Puolenkuun pelit

Vapaat kommentit, kokemukset, arvostelut ja kysymykset erilaisista alan kauppiaista kotimaassa ja maailmalla.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Durahan7777
Viestit: 239
Liittynyt: Ma Syys 05, 2005 19:31

Puolenkuun pelit

Viesti Kirjoittaja Durahan7777 » Ma Syys 05, 2005 21:08

tilasin viime keväänä tenhci myon mangoja, eipä ole vieläkään näkynyt.
MUTTA olen saanut sähköpostiini selvityksen miksi tilaus hidastui.
saanpahan vielä lahjakortin mnagan mukana.
Olen tilannut muutenkin sieltä ja hyvin on tullut perille.

Tahdonpahan sanoa, että on hyvää ja asiantuntevaa palvelua.

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ma Syys 05, 2005 22:01

Tuolla firmalla lienee historiaa ihan miehevästi, muistan joskus Quaken SM-kisaa niiden kanssa järkänneeni '98 ja silloinkin oli "wanhasta tekijästä" puhe.

Kertokaa lisää. Minkälainen valikoima, miten homma hoituu, lisää kertomuksia.

Avatar
Durahan7777
Viestit: 239
Liittynyt: Ma Syys 05, 2005 19:31

Viesti Kirjoittaja Durahan7777 » Ma Syys 05, 2005 22:12

valikoimaa on hyvin pelejen saralla.
mangaa on myös tarjolla.
loytyypä myös korttipelejä kuten duel masters.
warhammereitakin taisi olla.
kaupan tiloissa taisi saada pelattakkin. pelipöydät ja kaikki.

http://www.puolenkuunpelit.com/800x600/index.htm

Avatar
Falconheart
Viestit: 18
Liittynyt: Ke Syys 07, 2005 17:28
Paikkakunta: Nastola

Viesti Kirjoittaja Falconheart » Ke Syys 07, 2005 18:20

kaupassa voi pelata. korttipelejä esim magic the gathering, vs-system duel masters. myydään warhammereita, sekä lautapelejä. itse tiedän koska asun lähellä lahtea ja käyn ostamassa figuni ja pelini pääosin puokkarista
Katsokaa, se olen MINÄ!!!!!!!!!!!!!

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ke Syys 07, 2005 22:24

Lähinnä nyt asiasta kiinnostaisi katsoa otakun kannalta, eli anime/manga yms. aiheista tarjontaa. Mitä löytyy ja miten noilta osilta. Osto-oppaassa voi kyllä sivuhuomiona mainita muitakin juttuja mutta mieluusti tekisin kuten konsultti käskee ja keskityn oleelliseen.

Jo etukäteen, thx4info

Avatar
zenisu
Viestit: 178
Liittynyt: Ke Kesä 01, 2005 10:29
Paikkakunta: Hollola
Viesti:

Viesti Kirjoittaja zenisu » Su Syys 18, 2005 10:28

*lyö itseään*
Siis viisi kertaa viikossa käyn Lahessa opiskelun vuoksi ja tiedän tuon kaupan ja kuinka monta kertaakin olen mennyt sen ohi autuaan tietämättömänä sen sisältämästä manga-valikoimasta... No huomenna asia korjaantuu.
katsottua|kuunneltua|syötyä

“The wind... it's nice. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!”
-Yuna

Avatar
Durahan7777
Viestit: 239
Liittynyt: Ma Syys 05, 2005 19:31

Viesti Kirjoittaja Durahan7777 » Ma Syys 19, 2005 13:59

juu ne mangat ei kyllä pistä silmään.
kannattaa kysyä myyjiltä.

-Kävin katsomassa jokin aika sitten, löytyy full metal panicia, hellsingiä,narutoa, crescent moonia ja paljolti muitakin hyviä.

Avatar
Durahan7777
Viestit: 239
Liittynyt: Ma Syys 05, 2005 19:31

Viesti Kirjoittaja Durahan7777 » Ke Joulu 07, 2005 16:50

Sain yli puolen vuoden odotuksen jälkeen mangani, mutta kun sain viimein myöhästymiskorvauksen, se oli vaivaiset kolme euroa.
Tiedän kyllä ettei pikkuliikkeillä ole varaa antaa isoja hyvityksiä, mutta mitä
tarvetta on kolmen euron alenuksella seuraavasta tilauksesta.

Avatar
kusse
Viestit: 13
Liittynyt: To Joulu 08, 2005 01:35
Paikkakunta: Lahti

Viesti Kirjoittaja kusse » To Joulu 08, 2005 01:40

Durahan7777 kirjoitti:juu ne mangat ei kyllä pistä silmään.
kannattaa kysyä myyjiltä.
Ja jos ei sieltä takaata löydy jotain mangaa niin ihan rohkeasti vaan kysymään myyjiltä, tilataan mielellämme kyllä jos on saatavissa maahantuojalla.
Durahan7777 kirjoitti:Sain yli puolen vuoden odotuksen jälkeen mangani, mutta kun sain viimein myöhästymiskorvauksen, se oli vaivaiset kolme euroa.
Tiedän kyllä ettei pikkuliikkeillä ole varaa antaa isoja hyvityksiä, mutta mitä
tarvetta on kolmen euron alenuksella seuraavasta tilauksesta.
Sillä saa seuraavan lähetyksen ilman postikuluja, tai kolmasosan pois normi manga-lehden hinnasta.. ;) (Ja kyllä tuo kolme euroa tuollaisesta odotuksesta on minunkin mielestä aikas vähän..)

Avatar
Laurel
Viestit: 789
Liittynyt: La Tammi 08, 2005 03:23
Paikkakunta: Kouvola
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Laurel » To Joulu 08, 2005 16:00

Durahan7777 kirjoitti:juu ne mangat ei kyllä pistä silmään.
kannattaa kysyä myyjiltä.

-Kävin katsomassa jokin aika sitten, löytyy full metal panicia, hellsingiä,narutoa, crescent moonia ja paljolti muitakin hyviä.

Onko nyt oikea aika hakeutua optikolle, koska minä tässä syksyllä siellä ko. puljussa piipahdin ja aikani tutkittua poistuin löytämättä mitään mangan tapaista (alakerrassa oli hyllyttäin konsolipelejä ja yläkerrassa muutama esiteini leikkimässä örkkifiguureilla). Koska en varsinaisesti tullut kauppaan ostomielessä (5 euroa lompakossa), niin en vaivautunut häiritsemään myyjää, jolla vaikutti olevan kiireitä.

Ja asiasta kukkaruukkuun, lähetin tilauksen (kaksi käyettyä peliä) Puolenkuun peleille 22. päivä marraskuuta ja se ei ole vieläkään tullut perille. Mielestäni toimitusajaksi mainittiin sellainen kuin 1-3 arkipäivää.. Vai onko postilla jo muka marraskuussa niin kova kiire joulutervehdyksien kanssa, että kaikki muut paketiti/kirjeet/maksumääräykset ym. jätetään nurkkaan homehtumaan ja odottamaan ensi vuotta?
Myös vaihtoehto B eli 1-9 arkipäivää on mennyt jo aikapäiviä sitten umpeen ja vaihtoehto C "Jos tuote on loppu myös maahantuojilta, toimitusaika yleensä 1-24 arkipäivää." ei ainakaan voi käytetyn pelin kohdalla olla kyseessä.

editto~ vielä tuskin tarvitsee sitä pelätä, että posti olisi hävittänyt sen paketin, koska tuolla PP:n sivuilla omissa tiedoissa lukee "Tilauksen tila: Toimituksessa" eli paketti on sentään vielä olemassa.

Avatar
kusse
Viestit: 13
Liittynyt: To Joulu 08, 2005 01:35
Paikkakunta: Lahti

Viesti Kirjoittaja kusse » To Joulu 08, 2005 16:13

Laurel kirjoitti:Onko nyt oikea aika hakeutua optikolle, koska minä tässä syksyllä siellä ko. puljussa piipahdin ja aikani tutkittua poistuin löytämättä mitään mangan tapaista (alakerrassa oli hyllyttäin konsolipelejä). Koska en varsinaisesti tullut kauppaan ostomielessä (5 euroa lompakossa), niin en vaivautunut häiritsemään myyjää, jolla vaikutti olevan kiireitä.
Mangat löytyvät alakerrasta, liikkeen takaosasta. Menet sitten oikeanpuoleista ovesta ja et pelästy Bryan Furya, katsot oikealle, ja siinähän ne. Vielä jos on vaikeuksia löytää niin ei meillä myyjillä ole ikinä niin kiire ettemmekö ehtisi auttamaan (onhan se työtämme :) ).
Laurel kirjoitti:Ja asiasta kukkaruukkuun, lähetin tilauksen (kaksi käyettyä peliä) Puolenkuun peleille 22. päivä marraskuuta ja se ei ole vieläkään tullut perille.
Tässä asiassa sinun kannattaa ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse niin voimme varmasti kertoa mikä tilaustasi viivyttää. Tilauksesi koskee käytettyjä pelejä, joten arvelen että olet onnistunut tilaamaan pelin joka oli samana päivänä myyty pois. Valitettavasti käytettyjen peliemme internet-lista ei ole aivan 100% tarkka, johtuen siitä että ne ovat myöskin liikkeessä esillä ja myynnissä. Listaa päivitämme mahdollisuuksien mukaan, mutta vähintään kahdesti päivässä.

Avatar
Teukku
Viestit: 224
Liittynyt: Ma Marras 21, 2005 11:29
Paikkakunta: Pori

Viesti Kirjoittaja Teukku » Ke Heinä 05, 2006 15:15

Sen verran haluaisin tänne kirjoitella, että olen tilaillut Puolenkuun peleistä sitä nimessä mainittua tavaraa. Mangaa ole alkanut tilailemaan kyseisestä paikasta vasta lähiaikoina ja lähes heti törmäsin erääseen kömmähdykseen heidän osaltaan.

Ilmeisesti Puolenkuun peleillä on varasto sijoitettuna liikkeen tiskille(!?), sillä tilasin ja _maksoin_ 2 mangasta täyden hinnan. Postissa tuli kuitenkin yksi käytetty? Huomasin eron, kun aloin irrottamaan hintalappua. 8€ hintalappu vaikka kuitissa oli 12€ :x ... Lähemmin katseltuani, takakannessa oli räkää ampärikaupalla, kulmat oli hiottu lapsiystävällisen pyöreiksi ja saattoi siellä hiirenkorvakin olla.

Jotkut ovat suositelleet liikettä, sen nopean toimitusajan vuoksi. Tämä on osittain totta. Pelit tulevat yleensä jo tilauksesta seuraavana päivänä (Mikäli tilaa ihmisten aikoihin) mutta mangojen suhteen asia on aivan toinen. Mangaa tilatessa, saa varautua vähintään siihen 2viikon odotukseen, ennen kuin tavara lähtee liikkeestä... siis tiskiltä. He eivät siis varastoi mangaa paljoa, joten joutuvat tilaamaan maahantuojalta. Hinnat on sitä mitä muillakin ne on.

Itse annan pisteiksi 4/5. Olisi ansainnut pisteiksi 5/5, verrattaen kilpailijoihin. (LUE ALHAALTA KORJAUS!)

EDIT: Hiukan muokattu. Kitisin PKP:lle erehdyksestä postituksessa, ja lähettivät minulle uuden manga + 3.5€ lahjakortin. Ihan asiallista toimintaa kun ottaa huomioon lahjakortin suuruuden verratten mangan arvoon (12€).
Viimeksi muokannut Teukku, Ke Heinä 19, 2006 14:59. Yhteensä muokattu 3 kertaa.

Avatar
Teukku
Viestit: 224
Liittynyt: Ma Marras 21, 2005 11:29
Paikkakunta: Pori

Viesti Kirjoittaja Teukku » Su Heinä 09, 2006 22:24

Eli jälleen on aika päivitellä tätä topicia! Puolenkuunpelit on uudistanut sivujaan ja reilusti parempaan suuntaan!

Kommenttien lisäys:
Oman tilinsä tilaushistoriasta on nyt mahdollisuus lisätä kommentti tilauksiaan koskien. Järjestelmä toimii reaaliaikaisesti ja tilauksen käsittelijä voi tarkastella kommentteja samalla kun pakkaa/postittaa tilausta. Näin pystyt olemaan yhteydessä PKP:n henkilökuntaan ja kokemuksesta voi kertoa, että palvelu näyttää toimivan erittäin hyvin, sillä sain vastauksen kysymykseeni jo noin 10minuutissa.

Lahjakorttiin oikeuttavat tilaustähdet:
"Tilaustähdet" eli kansankielellä etukortti, on nyt myös webmuodossa. 10 yli 25€ arvoista tilausta tehtyäsi, joka siis tarkoittaa tilauksen arvo + postikulut, saat 25€ lahjakortin. Tällaista lahjakorttisysteemiä ei mielestäni kovin monella yrityksellä ole käytössä. Koska itse joudun tilaamaan mangani verkosta, PKP:n hyvä mangavalikoima, suhteellisen hyvät hinnat, etukortti -järjestelmä ja .... no... toimitusajat ovat hieman pitkähköjä, on saanut minut siirtymään lähes kokonaan PKP:n käyttöön! Suosittelen!

Avatar
Marionettinukke
Viestit: 118
Liittynyt: Pe Heinä 07, 2006 13:48
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Marionettinukke » Pe Syys 08, 2006 19:23

on se mahtavaa, että porvooseenkin on nyt tullut puolenkuun kauppa, päätinpä siis tilata yhden mangan tuonne porvoon puolelle, että sieltä kätevästi sen noudan, ja ystävällinen myyjä Karo, sanoi sen tulevan muutamassa päivässä. ( tilaamassa kävin 15.8, soittavat sitten kun saapuu. ) kohta taitaa olla mennyt kuukausi, eikä ko. pokkaria vieläkään kuulu. noin 2 viikkoa sitten kävin kysymässä, että mitäs kuttia, sanottiin että tulee loppuviikosta taikka alkuviikosta, mutta nyt on jo ko. alkuviikon loppuviikko. ( kuulemma oli lahdesta loppunut, tulisi tuolloin, kun lahteen sitä tilattiin, mutta ei sitten. ) enpä kyllä tiedä, että tilaanko porvoon kauppaan jatkossa mangaa, jos menee aina näin kauan. porvoon kaupassa on aika surkeat mangavalikoimat, vaikka on porvoossa ja lähialueilla kyllä otakuja..

murr murr vaan.
Upside down, as always.

Avatar
Teukku
Viestit: 224
Liittynyt: Ma Marras 21, 2005 11:29
Paikkakunta: Pori

Viesti Kirjoittaja Teukku » Ma Syys 11, 2006 19:19

Minä sain sellaisen käsityksen, että "Karo" oli unohtanut koko tilauksesi. Tilaa netin kautta niin: 1. Pystyt seuraamaan tilauksen kulkua 2. Ei ainakaan unohdu/huku...
... mutta minähän olen vain ulkopuolinen.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ostokokemukset ja – vinkit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 33 vierailijaa