Sivu 1/1

voi poistaa

Lähetetty: Ti Huhti 02, 2013 14:47
Kirjoittaja jekku
voi poistaa

Re: cosplay piilarit?

Lähetetty: Ti Huhti 02, 2013 16:50
Kirjoittaja Gureru
Toivon, että autan edes jotenki :)

Itselläni on yhet piilarit, punaset, Crazy-lens merkkiset.

Piilareille tulee ostaa säilytyskotelo, niitä saa optikkoliikkeistä ja esim. Cybershopista (Cyberissä kotelon hinta tais olla noin 8€). Lisäksi pitää hankkia säilytysneste (halvimmillaan joku 5€) joita saa optikkoliikkeistä ja apteekeista. Säilytysnesteen ohjeet ovat erikseen purkissa, mutta iselläni sanottiin että linssit tulee huuhdella nesteellä jokaisen käytön jälkeen ja laittaa sitten koteloon ja peittää nesteellä. Uus neste tulee vaihtaa viikon välein, vaikkei käyttäiskään linssejä. Kannattaa tarkistaa myös kuinka kauan se neste säilyy, niin ei tuu käytettyy pilallista nestettä.

Jos oot huolissas, voitko käyttää piilareita, voit käydä optikolla tarkistuttamassa. Aluksi silmään laittaminen on hankalaa, ja kannattaa olla joku piilareita käyttävä auttamassa. Jos piilari on hyvin silmässä, sen ei periaatteessa pitäis tuntua miltään, mutta se kyllä kuivattaa silmää jonki verran. Jos piilari tuntuu tosi pahalta ja silmä vuotaa hirveesti, piilarissa on luultavasti roska. Silloin vaa piilari pois silmästä, huuhtastaan sillä säilytysnesteellä ja uus yritys. Syynä voi myös olla se että piilari on kääntynyt väärinpäin.

Jos piilarit tuntuu jatkuvasti pahalta ja silmää verestää pitemmänki aikaa käytön jälkeen, se tarkottaa uultavasti, ettei piilarit sovellu sulle. Yleensä piilareita ei saa käyttää yli 8 tuntia päivässä, eikä ne päällä saa nukkua. Kannatta harjoitella käyttöä ennen h-hetkeä.

Noi piilarit on musta ainaki ihan tavalliset piilarit :)

Re: cosplay piilarit?

Lähetetty: Ti Huhti 02, 2013 18:47
Kirjoittaja Fazi
viewtopic.php?f=57&t=8058 Ja täälähän on jo töpö piilareille.

Re: cosplay piilarit?

Lähetetty: Ti Huhti 02, 2013 18:58
Kirjoittaja jekku
Kiitos paljon vastauksesta! ^^ Voikohan sitä samaa säilytyskoteloa käyttää koko vuoden jos sitä pesee välillä...?
Optikolle ei vaan sen takia viittis mennä kun arvaan että rahaa sinne uppoaa... D:
Harmi kun en tunne ketään joka käyttää piilareita, mutta onneksi on internet :D


Joo juuri tajusin tuon topicin, pitääkin syventyä siihen.