkka » Ma Heinä 07, 2008 11:52

Kumiko kirjoitti:Satuinpa tässä lukemaan ketjun ihan ensimmäisiä sivuja ja tuli pari asiaa mieleen. Itse henkilökohtaisesti pidän Fantasiapelit liikkestä, olen asioinut sieltä vuodesta ö saakka ja jos muistini pelaa on palvelu aina toiminut. Ainoa mikä potuttaa on se, että mangat ovat välillä huonossa kunnossa. Mangan kulmat ovat kurtussa, päällä on naarmuja, ja selkämyksen ala ja yläosista on revennyt palasia. Aina ei sitten huvita ostaa. Tietenkin ymmärrän, ettei tämä ole henkilökunnan vika, mutta käy se silti välillä harmittamaan.

Tosin tämä ongelma on paljon suurempi Stockmanilla, jossa ihmiset käyvä lukemassa mangan ja lykkäävät sitten takaisin hyllyyn.
Niin se harmittaa meitäkin.
Mutta ei mielestäni meillä ole tuotteet yhtään sen huonommassa kunnossa kuin misään muuallakaan.
Kumiko kirjoitti:Tässä ajattelin jo ehdottaa, että ottaisitte mallikipaleita hyllyyn ja varastoon sitten ''ostettavat versiot'', mutta näköjään sitä on jo ehdotettu. :D Liian myöhään, mutta eipä se haittaakaan tee uudestaan siitä mainita.
Meillä ei tälläkään hetkellä tahdo tila riittää noin 5000 eri manganimikkeen kanssa (Stockalla esmes taitaa olla jotain parisen sataa eri nimikettä...) joten mallikappaleiden tms mahduttaminen hyllyyn on totaalisen mahdotonta :(
Kumiko kirjoitti:Toinen asia mikä jäi bugittamaan oli se, etten löydä sivuiltanne mitään infoa palautusoikeudusta, muuten kuin postitilauksen tehdessä (tai sitten silmissäni on vikaa...). Onko esim. ale-tuotteilla palautusoikeus, jos on käynytkin moka ostaessa ja kyseinen pokkari löytyykin jo omasta hyllystä? Tavallisilla tuotteilla olettaisi olevan aivan normaali palautusoikeus?
Meillä asioidessa kuluttajalla on ihan normaalit lainmukaiset oikeudet. Siis ne jotka ovat vähintään voimassa asioipa Suomessa missä tahansa liikkeessä. Tähän ei sisälly palautusoikeutta.

Jotkut liikkeethän (esmes Antiila tms) tosin antavat erikseen tyytyväisyystakuu -tyyppisen 14 vuorokauden palautusoikeuden.

-Lönkka
Fanzu

Avatar
Kumiko
Viestit: 16
Liittynyt: Ti Heinä 04, 2006 21:42

Re: Fantasiapelit -liike!!

Viesti Kirjoittaja Kumiko » Ma Heinä 07, 2008 12:20

Lönkka kirjoitti:]Niin se harmittaa meitäkin. Mutta ei mielestäni meillä ole tuotteet yhtään sen huonommassa kunnossa kuin misään muuallakaan.
Juu ei ja suurimman osan ajasta ovat paremmassa kunnossa, kuin mihin muualla olen törmännyt. Mutta ne ovatkin ne sattunnaiset alpat ja välillä sitten juuri se yksi mitä etsii, mikä on huonossa kunnossa. Niinkuin sanottu, harvoin näitä kuitenkin löytää.
Lönkka kirjoitti:]Meillä ei tälläkään hetkellä tahdo tila riittää noin 5000 eri manganimikkeen kanssa (Stockalla esmes taitaa olla jotain parisen sataa eri nimikettä...) joten mallikappaleiden tms mahduttaminen hyllyyn on totaalisen mahdotonta :(
Aivan ymmärrettävää, mutta aina saa haaveilla. Olisihan se mahtavaa, jos teillä olisi isomat tilat. ;)
Down the marble road to the lemon tree.

Avatar
Lönkka
Fantasiapelit
Viestit: 825
Liittynyt: Ke Huhti 05, 2006 17:16
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Fantasiapelit -liike!!

Viesti Kirjoittaja Lönkka » To Heinä 10, 2008 15:08

Kumiko kirjoitti:Aivan ymmärrettävää, mutta aina saa haaveilla. Olisihan se mahtavaa, jos teillä olisi isomat tilat. ;)
Jep!
Valitettavasti Helsingissä on sangen rajattu ja pieni alue joka mielletään helposti lähestyttäväksi keskustaksi. Sen ulkopuolella olo vähentää myyntiä merkittävästi. Tämä näkyy myös sopivien liiketilojen vähyytenä ja aivan tolkuttomina vuokrahintoina :(

Haku on päällä koko ajan.

Avatar
Lönkka
Fantasiapelit
Viestit: 825
Liittynyt: Ke Huhti 05, 2006 17:16
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Fantasiapelit -liike!!

Viesti Kirjoittaja Lönkka » To Heinä 10, 2008 15:08

Laitetaan tämä ilmo nyt tänne meidänkin ketjuun.Fantasiapelien kööri on tietenkin mukana Anime-/Finnconissa maksimaalisella mangapöydällä.
Mukana viimeisimmät uutuudet, kuumin hotti ja muu mielenkiintoinen sälä!
Tosin valitettavasti kun valikoimaamme kuuluu yli 5000 eri manga-alpparia niin kaikkia ei saada millään mukaan.

Mutta eipä hätää!
Perinteiseen tapaan kiinnostuneet voivat kertoa meille mitä nimikkeitä kaipaisivat coniin jolloin osaamme ottaa nuo mukaan juuri heitä varten.
Tuotteet voi sitten conin aikana ehtiessään käydä hakemassa tiskiltämme.

Eipä sitten myöskään tarvitse kantaa huolta siitä että kaivattu nimike olisi loppunut ennen kuin ehtii itse tiskillemme.


Yksityisviestiä vain allekirjoittaneelle maanataihin 21.7 mennessä.
Maanantain jälkeen saapuneita pyyntöjä ei välttämättä enää ehditä hoitaa mukaan Tampesteriin...
Viestiin mukaan oma nimi ja mieluusti myös kännynumero josta conin aikana tavoittaa.

Vinkki: Etenkin vähänkään isommat listat on mukavampi prossata aakkosjärjestyksessä.

Avatar
atti
Viestit: 201
Liittynyt: La Elo 04, 2007 17:20
Paikkakunta: vimpeli suomen pienin kylä ^^_

Re: Fantasiapelit -liike!!

Viesti Kirjoittaja atti » Ke Heinä 16, 2008 11:02

Itse kävin joensuun fantasiapeleissä viime viikolla, valikoima oli aika suuri mangan puolelta mutta muuten oli aika huonoa. animea sei näkynyt ollenkaan. ja figuuri valikoima oli aika huono. ja muutenkin paikan ahtaus oli todella ärsyttävää. taitaa olla parempi valikoima tuolla helsingin fantasiapeleissä kuin joensuun fantsussa. :)
`Miraa ga utsushidasu maboroshi o ki ni shinagara
Itsu no ma ni ka sokudo uegeteru no sa `

Avatar
Mikarin
Chibi
Viestit: 365
Liittynyt: La Joulu 01, 2007 17:00
Paikkakunta: Cock'ola
Viesti:

Re: Fantasiapelit -liike!!

Viesti Kirjoittaja Mikarin » Ke Heinä 16, 2008 18:46

atti kirjoitti:Itse kävin joensuun fantasiapeleissä viime viikolla, valikoima oli aika suuri mangan puolelta mutta muuten oli aika huonoa. animea sei näkynyt ollenkaan. ja figuuri valikoima oli aika huono. ja muutenkin paikan ahtaus oli todella ärsyttävää. taitaa olla parempi valikoima tuolla helsingin fantasiapeleissä kuin joensuun fantsussa. :)

Fantasiapelit ei keskity siihen weeaboo/otaku/japanikrääsään, vähän samakuin valittaisi, että rautakaupasta ei saa ruokaa (karkkia saa kyllä).
Twitter | MAL | Last.fm | Livejournal |

23:53:50 @Furinji> Heterot jos mitkä on seksuaalivähemmistö otakuissa | When the seagulls cry, there are no survivors.

Avatar
Lönkka
Fantasiapelit
Viestit: 825
Liittynyt: Ke Huhti 05, 2006 17:16
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Fantasiapelit -liike!!

Viesti Kirjoittaja Lönkka » To Heinä 17, 2008 09:47

atti kirjoitti:Itse kävin joensuun fantasiapeleissä viime viikolla, valikoima oli aika suuri mangan puolelta mutta muuten oli aika huonoa. animea sei näkynyt ollenkaan. ja figuuri valikoima oli aika huono. ja muutenkin paikan ahtaus oli todella ärsyttävää. taitaa olla parempi valikoima tuolla helsingin fantasiapeleissä kuin joensuun fantsussa. :)
Kiitos kommenteista.
Paranoidfox tuossa osuikin jo vastauksessaan aika lailla asian ytimeen...

Helsingin ja Joensuun valikoima eroavat toisistaan melkein kuin R-Kioskin ja Citymarketin valikoimat :)

Animea ei meillä ole edes Helsingissä enempää kuin yksi hylly.
(Anime/Manga)figuurien yms oheistuotteiden saatavuus meidän perinteisten toimittajien kautta on sangen heikkoa. Lisäksi kyseiset tuotteet vievät turkaisesti enemmän tilaa kuin vaikkapa mangat. Olemme koittaneet hissukseen laajentaa valikoimaa tähän suuntaan sitä myöten kun sopivaa tavaraa on tullut vastaan. Uusia tavarantoimittajiakin on kokeiltu. Ongelma vaan tuppaa olemaan se on sangen vaikea kilpailla tuotteita n-kymmentä prosenttia alle ovh hintojen myyvien nettikauppojen kanssa...

Isommat tilat ovat aina vuokraltaan/hinnaltaan arvokkaampia ja liikkeiden kokojen kanssa pitää aina tasapainotella koon, esillepanon ja loppupeleissä tietenkin paikallisten myyntien kanssa. Jos (vuokra- yms kiinteät)kulut ovat isommat kuin myynti ei mene kauaakaan ennen kuin kyseinen toimipiste jouduaan kannattamattomana sulkemaan.


Figuureista vielä:
kaivoin tuossa taannoin huvikseni perinteisen toimittajamme sivustolta noiden ei-aivan-tolkuttoman-kalliit figut joissa ei vaikuttanut olevan myyyntirajoitetta USA:n ulkopuolelle ja listasin ne meidän sivuille erikoistilattavina tuotteina. Pientä osaa oli saatavilla suoraan tukun omasta varastosta eli pääosa sellaisia joita hekin joutuvat tilaamaan valmistajalta/Jenkkilän maahantuojalta. Eli en usko että kaikkia noista on enää saatavilla. Lisäksi toimitusajat lienevät vähintään useiden viikkojen mittaisia. Eli ei ole helppoa... Mutta noita voi kaivaa meidän sivuilta tuotehaulla PVC statue, mutta jokunen löytyy haulla PVC figure. Aika pitkällehän nuo on noita vähäpukeisia animemisuja.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ostokokemukset ja – vinkit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Majestic-12 [Bot] ja 4 vierailijaa